??????channel10 wrote:Svoj hinjaluk upravo jedan pokaza izlaskom iz rupe. Sjedi, suti i prati situaciju. I ceka i ceka i ceka, a nikako da doceka
ako moze pojasnjenje.
??????channel10 wrote:Svoj hinjaluk upravo jedan pokaza izlaskom iz rupe. Sjedi, suti i prati situaciju. I ceka i ceka i ceka, a nikako da doceka
Pa samo procitaj tu stranicu i samo ce ti se reci.bh.tornjak wrote:??????channel10 wrote:Svoj hinjaluk upravo jedan pokaza izlaskom iz rupe. Sjedi, suti i prati situaciju. I ceka i ceka i ceka, a nikako da doceka
ako moze pojasnjenje.
Pa čemu briga i nazivanje svega ovoga "strašnim"? Ako nema osnove za reviziju, ista će biti odbačena od strane Suda i kraj priče. Čemu silna galama i kukanje?It_is_a_Leclerc wrote:Ovo što vi nazivate trolanjem su vam argumenti i suština priče. Probajte i vi nekad tako umjesto sanjarenja. Dobro dođe.RNG_25 wrote:Dobro trolanje, 9/10.
Vise bilo BiH 96-te?It_is_a_Leclerc wrote:
To kako Bošnjaci zamišljaju politiku je stvarno žalosno i tužno. Meni uopšte nije čudno što je više BiH bilo 1996. nego danas, kad pogledam kakva je državotvorna svijest najbrojnijeg naroda.
I meni.muha_sa wrote: al su mi najbolji ovi koji znaju da nema novih dokazama bravo
![]()
Valjda je internacionalni strucni tim sto zastupa BiH po ovom pitanju strucniji po pitanju argumenata.It_is_a_Leclerc wrote:
Ovo što vi nazivate trolanjem su vam argumenti i suština priče. Probajte i vi nekad tako umjesto sanjarenja. Dobro dođe.
Evo upravo predsjednik SDS-a, Vukota Govedarica, reče isto: ukoliko dođe do Suda (a Predsjedništvo BiH prije toga institucionalno ne zaustavi reviziju) i ukoliko Sud odbije zahtjev za revizijom, da Bakir odmah podnese ostavku.It_is_a_Leclerc wrote:Imam.hAZNADAR wrote:OK. Imas li alternativu. U dva slucaja.It_is_a_Leclerc wrote:Razornost ove nepromišljenosti već postaje očigledna.
Čuj - Sud pisao članovima predsjedništva BiH.
Sve je jasno.
Bakire, ostavka !
Prvo - koja je alternativa u slucaju revizije - ne okrenuti je mozda?
Drugo - koja je alternativa za demokratski izabranog Bakira - neko posteniji mozda?
Prvo, revizija je osuđena na propast jer je zahtjev za nju potpuno pravno neutemeljen i netačan. Mi nemamo nove dokaze o ulozi Srbije u genocidu u Srebrenici (jer se ničim drugim sud neće baviti). Ovo je čisto politikanstvo, pokušaj da se spasi poljuljana Bakirova reputacija lidera Bošnjaka po svaku, pa i cijenu višegodišnje institucionalne blokade i ustavne krize.
Drugo, alternativa za lidera zločinačke organizacije - SDA - Bakira Izetbegovića je svaki drugi pristojni, pošteni i obrazovani Bošnjak. Nebitno ko je u pitanju.
Čin ostavke nakon sad već izvjesne propasti cijele ove farse je minimum političke odgovornosti.
Dotični je na mene mislio. Doduše to je samo njegov proizvoljan zaključak, jedva je dočekao (kao i mnogi ravni mu) nekoga etiketirat. Odmah si ustaša, vrati se u rupu, i šta sve ne ...bh.tornjak wrote:??????channel10 wrote:Svoj hinjaluk upravo jedan pokaza izlaskom iz rupe. Sjedi, suti i prati situaciju. I ceka i ceka i ceka, a nikako da doceka
ako moze pojasnjenje.
arzuhal wrote:Zbog revizije SDS napušta parlamentarnu većinu na nivou BiH i Vijeće ministara prelazi u tehnički mandat, evo Govedarica uživo na BN-u veli.
Kako na tebeSara03 wrote:Dotični je na mene mislio. Doduše to je samo njegov proizvoljan zaključak, jedva je dočekao (kao i mnogi ravni mu) nekoga etiketirat. Odmah si ustaša, vrati se u rupu, i šta sve ne ...bh.tornjak wrote:??????channel10 wrote:Svoj hinjaluk upravo jedan pokaza izlaskom iz rupe. Sjedi, suti i prati situaciju. I ceka i ceka i ceka, a nikako da doceka
ako moze pojasnjenje.
Vidiš ni tebi nije bilo jasno.
Opravdano ...
varaš seSara03 wrote:Dotični je na mene mislio. Doduše to je samo njegov proizvoljan zaključak, jedva je dočekao (kao i mnogi ravni mu) nekoga etiketirat. Odmah si ustaša, vrati se u rupu, i šta sve ne ...bh.tornjak wrote:??????channel10 wrote:Svoj hinjaluk upravo jedan pokaza izlaskom iz rupe. Sjedi, suti i prati situaciju. I ceka i ceka i ceka, a nikako da doceka
ako moze pojasnjenje.
Vidiš ni tebi nije bilo jasno.
Opravdano ...
Ejoj što su smiješni, ponijet će on ostavku kao što su to učinili Dodik i Ivanić. Stvarno ljudi baljezgaju da to boli.arzuhal wrote:
Evo upravo predsjednik SDS-a, Vukota Govedarica, reče isto: ukoliko dođe do Suda (a Predsjedništvo BiH prije toga institucionalno ne zaustavi reviziju) i ukoliko Sud odbije zahtjev za revizijom, da Bakir odmah podnese ostavku.
Bitno itekako KO je u pitanju. Za ovih 20 god smo glasali i izmijenjali sve sto imamo - pa su svi ispali manje vise isti i nas odnos prema njima.It_is_a_Leclerc wrote:Imam.hAZNADAR wrote:[
OK. Imas li alternativu. U dva slucaja.
Drugo - koja je alternativa za demokratski izabranog Bakira - neko posteniji mozda?
Prvo, revizija je osuđena na propast jer je zahtjev za nju potpuno pravno neutemeljen i netačan. Mi nemamo nove dokaze o ulozi Srbije u genocidu u Srebrenici (jer se ničim drugim sud neće baviti). Ovo je čisto politikanstvo, pokušaj da se spasi poljuljana Bakirova reputacija lidera Bošnjaka po svaku, pa i cijenu višegodišnje institucionalne blokade i ustavne krize.
Drugo, alternativa za lidera zločinačke organizacije - SDA - Bakira Izetbegovića je svaki drugi pristojni, pošteni i obrazovani Bošnjak. Nebitno ko je u pitanju.
Čin ostavke nakon sad već izvjesne propasti cijele ove farse je minimum političke odgovornosti.
Naravno - sva nagadjanja samo nepotrebno zauzimaju mjesto na serveru.DonieBrasco wrote:Covi i Ivanic su na istoj strani na zalost.
Ostaje samo da se vidi sadrzaj pisama i nadati se da nije najgore.
Teško je više ostati pribran na ovoj temi.channel10 wrote:Kako na tebe. Procitaj ispocetka tu stranicu i KO sta komentarise i na koji nacin, a da nije sudjelovao u diskusiji barem posljednjih 10-15-20 stranica.
Haman2 wrote:Bakir je uradio jedan moralni cin i time rizikovao puno. Iz tog razloga ja ga postujem. Nermin Niksic cuti kao zaliven a to rade i neki drugi.
Ako Srbi nisu krivi nemaju cega da se plase. Pustimo Sud da uradi svoje.
Ja mislim da medjunarodna zajednica nije na strani Bosnjaka. Nijet to nikad ni bila, a to najbolje pokazuje podjela BiH, gdje su Bosnjaci kao najbrojniji narod dobili najmanje teritorije. Iz tog razloga ne ocekujem da ce Sud donijeti pravicnu odluku, jer to nije ucinio ni proslom prilikom iako je mogao.
Ovaj problem Sud ce staviti pod tepih i tako ostaviti Bosnjacima i Srbima da mozda nekad nadju neki kompromis. Sada je to nemoguce u konstalaciji postojecih odnos.
Lupas po obicaju.It_is_a_Leclerc wrote:Ima.channel10 wrote:Kakve veze ima Bakir sa ostavkom i ovom revizijom? Ona se morala pokrenuti, pa makar je i ti leklerkce pokrenuo. Shvatas, kontas?
Sve je ovo ujdurma lažnog lidera i kriminalca Izetbegovića. Morala se pokrenuti ? Da, ali u slučaju da imamo neoborive dokaze koje, zahvaljujući temeljitosti Miloševićevog sistema, nemamo. Mi imamo oslobađajuće presude za sve srbijanske zvaničnike za to, i svejedno srljamo, guramo i lupamo, po svaku cijenu.
Duka Dizel wrote:Ako je bio samo info, mogao je Sakib isto tako održati brifing i sa tročlanim predsedništvom. Pa onda isto tako bez obzira na stavove prisutnih, podneti zahtev za reviziju.hAZNADAR wrote:
Sastanak u Vijecnici nije bio glasanje vec info. A pokazalo se da su pojedini sudionici sastanka poslije osudili reviziju - ili barem ono skepticni. Tako da nije bas bio sastanak istih istovjetnih.
A možda je najbolje da nikom nije info polagao. To bi mu dalo veći legitimitet od ovog što sad ima.
It_is_a_Leclerc wrote:Imam.hAZNADAR wrote:OK. Imas li alternativu. U dva slucaja.It_is_a_Leclerc wrote:Razornost ove nepromišljenosti već postaje očigledna.
Čuj - Sud pisao članovima predsjedništva BiH.
Sve je jasno.
Bakire, ostavka !