Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote:Interesantno da je to taj malac
Nisam uopšte obratio pažnju, ja pretpostavio da je došao u nekoj novoj grupi regruta...
mali je dosao odmah nakon sto mu je onaj glavni Then rekao da javi vranama da pljackaju sela
i par puta je prikazan kako trenira u Castle Black-u, dalo se naslutiti da bi mogao nesto uraditi korisno (inace sam dobar s likovima, pratim ih pomno sve )
i svaka cast malom, sta je sve prezivio i opet ima snage da opali strijelu
Jesam li ja jedini koji ovo gleda od prve epizode, ali se jos nisam potrudio zapamtiti imena svih vaznijih likova vidim ovdje rezu vene kad neko pogine, pa mi bilo ofirno ovo reci, al' hajd'...
KPNCTNJAH wrote:Jesam li ja jedini koji ovo gleda od prve epizode, ali se jos nisam potrudio zapamtiti imena svih vaznijih likova vidim ovdje rezu vene kad neko pogine, pa mi bilo ofirno ovo reci, al' hajd'...
Ja znam imena samo onih djevojaka koje zelim vidjeti gole
Ne kontam ni ja imene niti razno razne likove i sta pokusavaju da urade. Do druge sezone sam nekako i bio u toku ali od tada samo pratim Lanistere i onog njihovog patuljka.
Towelie wrote:Ja u pocetku nikako nisam razlikovao Dzona Sneznog, Roba Starka i Teona Grejdzoja. Nekako su previse licili jedan na drugog.
Ja sam ih razlikovao 2/3 situacija u prve 3-4 epizode, ali samo zato sto sam procitao knjigu pre gledanja serijala.
Bukvalno svi imaju problem sa ova 3 lika u prvim epizodama.
Cafe Camargue wrote:
Osim Tyriona i Kal Drogoa koji su iz USA, svi ostali glumci su Britanci (doduše uz pokojeg Evropljanina).
Da, i mislim da je vodja ovih celavih ljudozdera Rus.
Koliko sam skontao one dve su samo 1 godina razlike, dobre prijateljice u stvarnom zivotu a ova sto glumi Sansu je posvojila cuku koji je glumio njezinu vucicu.
ja sam sebi "ispojlao" red weding i to na način da sam upitao jarana koji je pročitao knjige - pazi sad kakvo pitanje- hoče li rob stark postati kralj cijelog westerosa
kako me lik pogledao i nasmijao se ... priznajem glupo pitanje
prvo mi je bilo žao roba ali kako se radnja odvijala jedva sam čekao da vidim taj masakr i to mi je bila jedna od boljih epizoda
rob stark zdravo
jesam li ja jedini koji gotivi lanistere i boltone