Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne mislim "opet" kao repeticiju...nego u smislu "prvo moras dokazati".
Dakle tvrdis da meni zivot zavisi od stranke i da sam samim tim bot,sto je cista laz koju ti jednom recenicom mogu dokazati.
Ali nemam potrebu ja dokazivati,nego ti,koji tvrdis nesto o meni,je li tako?
Ti mene tuzis,ne ja tebe.
Dalje,pitam te zasto lazes o stranci,koji ti je motiv?
Isto bi te pitao da si nesto lazno napisao i o HDZu,NiPu,SDPu...zanima me zasto lazes?
Zasto ti lazes?
Reci nam
Sta lazem,postavi tezu ili laz?
Ali iz kulture,prvo odgovori sto sam ja tebe pitao,pa onda ti pitaj mene,moze?
Ne mislim "opet" kao repeticiju...nego u smislu "prvo moras dokazati".
Dakle tvrdis da meni zivot zavisi od stranke i da sam samim tim bot,sto je cista laz koju ti jednom recenicom mogu dokazati.
Ali nemam potrebu ja dokazivati,nego ti,koji tvrdis nesto o meni,je li tako?
Ti mene tuzis,ne ja tebe.
Dalje,pitam te zasto lazes o stranci,koji ti je motiv?
Isto bi te pitao da si nesto lazno napisao i o HDZu,NiPu,SDPu...zanima me zasto lazes?
Zasto ti lazes?
Reci nam
Nemoj da se izvlačiš, samo nam odgovori
Je li te imalo sramota svoje gluposti?
Jos jedan mucak koji dodje da izmislja i laze a naravno nema nijedan argument za svoje lazi.
I sad ja trebam sa ovakvim neato pisati,je li?
Susramlje
ma pustiga...najavljena je kiša u našoj maloj Kasabi, a fulio je terapiju izgleda, pa traži uzemljenje da se istrese
Evo i ovdje dosao da mi napise da sam "narkoman". E moj Mujice
Goloruk i skinutih gaca a onda se zali kada ga nategnem
ma keep it up majstore
da se svijećom traži, nemre se naći bolji primjer Dunning-Krugera
Legendo,tvoji postovi su za prijave,ovo prozivanje za drogu...ovo bi ocekivao od klasicnog botinjosa a ti si ipak dugo ovdje,a ovako pises.
Bas jadno i sramotno Mujice.
Idem kafu piti,ne volim ja spamati,ja volim samo argumentovano diskutovati a to ne ide sa vama lazovima,jbga. Znas to i ti,ali neka te muka natjerala,jbga. Pozdrav
zippoo87 wrote: ↑23/12/2025 15:16
Evo i ovdje dosao da mi napise da sam "narkoman". E moj Mujice
Goloruk i skinutih gaca a onda se zali kada ga nategnem
ma keep it up majstore
da se svijećom traži, nemre se naći bolji primjer Dunning-Krugera
Legendo,tvoji postovi su za prijave,ovo prozivanje za drogu...ovo bi ocekivao od klasicnog botinjosa a ti si ipak dugo ovdje,a ovako pises.
Bas jadno i sramotno Mujice.
Idem kafu piti,ne volim ja spamati,ja volim samo argumentovano diskutovati a to ne ide sa vama lazovima,jbga. Znas to i ti,ali neka te muka natjerala,jbga. Pozdrav
pa čovječe pilaš me ima sat vremena i to na dvije teme paralelno, a da nikakve činjenice i nikakvog argumenta nisi iznio, sem prozivanja na ličnoj osnovi, jer si se upalio ko hepo kocka na jedan moj post u kome nisi uopće spomenut
i pričaš o nekakvim argumentima
haj se vrati na onaj moj post, koji ti je bio okidač za ovo iseravanje, pa argumentirano odgovori na njega...eto jel pošteno?
zippoo87 wrote: ↑23/12/2025 15:16
Nemoj da se izvlačiš, samo nam odgovori
Je li te imalo sramota svoje gluposti?
Jos jedan mucak koji dodje da izmislja i laze a naravno nema nijedan argument za svoje lazi.
I sad ja trebam sa ovakvim neato pisati,je li?
Susramlje
JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 15:38
pa čovječe pilaš me ima sat vremena i to na dvije teme paralelno, a da nikakve činjenice i nikakvog argumenta nisi iznio, sem prozivanja na ličnoj osnovi, jer si se upalio ko hepo kocka na jedan moj post u kome nisi uopće spomenut
haj se vrati na onaj moj post, koji ti je bio okidač za ovo iseravanje, pa argumentirano odgovori na njega...eto jel pošteno?
Druže, lik je samo za ignore i s njim nema smislene rasprave - ne konta da samo pravi štetu opciji koju kao podržava a još gore ako dobija sendvić za to onda mu se treba zahvaliti i glasati za druge
JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 15:38
Druže, lik je samo za ignore i s njim nema smislene rasprave - ne konta da samo pravi štetu opciji koju kao podržava a još gore ako dobija sendvić za to onda mu se treba zahvaliti i glasati za druge
zippoo87 wrote: ↑23/12/2025 17:44
Uzitak botinjose gledati kako bez ijednog kontra argumenta nagadjaju o meni licno,ko sam i sta sam
Samo vas gazim istinom,nista drugo ne radim.
Od nje nema o dbrane lazima
Samo danas si na jedno 3-4 moja posta stavio tako smajlice...sta mislis da si zanimljiv ili pametan sa tim,sto spamas svaku temu ?
Post prijavljen.
Razguli botinjosu ili napisi post koji sadrzi vise od dvije rijeci. Pratim te ...nemas ti ni za prosirenu recenicu kapaciteta.
zippoo87 wrote: ↑23/12/2025 17:44
Uzitak botinjose gledati kako bez ijednog kontra argumenta nagadjaju o meni licno,ko sam i sta sam
Samo vas gazim istinom,nista drugo ne radim.
Od nje nema o dbrane lazima
Samo danas si na jedno 3-4 moja posta stavio tako smajlice...sta mislis da si zanimljiv ili pametan sa tim,sto spamas svaku temu ?
Post prijavljen.
Razguli botinjosu ili napisi post koji sadrzi vise od dvije rijeci. Pratim te ...nemas ti ni za prosirenu recenicu kapaciteta.
Sa placenicima se nema sta razgovarati. Pogotovi nepismenim kao sto si ti. Na tvoje umotvorine tipa dokazao sam, raznio sam, gamad... mogu se samo smijati i konstatovati da je Hasicevicu bilo pametnije da ti je poklonio motiku a ne tastaturu.
Ali hajde neka si me prijavio, to ti je najveci uspjeh u zivotu.
Post prijavljen.
Sa placenicima se nema sta razgovarati. Pogotovi nepismenim kao sto si ti. Na tvoje umotvorine tipa dokazao sam, raznio sam, gamad... mogu se samo smijati i konstatovati da je Hasicevicu bilo pametnije da ti je poklonio motiku a ne tastaturu.
Ali hajde neka si me prijavio, to ti je najveci uspjeh u zivotu.
Prvo moras dokazati vezu mene i Hasicevica...pa ce tek nakon toga bilo koja tvoja rijec o meni dobiti na tezini.
Do tada si obicni botinjos sendvicar ...a znaju svi forumasi ko sam ja,posebno ovi stariji. A znaju i ko si ti...
Adio botinjosu.
Ima li potvrde sa Ustavnog suda da je Vukoja izdvojio misljenje?
Pogledaj samo ko je bio protiv
p.s. Ranije je imao takodje negativnih glasanja, samo je slabo medijski bilo popraceno
Pa to te i pitam. Kad je Ustavni sud objavio ko je protiv tj ko ima izdvojeno misljenje?
Gdje si ti to vidio?
Nema nigjde naravno na stranici ustavnog suda BiH stoji ovo jer nisu objavljeni jos svi zvanicni spisi, al treba vjerovati muhamedu gracicu, i ostalim sdf vedetama
Jesi li ti procitao tekst do kraja ili samo naslov ?
Niti je branim niti mirisem nesto ali eto kaze da su tuzbe pokrenute kada ona vise nije bila direktorica. I valjda je tu bila neka nova sistematizacija radnih mjesta i reorganizacija.
Ko sada tu laze,nemam pojma.
Kakve su sanse da NS uslovi svoju saradnju s NIP-om i SDP-om promjenom ploce na Vijecnici, pa da umjesto onog rogobatnog "srpski zlocinci" pise ispravno "velikosrpski zlocinci" ? Ako se Konakovica moglo natjerati da prestane braniti svog havera Dodika, ne znam kakve bi to sile mraka mogle zadrzati tu sramotu na zidu ?
Dilema ne bi trebala biti oko toga je li ekipi u NS prioritet vlast ili eliminacija sovinizma, nego bi to pitanje trebalo vezati za NIP i SDP, jesu li oni spremni izgubiti vlast ako je to jedini nacin da se sacuva plocu u trenutnom, sovinistickom obliku ...