Joj kakve ublehe prodajete a imao sam i predosjecaj sa obzirom koji nikovi su u pitanju pa mi ne bi mrsko i odgledah prvo poluvrijeme cisto da vidim sta sam to propustio.Artest wrote:Kakve veze ima sto igra u Radniku? Pa to samo govori kakvi duduci sjede u sarajevskim klubovima. Jbg, da je bar srbin iz Trebinja i okoline, pa da ga Semjon otpremi za Sarajevo, mozda bi u tvojim ocima imao pecat kvalitete.
Mali je dvije godine mladji a vec bolji. Bez ikakve pompe ili guranja. Ono sto je najzanimljivije jeste da je i brzi i okretniji od Mihojevica, iako je nekih 5 cm visociji. Protiv Portugala je izgledao kao Ferdinand.
Covjek se nije vidio sem neuspjelog pokusaja bloka kod gola Portugalaca, seprtljavog izbijanja lopte kad u malo ne napravi sansu za njih i gola koji je dao a da nije morao ni skociti, sam na dva metra od linije.
Nece mi biti mrsko odgledacu i drugo i sa obzirom na hvalospjeve ocekujem da vidim u najmanju ruku Bonucija, ne mora biti Ferdinand.
A najinteresantniji dio je ovih 5 cm koliko je navodno visociji od Marka. Ne znam sta mu se desilo ali meni se cini da se on pokupio jer ovako definitivno ne izgleda igrac koji je 196 cm visok.
Sto forum moze napuhati malo je reci.