Ja sam govorio za 4 modela Fiata. Za prodaju modela od kada su u prodaji. GP od 2006-2012,Panda 2004-2012,Bravo 2007-2012 i 500 od 2008-2012 i prodato ih je ukupno priblizno 6 miliona.emko1234 wrote:ne znam gdje si ti nasao rezltate al ako su to zvanicni rezlutati za fiata onda su za vw jos bolji..s tim sto nema sanse da je fiat 500 napravljen i prodan u milion primjeraka..jedino ako i u italiji nisu prodali 700 000..a cisto sumnjam..hostapler wrote:Meni se cini da Fiat ima losu reputaciju samo ovdje.
Ako je losa reputacija,kako se prodalo skoro 2,5 miliona prodatih GP koji se proizvodi 6 god,ako je losa reputacija preko 2 miliona prodatih Pandi,govorim samo o aktuelnim modelima,Fiat 500 je vjerovatno presao 1 milion a o Bravu nemam podatke ali neka bude oko 500k. To je oko 6 miliona prodatih osobnih vozila u 4 modela,a znamo da se vecinom prodavao po Evropi.
Volio bih da neko ima podatke za 4 slicna modela VW i broj prodatih u Evropi. 100% sije Fiata,ali nije tolika razlika u odnosu na ostale,pa da bude gori od njih.
ma tesko iskreno..vw na koliko modela ima,za 4 godine proda oko 10-11 miliona auta..a tu je eto od ove godine up,polo,golf,golf plus,turan,sharan,tiguan,tuareg,jetta,passat,cc i phaeton i one varijacije,golf cabrio,karavani i slicno..i ako na 10 modela vw koji je najjaci proda oko 4 miliona godisnje,nema teoretske sanse da fiat 4 modela u proda u 6 000 000 primejraka u zadne 3 godine..pa nemoj bit lud,to je prodaja od 2 miliona godisnje..a prosle godine su prodali 682 000 a pretprosle 824 000..
@sorcerer bravo za alfu..
http://www.novilist.hr/Lifestyle/Auto-m ... 11.-vozila..
al nisu im te novotarije pomogle..prosle godine su prodali cak 130 000 auta..sjajan rezultat..![]()
Sad ti meni reci koliko je prodato slicnih VW proizvoda? Pusti se Jetta,Passata,Tiguana,Golf+ i sl. Znaci samo slicnih auta kao sto sam naveo kod Fiata. Kazem opet,VW sije Fiata 100% ali ga ne siju ostali pa da bi bio gori i od njih. Mislim na Ford,PSA i sl.
A ovo za Alfu,da te pitam je li Audi dosao ovdje gdje je sada uz slogan "Napredak kroz tehnologiju" ili uz slogan "Napredak kroz marketing"? Molim te budi posten pa reci.