Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Probah da nadjem sliku onog deterdzenta za sudje "3D", ali nakon google searcha pokaza mi samo slike radnika sto protestvuju, i onih kockastih glava iz vlade...
Elem, bilo bi super kad bi opet bio taj proizvod na policama. Ja i danas nekad kazem za tu tecnost za pranje sudja "3D". Ono: "de dodaj mi 3d".
Probah da nadjem sliku onog deterdzenta za sudje "3D", ali nakon google searcha pokaza mi samo slike radnika sto protestvuju, i onih kockastih glava iz vlade...
Elem, bilo bi super kad bi opet bio taj proizvod na policama. Ja i danas nekad kazem za tu tecnost za pranje sudja "3D". Ono: "de dodaj mi 3d".
Ljudima svaka cast jer se nisu predali i mislim da je nasa moralna obaveza da ih podrzimo.
mama i ja smo prezadovoljne teta violeta deterdzentom za sudje. Kupile smo od jabuke i limuna, i nama su odlicni. Ne znam zasto neki od vas imaju lose iskustvo
Rizvan wrote:Gdje se može kupiti Likval deterdžent iz Vogošće? U Bingu i Konzumu ga nema.
Ne znam šta se dešava sa ovom firmom, kupovao sam dosta njihovih proizvoda (šampon za kosu, gel za tuširanje, tečni sapun, deterdžent za veš itd.) ali osim šampona dugo već ne vidjam ništa drugo, web stranica im je ugašena.... Probaj u Amku, za njih su radili pod robnom markom Favorit pa je najveća vjerovatnoća da ćeš tamo naći.
Što se tiče Ditinih proizvoda kupiću čim izađu na police,sjećam se njihovih proizvoda i valjali su,neću ništa biti oštećena ako kupim,a znam da mogu i znaju raditi kvalitetno.
aCme wrote:Poslovni uspjeh: Investicija od 5 miliona KM za proširenje kapaciteta kompanije Vispak
Vispak danas zapošljava 180 radnika, od kojih 40 sa visokom stručnom spremom, i izvozi u 25 zemalja svijeta na četiri kontinenta. Vispak je vlasnik tri certifikata za sigurnost hrane i upravljanje kvalitetom: ISO 9001:2008, HACCP i HALAL. Oborivši Ginisov rekord 2004. godine zajedno sa građanima Mostara, tako što je ispečena i popijena kafa iz najveće džezve na svijetu, Vispak je 2005. i zvanično dobio certifikat Ginisa, ušavši u knjigu rekorda.
(Faktor.ba)
Pozitivna stvar iz Visokog
Da jeste pozitivna, ali jedina veza s Visokom tu je što se fabrika nalazi u istom gradu. Novac i sve ostalo dolazi iz Tešnja tj. iz AS grupacije koja je vlasnik iste i koja bi propala da nije bilo AS-a. Visoko privredni gigant temeljen na industriji prerade kože i mesa, a pogotovo na manjim kompanijama koje se bave tim poslovima polahko prelazi u ruke Tešnjaka koji su inače vlasnici najvećeg pogona za preardu kože Koteks u Visokom. S druge strane MADI i Ovako su otpočeli rat za domaće tržište piletine i mada lično meni je Ovako ukusniji, Madijeva svježa piletina je bolja dok s druge strane MADI radi bolji marketing.
Madi pileci cevapi mmmm... nesta najbolje sto sam probao! Probaj, spomenut ces me
BIONA wrote:mama i ja smo prezadovoljne teta violeta deterdzentom za sudje. Kupile smo od jabuke i limuna, i nama su odlicni. Ne znam zasto neki od vas imaju lose iskustvo
BIONA wrote:mama i ja smo prezadovoljne teta violeta deterdzentom za sudje. Kupile smo od jabuke i limuna, i nama su odlicni. Ne znam zasto neki od vas imaju lose iskustvo
aaa BIONA ti i mama ti i mama a ti si ona sto nece sa svekrvom da zivi jer tvoj buduci je jedinac pa mu mama zakletva
Rizvan wrote:Gdje se može kupiti Likval deterdžent iz Vogošće? U Bingu i Konzumu ga nema.
Ne znam šta se dešava sa ovom firmom, kupovao sam dosta njihovih proizvoda (šampon za kosu, gel za tuširanje, tečni sapun, deterdžent za veš itd.) ali osim šampona dugo već ne vidjam ništa drugo, web stranica im je ugašena.... Probaj u Amku, za njih su radili pod robnom markom Favorit pa je najveća vjerovatnoća da ćeš tamo naći.
aaa BIONA ti i mama ti i mama a ti si ona sto nece sa svekrvom da zivi jer tvoj buduci je jedinac pa mu mama zakletva
pa valjda zato sto joj pomazem u kucnim poslovima
likval se inace raspada pa me ne cudi sto nema proizvoda nazalost...