.eeehsun56 wrote:ima, mislim da smo svi bili tu, u par mjeseci su u Kulušiću svirali Cavani, Matchbox i Jetsi
sva tri koncerta su bila *ebena
.kad' se covek kasno rodi...
.e pozdravlja vas sve Tijana!!!
Moderator: _BataZiv_0809
.eeehsun56 wrote:ima, mislim da smo svi bili tu, u par mjeseci su u Kulušiću svirali Cavani, Matchbox i Jetsi

.hehe...kumodraž helbiliz ar bekNice Guy Eddie wrote:Neko za pivkano u utorak...?

.nisam ja nešto oduševljen njihovim playlistama...nego ajd'...kad idemo u Cvećaru možemo i na BrodNice Guy Eddie wrote:Još samo da nas Katarina ne oplete i smori sa gothic-countrijem
Ne mož' marko da dođe do izražajagocatgoer wrote:.nisam ja nešto oduševljen njihovim playlistama...nego ajd'...kad idemo u Cvećaru možemo i na BrodNice Guy Eddie wrote:Još samo da nas Katarina ne oplete i smori sa gothic-countrijem
Bio sam i ja na Međiboksima.sun56 wrote: ima, mislim da smo svi bili tu, u par mjeseci su u Kulušiću svirali Cavani, Matchbox i Jetsi
Ni ja. Nema to veze sa rokabillyjem.gocatgoer wrote:nisam ja nešto oduševljen njihovim playlistama...nego ajd'...kad idemo u Cvećaru možemo i na BrodNice Guy Eddie wrote:Još samo da nas Katarina ne oplete i smori sa gothic-countrijem
najbolji početak bilo kojeg koncerta u ZG,CharlieMemphisMafia wrote:Bio sam i ja na Međiboksima.sun56 wrote: ima, mislim da smo svi bili tu, u par mjeseci su u Kulušiću svirali Cavani, Matchbox i Jetsi
znam da su snimali i da je trebalo biti na VHS-u, ja ga nisam nikad vidio,CharlieMemphisMafia wrote:Ima i snimak na VHS-u? Ja sam bio negde levo od bine, napred...bolje da se ne vidim kako sam bio skinny..
Sećam se da je bilo i priče o frci pre koncerta, nešto ste bili baš nezgodni tih godina...![]()
Znam da Jane ima audio cd, original..iako ga ja nigde nisam video u prodaji...
Svojevremeno sam nudio nekom kamermanu koliko para hoće za snimak Killera iz Bg-a,
ali rekao mi je da ne sme ni da pita...
daj dobro pogledaj kaj si napisal, jel ti XL mali ili ti odgovara?lab3352 wrote:@Ivan: Drug, mislim da ti XL ne bude mali, jer smo ja i ti skoro iste visine, a ja sam probao XL u Frankfurtu i bio mi mail, tako da mi XL odgovora.
Ja sam lično video taj cd, mislim da se zvao Live in Zagreb, ne Yugo, ali ne drži me za reč.sun56 wrote: jedino znam da se po katalozima (bear family, rockhouse...) pojavljivaalo nešto naziva Matchbox - Live in Yugoslavia ali audio
bilo ih je nezgodnih u to vrijeme, neću ih sada nabrajati jer neki posječuju ovaj forum![]()
ja sam bio relativno miran, probao izbjeći ako to ne bi značilo da ispadam papak
ako mi je odgovarala tvoja zadnja majica, a tebi je bila mala mislim da to govori:lab3352 wrote:Greska je gore kako sam napisao ... XL je meni malo, XXL mi odgovara ... ono gore je greska, da ne bi doslo zabune ...
Matchbox Live - Recorded Live at "Kulusic" Yugoslavia septrmber 1990CharlieMemphisMafia wrote:Ja sam lično video taj cd, mislim da se zvao Live in Zagreb, ne Yugo, ali ne drži me za reč.sun56 wrote: jedino znam da se po katalozima (bear family, rockhouse...) pojavljivaalo nešto naziva Matchbox - Live in Yugoslavia ali audio
bilo ih je nezgodnih u to vrijeme, neću ih sada nabrajati jer neki posječuju ovaj forum![]()
ja sam bio relativno miran, probao izbjeći ako to ne bi značilo da ispadam papak
Imao sam ga snimljenog na kaseti, možda ga nabavim ako se setim kada Jane dodje u Bg.
Nezgodnih, misliš kao...divljih?