What to wear???
Moderator: anex
- Rosebud_
#3752 Re: What to wear???
Znam da bude svega, cak se i na pijaci na onim buvljacima moze probrat stagod fino, al kad je neko baksuz - baksuz. Ja sam slicnu haljinicu ljetos vidjela u Azelu u Ilijasu i kostala je 7 KM, samo sto je vise licilo na ovo na slici (djelic moje maturske), ali nije bilo moje velicine, bile samo neke prevelike. Dva mjeseca poslije u onom Azelu kad se krene od FFa do Veterine (žena wrote: vjerovala ili ne ja sam takvu sebi kupila u polovnjacima,samo sto joj je kockasti vrat H&M ,platila sam je 5 km

Najvjerovatnije cu narucit ovu drugu, sa asosa, treba mi za spešl okejžn, a nece kostat vise od 160-170.
-
radenska
#3753 Re: What to wear???
E bas cu otici do polovnjaka da vidim. Mada ja kad trazim bas ne nadjem nista da mi se svidja, bilo 2 KM ili 150 KM. A kad slucajno idem obicno nemam para. Elem, nikad ugoditi

- vesela_sveska
#3754 Re: What to wear???
zeno,ti bas imas srecežena wrote:vjerovala ili ne ja sam takvu sebi kupila u polovnjacima,samo sto joj je kockasti vrat H&M ,platila sam je 5 kmRosebud_ wrote:Kad je vec La Cici pitala, da i ja
Znate li slucajno gdje bi se mogla pronaci ovakva haljina,ili je isplativije da se sasije?
- gladna sam
#3755 Re: What to wear???
thea wrote:cure, ja kupujem i u gucci autlet Bec, blaser koji bude 2500€ ja ga platim 120€
tako da onaj tko zna zna, sory za vas, tako da mi ne pada na pamet da u sa kupujem blaser od 300-400
kuzite
E ne mogu da vjerujem!
Zivila sam sedam godina u Becu, studirala, radila, isla u shoping
jedini outlet koji postoji (nadomak ne u Becu) je parndorf i gucci koji ti spominjes nema ni u ludilu tako jeftine blaser-a a jos interesantnije da gucci na Grabenu nema ni jedan jedini blaser od 2500
Najeftinija svilena marama u tom outlet-u je 100 Eura i to ako kupujes u gucciju uopce ne znaci da ZNAS, jer obicno gucci, DG cavalli prste od neukusa i ostaloga
(tigrovi zebre i neke nenormalne boje) hajd da si rekla boss ili nesto klasicnije
I da dodam, jako mi je zao sto takav neki outlet ne postoji u Sarajevu, odnosno u BiH pa bi raja mogla i vidjeti kako nas ovdasnji kreteni gule, pa mango beneteon sisli i ostale radnje po ferhadiji ispadose veca fora od armanija i escade zajedno negdje drugo
Ja sam sad recimo u januaru (sezonsko snizenje) kupila nekoliko haljina u regularnim prodavnicama mango, zara i stefanel -u najskuplja je bila 19 eura a najjeftinija 11, sljedeci put odoh u guci
- Nadinka
#3756 Re: What to wear???
Semlača, evo danas one sto sam spominjalasemlaca wrote:Nagradna igra s Mangom super ideja, da mi se nije mrsko uslikati sad bi (danas sam sva Mango) Inače, sve pohvale za sajt sve je super.
Trebam prijedlog za haljinu jednostavnu, u nekoj svijetloj boji, po mogućnosti dužina do koljena (obući ću je početkom marta) gdje da tražim???
http://malezensketeme.com/post/18160
- male_okice
#3757 Re: What to wear???
hm...citam zadnjih par stranica i pomalo mi je smijesna rasprava, istina mozda se nekome cini da neko drugi trosi previse novca za neke stvari (sreca pa nije uletjela na onu temu o sminkanju
) ali koga na kraju krajeva briga gdje ja (figuratively speaking) trosim novac koji sam ja zaradila. Kod nas nazalost nema ni Mango-a, ni Benetona, u Prijedoru ima par butika gdje je zapravo pijacna roba ili kineska ali za koju traze pravo puno novaca, onda odem direktno na pijacu ili kod kineza. Ono sta imamo jeste Alex (Haris-kako se vec gdje zove), Azel, Amadeus Jeans i jos par radnji koje su ako nista barem kvalitetnije ako nisu jeftine. I naravno nekih dobrih 10-tak Second Hand Shopova. Ja kad mogu odem do BL-a do New Yorkera, Lindexa, dobijem nekad robe iz inostranstva od tetki mojih dragih:D Sad zavisi ko sta voli i kako se ko nosi, ali ja vecinom uspijem nesto iskombinovati-npr sam sam u Harisu kupila 3 lindex majice po 3KM super udobne za ispod neke veste ili duksa, haljinica sam kupila dosta u Azelu kad su snizenja, jedino mi stvarno fali dobra trgovina Jeans-a ali moram malo vise se zadubiti u ove Amadeus da vidim kakvog su kvaliteta. U SHS shopovima kupujem cesto narocito radnu odjecu za supruga-odijela radna budu po 5 KM a nekad se zna naci i bas novih. Isto prosle godine sam kupila koznu jaknu za 15 KM, i 3 S. Oliver kosuljice za po 6 KM. Mozda treba malo vise vremena ali eto subotu neku rezervisati novcanik u tasnu i u hodanje.
- Zelena Carapa
#3758 Re: What to wear???
Ja imam loge za dobru a pristupacnu kupovinu u svim gradovima BH.
Posebno bih tuzlankama preporucila jedno mjesto. Ako ste zainteresirane molim kontaktirajte me na pp.
Posebno bih tuzlankama preporucila jedno mjesto. Ako ste zainteresirane molim kontaktirajte me na pp.
-
mumy
#3759 Re: What to wear???
Gdje kupujes u Sa?Zelena Carapa wrote:Ja imam loge za dobru a pristupacnu kupovinu u svim gradovima BH.
Koji je Haris najbolji?
- Zelena Carapa
#3760 Re: What to wear???
haris mi je preskupmumy wrote:Gdje kupujes u Sa?Zelena Carapa wrote:Ja imam loge za dobru a pristupacnu kupovinu u svim gradovima BH.
Koji je Haris najbolji?
- alica.k
#3761 Re: What to wear???
samo da napisem da u azelu nema nis specijalno, maksuz sam isla obic po ovom kijametu
- hadzinicasa
#3762 Re: What to wear???
alica.k wrote:samo da napisem da u azelu nema nis specijalno, maksuz sam isla obic po ovom kijametu
- alica.k
#3763 Re: What to wear???
imaju snizenje 50% i sve se rasprodalo. iza bbi sam mamu slala i nije mi spominjala dugu haljinu :S al smo bile skupa na dobrinji i neeeeeeeema nista. jos nisam otisla ovdje u vogoscu 
- hadzinicasa
#3764 Re: What to wear???
ma tamo ona jedna vješalica odmah iza vrata na desno, uvijek ima nekih lijepih haljina.alica.k wrote:imaju snizenje 50% i sve se rasprodalo. iza bbi sam mamu slala i nije mi spominjala dugu haljinu :S al smo bile skupa na dobrinji i neeeeeeeema nista. jos nisam otisla ovdje u vogoscu
- thea
#3765 Re: What to wear???
sljedeci put kad budes zivjela u becu, mozes profitirati vise.gladna sam wrote:thea wrote:cure, ja kupujem i u gucci autlet Bec, blaser koji bude 2500€ ja ga platim 120€
tako da onaj tko zna zna, sory za vas, tako da mi ne pada na pamet da u sa kupujem blaser od 300-400
kuzite![]()
![]()
E ne mogu da vjerujem!
Zivila sam sedam godina u Becu, studirala, radila, isla u shopingi znam sve uzduz i poprijeko
jedini outlet koji postoji (nadomak ne u Becu) je parndorf i gucci koji ti spominjes nema ni u ludilu tako jeftine blaser-a a jos interesantnije da gucci na Grabenu nema ni jedan jedini blaser od 2500(da mi je vidjeti blaser od 2 tisuce, sigurno zlatnim nitima protkan)
Najeftinija svilena marama u tom outlet-u je 100 Eura i to ako kupujes u gucciju uopce ne znaci da ZNAS, jer obicno gucci, DG cavalli prste od neukusa i ostaloga![]()
![]()
![]()
(tigrovi zebre i neke nenormalne boje) hajd da si rekla boss ili nesto klasicnije
I da dodam, jako mi je zao sto takav neki outlet ne postoji u Sarajevu, odnosno u BiH pa bi raja mogla i vidjeti kako nas ovdasnji kreteni gule, pa mango beneteon sisli i ostale radnje po ferhadiji ispadose veca fora od armanija i escade zajedno negdje drugo(naime prosle godine u ovom outletu sto se spominje mogle su se kupiti i eskadine cipele po 25 eura toliko o nekakvim markama i brendovima)
Ja sam sad recimo u januaru (sezonsko snizenje) kupila nekoliko haljina u regularnim prodavnicama mango, zara i stefanel -u najskuplja je bila 19 eura a najjeftinija 11, sljedeci put odoh u guci![]()
centar beca do parndorfa je od prilike 48 km, to nije nista. ja sam mnogo puta profitirala, imam nekoliko GG haljina.
takoder imate outlet odlican u mendrisio Fox town, tamo sam jednom u GG, vidjela je.le.nu Karleusu. zato cure skupite pare vrijedi kupovati dobre stvari za malo novca.
Last edited by thea on 02/02/2012 15:19, edited 1 time in total.
- alica.k
#3767 Re: What to wear???
antireklama*mima* wrote:cuj Jelenu Karleusu.....
- thea
#3768 Re: What to wear???
bez zezze, ja sam bila u GG, mendrisio, trazila haljinu za vjencanje moje sestre, i fakat treba kupuje po outletima, sto je po meni jako pametno, zena je izgledala kao milion dolara. gii
- wewa
#3769 Re: What to wear???
neumorna! kapa dolje

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3771 Re: What to wear???
Nema me nekoliko dana i kad se vratim oplacem 
-
Zvoncica123
#3772 Re: What to wear???
HuH... Svasta ovdje ima. Bas sam se ismijala.
Ima li neka mostarka ovdje, kakav je onaj outlet trendy, eksterijer je katastrofa, ali sam cula da bude dosta dobrih stvari, pa da li je istina? Danke.
Ima li neka mostarka ovdje, kakav je onaj outlet trendy, eksterijer je katastrofa, ali sam cula da bude dosta dobrih stvari, pa da li je istina? Danke.
- miss_heidi
#3773 Re: What to wear???
jelena karleusa OMG... citam i ne mogu da vjerujem... i to da izgleda ko milion dolara...

- Michun
#3774 Re: What to wear???
jbte, sta je tebi milion USD?thea wrote:bez zezze, ja sam bila u GG, mendrisio, trazila haljinu za vjencanje moje sestre, i fakat treba kupuje po outletima, sto je po meni jako pametno, zena je izgledala kao milion dolara. gii
ja je vidjela na aerodomu u bgd i prepala se. bila sam za saljevanje strave
- wewa
#3775 Re: What to wear???
pocket change, eto staMichun wrote:jbte, sta je tebi milion USD?thea wrote:bez zezze, ja sam bila u GG, mendrisio, trazila haljinu za vjencanje moje sestre, i fakat treba kupuje po outletima, sto je po meni jako pametno, zena je izgledala kao milion dolara. gii
ja je vidjela na aerodomu u bgd i prepala se. bila sam za saljevanje strave