Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#3751 Re: Asmir Begović

Post by luckylaka »

Logovan wrote:
luckylaka wrote:Ovo je vec ponizavajuce za Asmira od njegovi vjerni fanova da ne serviraju ovakve informacije.Jadno i tuzno
Ne, nego je jadno i tužno od tebe što ovako pišeš. Mislim šta je tebi cilj sa ovim, šta dokazuješ. :? Ne kontam.
Pa vidim da ne kontas pa da ponovim a ti opet pitaj ako ti nije jasno imam ja vremena

PočetnaFudbalIno fudbal
Igrač utakmice: Asmir Begović branio nakon dugo vremena i sačuvao mrežu u derbiju
Bosanskohercegovački golman Asmir Begović sačuvao je mrežu u sinoćnjoj utakmici četvrtog kola prve lige Azerbejdžana u kojoj je njegov Qarabag na domaćem terenu pobijedio Neftci u prvenstvenom derbiju rezultatom 2:0.
Logovan

#3752 Re: Asmir Begović

Post by Logovan »

Ja jedno, ti drugo. :-) Pitam te čemu dio posta oko vjernih fanova Begovića. Šta hoćeš da kažeš sa ovim?
Crvena Tifoza

#3753 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

:arrow:
Logovan wrote:Ja jedno, ti drugo. :-) Pitam te čemu dio posta oko vjernih fanova Begovića. Šta hoćeš da kažeš sa ovim?
Ma ne zna ni on šta će od sebe. Opet kažem, zaletio se na livescore kad tamo ‘clean sheet’ i onda razočarenje. :-)
luckylaka

#3754 Re: Asmir Begović

Post by luckylaka »

Logovan wrote:Ja jedno, ti drugo. :-) Pitam te čemu dio posta oko vjernih fanova Begovića. Šta hoćeš da kažeš sa ovim?
Da nacrtam ili objsnim.Ako si fan ili obozavatelj djela i lika Asmira Begovica da le je normalno da se svaka pozitivna vijest postavi na njegovoj temi.Oni koji svrsavaju na Asmira se jave samo da ostave svoju glupu repliku i da ne kazu nista.Evo da pojasnim .Asmir je poceo braniti i prvo kolo proglasen igracem utakmice a niko ni po guzici da se pocese na to.Kada ja ukazem na to onda se jave tamo neki i napise ovako nesto
Point. wrote:
Ja ne znam stvarno koji je tebi qurac sa Asmirom, ko da ti je pobio nekoga bližnjeg.
:lol: :lol: Sta je pisac sa ovim htjeo reci ako on sam zna Bog me ubio :-)
Point.

#3755 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Point. wrote:Ja ne znam stvarno koji je tebi qurac sa Asmirom, ko da ti je pobio nekoga bližnjeg.
Ne peglaj dzaba,ako ne pratis nase igrace u ino ligama pitaj a ja sam tu da te informisem.U cemu je problem
Nemaš ti pojma ni o čemu ja pišem ni o čemu ti pišeš. Eto ti pratiš naše igrače samo da neke hrakneš, evo ti kvisko jedan za glupost. Objasni, čemu prozivanje? Pratiš Asmira, super, napišeš kako je prošlo i to je to. Čemu prozivanje, šta je sa tobom.
luckylaka

#3756 Re: Asmir Begović

Post by luckylaka »

Point. wrote:
luckylaka wrote:
Point. wrote:Ja ne znam stvarno koji je tebi qurac sa Asmirom, ko da ti je pobio nekoga bližnjeg.
Ne peglaj dzaba,ako ne pratis nase igrace u ino ligama pitaj a ja sam tu da te informisem.U cemu je problem
Nemaš ti pojma ni o čemu ja pišem ni o čemu ti pišeš. Eto ti pratiš naše igrače samo da neke hrakneš, evo ti kvisko jedan za glupost. Objasni, čemu prozivanje? Pratiš Asmira, super, napišeš kako je prošlo i to je to. Čemu prozivanje, šta je sa tobom.
Tebi je problem sto ne znas sta ti pises tj.lupas.Prenesem vijest da je Asmir igrac utakmice u prvom nastupu i ti pocnes da pjenis.Saberi se bolan procitaj 2 puta sta pise i ne citaj izmedju redova.Cuj prozivanje Asmira zato postavim dobru vijest :-)
Logovan

#3757 Re: Asmir Begović

Post by Logovan »

luckylaka wrote:
Da nacrtam ili objsnim.Ako si fan ili obozavatelj djela i lika Asmira Begovica da le je normalno da se svaka pozitivna vijest postavi na njegovoj temi.Oni koji svrsavaju na Asmira se jave samo da ostave svoju glupu repliku i da ne kazu nista.Evo da pojasnim .Asmir je poceo braniti i prvo kolo proglasen igracem utakmice a niko ni po guzici da se pocese na to.Kada ja ukazem na to onda se jave tamo neki i napise ovako nesto
Point. wrote:
Ja ne znam stvarno koji je tebi qurac sa Asmirom, ko da ti je pobio nekoga bližnjeg.
:lol: :lol: Sta je pisac sa ovim htjeo reci ako on sam zna Bog me ubio :-)
Hahahaahaahahahah :lol: :lol:
Point.

#3758 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

luckylaka wrote: Tebi je problem sto ne znas sta ti pises tj.lupas.Prenesem vijest da je Asmir igrac utakmice u prvom nastupu i ti pocnes da pjenis.Saberi se bolan procitaj 2 puta sta pise i ne citaj izmedju redova.Cuj prozivanje Asmira zato postavim dobru vijest :-)
Ne pravi se pametan, pa jebote petoro ljudi ti napišu šta je s tobom, da mi tako napišu ja bih se zapitao.

Nisi ti samo prenio vijest o Begoviću nego si i hinjski i skroz nepotrebno napisao
Ovo je vec ponizavajuce za Asmira od njegovi vjerni fanova da ne serviraju ovakve informacije.Jadno i tuzno
.

Jedino jadno i tužno je ovaj tvoj gore komentar. Ako ne znaš šukati, bolje nemoj. Ne znam što ti treba ovaj ton, nisi dijete.
luckylaka

#3759 Re: Asmir Begović

Post by luckylaka »

Point. wrote:
luckylaka wrote: Tebi je problem sto ne znas sta ti pises tj.lupas.Prenesem vijest da je Asmir igrac utakmice u prvom nastupu i ti pocnes da pjenis.Saberi se bolan procitaj 2 puta sta pise i ne citaj izmedju redova.Cuj prozivanje Asmira zato postavim dobru vijest :-)
Ne pravi se pametan, pa jebote petoro ljudi ti napišu šta je s tobom, da mi tako napišu ja bih se zapitao.

Nisi ti samo prenio vijest o Begoviću nego si i hinjski i skroz nepotrebno napisao
Ovo je vec ponizavajuce za Asmira od njegovi vjerni fanova da ne serviraju ovakve informacije.Jadno i tuzno
.

Jedino jadno i tužno je ovaj tvoj gore komentar. Ako ne znaš šukati, bolje nemoj. Ne znam što ti treba ovaj ton, nisi dijete.
Izgleda da ipak ne kontas al do tebe je .Napisah ne citaj izmedju redova nego sto pise.Ti mene hoces nazor da ubijedis kako sam ja tzv.mrzitelj A.begovica aja ti mjesec dana nudim da psotavis te postove.Bujrum.Ove sto se razumiju u fudbal ko mara u kriv qrac ne komentarisem.Eto sto ti nisi prenio vijest da je Begovic igrac utakmice nego si zakljucio da je moj post hinjski.Nadji ijednu tu hinjsku rijec u postu pa da se odjavim sa foruma.
seoBIH

#3760 Re: Asmir Begović

Post by seoBIH »

Reci ću ti ja sta je. Asmir je dokaz da živimo u kurcu i da nam je nezdrava atmosfera. On je dokaz da if Bosanac i Hercegovac može uspjeti, ali vani ove države.
Point.

#3761 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Point. wrote:

.

Izgleda da ipak ne kontas al do tebe je .Napisah ne citaj izmedju redova nego sto pise.Ti mene hoces nazor da ubijedis kako sam ja tzv.mrzitelj A.begovica aja ti mjesec dana nudim da psotavis te postove.Bujrum.Ove sto se razumiju u fudbal ko mara u kriv qrac ne komentarisem.Eto sto ti nisi prenio vijest da je Begovic igrac utakmice nego si zakljucio da je moj post hinjski.Nadji ijednu tu hinjsku rijec u postu pa da se odjavim sa foruma.
Što bi trebao ja, ne radim ja vijesti. Napisao sam ti već gore
Hinjski i nadasve neposredno. Al po običaju, nećeš to skontati.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#3763 Re: Asmir Begović

Post by Gerro »

Koliko je bolji od prevare Šehića jbt.
manijak1

#3764 Re: Asmir Begović

Post by manijak1 »

Tebi sve zavisi od trenutnog raspoloženja :D nekad ti je i Asmir bio prevara , taraba......
Jučer od četiri šuta u okvir , odbranio tri .
Edin H.

#3765 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Pod hitno vratiti Asmira na gol, dobro Šeha zapliva prije njihovog gola.
manijak1

#3766 Re: Asmir Begović

Post by manijak1 »

Edin H. wrote:Pod hitno vratiti Asmira na gol, dobro Šeha zapliva prije njihovog gola.
:oops: :izet: :izet: pod hitno naočale potražiti , zaplivo jednom , dok onaj stoji ko zaljepljen na golu :D ma :izet: :izet: što ne reče koliko je puta izašao i pokupio lopte kojima Asmir ne bi ni prišao .Zato što ti ne odgovara :oops: eto zašto :izet: :izet:.
Crvena Tifoza

#3767 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

manijak1 wrote:
Edin H. wrote:Pod hitno vratiti Asmira na gol, dobro Šeha zapliva prije njihovog gola.
:oops: :izet: :izet: pod hitno naočale potražiti , zaplivo jednom , dok onaj stoji ko zaljepljen na golu :D ma :izet: :izet: što ne reče koliko je puta izašao i pokupio lopte kojima Asmir ne bi ni prišao .Zato što ti ne odgovara :oops: eto zašto :izet: :izet:.

Znači ipak je zaplivao. :lol:
Edin H.

#3768 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Crvena Tifoza wrote:
manijak1 wrote:

Znači ipak je zaplivao. :lol:
Jasta je nego zaplivao, zar nisi gledao utakmicu?
Crvena Tifoza

#3769 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

Edin H. wrote:Jasta je nego zaplivao, zar nisi gledao utakmicu?
Jesam ali ovaj iznad kaže da jeste ali nije. :D :D :D
BHF_Manijak

#3770 Re: Asmir Begović

Post by BHF_Manijak »

Inace Bega ne pliva. Unosi sigurnost pri istrcavanjima. :oops:

Hajd jasno mi je sto se Hercegovac zalaze za Hercegovca, mozda tu ima i familijarne linije, ali sto si ti toliko navalio na Begovica, Boga mi k'o da je Sehic po utakmici barem za 2 gola kriv.
Edin H.

#3771 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote:
Inace Bega ne pliva. Unosi sigurnost pri istrcavanjima. :oops:

Hajd jasno mi je sto se Hercegovac zalaze za Hercegovca, mozda tu ima i familijarne linije, ali sto si ti toliko navalio na Begovica, Boga mi k'o da je Sehic po utakmici barem za 2 gola kriv.
OK je imati zdravu konkurenciju, ali sutnuse momka kao da nikada nije nista uradio za reprezentaciju i onda mu sve krenu nizbrdo.
BHF_Manijak

#3772 Re: Asmir Begović

Post by BHF_Manijak »

Slazem se, mada ja mislim da su njemu prije toga kola nizbrdo krenula, barem kada je o klupskom fudbalu rijec, al' eto...
Crvena Tifoza

#3773 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

Znači nema nijedan drugi razlog zašto se zalažu za ovog iz Rogatice nego samo zato jer je nekad igrao u Želji. :-)
BHF_Manijak

#3774 Re: Asmir Begović

Post by BHF_Manijak »

U boljoj formi od Asmira (bio), hehe poyy. :oops:
Begovic klupu grijao, Sehic igrao Ligu prvaka. Hajd sad vozdra.
Point.

#3775 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

A sada? Postoji li sada razlog da ga se ne zove?
Post Reply