CPT wrote:Sta ti imas nema bas neke veze sa gornjim ali jer ocigledno treba crtati. Vecina toga je iz vremena SDA, a tekst (ocigledno) dolazi iz izvora blizu SDA. Nesto malo vjerovato znaju o tome. Ako je imao platu 3.000KM (cca), godisnje je mogao zaraditi 36k. Ustedjeti, recimo pola? 20k. Da sa 20k mjesecno dodjes do 2mio KM poznate imovine koliko trebas godina?
Aha, Bake je kriv!
Jok, eto, kriv je Dozer
Znas li ko je npr. Bakir Alispahic i sta on ima sve danas, i odakle mu te pare (ako se dobro sjecam, bio je predratni prasinar i videotekar)? Znam da ne znas, pa cu ti samo ukratno nabaciti - to je onaj jedan ratni ministar MUP-a, u cijem je mandatu nestalo 14 miliona DEM vrijedne zaplijenjene droge. Odmah nakon rata je, nicim izazvan i od nepoznate love, otvorio AC Quattro salon automobila. Pa i tehnicki pregled. I jedan je od "najzasluznijih" za uvodjenje EKO naljepnica na vozilima koje svi platimo po, cini mi se, 50 KM godisnje (ispravite me ako grijesim, fakat ne znam jel' 30 ili 50), a od cega vecina ostaje kucama koje obavljaju testiranje, tj. njemu. Logicno, te naljepnice ne sluze apsolutno nicemu.
Znas li ko je npr. Amir Zukic? Jos jedna perjanica SDA, lik kojeg su u ratu nalazili sakrivenog medju zenama i u dimijama (bukvalno) kako ga ne bi mobilisali i poslali na liniju. Jedna obicna harlovina koja nikad nista u zivotu nije radila, osim sto je stalno u SDA, i tu i tamo nekakav zastupnik, opet za SDA. I taj lik nedavno uredno u HR kupi zemlju za 2 miliona KM. Odakle njemu tolike pare, a?
Mogu ti ovako nabrajati do kraja godine sve te tvoje "ispravne". Ali, nema potrebe...lakse je pljuvati po nekome ko je zaista nesto radio za odbranu ovog grada i drzave, nego pogledati malo sta i koliko imaju oni koji su spavali po sefovima, krili se pod dimijama, i cijeli svoj zivot zive na grbaci ovog naroda, tj. na budzetima.
Bjez' ba, dijete...prestani se provaljivati...