Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
insomnia78

#3751 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

General War wrote:
insomnia78 wrote:Sta je tu trolerski i puno mrznje? To su cinjenice. RS je nastala na krvlju djece
...ali si precutao u ovom slucaju da je Hag preko hiljadu godina pocastio ubice iz reda srba do sada.
Eto sta ti je trolersko...a mrznja je precutati i onu djecu u konjicu, i diljem (slobodnog) dijela bosne...kako bi se probao zaraditi kakav poen na forumu...Ti si samo preslika srpskog informera.
I oni ih i dalje slave ko heroje i ponose se njima u sta smo se hiljadu puta mogli uvjeriti. Od vrha do dna piramide. Jadno je to poredjenje pojedinacnih zlocina jedne strane sa sistematskim zlocinima koji su temelj “republike”
CPT

#3752 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

General War wrote:...ali si precutao u ovom slucaju da je Hag preko hiljadu godina pocastio ubice iz reda srba do sada.
I to je kao nesto dobro jel? Neka pravda? Znas koliko tih "preh hiljadu" godina do dijete dodje na jedno dijete? Znas koliko djece je nestalo samo u godinama kad je Davor bio dobrovoljac tj. borac prvog reda?
hAZNADAR

#3753 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

insomnia78 wrote:
General War wrote:
insomnia78 wrote:Sta je tu trolerski i puno mrznje? To su cinjenice. RS je nastala na krvlju djece
...ali si precutao u ovom slucaju da je Hag preko hiljadu godina pocastio ubice iz reda srba do sada.
Eto sta ti je trolersko...a mrznja je precutati i onu djecu u konjicu, i diljem (slobodnog) dijela bosne...kako bi se probao zaraditi kakav poen na forumu...Ti si samo preslika srpskog informera.
I oni ih i dalje slave ko heroje i ponose se njima u sta smo se hiljadu puta mogli uvjeriti. Od vrha do dna piramide. Jadno je to poredjenje pojedinacnih zlocina jedne strane sa sistematskim zlocinima koji su temelj “republike”
Ne hrani ga. Nije mu prvi put da unese tenziju koja rezultura zatvaranjem, necijim banom, i nije mu prvi put da minira temu kada ne ide u pravcu kojim on zeli. Ima ih jos par. Tema je slucaj Dragicevic a ne revitalizacija zlocina.
General War

#3754 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

insomnia78 wrote:
General War wrote:
Ja ti neki meritum da odredjujes sta je sta...i mrtav hladan zakljucis da ih zaboli q i za svojom djecom pored svega do sada navedenog na ovoj temi...sjooo ko te nezna :-)
General War

#3755 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

CPT wrote:
General War wrote:...ali si precutao u ovom slucaju da je Hag preko hiljadu godina pocastio ubice iz reda srba do sada.
I to je kao nesto dobro jel? Neka pravda? Znas koliko tih "preh hiljadu" godina do dijete dodje na jedno dijete? Znas koliko djece je nestalo samo u godinama kad je Davor bio dobrovoljac tj. borac prvog reda?
Uzmi pusku i juruuiss, nemo ti meni sta ja znam...ima jos zivih sto su potpisivali Dejton.

Koje providno skretanje sa sustine ovdje :-)
dzevad gazibara 1978

#3756 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

hAZNADAR i co. na aparatima,upravo gledam kilometarsku kolonu koja ide kroz BL....e bas je uticala podrska iz Sarajeva na iste :oops: :oops: hajmo botovi sta cete sad reci,koja je sad foluska ili cekate da Burle nesto kaze pa da se i vi ocitujete u istom tonu ko i on ?

Cekam ?
General War

#3757 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
Ne hrani ga. Nije mu prvi put da unese tenziju koja rezultura zatvaranjem, necijim banom, i nije mu prvi put da minira temu kada ne ide u pravcu kojim on zeli. Ima ih jos par. Tema je slucaj Dragicevic a ne revitalizacija zlocina.
Miniram temu :-)
"revitalizacija"- :lol:
insomnia78

#3759 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Pazi ti molim te ako navedes cinjenice da je “republika” sagradjena na masovnim grobnicama, stratistima, zivim lomacama i genocidu to je govor mrznje. Ne smijes ni spomenuti da se gospoda ne naljute
insomnia78

#3760 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

I da. Mislis da je nekoga ko je u stanju u najboljem okrenuti glavu kad preko noci nestanu komsije i njihova djeca, djeca koja su isla u razred, druzila se, bila kolege i kumovi sa njegovom djecom i jos velicati “slobodu” i “republiku” koja je iz toga izasla stvarno briga za jednog Davora i njegovo dijete? Hajte molim vas
General War

#3762 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

insomnia78 wrote:Pazi ti molim te ako navedes cinjenice da je “republika” sagradjena na masovnim grobnicama, stratistima, zivim lomacama i genocidu to je govor mrznje. Ne smijes ni spomenuti da se gospoda ne naljute
Eto ti si glas savjesti, gospoda mrzi lazno moralisanje i licitranje...i naravno lazove.
LBVIEW

#3763 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by LBVIEW »

General War wrote: Ja ti neki meritum da odredjujes sta je sta...i mrtav hladan zakljucis da ih zaboli q i za svojom djecom pored svega do sada navedenog na ovoj temi...sjooo ko te nezna :-)
Ne treba za to nikakav meritum - sami svakodnevno potvrdjuju to o cemu Insomnia govori. I ne samo to, ni danas, osim par casnih izuzetaka poput Susnice i Bursaca, ne pokazuju ni zrnce empatije za nesrpske ztrve. Opet te pitam - gdje je srpska podrska "Danu bijelih traka", sto niko, izuzev ove dvojice, ne zacepi gubicu laktaskom krmetu kad ismijava zrtve srpskih zlocina? :oops:
Last edited by LBVIEW on 28/12/2018 18:31, edited 2 times in total.
General War

#3764 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

dzevad gazibara 1978 wrote:Momak ti si ovdje zaluto :run: procitaj naslov teme....
nije on zaluto na temu, iz francuske se sva jasnije vidi
dzevad gazibara 1978

#3765 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

General War wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:Momak ti si ovdje zaluto :run: procitaj naslov teme....
nije on zaluto na temu, iz francuske se sva jasnije vidi
Pametuje on i na fudbalu,a pravila ne zna :run:

nego evo live :thumbup:

https://www.facebook.com/AleksandarGluv ... 093162481/
insomnia78

#3766 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

General War wrote:
insomnia78 wrote:Pazi ti molim te ako navedes cinjenice da je “republika” sagradjena na masovnim grobnicama, stratistima, zivim lomacama i genocidu to je govor mrznje. Ne smijes ni spomenuti da se gospoda ne naljute
Eto ti si glas savjesti, gospoda mrzi lazno moralisanje i licitranje...i naravno lazove.
Sta sam ja to slago
General War

#3767 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

LBVIEW wrote:
General War wrote: Ja ti neki meritum da odredjujes sta je sta...i mrtav hladan zakljucis da ih zaboli q i za svojom djecom pored svega do sada navedenog na ovoj temi...sjooo ko te nezna :-)
Ne treba za to nikakav meritum - sami svakodnevno potvrdjuju to o cemu Insomnia govori. I ne samo to, ni danas, osim par casnih izuzetaka poput Susnice i Bursaca, ne pokazuju ni zrnce empatije za nesrpske ztrve. Opet te pitam - gdje je srpska podrska "Danu bijeluh traka", sto niko, izuzev ove dvojice, ne zacepi gubicu laktaskom krmetu kad ismijava zrtve srpskih zlocina? :oops:
Opet ti kazem, poznati zlocinci su u zatvoru ili na sudjenju...i treba da ih je vise...a ne znam,koja kvota treba da se popuni pa da budes zadovoljan... mozda najbolje da odes u prijedor pa da pitas.
I sasvim mi je jasno sto ne vidis nista lose u insomnijinom izlaganju, a da ne vidis problem mada sam napisao jednu recenicu.
Laktaskom krmetu moraju bosanjci zacepiti gubicu da dodam samo, jos odavno---i ne samo to vec i za njegove gnusne lazi i za kapiju kojim me je i licno uvrijedio, ali eto koalicioni partner.
Last edited by General War on 28/12/2018 18:45, edited 2 times in total.
General War

#3768 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

insomnia78 wrote:
General War wrote:
Sta sam ja to slago
Jos gore ako to ne mozes detektovati iz svog fasistickog posta na kojeg sam reagovao.
sumirprimus

#3769 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

Druze nije govor mrznje nego istorijski fakat da je rs nastala na ratnim zlocinu masovnim grobnicama i kostima hiljada nevino pobijenih nesrba.
Ako ih to vrijedja ko ih je be.
General War

#3770 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

sumirprimus wrote:Druze nije govor mrznje nego istorijski fakat da je rs nastala na ratnim zlocinu masovnim grobnicama i kostima hiljada nevino pobijenih nesrba.
Ako ih to vrijedja ko ih je be.
insomnia78 wrote:
Srpska je izgradjena na lesevima mrtve djece mislis da nekog tamo boli kurac ja jedno vise ili manje
Nije to problem istorijski fakat, koji se jos gradi...vec zakljucak doticnog kojeg sam podvukao.
Covjek skoro godinu dana i ljudi oko njega cami u centru da sazna istinu za svoje dijete, a vamo hladno tip mu nabi rogove.

Daj ba :-)
A ista prica u sarajevu za Dzenana...
LBVIEW

#3771 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote:
Ne treba za to nikakav meritum - sami svakodnevno potvrdjuju to o cemu Insomnia govori. I ne samo to, ni danas, osim par casnih izuzetaka poput Susnice i Bursaca, ne pokazuju ni zrnce empatije za nesrpske ztrve. Opet te pitam - gdje je srpska podrska "Danu bijelih traka", sto niko, izuzev ove dvojice, ne zacepi gubicu laktaskom krmetu kad ismijava zrtve srpskih zlocina? :oops:
Opet ti kazem, poznati zlocinci su u zatvoru ili na sudjenju...i treba da ih je vise...a ne znam,koja kvota treba da se popuni pa da budes zadovoljan... mozda najbolje da odes u prijedor pa da pitas.
E, necemo tako majstore spina - jedno su presude suda, a gradjanska hrabrost i solidarnost sa zrtvom, o kojoj je ovdje cijelo vrijeme rijec i, koja zraci svojim odsustvom kad ista nije srpske nacionalnosti, nesto sasvim drugo. Sto, naravno i ne cudi, s obzirom da se, kako kolega rece gore, radi o ljudima koji su nijemo posmatrali kako nastaje "drzava" u koju se i danas kunu i koju slave.
Dakle, boli ih kurko i danas kao sto ih je i juce i za Bosnjacima i za njihovom djecom, i to vrlio dobro znas, samo se pravis blesav.
zavrzlama

#3772 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

Opet ti kazem, poznati zlocinci su u zatvoru ili na sudjenju...i treba da ih je vise...a ne znam,koja kvota treba da se popuni pa da budes zadovoljan...
Opet sebi skaces u stomak :D

Nisu problem zlocinci koju su osudjeni...."problem je podrzavanje tih zlocinaca i njihovih djela od vrtica do starackog doma"
23 godine nakon agresije na BIH umjesto da se distancira od zlocinaca oni s evelicaju i gura prst u oci zrtvama...

@generale ti si tipican salonski cetnik koji ce sve uraditi samo da se ne dira u rezultat genocida,etnickog ciscenja i zlocina...samo najveci licemjer moze ici putem relativiziranja onoga sto se desilo u BIH...svo tvoje pisanje na forumu samo govori o tebi licno ,nikakav drugaciji trag ne ostavlja...

poz :bih:
sumirprimus

#3773 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

Pa po niihovim komentarima ovo tumace ko napad na rs.
General War

#3774 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

LBVIEW wrote:
General War wrote: E, necemo tako majstore spina - jedno su presude suda, a gradjanska hrabrost i solidarnost sa zrtvom, o kojoj je ovdje cijelo vrijeme rijec i, koja zraci svojim odsustvom kad ista nije srpske nacionalnosti, nesto sasvim drugo. Sto, naravno i ne cudi, s obzirom da se, kako kolega rece gore, radi o ljudima koji su nijemo posmatrali kako nastaje "drzava" u koju se i danas kunu i koju slave.
Dakle, boli ih kurko i danas kao sto ih je i juce i za Bosnjacima i za njihovom djecom, i to vrlio dobro znas, samo se pravis blesav.
Pa ne znam pocetnice u spinu onda, ovdje je bunt protiv nepravde i lopovije koliko ja shvatam sve ovo, a ne ubistvo "srbskog ili bosnjackog" djeteta.
Zato i kazem sto mi nije cudno sto se s njim slazes.
Da su svi ko ti, insomnia, i jos nekoliko ovdje...sad bi bio vatromet.
A Dzenanov otac i setra mati...neka se snadju...
General War

#3775 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

sumirprimus wrote:Pa po niihovim komentarima ovo tumace ko napad na rs.
Da ali "Njihovim" ne njihovim...saraj malo po portalima, niko nije budala. Napd na PC je i kad snijeg zapada u decembru.
Post Reply