Danas su samo Veziri pokradeni...
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#3751 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
U Travniku ruka nije penal u 16. ni pod razno, vidjelo se to u prvom kolu
, pogotovo kad igrač brani lice kao što je danas radio igrač Travnika.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3752 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Dva starta na nasim igracima u njihovom sesnestercu??ganjeta wrote:
Bez zezancije te pitam jer nisam vidio snimak, "samo" sam vidio sve to sa tribine.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3753 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
To im je oduvijek odlika bila.leškarenje wrote:Jao realnih strumfova,ccccc.
Cast izuzetcima
- ultima_palabra
#3754 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Mislim da je ovo kolo od kojeg liga počinje biti neregularna... do sada je sve bilo regularno.
Ali popravlja se stanje u bh.fudbalu... do sada je uvijek 6 prvih kola bilo regularno, ove sezone prvih 8. Osjetan napredak
Ali popravlja se stanje u bh.fudbalu... do sada je uvijek 6 prvih kola bilo regularno, ove sezone prvih 8. Osjetan napredak
-
todd_smith
#3755 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
loptu rukom udario kada je vec ruke spustio do pasaganjeta wrote:U Travniku ruka nije penal u 16. ni pod razno, vidjelo se to u prvom kolu, pogotovo kad igrač brani lice kao što je danas radio igrač Travnika.
nema veze ba, sad ce derbi, sad ce guza da vas bruka
- ganjeta
#3756 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Zamalo smo ja i ti pogodili nedavno. Znači od ovog "nosajućeg" kola je neregularnoultima_palabra wrote:Mislim da je ovo kolo od kojeg liga počinje biti neregularna... do sada je sve bilo regularno.
@ LIBERO sve čisto kao i u prvom kolu....
@ tode idi baci koji žalopojku znaš kome ....
- KPNCTNJAH
#3757 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Faul na 23m od gola, sudija postavi zivi zid na 11m
jebes vise pricu o sudijama, svako jebeno kolo... da mi je kako kao u "Men in black" izbrisati ovu ligu iz glave...
-
elSaik
#3758 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Džaba brišeš, za 15 dana jovo nanovo. 
- bachje
#3759 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
faul na 30 metara slabo si ti to izmjerioKPNCTNJAH wrote:Faul na 23m od gola, sudija postavi zivi zid na 11mjebes vise pricu o sudijama, svako jebeno kolo... da mi je kako kao u "Men in black" izbrisati ovu ligu iz glave...
- ganjeta
#3760 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ne idu nas ovi slobodni udarci. Primamo eurogolove i jedan takav je i odlučio susret. Mi znamo da Željezničar pravi ekipu već tri-četiri godine i došli su na jedan zavidan nivo. Imaju majstora kakav je Zeba koji može igrati i jedan na tri, jedan na četiri, i ostaje mi samo da čestitam Željezničaru na zasluženoj pobjedi, kazao je Velimir Stojnić, kojem utakmice pred praznim tribinama nisu novitet, obzirom da je vodio banjalučki Borac.
Arivederci
.
Arivederci
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#3761 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Dok covjek ne vidi usporeni snimak ofsajda koji nije postojao. 
- bachje
#3762 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ma nije bio prekrsaj, nema potrebe da gledas stojnicu 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#3763 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
bachje wrote:ma nije bio prekrsaj, nema potrebe da gledas stojnicu
Ko ni ofsajd u Zenici
- ganjeta
#3764 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ih, i sport.centar posta relevantan portal
.
- bachje
#3765 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ko ni ofsajd u travniku-LIBERO- wrote:bachje wrote:ma nije bio prekrsaj, nema potrebe da gledas stojnicu
Ko ni ofsajd u Zenici
-
Dead Man Walking
#3766 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Prvo go iz ofsajda, pa nepostojeceg faula, u sljedecem kolu ocekujem neki poklon penal, red je. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#3767 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Dead Man Walking wrote:Prvo go iz ofsajda, pa nepostojeceg faula, u sljedecem kolu ocekujem neki poklon penal, red je.
A ima i ono priznavanje gola kada lopta udara u liniju, vise nego ocigledno.
Interesantno je kako sve greske idu u korist jednom klubu..jako interesantno.
Sto nebi mogli reci ni Celik ni Borac ni Listica ni Sarajevo..a i vecina drugih
- ganjeta
#3768 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kao i penal u Travniku u prvom kolu, penal na Otoci i crveni karton, danas ofsajd za Travnik. Sve samo jednom klubu...-LIBERO- wrote:Dead Man Walking wrote:Prvo go iz ofsajda, pa nepostojeceg faula, u sljedecem kolu ocekujem neki poklon penal, red je.
Kako vam ne dosadi više?! I šta vas više boli? Poraz od Travnika? Ne treba da vas boli jer ste dobro prošli, tricu trebali primiti.
Zebin gol u 90.minuti http://www.youtube.com/watch?v=AK0HuV57 ... e=youtu.be ili što navodno nije bilo faula?
-
ibizza
#3769 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
- 2ganjeta wrote:Kao i penal u Travniku u prvom kolu, penal na Otoci i crveni karton, danas ofsajd za Travnik. Sve samo jednom klubu...-LIBERO- wrote:Dead Man Walking wrote:Prvo go iz ofsajda, pa nepostojeceg faula, u sljedecem kolu ocekujem neki poklon penal, red je.
Kako vam ne dosadi više?! I šta vas više boli? Poraz od Travnika? Ne treba da vas boli jer ste dobro prošli, tricu trebali primiti.
Zebin gol u 90.minuti http://www.youtube.com/watch?v=AK0HuV57 ... e=youtu.be ili što navodno nije bilo faula?
Od narednog kola,temperatura se vraca na ugodnih -5
- alijagoro
#3770 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Prvi na tabeli i opet se nesto nonstop zale,sta bi bilo da su kojim slucajem bili kao Zeljo par godine bez Evrope,cak su se jedne sezone borili za optsanak u zadnjem kolu(mislim da se igralo protiv Borca).
- ganjeta
#3771 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jes, jes kao i što su išle prognoze da će poslije ovog kola biti + 8, a oni najhrabriji su tipovali i na dvocifrenu razliku
.
- Arteta
#3772 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kako je Duljevic izbacio dva igraca Borca danas,steta sto niej bolje osutao. 
-
north
#3773 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
+ 8 nikako nije moglo biti, jer samo najluđi su mislili da Rudar može uzeti....+5 se očekivalo da ostane, ali bože moj št da se radi..
Evidentno je da nema nepobjedivih, da se razlika od par bodova lagano stiže i prestiže, tako da nemojte priče kako je neko već bio proglasio titulu Sarajeva slaveći
, pa sad ko fol neko to ismijava...
Valjda ćemo ozbiljno diskutovati, @ultima je ozbiljan i poprilično korektan sagovornik, ali počinje pretjerivati s jednom te istom pričom kako ćemo sad mi se žaliti da je liga neregularna, on je prvi tvrdio prije 6-og kola, tj. prije Trebinja l Lištice, kako ćemo se raspasti i zakukati, pa....sad tvrdi kako će se nakon 8 kola kukati o neregularnosti i kako ćemo se raspasti, vidjećemo, možda i bude u pravu, ali da sačekamo to prvo što on misli, da ne bude opet...
Dalje, ko poetncira tu priču koju koše generalizuju, osim što par bordo forumaša dovodi u sumnje pojedine sudijske odluke nakon kojih se Želja vraćao iz mrtvih (npr.Zenica) i sad samo na osnovu toga izvući zaključak kako svi pitari plaču i kukaju da babo i sin štimaju Želji i kako je liga zbog toga neregularna i kao zbog toga nas kolektivno ismijavate? Dajte molim vas, mislio sam da je ipak ovdje više ozbiljnije raje....
Neka Želje u vrhu pored mog Sarajeva, dobro je to....Nadam se da ćete biti u samom vrhu, tj. na drugom mjestu odmah iza nas, a ako se baš to ne desi jebi ga, čestitaćemo....
Evidentno je da nema nepobjedivih, da se razlika od par bodova lagano stiže i prestiže, tako da nemojte priče kako je neko već bio proglasio titulu Sarajeva slaveći
Valjda ćemo ozbiljno diskutovati, @ultima je ozbiljan i poprilično korektan sagovornik, ali počinje pretjerivati s jednom te istom pričom kako ćemo sad mi se žaliti da je liga neregularna, on je prvi tvrdio prije 6-og kola, tj. prije Trebinja l Lištice, kako ćemo se raspasti i zakukati, pa....sad tvrdi kako će se nakon 8 kola kukati o neregularnosti i kako ćemo se raspasti, vidjećemo, možda i bude u pravu, ali da sačekamo to prvo što on misli, da ne bude opet...
Dalje, ko poetncira tu priču koju koše generalizuju, osim što par bordo forumaša dovodi u sumnje pojedine sudijske odluke nakon kojih se Želja vraćao iz mrtvih (npr.Zenica) i sad samo na osnovu toga izvući zaključak kako svi pitari plaču i kukaju da babo i sin štimaju Želji i kako je liga zbog toga neregularna i kao zbog toga nas kolektivno ismijavate? Dajte molim vas, mislio sam da je ipak ovdje više ozbiljnije raje....
Neka Želje u vrhu pored mog Sarajeva, dobro je to....Nadam se da ćete biti u samom vrhu, tj. na drugom mjestu odmah iza nas, a ako se baš to ne desi jebi ga, čestitaćemo....
-
roboth
#3774 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pobjeci Zelji na 5 bodova u 12.kolu, nema druge.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3775 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
+1north wrote:+ 8 nikako nije moglo biti, jer samo najluđi su mislili da Rudar može uzeti....+5 se očekivalo da ostane, ali bože moj št da se radi..
Evidentno je da nema nepobjedivih, da se razlika od par bodova lagano stiže i prestiže, tako da nemojte priče kako je neko već bio proglasio titulu Sarajeva slaveći, pa sad ko fol neko to ismijava...
Posebno za ovo o Sarajevu i Zelji na vrhu.....