PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hhaarree
#3753 Re: PROTESTI!!!
Nece ovi do bogojavljanja s pauzom, fol 10 minuta eo pola sata proslo
-
stamenatjeraste
#3754 Re: PROTESTI!!!
Jesam. U ovom trenutku sam vam se duboko uvukao u pozadinu.madner wrote:Odmah priznaj da si petokolonas koji je isao po instrukcije, koji nas treba zavarati da mirno spavamo.stamenatjeraste wrote:Ja se u ove sitne sate moram jebati da bi se registrirao na ovaj forum.![]()
Stupska Bitanga, Corto, su poprilicno pametni ljudi. Cudno mi je da su popusili ovu pricu. Danas sam prolazio preko Vraca i bilo je prasinara dva koja stoje bukvalno po cesti i smrzavaju se. Nikakve duge cijevi. Jedna patrola tamo kod one pumpe. Na prelazu u RS kod Dobrinje bukvalno niko. Nikog ne zaustavljaju nego paradiraju tu i glume neku sigurnost. Sizofrenija i debilizam - DA. Otcijepljenje?![]()
Jedino ako su nuklearku u gepeku imali. Ne nasjedajte na gluposti. Ima li pitanja prije nego nesto oSujem da me banujete?
Citam ovaj forum, pa reklo bi se redovno. Hocu da se s njega skinem i jbg sad kad su protesti aktiviram se. Moradoh se registrovat da zaustavim rat.
Corto tvrdi da je u Mensi i padne na ovom.
Jos da mi nisu tamo poslije rata pored zgrade haman pokusali napraviti onaj zid, pa im ono zensko rukom razvali taj zid, ja bih shvatio.
- Mister Yes
#3755 Re: PROTESTI!!!
"Ovce su počele snažno da bleje: Četiri noge dobre, dvije noge loše! što je potrajalo četvrt sata i onemogućilo svaki razgovor"Breathless wrote: Uz duzno postovanje, prof. Durakovic je itekako blizak minderu, tako da je time i njegovo misljenje kompromitovano, tim vise sto za ovih 20 godina ni on, niti ljudi poput njega, a duznost im je bila, nisu ucinili nista da se zaustavi unistavanje ove zemlje i njenih stanovnika, od strane kleptokratije.
Za razliku od radnicke solidarnosti koju su unistili sijanjem nacionalizma i mrznje, medju kapitalistima i mocnicima postoji itekakva solidarnost, bili oni u Sarajevu ili Banja Luci ili Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, tako da ne cude ove apokalipticke patke ni sva pojacana zapaljiva nacionalisticka retorika s ciljem pumpanja dodatnog straha. Meni je zao jedino ljudi u RS-u koji su u istom polozaju kao i mi, ako ne i gorem, a sute i pustaju da im oligarhija i dalje dere kozu, prodajuci im price kako im se nezadovoljstvo uvozi iz FBiH i u isto vrijeme predstavljajuci RS kao najsavrseniju utopiju, ali kad dogori, ni to nece moci dugo.
-
Bodkin
#3756 Re: PROTESTI!!!
ovi bi spinovali udar komete kao da je ona druga strana poslala. ne bi me cudilo da sad procitam da je neko homemade dronovima spijunirao brda oko sarajeva i da ima "sumnjivih kretanja".
tacno mi dodje da kupim sutra onaj mali helikopter sa kamerom i kad neko ovako nesto izvali da snimim situaciju i saljem medijima.
do kad ce nas vise na nacionalizam uzimati. kao onaj ahmetovic sto je "dobio informacije" da je grupa navijaca iz lukavice presla vraca ( ko biva presli rijeku) i da su oni palili..
tacno mi dodje da kupim sutra onaj mali helikopter sa kamerom i kad neko ovako nesto izvali da snimim situaciju i saljem medijima.
do kad ce nas vise na nacionalizam uzimati. kao onaj ahmetovic sto je "dobio informacije" da je grupa navijaca iz lukavice presla vraca ( ko biva presli rijeku) i da su oni palili..
- guber90
#3757 Re: PROTESTI!!!
Jos uvijek one đevojke plesu za binomNuken wrote:TIME-OUT je još tri minute.Uveo Kamber novo pravilo.Svaki narod po jedan TimeOut,za svaku tačku/tOčkuStupskaBitanga wrote:Koliko ovima traje pauza u USK evo klikam i nema nikakvih novih informacijadnevnog reda
- szlava
#3758 Re: PROTESTI!!!
Digimoni trazili 15 minutaStupskaBitanga wrote:Koliko ovima traje pauza u USK evo klikam i nema nikakvih novih informacija
-
hhaarree
#3759 Re: PROTESTI!!!
Glaj ovog s tenkovima, jebo majku tacno sve ludo
- Danguba
#3760 Re: PROTESTI!!!
stignu li i one (curguzove) autobuse pregledati...dobojlija81 wrote:Ma kakve sacmare,podrezuše i sl.Vjerovatno je neka za suzavac ili sl.hhaarree wrote:Jebo li te mup i policajac ako nemas sliku s tim sacmaricama ili video onda odjebi, nemam ba snage da se trzam ko debil
U strahu su velike oči,kako se ono kaže vec
one sto idu za zagreb, ljubljavna, bec, minhen...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3761 Re: PROTESTI!!!
Objavljena je informacija da skole nema do srije u KS. Medjutim nema nista zvanicno. Doduse objavio je Avaz a oni sve znaju:)
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... k-i-utorak
Zna li iko da li je ovo tacno?????
-
Basvod
#3762 Re: PROTESTI!!!
Ovdje malo paranoja vlada, a?
Prekidajte proteste pod hitno, odose vam zivci.
Prekidajte proteste pod hitno, odose vam zivci.
- Danguba
#3763 Re: PROTESTI!!!
to su buba svabe...aewi wrote:Jel se ovo cuju gusjenice po Mostaru![]()
-
hhaarree
#3764 Re: PROTESTI!!!
Jebo skole ba daj za fakultete da znam dal da idem ucit il da se sjebajem po forumu
-
emmir1
#3765 Re: PROTESTI!!!
hhaarree wrote:Jebo li te mup i policajac ako nemas sliku s tim sacmaricama ili video onda odjebi, nemam ba snage da se trzam ko debil
Ja nemam potrebe da lažem.
Član sam foruma 7-8 mjeseci što znači da se nisam registrovao da širim neke laži oko protesta.
Danas kada se krenulo prema MUP-u , ja sam otišao gore na drugu stranu .
Vidio sam kada su ovi što su lupali pušteni.
Onda su četvoricu strpali u kombi a nas je tu bilo samo desetak , jedan od roditelja je galamio da se stane da ne mogu da prođu , međutim bez problema su ih štitovima sklonili.
Krenuo sam prolazom tamo prema okupljenoj masi ali mi nisu dali da prođem .
Tu iza prvog kordona je bio Čegar i sa njim jedno 10-tak specijalaca sa sačmarama na leđima
- DuckZz
#3767 Re: PROTESTI!!!
Vratio se prije 40 minuta iz Lukavice, gore na tranzitu ne znam šta im ovo znaci.

- guber90
#3768 Re: PROTESTI!!!
Prije par dana bi se mozda i upecao na ovo, nevjerovatno je koliko se covjek po pitanju nekih stvari moze opametiti u par dana.aewi wrote:
Ovo sam sada slikao, prodje mi pokraj zgrade:

Last edited by guber90 on 09/02/2014 23:30, edited 1 time in total.
-
palermo
#3769 Re: PROTESTI!!!
Pa zna Avaz. Ne vidim što ne bi bilo tačno.hrasno38 wrote:Objavljena je informacija da skole nema do srije u KS. Medjutim nema nista zvanicno. Doduse objavio je Avaz a oni sve znaju:)
I vjerovatno sa razlogom neće biti nastave
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
- charrrmed
#3771 Re: PROTESTI!!!
Nije tacno.hrasno38 wrote:Objavljena je informacija da skole nema do srije u KS. Medjutim nema nista zvanicno. Doduse objavio je Avaz a oni sve znaju:)
- Better Man
- ultima_palabra
#3773 Re: PROTESTI!!!
Policijski komesari siju paniku, profesori doktori pričaju bapske priče... pusti strah za stečene pozicije 
- Better Man
#3774 Re: PROTESTI!!!
E taj ciko neka zapali sebe i svoju imovinu! Dosta mi je onih koji bi rusili i palili ono sto pripada svima nama. Eno mu politicari i njihova imovina i nek je pali ako smije.Bosanski_kralj wrote:Sutra valjda i borci izlaze na proteste u Bihaću, i ako ne bude ostavki pale sve. Tako reče ovaj čiko iz nekog hiljaditog boračkog udruženja
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
emmir1
#3775 Re: PROTESTI!!!
Sada na dnevniku BHT kažu da se sutra ide u školu.
Kažu da vijest ima i na njihovom portalu
Kažu da vijest ima i na njihovom portalu