Kakve tenisice nose forumasi :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
S4mpion

#3751 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by S4mpion »

Za C fazu:
Image
Pale Rider

#3752 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Pale Rider »

Prije sam ima neke Ecco 8-9 godina trajale. Sad(prije 3 godine) uzeo bugatti. Mogle bi i one potrajat, a udobne mi.
Image
cendlerbing

#3753 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by cendlerbing »

Ove odrpane sa svih strana, oguljene, odvaljene sa strana, izblijedjele, a nisu bogzna kako ni udobne...i dalje pronosam i malo dalje od oko kuće. Znate kad vam je nešto drago i kad to nije logično... :)

Image
cendlerbing

#3754 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by cendlerbing »

S4mpion wrote:Za C fazu:
Image
Sve ti patike nalik jedne na druge. I ruznije nego onaj gore opanak. :( Al bar si slikao na svojim nogama. :thumbup:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#3755 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by konektovan »

Image

:mrgreen:
pizarro

#3756 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by pizarro »

cendlerbing wrote:Ove odrpane sa svih strana, oguljene, odvaljene sa strana, izblijedjele, a nisu bogzna kako ni udobne...i dalje pronosam i malo dalje od oko kuće. Znate kad vam je nešto drago i kad to nije logično... :)

Image
kako si se ovo uvrnula :D
nlt

#3757 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by nlt »

a kakav je fazon sa sport reality radnjom, zasto im je na strancici jeftinije nego u radnji+ daju 20% popusta kad se registrujes pa narucis+ besplatna dostava
nesto mi tu nema ekonomske računice :D
zippoo87

#3758 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by zippoo87 »

nlt wrote:a kakav je fazon sa sport reality radnjom, zasto im je na strancici jeftinije nego u radnji+ daju 20% popusta kad se registrujes pa narucis+ besplatna dostava
vjerovatno jer je crnjak prodaja...tj. nije kasa uvezana sa poreznom
iako ti dobijes fiskalni racun,taj fiskalni se ne salje poreznoj a kod nas je internet trgovina svakako neregulisana i ima milion rupa za muljanje
isto je i sa sportvision.om

nego,ja se registrovao neki dan na sportreality i gdje vi vidite taj popust prilikom registracije i jos dodatni popust ?
moze li neko staviti screenshoot ?
cendlerbing

#3759 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by cendlerbing »

pizarro wrote:
cendlerbing wrote:Ove odrpane sa svih strana, oguljene, odvaljene sa strana, izblijedjele, a nisu bogzna kako ni udobne...i dalje pronosam i malo dalje od oko kuće. Znate kad vam je nešto drago i kad to nije logično... :)

kako si se ovo uvrnula :D
:D
Image
pizarro

#3760 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by pizarro »

eh ovo je vec bolje i konkretnije 8-) :D
nlt

#3761 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by nlt »

zippoo87 wrote:
nlt wrote:a kakav je fazon sa sport reality radnjom, zasto im je na strancici jeftinije nego u radnji+ daju 20% popusta kad se registrujes pa narucis+ besplatna dostava
iako ti dobijes fiskalni racun,taj fiskalni se ne salje poreznoj a kod nas je internet trgovina svakako neregulisana i ima milion rupa za muljanje

nego,ja se registrovao neki dan na sportreality i gdje vi vidite taj popust prilikom registracije i jos dodatni popust ?
dođe ti na e-mail, provjeri da nije u spam zalutalo
nlt

#3762 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by nlt »

a da li dobijes originalnu obucu, to je dobro pitanje
zippoo87

#3763 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by zippoo87 »

nlt wrote:
zippoo87 wrote:

dođe ti na e-mail, provjeri da nije u spam zalutalo
to je to...bio je dosao regularno ali sam ga mahinalno obrisao,nisam ni otvarao,jer sam mislio da je potvrda registracije
zippoo87

#3764 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by zippoo87 »

nlt wrote:a da li dobijes originalnu obucu, to je dobro pitanje
svakako su sada sve platnene,tako da ne kontam kakav je to originalni konac a kakav fus konac haha :D
nlt

#3765 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by nlt »

hahahahahah
vryzas

#3766 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by vryzas »

Image

8)
nlt

#3767 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by nlt »

imam iste samo u drugoj boji, extra patike
vryzas

#3768 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by vryzas »

:thumbup:
Strpljiva

#3769 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Strpljiva »

Image
moonca

#3770 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by moonca »

zippoo87 wrote:
svakako su sada sve platnene,tako da ne kontam kakav je to originalni konac a kakav fus konac haha :D
Po koncu i shtepu se utvrdjuje kvalitet i originalnost. Tasne, odjeca, namjestaj.....
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#3771 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by lmo »

S4mpion wrote:Za B fazu:
koje su za A?
zippoo87

#3772 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by zippoo87 »

moonca wrote:
zippoo87 wrote:
Po koncu i shtepu se utvrdjuje kvalitet i originalnost. Tasne, odjeca, namjestaj.....
vidi...mene obucarska plata othranila,tako da znam puno toga o obuci...ovo sto ja pisem ovdje je malo ironija a malo stvarnost
obuca ne moze biti platnena,mislim moze ali onda ne mozemo pricati o kvalitetu,jer konac nema istu cvrstocu kao koza ,takodjer je promociv,ako izumemo obucu sa unutrasnjim membranama (goretex i slicni)

ovo sto si ti napisala da se po stepu utvrdjuje originalnost,ne pije vodu...nego kvalitet stepa odredjuje klasu obuce a sve je to opet subjektivno,jer ljudi odredjuju koja ce obuca proci u prodaju a koja ne...
onik omadi koji ne prodju najstroziju selekciju,idu za nizerangirana trzista,kakvo je nase,modeli sa vidljivom greskom se kod nas prodaju kao "outlet",po skoro istoj cijeni kao i obuca bez greske
takodjer,konac je najbitniji a to obicno proizvodjaci obezbjedjuju ali opet kao sto reko,sve zavisi od trzista i zahtjeva

neki pitaju da li je obuca originalna,ja sve patike koje sam kupio do sada u ovim radnjama gdje prodaju org. patike,nisu se raspale i trajale su mi barem 2 godine...a kao dijete sam nosao ono smece sa pijace,kopije i to se raspadne za mjesec dana,tako da vjerujem da jesu originali,samo sto nama dodje druga ili treca klasa te obuce :D
moonca

#3773 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by moonca »

ovo sto si ti napisala da se po stepu utvrdjuje originalnost,ne pije vodu...nego kvalitet stepa odredjuje klasu obuce a sve je to opet subjektivno,jer ljudi odredjuju koja ce obuca proci u prodaju a koja ne..
Sta si ti sada novo rekao. :-)

Vjerujem da se bira i konac shodno materijalu.
neki pitaju da li je obuca originalna,ja sve patike koje sam kupio do sada u ovim radnjama gdje prodaju org. patike,nisu se raspale i trajale su mi barem 2 godine...a kao dijete sam nosao ono smece sa pijace,kopije i to se raspadne za mjesec dana,tako da vjerujem da jesu originali,samo sto nama dodje druga ili treca klasa te obuce :D
Ako ne znas sta je kvalitetno -plati, novac je vodilja.

Kvalitetnim tenama se samo dno izlize, sve iznad ostaje nepoderivo godinama, opet zavisi malo i kako ko hoda, gazi...
S4mpion

#3774 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by S4mpion »

lmo wrote:
S4mpion wrote:Za B fazu:
koje su za A?
U A fazu ne možeš samo tako otić', moraš se sredit', ipak je to tranzicijsko područje koje vodi u grad, dakle, odabrana trenerka i neke dobre tene:
Image

Image
cendlerbing

#3775 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by cendlerbing »

Sampion, primijetila sam da samo crne patike nosas?
Post Reply