Jos par mjeseci pa ce i 30.000 pa ćemo znati i koliko je para urea
Jos nije potrosio onih 5 litara adblua
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Pa obzirom da ja za svoj auto placam 64 KM bosch filter u unitrade-u, u ABC1969, po slobodnoj procjeni, je sigurno duplo skuplji.Bakir1 wrote:Kako da znam![]()
Ma znam da nije, ima i gorih bogalja tipa mobi, kako se vec zove....Bakir1 wrote:Nije abc jedini ovlasteni
nema ureu ba,prst u uho BakeBakir1 wrote:Kako da znam![]()
Jos nije potrosio onih 5 litara adblua
Ima na Promingu u Dzemala Bjedicamk ultra wrote:Nije adblue skup
Na seleksu sipaju, ne znam na kojoj benziskoj jos ima
Kao da sam vidio i na BPP u rajlovcu
Ne bih da dramatizujem ali taj "ovlašteni" gdje si ti uradio servis je ostavio jako negativan dojam na mene.Bakir1 wrote:Nije abc jedini ovlasteni
Dojmovi su subjektivni ali fakti su objektivniBakir1 wrote:Dojmovi su cudna stvar.
O mome adesu dale bi se basne napisati kao i o mome sugrađaninu.
Međutim mene jako nije briga, ovlasteni jeste, knjiga potpisana jeste, dalje se zviždži.
Ljudi citaju izmedju redovaBakir1 wrote:A preporuke su u kontekstu?
Ja napisah taj i taj servis?
Ja ne bih. Kao prvo previse para za C4, ne znam znas li ali on je 22000KM, ne 19000. Dalje, ne bih taj motor, pogotovo ne na toj kilometrazi. Ne bih taj automatik, jer je to ziher robotizirani rucni mjenjac. OK oprema, lijepo je to, i izgleda u dobrom stanju.esawyer wrote:Pozdrav ljudi,
Ako imate vremena dajte mi svoje skromno mišljenje
https://www.olx.ba/artikal/30549329/cit ... -max-voll/
C5 onda, ili ds5 ali 2.0...esawyer wrote:Da, znam, međutim rekli su naravno da to nije konačna cijena, može ona ići dole. Ima li ovih Citroena sa normalnim automatskim mjenjačem? Manuelni ne dolazi u obzir, a baš smo zapeli za kupovinu C4 modela.
Kod verzija 163 i 180 KS je automatic mjenjačmk ultra wrote:C5 onda, ili ds5 ali 2.0...esawyer wrote:Da, znam, međutim rekli su naravno da to nije konačna cijena, može ona ići dole. Ima li ovih Citroena sa normalnim automatskim mjenjačem? Manuelni ne dolazi u obzir, a baš smo zapeli za kupovinu C4 modela.
CITRON DS5 2.0 HDI Automatic Cijena sa PDV-om (21.700 KM)
https://www.olx.ba/r/31834235/82529
Ja mislim da je kod ovog obicni automatik
Pošto imaju jedan od najgorih ikad napravljenih automatskih mjenjača onda nikakvi.Koshpa wrote:Kakvi su Hibridi DS5 ?