Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Njanjavi wrote:Jab sve ljude koji ne vole ljeto protjero na antarktik, zauvjek!!!
Daj mi ljeto od 25-28 stupnjeva, maksimalno 30, i ne bih se bunila. Al 35-40 stupnjeva, pa tko to može izdržat. I onda kad dođe noć i ugodna temperatura, onda me izbodu komarci i hodam okolo kao s nekim kroničnim osipom.
Ma lalalala mrzioci ljeta vozdra
Antarktik vas zove, sa pingvinima se druzite lalalala
Njanjavi wrote:Jab sve ljude koji ne vole ljeto protjero na antarktik, zauvjek!!!
Daj mi ljeto od 25-28 stupnjeva, maksimalno 30, i ne bih se bunila. Al 35-40 stupnjeva, pa tko to može izdržat. I onda kad dođe noć i ugodna temperatura, onda me izbodu komarci i hodam okolo kao s nekim kroničnim osipom.
Jeste vala. Nisu ljeta prije bila ovakva. Bila su mnogo umjerenija i...raznovrsnija. I mogao si napraviti razliku između
godišnjih doba. Sada iz zime ili vlage ulaziš direktno u abnormalne vrućine i sparinu. Nema više sredine i normalnog prijelaza.
Cherry-Cherry wrote:Na fb jedna slika u kupaćem kostimu na plaži, u prvom planu je donji dio kupaćeg, minijaturni trokutić i onda sljedeća slika pokrivena ide na teraviju. Komentari ispod prve slike: opa mačko..., a ispod druge slike: mašaAllah.
macchiato wrote:Ne kontam ko voli ovakvo ljeto. Ma ljeto, uopste.
Ajde, ok je ono malo sunca, mora, cvrkuta pticica, cvijece, al' iscekivanje ljeta citavu godinu ili oni senzacionalisticki naslovi na dnevniku ili internetu nakon sto, ne daj boze, malo zahladni u fazonu "od iduce sedmice nam stize pravo ljeto", a dole ljudi u komentarima ushiceni, hoce poletiti od srece.
Ili kad te cudno gledaju kad kazes da ne volis ljeto, vec stizu dijagnoze poput depresivna si, naopaka i tako...
ma fuj.
Da, ta opčinjenost ljetom mi nikad nije bila jasna. Osim ako se radi o školarcima
Ne volim ljeto, barem ne ovakvo ekstremno toplo. Danas sam skoro pala u nesvijest od slabosti, jedva čekam jesen.
Ljude koji svršavaju na temperature 30+ smatram mazohistima, ili pomislim odmah da ne rade ništa u životu osim seljenja guzice iz jednog klimatiziranog prostora u drugi.
Nemoj tako. Ima ljudi kojim treba malo da kosti svoje ugriju. Moguce je da im cirkulacija steka u 16
Vjerujem da si jedna od onih bijelih sto ne mogu pocrniti i samo gore na suncu.
Ne kontam ove antikapitaliste, rebele, borce protiv NWO sto brane Grcku. Pa ljudi trosili tudje pare nemilice, i sad kad je doslo vrijeme naplate , kofrce se nesto. Ma samo lagano udri po prstima , odvaljuj bubrege. Oni bi da zive i ko najveci kapitalisti a uporedo bi da budu i Cheguevare.
Vjerujem da si jedna od onih bijelih sto ne mogu pocrniti i samo gore na suncu.
I ja sam taj al mi ne smeta da je 50 celzijusa, udri, przi nek sve gori, samo da nije prokleta zima
Vala meni te plastikanerke i tumorasice sto se kvarcaju nikad nisu bile privlacne, bas mi odvratno vidjet tako neprirodan ten. Kako ih nije strah pod ono govno lech
Njanjavi wrote:Vala meni te plastikanerke i tumorasice sto se kvarcaju nikad nisu bile privlacne, bas mi odvratno vidjet tako neprirodan ten. Kako ih nije strah pod ono govno lech
Ali vecini jesu. Da ne govorim da su razne pevaljke koje su im uzori takve.
Pa to dodje ko prirodna selekcija.
Nakvarcana koka =nikad nisam cula za uv zracenje,melanom,ozonnske rupe,prerano starenje koze,hiperpigmentacijske mrlje ,ili k'o cula sam ja sve to,al bolje mi stoji tirkizno plava kad prigorim.....jaoooooooo kakav sam kostim kupilaaaaaaaa
Tipusi koji se loze na nakvarcane koke =isto tako glupi
Queen_of_hearts wrote:Pa to dodje ko prirodna selekcija.
Nakvarcana koka =nikad nisam cula za uv zracenje,melanom,ozonnske rupe,prerano starenje koze,hiperpigmentacijske mrlje ,ili k'o cula sam ja sve to,al bolje mi stoji tirkizno plava kad prigorim.....jaoooooooo kakav sam kostim kupilaaaaaaaa
Queen_of_hearts wrote:Pa to dodje ko prirodna selekcija.
Nemoj da pretjerujes. Sta ako neko voli cure sa tamnijim tenom?