Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nuken wrote:Xiaomi Redmi Note 5A, valja li čemu. Ili da vidim neki drugi do 300 KM?
Ono što je prednost na njemu što ima dva slota za SIM i poseban slot za microSD karticu.
Međutim uživo je telefon meni prilično loš u odnosu na note 4 ili 4x ili samo redmi 4. Plastični oklop, ekran nekako bledunjav, nema fingerprint senzor...nije to to.
Hvala poslao sam im mail. A znaš li koliko se vremenski čeka da dođe paket nakon što pošalju? Ja sam sa nekih drugih kineskih stranica čekao oko 20-30 dana
sarajevosa wrote:Hvala poslao sam im mail. A znaš li koliko se vremenski čeka da dođe paket nakon što pošalju? Ja sam sa nekih drugih kineskih stranica čekao oko 20-30 dana
sarajevosa wrote:Hvala poslao sam im mail. A znaš li koliko se vremenski čeka da dođe paket nakon što pošalju? Ja sam sa nekih drugih kineskih stranica čekao oko 20-30 dana
Raja, najbolji Xiaomi fon za 300-400 kermaša, kamera, memorija, veličina ne preko 5.5, fin ram i da može držat baterija, neki zanimljivi fičrsi po mogućnosti
bersK wrote:Raja, najbolji Xiaomi fon za 300-400 kermaša, kamera, memorija, veličina ne preko 5.5, fin ram i da može držat baterija, neki zanimljivi fičrsi po mogućnosti
narucio sa alliiexpressa, izaso me 320$, predobar dizajn...ja sam uzeo crni, plavi je skuplji za 30-40 $...znaci, na prvu extra telefon, brz, fluidan, super kamera, baterija za deset, ima opcija otkljucavanja licem, to su koprali od ajfona...sve aplikacije otvara sa lakocom...jbg 6gb rama u njemu...samo mi nije jasno ovo dal je u njemu custom ili oficial rom...pise mui global 9.1 I Stable 9.1.3.0...uglavnom zadovoljan sam sa onim sto sam kupio, a mi5 ide na bubanj, pa ko zeli da kupi moze se javit
zemomak wrote:narucio sa alliiexpressa, izaso me 320$, predobar dizajn...ja sam uzeo crni, plavi je skuplji za 30-40 $...znaci, na prvu extra telefon, brz, fluidan, super kamera, baterija za deset, ima opcija otkljucavanja licem, to su koprali od ajfona...sve aplikacije otvara sa lakocom...jbg 6gb rama u njemu...samo mi nije jasno ovo dal je u njemu custom ili oficial rom...pise mui global 9.1 I Stable 9.1.3.0...uglavnom zadovoljan sam sa onim sto sam kupio, a mi5 ide na bubanj, pa ko zeli da kupi moze se javit
jel 320 sa carinom i svim ostalim troskovima dostave?
i moze li malo vise specifikacija o kameri, npr u pro mode kad udjes, koliki je maximalni time exposure itd
Redmi Note 4, koja mu je realna cijena, da ne placam sad nesto pretjerano? Kontam naruciti sa neta, pa se kockati sa carinom. Ili ima li neki drugi, bolji uredjaj u istom cijenovnom rangu?
Ako ćeš platiti carinu kakva je, teško da ti se isplati + pitanje je koliko ćeš čekati jer su gužve zbog praznika.
Pogledaj na PIK-u, RN4x 3/16GB mislim da se najviše isplati.
zokislav wrote:Ako ćeš platiti carinu kakva je, teško da ti se isplati + pitanje je koliko ćeš čekati jer su gužve zbog praznika.
Imam jednu dilemu, naime nigdje ne mogu pronaci 4GB Ram 64GB Rom, da je Snapdragon procesor, je li postoji uopste ta kombinacija?
zokislav wrote:Ako ćeš platiti carinu kakva je, teško da ti se isplati + pitanje je koliko ćeš čekati jer su gužve zbog praznika.
Imam jednu dilemu, naime nigdje ne mogu pronaci 4GB Ram 64GB Rom, da je Snapdragon procesor, je li postoji uopste ta kombinacija?
Mislim da postoji. Cini mi se da je neko nedavno bas na ovoj temi spomenuo tu verziju, tj. kupio istu.