Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haj_Halve wrote:
Naravno da bi mogli dobiti £25 miliona...Abramovich bi Cecha sutra prodao da ga oze dovest, Arsenal bi ga rado doveo ali je Wenger cicija. I City bi Harta zamjenio Reinom da im se ukaze prilika. Pa PSG, prica se o komfliktu Mourinha i Casillasa, pa i silni milioni Malage, pa cak i Anji koji bi mu mogao dati toliko novca da bi pao u nesvijest.
Sa ovim se pokazao svo svoje fudbalsko (ne)znanje, nemoj vise majketi! Cuj Ceha zamjeniti Reinom ili Harta koji je najbolji go0lman engleske!
Mislim da sa takvom generalizacijom pokazujes svoju debilnost
PrtiBeeGee wrote:Shelvey je po meni krs igrac koji nije potkovan koji je slab borac na terenu a uz to djeluje i plasljivo... Od njega nece nikad biti igraca u to sam siguran radije bi ga slao na posudbu dole u leeds ili neki drug klub gdje si igra slican fudbal koji ce Rodgers primjeniti pa nek makar bude srednja klasa... Na zalost on to sada nije...
Slab borac? Plašljiv?
Pretpostavljam da si mislio tehnički nepotkovan pa ti evo jedan i za to
Gledaš li ti ikako igrače ili samo unaprijed zaključiš kakvi su?
Shelveyu je 20 godina i sve je samo ne plašljiv, ako išta pretjerano je komotan na terenu za svoje godine. Također ima odličan prvi dodir, solidan šut i dobre pasove u prostor. Momak ima sve da postane odličan igrač ako mu se da prilika da igra. Kako si fino otpisao igrača koji je na samom početku svoje karijere i dobio je jako malo prilika zasad. Možda si zaboravio da je već pokazao kako je iznad tog nivoa koji spominješ s obzirom da je na posudbi u Blackpoolu bio njihov najbolji igrač i zabijao golove kao na traci.
Sigurdsson je stariji i marginalno bolji, ili je samo tako izgledao jer je igrao u uigranijoj ekipi od Kennyjevog Liverpoola i imao je više minuta na terenu. Mene nije impresionirao ničim, sigurno ne toliko da bih blokirao razvoj potencijalno boljem igraču kojeg već imamo u ekipi.
Ti velicas Shelveya kao da je SG i sta je Shelveyu bolji u odnosu na Hendersona???? Zapravo Henderson je mnogo bolji igrac od Shelveya u svim segmentima igre a razlike nema jer su obojica klinci stim da te 2god ne bi trebala praviti nikakvu razliku u kvaliteti... Ja vidim da bi ti puno vecu minutazu dao Shelveyu nego Hendersonu.... Gledam svaku utakmicu Liverpool-a od 2002 kada sam dobio prvi net u svojoj kuci a liverpool pratim od 1996god... U tom periodu sam se nagledao mnogih talenata koji su prosli kroz Liverpool ali nisu pokazala onaj nivo koji se od njih ocekivao, a tako ce proci i Shelvey... Sve u svemu ja hocu samo da ti kazem jedno da ispred Shelveya ima mnogo boljih igraca koji zasluzuju da igraju ispred njega
vaucheru, ja se osobno bojim starog problema Liverpoola koji bi se mogao opet pojaviti kad se radi o Shelveyu - igraci koji su velika nada (domaci igraci) postanu previse arogantni i misle da su oni srce kluba. Zato ne bi bilo lose dovesti Sigurdssona (nije on los igrac a trebat ce zbog neizbjezivog gubitka forme ostalih) - a isto tako konkurecije mozda da substancu Hendersonovom talentu.
PrtiBeeGee wrote:Ti velicas Shelveya kao da je SG i sta je Shelveyu bolji u odnosu na Hendersona???? Zapravo Henderson je mnogo bolji igrac od Shelveya u svim segmentima igre a razlike nema jer su obojica klinci stim da te 2god ne bi trebala praviti nikakvu razliku u kvaliteti... Ja vidim da bi ti puno vecu minutazu dao Shelveyu nego Hendersonu.... Gledam svaku utakmicu Liverpool-a od 2002 kada sam dobio prvi net u svojoj kuci a liverpool pratim od 1996god... U tom periodu sam se nagledao mnogih talenata koji su prosli kroz Liverpool ali nisu pokazala onaj nivo koji se od njih ocekivao, a tako ce proci i Shelvey... Sve u svemu ja hocu samo da ti kazem jedno da ispred Shelveya ima mnogo boljih igraca koji zasluzuju da igraju ispred njega
Shelvey treba igrati, a Hendersona treba protjerati ne samo iz kluba vec sa otoka, i zabraniti mu da se ikada vrati u Englesku.
PrtiBeeGee wrote:Ti velicas Shelveya kao da je SG i sta je Shelveyu bolji u odnosu na Hendersona???? Zapravo Henderson je mnogo bolji igrac od Shelveya u svim segmentima igre a razlike nema jer su obojica klinci stim da te 2god ne bi trebala praviti nikakvu razliku u kvaliteti... Ja vidim da bi ti puno vecu minutazu dao Shelveyu nego Hendersonu.... Gledam svaku utakmicu Liverpool-a od 2002 kada sam dobio prvi net u svojoj kuci a liverpool pratim od 1996god... U tom periodu sam se nagledao mnogih talenata koji su prosli kroz Liverpool ali nisu pokazala onaj nivo koji se od njih ocekivao, a tako ce proci i Shelvey... Sve u svemu ja hocu samo da ti kazem jedno da ispred Shelveya ima mnogo boljih igraca koji zasluzuju da igraju ispred njega
Ne znam kako si skočio na Hendersona jer ga ja nisam spominjao niti ga vidim kao konkurenciju Shelveyu.
Da obojica su mladi veznjaci, ali Henderson će karijeru nastaviti kao partner Lucasu u dubljim segmentima Liverpoolove veze dok je Shelvey bolji kao napadački orjentiran veznjak koji odigrava zadnji pas, puca s ruba šesnaesterca i pomaže napadačima...nešto slično kao hmm... Sigurdsson. Usput dvije godine razvoja kod ovako mladih igrača je JAKO bitno a ocjene kako će neki igrač biti ispod standarda sa 20 (iako ti statistika ide u prilog jer je Liverpool imao smeće od akademije do prije tri godine) je neozbiljno. Prošle sezone su svi prije nego se ozljedio kolektivno svršavali na Cleverleya iz Manchester Uniteda kao veliku nadu, a njemu su 23 godine i ima inferiornu statistiku Shelveyu u svim segmentima igre.
Uglavnom, momku treba dati da igra jer je sad na toj točki u karijeri gdje mu treba prilika.
Hoće li to biti u prvom timu ili na posudbi negdje (Swansea) nije toliko važno, a kupovina tog Sigurdssona mi je besmislena jer je naš problem napadač koji zna zabiti a ne stvaranje šansi.
Za napadaca se ne brini ostalo je jos dosta novca za potrositi ipak je Sigurdsson kostao tek 7Mil... Ostala zvucnija pojacanja trebala bi se traziti nakon Eura a sa tim i : Napadac, Zadnji vezni ako aquilani ne ostane, jos jedan lijevi bek koji bi u slucaju povrede luisa enriquea bio prikladna zamjena a nebi bilo lose mozda i jos jedan mladi veznjak koji je talentovan pa mu sa vremenom davati neku minutazu za igru.. Eno dobrih veznjaka po citavoj Spaniji i Portugalu... Ali mislim da vlasnici trenutno tako ne razmisljaju jer citam bas sada da im je Krasica u krupnom kadru za dovodjenje...
Liverpool ako zeli napraviti neso naredne sezone moraju se rijesiti Luis Enrigue-a Adama, Downinga I onog kloca Hendersona... Trebaju dovesti dobrog beka, jedno dobro krilo I playmakera
Ako nastave dovoditi ove engleze onda nista od njih...
po sajtovima kruži vijest da se kao pojačanja pregovara sa : Gaston Ramirezom, Tellom i Dos Santosom - naravno to su za sada neprovjerene informacije ali ako im ugovori ističu brzo, vjerovatno ne bi ni koštali mnogo, tako da u slučaju njihovog eventualnog dolaska, zahvaliti se ni na čemu Downingu i Hendersonu, te sa Shelweyom i Sigurssonom napraviti pokretnu veznu liniju za duži period.
Ali ove igrače će dovoditi nadam se za normalne cifre - ona sigurdssonova cijena treba biti maximum kada se pregovara sa potencijalno dobrim igračem, ne zalijetati se na prvu pa iskeširat' 20 miliona za mrtvi prosjek - ako se već ne pokaže niti jedan, onda neka barem svi zajedno koštaju 20 miliona, a ne 20 miliona po klocu k'o do sada.
Here is our fixture list in full:
LFC's 2012-13 fixtures revealed
AUGUST
18 West Brom (A)
25 Manchester City (H)
SEPTEMBER
1 Arsenal (H)
15 Sunderland (A)
22 Manchester United (H)
29 Norwich City (A)
OCTOBER
6 Stoke City (H)
20 Reading (H)
27 Everton (A)
NOVEMBER
3 Newcastle United (H)
10 Chelsea (A)
17 Wigan Athletic (H)
24 Swansea City (A)
27 Tottenham (A)
DECEMBER
1 Southampton (H)
8 West Ham (A)
15 Aston Villa (H)
22 Fulham (H)
26 Stoke City (A)
29 QPR (A)
JANUARY 2013
1 Sunderland (H)
12 Manchester United (A)
19 Norwich City (H)
29 Arsenal (A)
FEBRUARY
2 Manchester City (A)
9 West Brom (H)
23 Swansea City (H)
MARCH
2 Wigan Athletic (A)
9 Tottenham (H)
16 Southampton (A)
30 Aston Villa (A)
APRIL
6 West Ham (H)
13 Reading (A)
20 Chelsea (H)
27 Newcastle United (A)
MAY
4 Everton (H)
12 Fulham (A)
19 QPR (H)
Evo i raspored utakmica za ovu sezonu... Pocetak nam nece biti ni malo lak stim da imamo u prvih 5 kola jako teske utakmice 2.kolo Manchester City (H), 3.kolo Arsenal (H), 5.kolo Manchester United (H)... Mozda se i ne cini toliko tesko sobzirom da igramo kod kuce ali ove ekipe ce dati sve da bi izvukli sto vise bodova na strani pogotov ove 3 momcadi koje ce se boriti u samom vrhu tabele...
Ovako je najbolje .. Daj odmah na pocetku najbolje da vidimo gdje smo sta smo .. Bolje nego da pobjede u prvih par utakmica neke levate koji ce ispasti a onda ispuse od svake malo bolje ekipe ..Ovako odmah u prvih 5 utakmica ce se mnogo toga reci samo od sebe
horion_bosona wrote:kakva je sad ovo papazjanija oko Sigurdssona? zar to ne bi gotova stvar?
valjda ga je Swansea ovih dana kupio od Hoffenheima i time je "aktiviran" dzentlmenski dogovor Rodgersa i vlasnika labudova...
Ja čitam da nije do toga, već on hoće oko 70k sedmično. Valjda se i Tottenham uključio u trku za njegov potpis, pa se malo okuražio i hoće maksimalno da izvuče iz situacije.
Najbolje bi bilo da ni ne dođe, bezveze bi otimao mjesto Shelveyu, koji je veliki potencijal, bar po mom nekom sudu.
Liverpool dovodi napadača ruskog Kubana Lacina Traorea
Prvo pojačanje novog menadžera nogometaša Liverpoola Brendana Rodgersa čini se bit će napadač ruskog Kubana iz Krasnodara Lacina Traore iz Obale Slonovače.
Prema engleskim medijima, Liverpool je na pragu dogovora oko transfera napadača iz Obale Slonovače koji je u prošloj sezoni za Kuban u 38 nastupa postigao 18 golova, a prošle je godine u taj ruski klub stigao iz rumunskog Cluja.
Najinteresantniji podatak vezan za 22-godišnjeg Traorea svakako je njegovih 203 centimetra visine što ga svrstava međi najviše nogometaše svijeta.
Rodgersu je potrebna nova napadačka opcija nakon što je Dirk Kuyt na kraju sezone napustio klub, a Craig Bellamy ima želju vratiti se u matični Cardiff City, pa u tom slučaju Redsi ostaju samo na Andyju Carrollu i Luisu Suarezu.
Prema najavama transfer Traorea trebao bi iznositi oko 6.4 miliona funti.
Baš me zanima novinar koji je ovo pisao, kao i to kako bi taj novinar objasnio svoj članak ako znamo da Rodgers hoće da igra kratke pasove sa puno trčanja, a poznato je da ta igra baš odgovara visokim napadačima, naročito ovim od preko 2 metra
Liverpool are reportedly ready to bid for France number one Hugo Lloris, as they fear they are set to lose Pepe Reina.
According to The Mirror, new Anfield boss Brendan Rodgers wants the Lyon man if AC Milan manage to succeed in their bid for the Reds Spanish ‘keeper.
Lloris is highly regarded across Europe and the Merseysiders will unlikely be the only suitors should the French club decide they are willing to sell.
Islandski nogometaš Gylfi Sigurdsson (22) potpisao je ugovor s Tottenhamom, potvrdio je u srijedu klub s White Hart Lanea…
Ofenzivni veznjak je dosad bio član Hoffenheima, a drugu je polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Swansea Cityju u čijem je dresu u 18 nastupa ubilježio sedam pogodaka i pet asistencija. Donedavni menadžer velškog kluba Brendan Rodgers ga je htio povesti sa sobom u Liverpool, ali Tottenham je bio konkretniji. Prema navodima njemačkih medija, platio je Hoffenheimu oko deset milijuna eura odštete.
Profesionalnu je karijeru Sigurdsson počeo u Readingu u kojem je u sezoni 2009/10 bio proglašen najboljim igračem. U ljeto 2010. je prodan Hoffenheimu za 5.2 milijuna eura, ali njemačko mu podneblje očito manje odgovara od otočkog.
Jos jedan propali transfer iako se cinilo da je to bio gotov transfer mladog Sigurdssona u Liverpool...
Rodgers: "Andy Carroll bi mogao na posudbu ako se ne uklopi u naš stil igre"
Novi menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je pred Andya Carrolla stavio izazov da dokaže kako je sposoban uklopiti se u novi sustav igre njegove momčadi ili riskira da sljedeće sezone bude poslan u neki drugi klub na posudbu.
Rodgers kaže kako nijedan klub za sada nije izrazio želju otkupiti trajno Carrollov ugovor, ali priznaje da bi posudba mogla biti realna opcija ukoliko engleski reprezentativac na pripremama ne pokaže da je spreman prilagoditi se Rodgersovom načinu nogometa, brzoj igri kratkih pasova, kakvu je prošle sezone na sjajan način demonstrirala momčad Swansea.
"On nije u različitoj situaciji od bilo kojeg drugog igrača ovdje, oni svi možda imaju kvalitete, ali ne i mentalitet da igraju ovdje. Pomalo je nepravedno prema Andyu označavati ga na bilo koji drugi način. On je dobar dečko, dobra osoba, tako da samo moramo vidjeti u sljedećih četiri ili pet tjedana kako će se momčad formirati. Andy je igrač kojega želim procijeniti i s kojim želim razgovarati. Već smo imali dobar razgovor o tome gdje smo sada. On je jako dobar igrač, pokazao je to već u svojoj kratkoj karijeri. Igrao je sjajno u Newcastleu, odradio je dobar posao u engleskoj reprezentaciji, a puno sam ga gledao i dok je bio u mladoj reprezentaciji."
"On je napravio transfer u svjetski poznat klub i u takvoj situaciji je uvijek potrebno određeno vrijeme adaptacije, posebno u prvih šest-sedam mjeseci. Nekad zaboravljate koliko su ovo mladi ljudi. Oni nisu strojevi, oni su samo ljudi. Ako preselite iz jednog kraja države u drugi, treba vam vremena da se prilagodite. Ali s pritiskom koji se odmah stvara, jasno je da to može biti jako teško. Što se njega tiče, vrijeme će sve reći, a za sada su svi igrači u mojim planovima, no moj je posao procijeniti to. Kao i svaki igrač, ima određenih formacija i stilova igre koji će im omogućiti da zablistaju."
Na pitanje o tome jesu li istinite glasine da Carrolla na posudbu želi dovesti Milan, Rodgers je ustvrdio kako nije čuo ništa konkretno od Milana, ali ne odbacuje mogućnost da mu dopusti odlazak na posudbu. Ta će izjava svakako potaknuti interes drugih premierligaških menadžera.
"To je mogućnost koju ću morati uzeti u obzir, moram biti iskren. Neću reći da nikada nikoga neću pustiti na posudbu, a onda za dva tjedna igrač ode i vi kažete 'rekli ste da ga nećete pustiti'. Ima puno stvari zbog kojih se ide na posudbu. To može biti korisno za klub, a to je najvažnija stvar. Nekad igrač ide na posudbu, općenito, ne samo Andy, kako bi klub od toga imao korist na duge staze. To donosi mogućnost iskustva u utakmicama i onda se vrati kao bolji igrač, samopouzdaniji. Sigurno više samopouzdan nego da sjedi na klupi veći dio sezone. Andya će se uvijek povezivati s različitim klubovima, bio on ovdje ili ne. Ja sam razgovarao s njim dok je bio na odmoru, on zna točno na čemu je, ali nisam imao nikakvih službenih upita za njega."
Rodgers ipak prije svega treba misliti o tome koje će nove igrače dovesti u klub kako bi pojačao momčad, s obzirom da ona prošlosezonska nije bila dovoljno dobra kako bi zadovoljila apetite navijača i vlasnika. Za sada su najbliže Liverpoolu napadač Rome Fabio Borini i američki reprezentativac iz Fulhama Clint Dempsey, no ništa još nije službeno riješeno.
"Realnost je da smo poslali tri ili četiri ponude za igrae i nadamo se kako ćemo ovog tjedna zaključiti jedan transfer koji će biti doista uzbudljiv za klub, transfer koji će se doista svidjeti navijačima." dodao je Rodgers.
Andy Carroll sve bliže odlasku na posudbu u West Ham
Neki novi vjetrovi će definitivno zapuhati Anfieldom i u Liverpoolu po dolasku Brendana Rodgersa na mjesto trenera ovog kluba. Ispaštati bi mogao Andy Carroll...
Rodgers je najavio zaokret u formaciji i u vrsti nogometa koju bi trebao ubuduće prezentirati Liverpool, a nije se Rodgers suspregnuo niti oko Carrolla, te je javno komentirao da bi mu možda pametnije bilo otići na kratku posudbu u drugi klub.
Premda engleski reprezentativac i igrač kojeg je Liverpool od Newcastlea kupio za nevjerojatna 44 milijuna eura, Carroll se nikada u pravom smislu riječi nije stopio s Liverpoolom, pa mu zato "prijeti" odlazak na posudbu u novog (starog) Premierligaša - West Hama. Problem može izazvati tjedna plaća, no tek će se vidjeti kako će se oko financija dogovoriti Liverpool, West Ham i igrač.
U međuvremenu, trener Rodgers i Liverpool traže nova napadačka pojačanja. Sve su bliže, kako se navodi, Danielu Sturridgea iz Chelseaja, ali su još bliže talijanskom reprezentativcu Fabiju Boriniju, koji je prošle sezone zabljesnuo u Romi.