Lave ja ne navijam za FKS čak naprotivIdriz88 wrote:ovo je ono isto kurva o postenju, cuj navijaci sarajeva se zale na stimanje\"BARESI\" wrote:Kakvo štimanje u Trebinju
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
BARESI
#3751 Re: FK Sarajevo
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3752 Re: FK Sarajevo
Drugog puta nije trebalo biti...ali jbg opet politika dođeIdriz88 wrote:Nisi jedini burazeru, meni se licno zgadio klub nakon incidenata u Tuzli, ljudi dva puta bili bjeni i to drugi put posteno, i opet nesta izvode i seru.\"BARESI\" wrote:Lave ja ne navijam za FKS čak naprotiv\"Idriz88\" wrote: ovo je ono isto kurva o postenju, cuj navijaci sarajeva se zale na stimanje
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3753 Re: FK Sarajevo
ovo je ono isto kurva o postenju, cuj navijaci sarajeva se zale na stimanje[/quote]
Lave ja ne navijam za FKS čak naprotiv
[/quote]
Nisi jedini burazeru, meni se licno zgadio klub nakon incidenata u Tuzli, ljudi dva puta bili bjeni i to drugi put posteno, i opet nesta izvode i seru.[/quote]
Drugog puta nije trebalo biti...ali jbg opet politika dođe[/quote]
Dobro te pita palabra, kakav si nako ko cojek? Naravno da, po vasem misljenu, drugog puta nije trebalo biti sad kad znate da ste dobili po nosu. Cuj, gospodjice hoce da se igra sve dok Sarajvo ne pobjedi...[/quote]
Koliko si upucen u slucaj najbolje bi bilo da i ne komentarises....mi uopste nismo odlucivali da igramo drugu utakmicu...idi se prvo informisi i vidi gdje je sta zapelo pa dođi da diskutujemo...
Lave ja ne navijam za FKS čak naprotiv
Nisi jedini burazeru, meni se licno zgadio klub nakon incidenata u Tuzli, ljudi dva puta bili bjeni i to drugi put posteno, i opet nesta izvode i seru.[/quote]
Drugog puta nije trebalo biti...ali jbg opet politika dođe[/quote]
Dobro te pita palabra, kakav si nako ko cojek? Naravno da, po vasem misljenu, drugog puta nije trebalo biti sad kad znate da ste dobili po nosu. Cuj, gospodjice hoce da se igra sve dok Sarajvo ne pobjedi...[/quote]
Koliko si upucen u slucaj najbolje bi bilo da i ne komentarises....mi uopste nismo odlucivali da igramo drugu utakmicu...idi se prvo informisi i vidi gdje je sta zapelo pa dođi da diskutujemo...
-
The 51st State
#3754 Re: FK Sarajevo
idrize dijete drago nauci kvotati sviju ti i smanji malo dozivljaj...
-
salle_eh1986
#3755 Re: FK Sarajevo
čestitam manjem sarajevskom klubu na osvojenom bodu protiv šampiona 
- Eweleen
#3756 Re: FK Sarajevo
a ko si ti?salle_eh1986 wrote:čestitam manjem sarajevskom klubu na osvojenom bodu protiv šampiona
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#3757 Re: FK Sarajevo
dal je veca tuga sto ne izboriste Evropu il sto vam Borac nije sampion?
- and
#3758 Re: FK Sarajevo
fataj se sadolina i pripremaj ložu za evropusince1921 wrote:dal je veca tuga sto ne izboriste Evropu il sto vam Borac nije sampion?
- north_1987
#3759 Re: FK Sarajevo
sto lozis bezveze.. kad sve sebere normalno da je bolje da vi uzmete titulu.. bar ja tako mislimsince1921 wrote:dal je veca tuga sto ne izboriste Evropu il sto vam Borac nije sampion?
a za evropu molimo boga da je ne izborimo.jest mozda cudno,ali milion i jedan razlog postoji. nismo izasli u evropu,nismo osvojili ligu,kup ..= ti rezultati tjeraju svu ovu gamad iz uprave i kluba. s nadom da ce doci bolje sutra za Sarajevo!
- Rauber
#3760 Re: FK Sarajevo
Nista strasno, realno bili smo losi ove sezone pa nas opet u dvije utakmice sampion nije uspio pobjediti.
Bez obzira sto mrzim Zelju, i sto ce mi biti jedno vrijeme tesko nositi se sa jaranima manijacima, ipak volim da je Zeljo sampion nego oni anamo, ili nedo Bog listicani.
Vjerovali ili ne drago mi je sto necemo izboriti evropu, svakako nam sluzi samo da ucvrscuje pozicije raznoraznih baljaka, da im puni dzepove,prodaje igrace za sicu, klub od toga nema nikakvog hajra...
Ne kazem da ce ih neizlazak u evropu tek tako otjerati, ali nam povecava sanse u borbi bar za 10%
Sad "samo" treba istrajati u bojkotu, nadam se da ce se malo i mediji sa njima pozabaviti.
Bez obzira sto mrzim Zelju, i sto ce mi biti jedno vrijeme tesko nositi se sa jaranima manijacima, ipak volim da je Zeljo sampion nego oni anamo, ili nedo Bog listicani.
Vjerovali ili ne drago mi je sto necemo izboriti evropu, svakako nam sluzi samo da ucvrscuje pozicije raznoraznih baljaka, da im puni dzepove,prodaje igrace za sicu, klub od toga nema nikakvog hajra...
Ne kazem da ce ih neizlazak u evropu tek tako otjerati, ali nam povecava sanse u borbi bar za 10%
Sad "samo" treba istrajati u bojkotu, nadam se da ce se malo i mediji sa njima pozabaviti.
-
Alkos
#3761 Re: FK Sarajevo
Sloboda je zajebala nas...Idriz88 wrote:Ovaj sarajevo, da nije zalosno,bilo bi smijesno, dva puta bili bjeni u Tuzli i sada nesta izvode protiv Zelje, kao eto i njima se ide u evropi.
ALI:
Travnik 1 - 2 Siroki Brijeg
FK Leotar 2 - 3 Zrinjski Mostar
NIsta od toga, i neka vam bas mi je drago, htjeli ste zajebat Slobodu i eto vam sad!
Haj sad odjebaus s teme!
Drago mi je sto necemo izaci u Evropu, ali nije mi drago sto su komsinice sampioni - ko ce zivit od njih!!
Ovaj borac mi nije jasan uopste, jesu oni uopste htjeli titulu ili ne?!
-
vs84sa
#3762 Re: FK Sarajevo
vrhunac suplje je sto svaki komentar navijaca sarajeva pocinje "drago mi je sto necemo u evropu", pa sto to ne rekoste prije derbija? a ja, vi se nadali necemu?
pa eto da vam se pridruzim, drago mi je sto necete u evropu 
-
Alkos
#3763 Re: FK Sarajevo
Hvala ti, puno nam to znaci.vs84sa wrote:vrhunac suplje je sto svaki komentar navijaca sarajeva pocinje "drago mi je sto necemo u evropu", pa sto to ne rekoste prije derbija? a ja, vi se nadali necemu?pa eto da vam se pridruzim, drago mi je sto necete u evropu
-
vs84sa
#3764 Re: FK Sarajevo
na takvu podrsku uvijek racunajte, na kraju krajeva cemu prijatelji sluzeAlkos wrote:Hvala ti, puno nam to znaci.vs84sa wrote:vrhunac suplje je sto svaki komentar navijaca sarajeva pocinje "drago mi je sto necemo u evropu", pa sto to ne rekoste prije derbija? a ja, vi se nadali necemu?pa eto da vam se pridruzim, drago mi je sto necete u evropu
- johnny_blazze
#3765 Re: FK Sarajevo
eh po meni poslje ove sezone pocinje jedna od najvaznijih "utakmica" za Sarajevo, nebitno izborili evrpou ili ne borba da postanemo jedan organizovan i stabilan klub traje i treba da ostvarimo taj cilj, najbolji pocetak bi bio odlaskom trenutne uprave i dovodjenjem sposobnih ljudi, bice zanimljivo vidjeti kako ce se to odvijati, ali ja sam uvjeren da cemo uspjeti i da cemo vec sljedece sezone vidjeti rezultate 
-
KPGS
#3766 Re: FK Sarajevo
Proroče pozitivne misli, kako istjerati Bagru i kako dovesti prave ljude?johnny_blazze wrote:eh po meni poslje ove sezone pocinje jedna od najvaznijih "utakmica" za Sarajevo, nebitno izborili evrpou ili ne borba da postanemo jedan organizovan i stabilan klub traje i treba da ostvarimo taj cilj, najbolji pocetak bi bio odlaskom trenutne uprave i dovodjenjem sposobnih ljudi, bice zanimljivo vidjeti kako ce se to odvijati, ali ja sam uvjeren da cemo uspjeti i da cemo vec sljedece sezone vidjeti rezultate
-
todd_smith
#3767 Re: FK Sarajevo
ajde ne seri, mislim razumijem zasto se strumfovi kurce ovdje, ipak svi znamo da poslije prve, mozda ali sumnjam, druge tekme u Evropi, doci cete sa savijenim repom i poceti suplju bacati i nekakvu staru nebolozu zvakati tastaturom ovdjevs84sa wrote:vrhunac suplje je sto svaki komentar navijaca sarajeva pocinje "drago mi je sto necemo u evropu", pa sto to ne rekoste prije derbija? a ja, vi se nadali necemu?pa eto da vam se pridruzim, drago mi je sto necete u evropu
Drago mi je sto je barem jedan Sarajevski tim osvojio titulu, ali kada vidim osobe koje sute 6 godina, pocnu da laprndaju ovdje, stvarno nema smisla
prije derbija je bilo "ooo mi smo veliki voz, pao borac sad ce i sarajevo"
poslije derbija "e niste nas mogli dobiti, vidi vam suplje"
a sta je bilo sa grbavicom ove sezone? gdje ste tad sampioni bili?? aa ne,ne tada smo vasu suplju slusali o offsajdima/sudijama itd
ako ces da podjebavas ili slicno barem imajte malo stila, a ne da vam opet utakmice sa VHS kaseta budu najveci ponos
-
El_comadante
#3768 Re: FK Sarajevo
nevalja što neidemo u Europu iz razloga što bolje predstavljamo BiH od Zrinjskog a i zbog UEFA-ionog koeficijenta bolje je da ga skupljamo nego vako ali eto... a bolje Željo da je šampion jer mislim da če ostvariti bolji rezultat u Europi od Borca i samim tim više bodova za BiH u europi.
- jazzer
#3769 Re: FK Sarajevo
Vec 5,6 godina moji prijatelji, poznanici a i likovi sa ovog foruma (moze se naci masa primjera) koji navijaju za Zelju pricaju kako je ovo kurceva liga, kako i ne treba igrati Premier ligu, kako se kupuju utakmice, losa organizacija, bla, bla... Dakle, cijeli period u kojem je Zeljo bio u banani nista nije valjalo. Sada kada ce osvojiti titulu, liga je opet sjajna, NS nikad bolji, derbi sa nama im je opet vrhunac igranja fudbala i sl...
Pa majku mu, odlucite se. Ovako ste smijesni
.
p.s. ovo je poruka onima koji na temi FK Sarajevo opet promovisu sve vrijednosti PL.
Pa majku mu, odlucite se. Ovako ste smijesni
p.s. ovo je poruka onima koji na temi FK Sarajevo opet promovisu sve vrijednosti PL.
-
todd_smith
#3770 Re: FK Sarajevo
liga je uvijek bila odron, nema smisla lagati covjek sam sebe, cak i kada smo igrali u Evropi bila je ta prica, mislim da je ova sezone sve u svemu bila jedna od najgorih ikada, i ne samo zbog situacije u nasem klubu, nego inace sto se tice sudjenja,politickih odluka, incidenata itd., itd.,
-
vs84sa
#3771 Re: FK Sarajevo
zar iko normalan moze pohvalit ovu ligu? ti tvoji prijatelji su bili u pravu, al ne vjerujem da su nesto promjenili pricu, navedi primjer neki... derbi protiv sarajeva se sveo na "derbi" protiv bilo koje druge ekipe jer ne odudarate kvalitetom nista od drugih, zeljo je u ovom trenutku samo nijansu ispred vas. za derbi sta reci, alaim vam je najbolji igrac bio.
koliko smo relani mi pokazuje i to sto je Amar od pocetka govorio ko papagaj ponavljao da je cilj ove sezone izlazak u evropu, sve ostalo je vise od zacrtanog cilja i navijaci bi bili zadovoljni samo tim izlaskom, normalno da nam je drago zbog jedne a mozda i dvije titule. prije dva tri dana Amar je takodjer rekao u intervju za TVSA da bi volio da dobijemo neku malo atraktivniju ekipu al malo slabiju zbog publike al i da se mozemo necemu nadat, a onda se ispravio i rekao svaka iole atraktivnija ekipa je bolja od nas, al na nama je da igramo i da se ne predajemo.
vjeruj da navijaci zelje ne pate od komleksa nekakvih velicina, treba biti realan i ostati na zemlji do kraja, utakmice u evropi ce pokazati koliko vrijedi i zeljo i ova nasa liga, a svi mi znamo otprilike gdje smo. zeljo ce osvojit premijer a ne premier ligu
cim su se pocele desavati neke pozitivne stvari u klubu, prodano je nekoliko hiljada godisnjih karti, napunila se grbavica, mozda je to recept i za druge da krenu nasim putem, mozda i bolje od toga, u svakom slucaju bez jakih ekipa u ovoj nasoj jos uvijek nedovoljno kvalitetnoj ligi necemo prezimiti u evropi.
koliko smo relani mi pokazuje i to sto je Amar od pocetka govorio ko papagaj ponavljao da je cilj ove sezone izlazak u evropu, sve ostalo je vise od zacrtanog cilja i navijaci bi bili zadovoljni samo tim izlaskom, normalno da nam je drago zbog jedne a mozda i dvije titule. prije dva tri dana Amar je takodjer rekao u intervju za TVSA da bi volio da dobijemo neku malo atraktivniju ekipu al malo slabiju zbog publike al i da se mozemo necemu nadat, a onda se ispravio i rekao svaka iole atraktivnija ekipa je bolja od nas, al na nama je da igramo i da se ne predajemo.
vjeruj da navijaci zelje ne pate od komleksa nekakvih velicina, treba biti realan i ostati na zemlji do kraja, utakmice u evropi ce pokazati koliko vrijedi i zeljo i ova nasa liga, a svi mi znamo otprilike gdje smo. zeljo ce osvojit premijer a ne premier ligu
cim su se pocele desavati neke pozitivne stvari u klubu, prodano je nekoliko hiljada godisnjih karti, napunila se grbavica, mozda je to recept i za druge da krenu nasim putem, mozda i bolje od toga, u svakom slucaju bez jakih ekipa u ovoj nasoj jos uvijek nedovoljno kvalitetnoj ligi necemo prezimiti u evropi.
- aerosa
#3772 Re: FK Sarajevo
vs84sa wrote:zar iko normalan moze pohvalit ovu ligu? ti tvoji prijatelji su bili u pravu, al ne vjerujem da su nesto promjenili pricu, navedi primjer neki... derbi protiv sarajeva se sveo na "derbi" protiv bilo koje druge ekipe jer ne odudarate kvalitetom nista od drugih, zeljo je u ovom trenutku samo nijansu ispred vas. za derbi sta reci, alaim vam je najbolji igrac bio.
vjeruj da navijaci zelje ne pate od komleksa nekakvih velicina, treba biti realan i ostati na zemlji do kraja, utakmice u evropi ce pokazati koliko vrijedi i zeljo i ova nasa liga, a svi mi znamo otprilike gdje smo. zeljo ce osvojit premijer a ne premier ligu![]()
Hm, pa ni tebe nije bilo na temi fudbala do neki dan, tako da ta vaša iznenadna ljubav prema klubu više nije sporadičan slučaj nego je izgleda bolest koja vas zahvati svakih 5,6 godina.
Odjednom vas se pojavilo ko gljiva posle kiše, sve oni "mrtvi" navijači od derbija do derbija, od uspjeha do uspjeha.... Relevantni ste ko avaz svega mi...
Ovde na forumu ima par likova manijaka koji su tu bili i kad ste bili u klincu totalno, tipa elSaik, ultima palabra, Plavih11, LSD, a ovo sve novopečenih navijača je samo za podsmijeha....
-
mrchinho
#3773 Re: FK Sarajevo
non stop govorite o smjeni trenutne uprave kluba, ok slazem se oko toga u potpunosti...ali bih isto tako volio da mi kazete koga biste voljeli u upravi kluba?
-
vs84sa
#3774 Re: FK Sarajevo
@aerosa, vidi, ja odem na utakmicu, nekad na trening, nekad na gostovanje, tu se zavrsava moja filozofija o fudbalu, a veliko taktiziranje, slaganje formacija, koga ce kupit koga prodat, ko ce biti na ovom ili onom mjestu u klubu nije moj "teren" pa mozda malo manje laprdam od drugih. meni derbi nije najvaznija utakmica u sezoni, ni blizu toga, tako da ne spadam u one derbi navijace.
p.s. nisam znao da se vjernost klubu pokazuje na sa-x forumu, al eto nesto novo da naucim.
p.s. nisam znao da se vjernost klubu pokazuje na sa-x forumu, al eto nesto novo da naucim.
- aerosa
#3775 Re: FK Sarajevo
Nisi znao ali je iznenada primjenjuješ.....vs84sa wrote:@aerosa, vidi, ja odem na utakmicu, nekad na trening, nekad na gostovanje, tu se zavrsava moja filozofija o fudbalu, a veliko taktiziranje, slaganje formacija, koga ce kupit koga prodat, ko ce biti na ovom ili onom mjestu u klubu nije moj "teren" pa mozda malo manje laprdam od drugih. meni derbi nije najvaznija utakmica u sezoni, ni blizu toga, tako da ne spadam u one derbi navijace.
Ma mahom ste svi isti, derbi navijači bilo naši bilo vaši mi samo idu na živac tako da se bez veze i raspravljam....
Hajde na svoju temu...