Misliš ovaj lafčino?Cybernetic wrote:Da i to konacno dozivim. Crko sam cekajuci jos od vremena kada su nosali one jebene Patrick dresove.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Misliš ovaj lafčino?Cybernetic wrote:Da i to konacno dozivim. Crko sam cekajuci jos od vremena kada su nosali one jebene Patrick dresove.

Ne znam zašto, ali meni kad sam sretan više odgovaraju tužnije pjesmeHouse wrote:hEJ vi hitri bijeli daniiiiiiiiiii , bijeli dani tamne nociiiiiiiiiiiiiiiiiiii dal ce moja pusta zelja ikada na red dociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
Kako ba,sad nista ne kontam,9 grupa-9 drugoplasiranih a osam igra baraz.Nema toga, možda prije bilo,ali sada ne
Najslabija drugo plasirana ekipa ne ide u BarazDr_dre wrote:Kako ba,sad nista ne kontam,9 grupa-9 drugoplasiranih a osam igra baraz.Nema toga, možda prije bilo,ali sada ne
Sta je sa devetom?
Naravno. Jos uvijek ga imam u ormaru. Kupio davne 1997 na Bascarsiji.zalizani wrote:Misliš ovaj lafčino?Cybernetic wrote:Da i to konacno dozivim. Crko sam cekajuci jos od vremena kada su nosali one jebene Patrick dresove.
traje i sad. u toku je repriza prilika i gola sa vecerasnje utakmiceDead Man Walking wrote:Traje li jos na face tv program oko utakmice? Ima li kakav link? Rekli su da ce biti press sa aerodroma kad stignu igraci.
Ahha,to nisam znao.Ako je tako onda danska out.Tnx.Ne ide drugoplasirani sa najmanje bodova,16 ja mislim da je Island,ako griješim ispravite me

Ima li link neko?insaneinthebrain wrote:traje i sad. u toku je repriza prilika i gola sa vecerasnje utakmiceDead Man Walking wrote:Traje li jos na face tv program oko utakmice? Ima li kakav link? Rekli su da ce biti press sa aerodroma kad stignu igraci.
Imam jaDead Man Walking wrote:Ima li link neko?insaneinthebrain wrote:traje i sad. u toku je repriza prilika i gola sa vecerasnje utakmiceDead Man Walking wrote:Traje li jos na face tv program oko utakmice? Ima li kakav link? Rekli su da ce biti press sa aerodroma kad stignu igraci.
Great Cornholio wrote:Ne znam zašto, ali meni kad sam sretan više odgovaraju tužnije pjesmeHouse wrote:hEJ vi hitri bijeli daniiiiiiiiiii , bijeli dani tamne nociiiiiiiiiiiiiiiiiiii dal ce moja pusta zelja ikada na red dociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
Bosna I Hercegovina nikom ne želi zlo, ne raduje se ničijoj nesreći, barem ne ona PRAVA Bosna I Hercegovina, zemlja svih Bosanaca i Hercegovaca![]()
Ah da,Danska,maloprije sam vidio, ali sam brate zaboravioDr_dre wrote:Ahha,to nisam znao.Ako je tako onda danska out.Tnx.Ne ide drugoplasirani sa najmanje bodova,16 ja mislim da je Island,ako griješim ispravite me
http://veetle.com/index.php/channel/vie ... dc581744fcDead Man Walking wrote:Ima li link neko?insaneinthebrain wrote:traje i sad. u toku je repriza prilika i gola sa vecerasnje utakmiceDead Man Walking wrote:Traje li jos na face tv program oko utakmice? Ima li kakav link? Rekli su da ce biti press sa aerodroma kad stignu igraci.
Danska ne ide u baraz jer je najlosija drugoplasirana ekipaDr_dre wrote:Kako ba,sad nista ne kontam,9 grupa-9 drugoplasiranih a osam igra baraz.Nema toga, možda prije bilo,ali sada ne
Sta je sa devetom?
Stvarno ljudi, kakve veze ima kako se ko moli Bogu pred izlazak na teren? Pa zar cemo se popisivati po tom pitanju i na ovako znacajnim utakmicama? Bosna je Bosna - Jedna Jedina!Kal El wrote:Hejteri, vi se smijete krstiti a naši ne smiju Fatihu proučiti?! Stevanovic se krsti svaki put, pa sta? Sto ne mogu priče "neću da navijam za BiH jer je islamska" WTF?! Misimovic,Pandža,Stevanovic itd...
Sent from my LT26i using Tapatalk 4