Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neil Robertson wrote:Ove momke treba docekati na aerodromu!!! Dali su svaki atom snage, al ovo je skandalozno sta se desava sa sudijama na ovom SP.
Koje jebene sudije? Jesu li sudije krive pa ne možemo iskoristiti igrača ili dva viška? Jesu li sudije krive što nam čovjek brani deset zicera?
Nemamo krila nikako, pokušavamo kroz sredinu i ljudi nam ne daju prnut. Jebem ti ovo. Nek se nose svi u kurac krasni.
Neil Robertson wrote:Ove momke treba docekati na aerodromu!!! Dali su svaki atom snage, al ovo je skandalozno sta se desava sa sudijama na ovom SP.
Koje jebene sudije? Jesu li sudije krive pa ne možemo iskoristiti igrača ili dva viška? Jesu li sudije krive što nam čovjek brani deset zicera?
Nemamo krila nikako, pokušavamo kroz sredinu i ljudi nam ne daju prnut. Jebem ti ovo. Nek se nose svi u kurac krasni.
Halo ba, jesi ti gledao utakmicu koji kurac??? Kad se lomi utakmica koja odlucuje o prolazu iskljucuju ti 2 igraca u istom napadu, jel ti sad jasnije???
It_is_a_Leclerc wrote:Sramotno je suđenje bilo. Ono je bio sedmerac, ne i isključenje. Nisu ga sudili nikom.
Momci, glavu gore. Dali ste sve od sebe, i to je bitno.
Samo bih volio da mi neko objasni zasto je Tore iskljucen??? Jest bio sedmerac samo zato smo mu je noga bila u kaznenom prostoru sa spustenim rukama i bez kretanja. Nije prvi put da nas naguze rukometni vladari svijeta.
Vi sto serete za sudije, ostavite taj baliluk i kompleks zrtve za nesto drugo. Prije toga naucite pravila rukometa. Sudije su nam u kljucnim momentima poklonili par lopti...
Mi s igracem ili dva vise jednostavno ne znamo dati go. Primamo ga.
Nije niko kriv osim nas.
Citavo prvenstvo niti jedne uigrane akcije. Kontre, krila - sta je to?
Last edited by FreakyStyley on 21/01/2015 18:45, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc wrote:Sramotno je suđenje bilo. Ono je bio sedmerac, ne i isključenje. Nisu ga sudili nikom.
Kad jer onaj debeli glavonja dobio sedmerac za istu stvar pola sata se iščuđivao hebo nanu svoju a nama dade još dvije minute. Inače suđenje u rukometu je muddoo od ovce. Meni je samo žao igrača koji su stvarno poginuli na terenu. Bravo momci
FreakyStyley wrote:Usrali smo se. Nismo dorasli ovome, jebi ga.
Vi sto serete za sudije, ostavite taj baliluk i kompleks zrtve za nesto drugo. Prije toga naucite pravila rukometa. Sudije su nam u kljucnim momentima poklonili par lopti...
Nije niko kriv osim nas.
Samo bih volio da mi neko objasni zasto je Tore iskljucen??? Jest bio sedmerac samo zato smo mu je noga bila u kaznenom prostoru sa spustenim rukama i bez kretanja. Nije prvi put da nas naguze rukometni vladari svijeta.
Ne znam. Vjeruj. Ja gledam rukomet decenijama, i ja ovakvo isključenje nisam vidio. To je jednostavno strašno.
A ko ne zna kakva je prednost od 2 igrača više, nek' slobodno ode s teme. Ionako mi je pun k ljudi koji ovdje izigravaju stručnjake, a ne znaju osnovna pravila rukometa.
FreakyStyley wrote:Usrali smo se. Nismo dorasli ovome, jebi ga.
Nije niko kriv osim nas.
ne znam što sad pametujete i serendate. fali nam pomalo iskustva, znanja, sreće, klinca palca i šta. momci su se borili ali jednostavno u ovom momentu ne može bolje...svaka čast i idemo dalje