CobrinW12 wrote:Znam da nije tema, ali zna li iko ciji alarm galami po pet puta dan i noc? Jako je glasan i traje po 15 minuta. Evo upravo sada svira...Cengic Vila, oko kvadranta.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bullet Tooth Tony
#3751 Re: "Majstori" parkiranja
-
goran16v
#3752 Re: "Majstori" parkiranja
Ja to vise figurativno...alcho wrote:Moj dnevni boravak je na IV spratu!
- madnessa
#3753 Re: "Majstori" parkiranja
alcho wrote:Ja sam isto za slobodu parkiranja i protiv ovih nakaradnih zabrana. Od zivotinja se razlikujemo po tome sto vozimo auta i zasto sada da nas trpaju u torove zvane parking? Ko nam moze oduzeti osnovnu ljudsku slobodu da se krecemo gdje zelimo? Gdje su tu ljudska prava i demorkatija? Jos malo pa mi koji vozimo necemo smjeti ni da izadjemo iz kuce.
Takvi i ne trebaju nigdje da izlaze...
- alcho
#3754 Re: "Majstori" parkiranja
Pa i mi vozaci smo ljudi. Sto su to pjesaci bolji od nas? Nisu mogli da poloze vozacki pa ce ce sad nad nama svetiti i govoriti nam gdje mozemo, a gdje ne mozemo parkirati.
- alcho
#3756 Re: "Majstori" parkiranja
Evo...puno ljudiRadar71 wrote:Dajte slike ljudi

- Radar71
#3757 Re: "Majstori" parkiranja
E bas me nasmija ovako rano
Ako se ikad vidimo imas piće od mene
- Filter
#3758 Re: "Majstori" parkiranja
brat bratu, nema ih vise od 15akalcho wrote:Evo...puno ljudiRadar71 wrote:Dajte slike ljudi
- dottore
#3759 Re: "Majstori" parkiranja
Aneks

e ovo je kabadahijsko parkiranje... od njih ne vidis da li dolazi auto iz suprotne strane, a između ima mjesta samo jedno auto da prodje...
inace, ulica je jako jako prometna

e ovo je kabadahijsko parkiranje... od njih ne vidis da li dolazi auto iz suprotne strane, a između ima mjesta samo jedno auto da prodje...
- respo
#3760 Re: "Majstori" parkiranja
ovuda sam jutros prosao i prvo sta mi je palo na pamet na istom semaforu na kojem stojis je joj sto ne slikah
isto tako nize kad ides prema otoci preko puta one trafike isto se parkiraju
kad ides "odozdo" uvijek moras gatati hoce li neki odozgo naici pa de frontalno udariti dok ih zaobilazis
ovog scenica sam ovdje vidjao vise puta ovog audija prvi put
isto tako nize kad ides prema otoci preko puta one trafike isto se parkiraju
kad ides "odozdo" uvijek moras gatati hoce li neki odozgo naici pa de frontalno udariti dok ih zaobilazis
ovog scenica sam ovdje vidjao vise puta ovog audija prvi put
- poznanik
#3761 Re: "Majstori" parkiranja
Dječače, trolaš skoro svaku temu, popusti maloalcho wrote:Evo...puno ljudiRadar71 wrote:Dajte slike ljudi
- johntra
#3763 Re: "Majstori" parkiranja
Naglasi da je ovaj moderni lubeničar u pitanju...
Vidim i ovdje na parkingu automobile bez tablica, koji dugo stoje...Mislim da je to inače veliki problem u gradu, jer ih ima dosta napuštenih koji zauzimaju mjesta....
Vidim i ovdje na parkingu automobile bez tablica, koji dugo stoje...Mislim da je to inače veliki problem u gradu, jer ih ima dosta napuštenih koji zauzimaju mjesta....
- alcho
#3764 Re: "Majstori" parkiranja
Najgore je kad covjek ode na zivcima...ti si jedan od onih cangirzavih staraca koji vazda imaju neku pametnu da kazu u tramvaju i kojima sve zivo smeta? Opusti se covjece, za tvoje godine nije dobro biti toliko napet, srce ce te strefiti.poznanik wrote:Dječače, trolaš skoro svaku temu, popusti maloalcho wrote:Evo...puno ljudiRadar71 wrote:Dajte slike ljudi
![]()
- vozač
- Qler
#3766 Re: "Majstori" parkiranja
Passat karavan na trotoaru i Audi 80 na cesti...
- holowey
- kokuz_sa
#3768 Re: "Majstori" parkiranja
ovo prava slika nadji nepravilnost
1. bijeli lijevo u vrhu parkiran na pjesackoj stazi
2. crni karavan parkiran na trotuaru
3. audi(valjda je audi) u dnu slike parkiran na cesti tj na skretanju
- vozač
#3769 Re: "Majstori" parkiranja
ma i ja kontam na tog velikog, a ima i reno bijeli gore lijevo na trotoaru, al najvjerovatnije je problem ovaj crni audi ?, što je na cesti, mada ovo sve i nije strašno obzirom da se moraju raja snalaziti
ima i mnogo većih "majstora", inače je jedan od primjera "majstorskog" parkiranja merkator na ilidži, kad je gužva apsolutno svi mogući prilazi su zatvoreni, možeš samo vozati s kraja na kraj u krug, svi oni međuprolazi su puni auta, to mi je fakat najveći papanluk u gradu
- chuchumbamayumbe
#3770 Re: "Majstori" parkiranja
Zauzima i moj mjesto, parkiran i bez tablica.johntra wrote:Naglasi da je ovaj moderni lubeničar u pitanju...![]()
Nisam imao para da ga registrujem, morao vratiti tablice.
Ako i kada budem imao para, registrujem ga i vozdra.
Ne znam šta drugo da uradim, osim da ga prodam - a to mi se nekako u ovom trenutku čini lošim rješenjem, vjeruj mi.
- vozač
#3771 Re: "Majstori" parkiranja
ove naše ulice isto ko u palčiću, "draga djeco pronađite sedam nelogičnosti na ovoj slici",kokuz_sa wrote:ovo prava slika nadji nepravilnost![]()
da probaju sa autima na sarajevskim ulicama, dosta više meda i zeka
- alcho
#3772 Re: "Majstori" parkiranja
Ma da, ali ima jako puno auta na kojima se vidi da vise nista od njih nema. Sta se radi sa takvim?chuchumbamayumbe wrote:Zauzima i moj mjesto, parkiran i bez tablica.johntra wrote:Naglasi da je ovaj moderni lubeničar u pitanju...![]()
Ne znam šta drugo da uradim, osim da ga prodam - a to mi se nekako u ovom trenutku čini lošim rješenjem, vjeruj mi.
- alibegoa
#3773 Re: "Majstori" parkiranja
Šta problem, i sam kažeš sve puno, a problem što su međuprolazi zatvoreni? Nisam te prepoznao, evo drugi put ima da ostavim ženu da ti čuva mjesto, a ja ću parkirati kod doma zdravlja na parkingu.vozač wrote:
ima i mnogo većih "majstora", inače je jedan od primjera "majstorskog" parkiranja merkator na ilidži, kad je gužva apsolutno svi mogući prilazi su zatvoreni, možeš samo vozati s kraja na kraj u krug, svi oni međuprolazi su puni auta, to mi je fakat najveći papanluk u gradu
- vozač
#3774 Re: "Majstori" parkiranja
jel ti dobra žena ?alibegoa wrote:Šta problem, i sam kažeš sve puno, a problem što su međuprolazi zatvoreni? Nisam te prepoznao, evo drugi put ima da ostavim ženu da ti čuva mjesto, a ja ću parkirati kod doma zdravlja na parkingu.vozač wrote:
- johntra
#3775 Re: "Majstori" parkiranja
Ma to je ok...ako je auto ispravno i ako ga planiraš koristiti, ali ima ih bruka koji se ne koriste godinama i koji su zreli za prese...chuchumbamayumbe wrote: Zauzima i moj mjesto, parkiran i bez tablica.