sto tebi toliko smetaYahel wrote:Fakat ne kontam ko je ovog konja zaposlio... kako lik nervira unisti utakmicu...
ja slusam na svedski,i lik brsti 200 na sat...zaboli glava
Moderators: Charuga, Tomahawk11
sto tebi toliko smetaYahel wrote:Fakat ne kontam ko je ovog konja zaposlio... kako lik nervira unisti utakmicu...
Upravu si, razlicita misljenja i hajd.CollegeGunner wrote:
Kako mozes reci da Benzema ne pomaze ekipi? Pa covjeka ima svugdje po terenu. Izvlaci se, kombinuje, odlicne lopte salje saigracima. Malo je takvih napadaca danas. A i ovo poredjenje Benzema i Balotellia ti je stvarno smijesno. Pa Benzema je dokazan igrac i igra u Realu. Sta vise treba da bi ti priznao da je bolji od Maria?
Ovo za favorita. Pa svako drugacije razmislja. Ja mislim da su Francuzi jaci, ti Njemci. Ne bi ni valjalo da svi isto mislimo. Eno Bilic misli da ce Hrvati dobiti Spaniju.
Zato sto ovaj ne zna sta prica....on sam sebe ne razumijesamina_swe wrote:sto tebi toliko smetaYahel wrote:Fakat ne kontam ko je ovog konja zaposlio... kako lik nervira unisti utakmicu...
ja slusam na svedski,i lik brsti 200 na sat...zaboli glava
kä se cita kao kod nas sh...dakle shelström(ovo öö zxnate vec kako zvuciKoshpa wrote:Da se ponovim Shalstrom![]()
![]()
![]()
ako je Vuk S Karadzic reko da je KAlstrom onda je KAlstrom jer nisam u svedskoj nego u BIH
Idiote jedan![]()
kada je kä onda je sh,,u pravu je bilicLSD wrote:Kim Källström tako se piše.
E samo Švedi mogu K pretvoriti u Š kod izgovoraili je to po Biliću.
Jeste vi to zakompliciralisamina_swe wrote:kada je kä onda je sh,,u pravu je bilicLSD wrote:Kim Källström tako se piše.
E samo Švedi mogu K pretvoriti u Š kod izgovoraili je to po Biliću.
Mislim da je i Francuska igrala bez nekih igraca, i da je madju njima bio bas i Benzema (al provjeri ovo).BHF_Manijak wrote:Upravu si, razlicita misljenja i hajd.CollegeGunner wrote:
Kako mozes reci da Benzema ne pomaze ekipi? Pa covjeka ima svugdje po terenu. Izvlaci se, kombinuje, odlicne lopte salje saigracima. Malo je takvih napadaca danas. A i ovo poredjenje Benzema i Balotellia ti je stvarno smijesno. Pa Benzema je dokazan igrac i igra u Realu. Sta vise treba da bi ti priznao da je bolji od Maria?
Ovo za favorita. Pa svako drugacije razmislja. Ja mislim da su Francuzi jaci, ti Njemci. Ne bi ni valjalo da svi isto mislimo. Eno Bilic misli da ce Hrvati dobiti Spaniju.Ja ne kazem da neke karakteristike Benzeme nisu bolje, kao brzina, tehnika itd, no Gomez trpa golova, o tome ti ja pricam. Nemoj mi sad pricati kako Benezam radi ovo ili ono, on je napadac i njegov prioritet su golovi, jel tako?
![]()
Sto se favorita tice, ok, tebi su Francuzi, no ja mislim da apsolutno nemaju ekipe za titule. Uostalom, Francuzi jedva dobise jedan prosarani, skoro pa drugi tim, Svaba nedavno u prijateljskoj 2:1, Svabe bolje bile.![]()
Profi momakKoshpa wrote:Da se ponovim Shalstrom![]()
![]()
![]()
ako je Vuk S Karadzic reko da je KAlstrom onda je KAlstrom jer nisam u svedskoj nego u BIH
Idiote jedan![]()
sto je taj bilic svjetski tip,,vidis kako zna da je fon i da je shelLSD wrote:Profi momakKoshpa wrote:Da se ponovim Shalstrom![]()
![]()
![]()
Idiote jedan![]()
prica ko da se rodio u Geteborgu...a ko je nama kriv što smo šabani koji ne znamo beknuti skandivanski jezik
![]()
![]()
....i sve one Van-ove iz Holandije cita kao Fon-ove
...Fon Persie itd.
Suicidal Siberian wrote:gol! haha, ibra kralj..utjera gofno u dupe Hartu