HomeArt wrote:Ma kakvo izvlačenje, smišljam novi plan ili recept još bolje, samo da ne perem suđe višebijela wrote:ja, ja
ne izvuče se ti sad

da olaksam zajednici
HomeArt wrote:Ma kakvo izvlačenje, smišljam novi plan ili recept još bolje, samo da ne perem suđe višebijela wrote:ja, ja
ne izvuče se ti sad

Ako si ga mislio s ovim spasiti odoh ja za onu drugu sofru. Potanko mesa o'zgo.arzuhal wrote:Alejkumu selam, lillo![]()
Pravil k'o lahmadžun?

AMIN!!Ahmmed wrote:Es selamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhuuuu,cijenjeni džemate![]()
Rekoh, red je da se tuspasim a i veliko mi je zadovoljstvo da Vam poželim mubarek Ramazan, te da podijelim jednu ramazansku impresiju sa Vama![]()
Harem Begove džamije....Mukabella ..Sunce lijeno ide ka zapadu....Neki lijep svijet oko mene, lijepe boje, zamišljeni pogledi, vedri glasići dječice dok bezbrižno trčkaraju Gazijinom avlijom....Žurni koraci djevojaka, sa Mushafima u rukama, lete ka ženskom dijelu sofa....Uči hafiz Mensur Malkić....Znatiželjni gosti našeg nam grada, obazrivo proviruju u džamijski harem, fotografiraju, snimaju, poneko nešto i upita....Bliži se vrijeme ikindijskog ezana...Mir, mir na sve strane, skoro rukama uhvatljiv....
Ja Rabbi, podari nam ono što je najbolje za nas, umiri nam srca, daj da suzama spiramo grijehe naše, Tvoju Vječnu Riječ učini putokazom našim....Spasi nas kušnje vremena u kojem živimo, oboružaj nas pravdom za nas i druge, a ovaj nam mubarek, lijepi i slatki Ramazan,učini ulaznicom za Vrata kroz koja će postači ući, da u Hladu Tvoje neizmjerne milosti vječnu sreću nađu....Ja Rabbi, sačuvaj nas u vjeri Tvojoj.........
we alejkumu selam, a ja, a vidi se da i drugi, uživamo u tvojim ipresijama pa neka ne bude jedna.Ahmmed wrote:Es selamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhuuuu,cijenjeni džemate![]()
Rekoh, red je da se tuspasim a i veliko mi je zadovoljstvo da Vam poželim mubarek Ramazan, te da podijelim jednu ramazansku impresiju sa Vama![]()
Harem Begove džamije....Mukabella ..Sunce lijeno ide ka zapadu....Neki lijep svijet oko mene, lijepe boje, zamišljeni pogledi, vedri glasići dječice dok bezbrižno trčkaraju Gazijinom avlijom....Žurni koraci djevojaka, sa Mushafima u rukama, lete ka ženskom dijelu sofa....Uči hafiz Mensur Malkić....Znatiželjni gosti našeg nam grada, obazrivo proviruju u džamijski harem, fotografiraju, snimaju, poneko nešto i upita....Bliži se vrijeme ikindijskog ezana...Mir, mir na sve strane, skoro rukama uhvatljiv....
Ja Rabbi, podari nam ono što je najbolje za nas, umiri nam srca, daj da suzama spiramo grijehe naše, Tvoju Vječnu Riječ učini putokazom našim....Spasi nas kušnje vremena u kojem živimo, oboružaj nas pravdom za nas i druge, a ovaj nam mubarek, lijepi i slatki Ramazan,učini ulaznicom za Vrata kroz koja će postači ući, da u Hladu Tvoje neizmjerne milosti vječnu sreću nađu....Ja Rabbi, sačuvaj nas u vjeri Tvojoj.........
AminAhmmed wrote:

To i hocemo,nema izvlakuse...WipeOut wrote:Ejjj evo i mene....
a nemoj plaho udarat...probudit ce mi se uspavane komsije
pastirck wrote:@manijak evo tebi bubanj pa nek bude udri jace manijace...
pa ne bi znali jadni kud ce s sobom ovako ranoBHF_Manijak wrote:To i hocemo,nema izvlakuse...WipeOut wrote:Ejjj evo i mene....
a nemoj plaho udarat...probudit ce mi se uspavane komsije
eee mislim da je kod mene ovdje jos goreBHF_Manijak wrote:Salu na stranu...Slabo,vjeruj slabo,evo gledam okolne zgrade,ponegdje svjetlo upaljeno,u dva-tri stana... ostalo u dobokom snu...![]()
Mada,nije Manijak u mahali...Vratnik je asocijacija za nesto drugo...pastirck wrote:Ni mahale nisu kao sto su nekad bile, bastiljon posta i vjereBHF_Manijak wrote:Salu na stranu...Slabo,vjeruj slabo,evo gledam okolne zgrade,ponegdje svjetlo upaljeno,u dva-tri stana... ostalo u dobokom snu...![]()
I ja sam prvu noc bas obratila paznju... slabo skroz, tek pokoje svjetlo i u mojoj "mahali"BHF_Manijak wrote:Salu na stranu...Slabo,vjeruj slabo,evo gledam okolne zgrade,ponegdje svjetlo upaljeno,u dva-tri stana... ostalo u dobokom snu...![]()
Amin, da Allah ukabuli nas post i ojaca nas i ucvrsti u islamu!pastirck wrote:Prije sabaha, molim Allaha da svima primi post
i da sve obraduje dzennetom onog dana kad budemo gledali u Njegovo lice.
Amin!pastirck wrote:Prije sabaha, molim Allaha da svima primi post

I ja velim amin na dovu, inša-Allah!Irish wrote:Amin!pastirck wrote:Prije sabaha, molim Allaha da svima primi post
Ja vas toplo selamim i zelim vam insallah lagan post i ovaj nadolazeci dan![]()
odoh jos kave tekucine konzumirati do sabaha![]()
bijela wrote:je li na toj fotki praskozorje?
što mi se sviđa ta riječ
amin na dove