Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3751 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
spaHa FK CapajeBo te željno oČekuje... 
- JThomas
#3752 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jeste, baš je to razlog što je bayer manje uspješan od bayerna.
ko je mislio da ga neće napucati lud je, bio na njegovoj strani ili ne.
ko je mislio da ga neće napucati lud je, bio na njegovoj strani ili ne.
-
palermo
#3753 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa pola od ovoga što si nabrojao su samo medijske, nedokazane , priče. Al, pustimo to sada5 0 5 wrote:siledzija. zato sto stvari rijesava silom. ok? emir je vlasnik dvije tuce u bayeru, vlasnik je najvece kazne u istoriji francuskog fudbala, vlasnik je svadje sa policijom u bosni, vlasnik je afere/tuce (koja je zataskana) u brazilu. vlasnik je afere o samaranju igraca u reprezentaciji. i to je samo ovo sto sam ovdje pokupio na forumu u zadnjih para dana. eto tako, siledzija.palermo wrote: Siledžija ? Zašto siledžija ? Šta ti uopšte podrazumjevaš pod pojmom siledžija ?
Može se reći da je Emiri čovjek kratkog fitilja, nepromišljen,ali siledžija,zašto pobogu siledžija ?
Valjda između ostalog i zbog ovakvih stavova se javlja potreba da se stane na Emirovu stranu, makar svio znali da je pogriješio
Čovjek koji ima 35 godina, bogatu karijeru iza sebe,poznato je da ima kratak fitilj, svakako će imati i svoju sopstvenu istoriju.
Samo ti nekako selektivno biraš šta da prezentuješ iz te istorije.
- It_is_a_Leclerc
#3754 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jel neko napisao - "Plakat će oni za Emirom" ?

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3755 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Vidis, upravo tu je greska cijele ove rasprave. Ja ne branim Spahicev postupak. Pogrijesio je i fasovao zasluzenu kaznu. Nista se po tom pitanju nije desilo nepredvidjeno.vade_mecum wrote:e vidis u tome je problem sto iako sam bosanac 1000% ne zelim da me klasifikuju kao impulsivnog i vatrenog.i ne zelim da se spahino ponasanje pravda cinjenicom da je ok zato sto je iz bosne i sa balkana. i siguran sam da postoje jos hiljade drugih koji ce se sloziti sa mnom.Tomahawk11 wrote:Dajte, ljudi, ipak smo mi impulsivna i vatrena nacija, dzabe krecite.
I nije mu izvlakusa sto je sa Balkana. To je pocelo kako bi se objasnilo da je Nijemac takav, da striktno radi po pravilima. Mi ne radimo i vjerovatno nikad necemo. Mozda cemo prije napiti zednog i nahraniti gladnog nego Nijemac, ali isto tako ce prije od nas neko i degenek dobiti. Upali se glava i kad bude belaj, kasno je. Takvi smo. I u dobrom i u losem pregonimo. Sto ne zelis da te klasifikuju kao impulsivnog i vatrenog? Je li to nesto lose? Nije ni Nijemac to sto jeste zato sto zeli, nego sto je takav. Mnogi i od njih kad dodju na ove prostore, pa vidi kako mi to sa strascu, i njih odmah povuce zelja.
Kad smo vec na sportskoj temi, uporedi, recimo, igrace koji dolaze iz Njemacke i one koji dolaze iz Spanije. Ne kazu za Nijemce dzabe panceri, to je ko vojnik, disciplinovan, hladan, odmjeren. Spanci vatreni, gestikulisu, koriste se prljavim trikovima, svim i svacim da dodju do rezultata. Takvi su, dzabe sto ce se neko od njih naci i reci, e, ja nisam ovakav. Nisi vraga, samo ne zelis da priznas.
Tako i ovo kod nas. Ne moras se tuci, ulaziti u konfilkte i praviti probleme. Doci ce nekad situacija u kojoj ces pokazati koliko si impulsivan i vatren. Mozda ces se poslije kajati za ucinjeno. Ja sam jednog lika trazio da ga pregazim autom kad mi je stao na zulj. Ono me bas upalio. Sreca pa ga nisam nasao, robije bi zaglavio. Kad sam se ohladio, nikad to ne bih uradio.
- pirmin
#3756 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Galata, Fener ili Carsi...nista mu nece faliti kod Turaka.
A fitilj ovo-ono ubjedjen sam da bi ga Vedo uzeo na sake.
A fitilj ovo-ono ubjedjen sam da bi ga Vedo uzeo na sake.
- Šunj
#3757 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
It_is_a_Leclerc wrote:Jel neko napisao - "Plakat će oni za Emirom" ?![]()
- Ridjobrki
#3758 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I sva nacija da konačno pređe sa Aspirina C na Tylol Hot!pirmin wrote:Galata, Fener ili Carsi...nista mu nece faliti kod Turaka.![]()
Ima li linkova na tu priču o Bešiktašu?
- Warashii
#3759 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jbo majku ovdje se priča o Njemcima kao da su sa druge planete zvana poštenje a tamo im Uli milione zataska al jbga nikom ništa. Ipak su to svabe jel.
-
5 0 5
#3760 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
kako mislis u slicnoj situaciji? pa nikad nisam rjesavao stvari silom. a mislis da nisam bio u situaciji u kojoj bi neko drugi (spaha npr) reagovo nasilno. naravno da sam bio. svako je. a da mi neko napadne oca ili majku, naravno da bi ih branio, ali je li to emirov brat cvjecka? dobar pristojan mali, napala ga grupa od 20 zastitara, pa mu je buraz morao uletjeti u tucu. vidio sam na snimku kako sakom udara zastitara u glavu. mozda su ih roditelji trebali bolje vaspitati. bice da je to prije. volio bi da mu negdje preprjecis automobil, pa kad te izasaketa, onda ga opravdavaj, ima ima kratak fitilj, bio je dobar za reprezenatciju. neka me je.Ridjobrki wrote:Prema tome, nikad ne osuđuj dok se ne nađeš u sličnoj situaciji. Ja da sam vidio da mi se neko nagurava sa burazom isto bih postupio. Kad su obitelj i prijatelji u pitanju prvo mlatiš a kasnije se izvinjavaš, jebi ga....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3761 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bio je to sarkazam na tvoju reakciju.Ridjobrki wrote:Druže, da sam u Njemačkoj i pokušavam otvoriti nekoliko radnih mjesta i donijeti investiciju toj općini načelnik lično bi mi uručio urbanističku dozvolu sedam dana nakon predanog zahtjeva. Ovdje mi službenik OSAM MJESECI traži dopune zahtjeva i nakon tih osam mjeseci kaže da općina nije nadležna i da sam trebao zahtjev predati u Kanton. U najboljem slučaju da je u pravu trebao mi je osam mjeseci ranije reći da nije nadležan. Ali ja sam bio u pravu i na kraju dobio svoje. S tim da je propala građevinska sezona i investicija došla u pitanje ali to nek on objasni ljudima koji čekaju posao.Tomahawk11 wrote:@Ridjobrki, da si ti u Njemackoj, vidio bi....oduzeli bi ti i zemlju i projekat.
Onda bi ovdje na forumu pokrenuli peticiju da te izbace iz Njemacke.
Suti, dobro je pa si u Bosni. Lahko ti je ovdje prosipati i mlatiti projektom po glavi
Naravno da bi to u Njemackoj bilo sve tip-top.
Ali, iz tog sarkazma se krije upravo ono sto je bit cijele price: Njemacka je Njemacka, BiH je BiH - a to su dvije sredine koje se razlikuju kao nebo i zemlja. Nismo isti ljudi, dzabe.
U Njemackoj bi ti bilo sve na vrijeme i ne bi imao potrebe za takvom reakcijom. U BiH nista nije na vrijeme, trazi se koverta, komplikuje se i ti poludis. Da Nijemac dodje, vjerovatno ne bi projektom u glavu, nego bi se pokupio i otisao.
- PriNc_ba
#3762 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
pravedna i prekasno donesena odluka.
svaka cast upravi apotekara
svaka cast upravi apotekara
-
5 0 5
#3763 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
pa ti si prvi koji to radi.luckylaka wrote:Emir,Dzeko,,Mesha,Besa...red BiH gazija na koje ce se bosnjo preko noci posrati .Ali sreca pa je takvih 0.1%
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3764 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Desi se i kod njih neki kukolj u zituWarashii wrote:Jbo majku ovdje se priča o Njemcima kao da su sa druge planete zvana poštenje a tamo im Uli milione zataska al jbga nikom ništa. Ipak su to svabe jel.
Taj Uli je zavrsio u zatvoru. Nasi ''Uliji'' klepaju sakom i kapom, al zatvora ni na razglednicama. I onda reci da nije razlika....
- pirmin
#3765 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nemam linkova ali nacuh od izvora bliskim Turcima da je u razmatranju i da bi ga rado uzeli.Ridjobrki wrote:I sva nacija da konačno pređe sa Aspirina C na Tylol Hot!pirmin wrote:Galata, Fener ili Carsi...nista mu nece faliti kod Turaka.![]()
![]()
![]()
![]()
- Ridjobrki
#3766 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja sam četiri godine radio za Nijemce u BiH i da vidiš kako oni vole naš sistem kad mogu u njemu učestvovati...Tomahawk11 wrote: Bio je to sarkazam na tvoju reakciju.
Ali, iz tog sarkazma se krije upravo ono sto je bit cijele price: Njemacka je Njemacka, BiH je BiH - a to su dvije sredine koje se razlikuju kao nebo i zemlja. Nismo isti ljudi, dzabe.
U Njemackoj bi ti bilo sve na vrijeme i ne bi imao potrebe za takvom reakcijom. U BiH nista nije na vrijeme, trazi se koverta, komplikuje se i ti poludis. Da Nijemac dodje, vjerovatno ne bi projektom u glavu, nego bi se pokupio i otisao.
Ne pušim ja plaho priču o njihovom poštenju otkako sam radio sa njihovim torbarima - a sve menadžeri i konsultanti.
Možda sam zato i osjetljiv ovdje, znam ja dobro kako Švabo nema te moralne i profesionalne obzire kad nas ovdje pelješi ali kad treba to pokazati u Njemačkoj onda je druga priča.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3767 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jebem sve kud mi BaBo nije biJo Helmut KOlL...odeš u švabiju odradišh poso, platite pošteno i još bijela koverta na kraju kao nagrada...unaske odradišh pošteno, zavlači te za pare, platiš iz svog djepa dijelove i opremu i na kraju te pokaki ko babuna...bašH morašH bitnut ĐŽukac pa se švabama posrat po sred face...spaHa ima mjesta u Želji 
- JThomas
#3768 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
naši privredni kriminalci su perjanice svojih naroda po kojima će ulice dobiti imena kad umru. a uli ipak mora u zatvor.
mi takvog lika nemamo jer nemamo ni takvih sportskih uspjeha, ali hajd' zamislite da u nas bude osuđen lik koji bi nekom našem klubu donio tri evropske titule, jedno evropsko i jedno svjetsko prvenstvo reprezentaciji kao igrač i još bezbroj kao menadžer. u nas bi takav mogao mater zaklati zubima i ne bi ga osudili.
mi takvog lika nemamo jer nemamo ni takvih sportskih uspjeha, ali hajd' zamislite da u nas bude osuđen lik koji bi nekom našem klubu donio tri evropske titule, jedno evropsko i jedno svjetsko prvenstvo reprezentaciji kao igrač i još bezbroj kao menadžer. u nas bi takav mogao mater zaklati zubima i ne bi ga osudili.
- cyprus
#3769 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kao što rekoh, Spaha kakav god da je, vjerovatno je svjestan da je zasro i da mu ovo nije trebalo... Zbog toga, ako ništa lajk za ovu izjavuvade_mecum wrote:izjava spahica: zalim za svojim ponasanjem nakon kup utakmice zadnje srijede protiv redara mog kluba bayer 04 leverkusen. za ovakvo ponasanje se zelim izvuniti povrijedjenom i clanovima njegove porodice. znam da sam i svom klubu sa ovim priredio problem.„Ich bedauere mein Verhalten nach dem Pokalspiel am letzten Mittwochabend gegenüber den Ordnern meines Vereins Bayer 04 Leverkusen. Für dieses Verhalten möchte ich mich bei den Betroffenen und deren Familienangehörigen entschuldigen. Ich weiß, dass ich auch meinem Verein hiermit große Probleme bereitet habe.“
e sad pitanje za one koji podrzavaju ovakvo ponasanje - zasto navedena izjava nije glasila: ne zalim ni jedne sekunde sto sam ga glavom udario ocam', j**** cu mu mater sljedeci put kad ga vidim, vidjet ce on. koji je on k**** da neda mom burazu da hoda gdje hoce![]()
![]()
Ali i ja bih volio čuti od ovih ''volim kad Spaha šamara / srce bošnjačko / sila nebeska'' likova na koji način tumače Spahino izvinjenje... Da li je Spaha možda zbog toga postao pičkica ili homoseksualac?
Last edited by cyprus on 12/04/2015 17:55, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3770 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jbg, prilagode se. Ono da bi otisao je bilo ako bi cekao kao ti. Normalno, kad vide da je sistem pun rupa, sto ga ne bi koristili.Ridjobrki wrote:Ja sam četiri godine radio za Nijemce u BiH i da vidiš kako oni vole naš sistem kad mogu u njemu učestvovati...Tomahawk11 wrote: Bio je to sarkazam na tvoju reakciju.
U Njemackoj bi ti bilo sve na vrijeme i ne bi imao potrebe za takvom reakcijom. U BiH nista nije na vrijeme, trazi se koverta, komplikuje se i ti poludis. Da Nijemac dodje, vjerovatno ne bi projektom u glavu, nego bi se pokupio i otisao.![]()
Ne pušim ja plaho priču o njihovom poštenju otkako sam radio sa njihovim torbarima - a sve menadžeri i konsultanti.
Možda sam zato i osjetljiv ovdje, znam ja dobro kako Švabo nema te moralne i profesionalne obzire kad nas ovdje pelješi ali kad treba to pokazati u Njemačkoj onda je druga priča.
I nasi se prilagodjavaju kad odu u Njemacku.
-
5 0 5
#3771 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
a kako se te medijske price ne pricaju o asmiru? samo emira uzeli na zub. francuzi, njemci, spanci, bosanci. e jadni emir. mozda on nije ni na snimku. medijska nedokazana prica.palermo wrote: Pa pola od ovoga što si nabrojao su samo medijske, nedokazane , priče. Al, pustimo to sada
Čovjek koji ima 35 godina, bogatu karijeru iza sebe,poznato je da ima kratak fitilj, svakako će imati i svoju sopstvenu istoriju.
Samo ti nekako selektivno biraš šta da prezentuješ iz te istorije.
a eto ti selektiraj, sa obrazom, a ja cu sve potpisati. dogovoreno?
-
vade_mecum
#3772 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
sto je babi milo...pirmin wrote:Nemam linkova ali nacuh od izvora bliskim Turcima da je u razmatranju i da bi ga rado uzeli.Ridjobrki wrote:I sva nacija da konačno pređe sa Aspirina C na Tylol Hot!pirmin wrote:Galata, Fener ili Carsi...nista mu nece faliti kod Turaka.![]()
![]()
![]()
![]()
-
palermo
#3773 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa jedan od razloga je svakako zato što su upravo Emir i Edin bili označene mete harange koja se vodila između ostalog i na stranicama ovog portala (madaje bilo mnogo gorih portala, istini za volju).5 0 5 wrote:a kako se te medijske price ne pricaju o asmiru? samo emira uzeli na zub. francuzi, njemci, spanci, bosanci. e jadni emir. mozda on nije ni na snimku. medijska nedokazana prica.palermo wrote: Pa pola od ovoga što si nabrojao su samo medijske, nedokazane , priče. Al, pustimo to sada
Samo ti nekako selektivno biraš šta da prezentuješ iz te istorije.![]()
de ne pricaj majke ti. ono sto se vidi na snimku stoji, kao recimo dupli lakat. ostalo je nedokazana medijska prica. ima kratak fitilj, ok, postujem. onda se nemas sta buniti kada ga zovem siledzijom.
a eto ti selektiraj, sa obrazom, a ja cu sve potpisati. dogovoreno?
- Kinesko prkno
#3774 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma nije ni Bajerovo maslo za ramazana,go spaha go 
-
stalaktit
#3775 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Najjača ova ekipa koja viče da je branio familiju, kao da su mu brata u ratu napali, ili cipelarili kakvi huligani u podzemnoj ili nešto tako, pa se on jadnik žrtvovao. Kad ono braća i prijatelji mu pokušali nasilu ući u nekakvu VIP ložu, i sad je dovoljan povod za tuču što nisu mogli u VIP ložu. Alo.