Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ghost_Rider_XXX

#376 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ghost_Rider_XXX »

spacebound wrote:Ja ne znam kakva ti je ovo nebuloza,Zar moram spavat sa nebrojeno muškaraca da bih skontala da mi neko savršeno odgovara?
Pa ako kažeš da je milka najbolja čokolada na svijetu, logično se nameće da si probala sve ili bar većinu. :D
Da nadješ biser moraš otvoriti mnogo školjki.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#377 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

anoush wrote:ali lady, pa znaš da se sve svodi samo na jedno :roll: :lol:
Meni se vise dize kosa na glavi od prica "ja sam bumbar koji leti s cvijeta na cvijet i ne mogu biti vjeran" pa onda zakljucci kako i zene moraju biti takve, pa kako su svi muskarci takvi, pa onda zene nemaju pojma ako su imale 2,3 partnera u zivotu, moraju imati bar 10, a ako imaju 10 onda su zna se sta, a ako su nevine onda ne valjaju, onda drugi put valjaju i sve tako ukrug... :-)

I onda se vade neke izlizane floskule, pa padne par banova, a opet svako zna za sebe najbolje i nece niko dopustiti da mu forumasi sa-xa kroje zivot i razmisljaju za njega...valjda. :-)
Pitarrr82

#378 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

ladyblue18 wrote:
Meni se vise dize kosa na glavi od prica "ja sam bumbar koji leti s cvijeta na cvijet i ne mogu biti vjeran" pa onda zakljucci kako i zene moraju biti takve, pa kako su svi muskarci takvi, pa onda zene nemaju pojma ako su imale 2,3 partnera u zivotu, moraju imati bar 10, a ako imaju 10 onda su zna se sta, a ako su nevine onda ne valjaju, onda drugi put valjaju i sve tako ukrug... :-)

I onda se vade neke izlizane floskule, pa padne par banova, a opet svako zna za sebe najbolje i nece niko dopustiti da mu forumasi sa-xa kroje zivot i razmisljaju za njega...valjda. :-)

to "valjda" je ubitacno :razz:
spacebound

#379 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by spacebound »

Ghost_Rider_XXX wrote:
spacebound wrote:Ja ne znam kakva ti je ovo nebuloza,Zar moram spavat sa nebrojeno muškaraca da bih skontala da mi neko savršeno odgovara?
Pa ako kažeš da je milka najbolja čokolada na svijetu, logično se nameće da si probala sve ili bar većinu. :D
Da nadješ biser moraš otvoriti mnogo školjki.
Pa ja nisam rekla da je on najbolji hebač na svijetu nego da je meni savršen,nemam potrebe,tražit,istraživat,probat,sa njim imam sve što mi treba, a valjda ja znam šta je meni potrebno.
Ghost_Rider_XXX

#380 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ghost_Rider_XXX »

@lady

Pa to je jedan prosječan dan poslovnog forumaša. :D Imali smo i bumabara koji leta i čijoj familiji ništa ne fali. :lol:

Hajd sad ozbiljno, pitajte nas nešto.
spacebound wrote:Pa ja nisam rekla da je on najbolji hebač na svijetu nego da je meni savršen,nemam potrebe,tražit,istraživat,probat,sa njim imam sve što mi treba, a valjda ja znam šta je meni potrebno.
Šala, samo šala. :D
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#381 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by anoush »

ladyblue18 wrote:

:thumbup:
severin

#382 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by severin »

ladyblue18 wrote:

padas pod muski uticaj :)
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#383 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by anoush »

severin wrote:
ladyblue18 wrote:Meni se vise dize kosa na glavi od prica "ja sam bumbar koji leti s cvijeta na cvijet i ne mogu biti vjeran" pa onda zakljucci kako i zene moraju biti takve, pa kako su svi muskarci takvi, pa onda zene nemaju pojma ako su imale 2,3 partnera u zivotu, moraju imati bar 10, a ako imaju 10 onda su zna se sta, a ako su nevine onda ne valjaju, onda drugi put valjaju i sve tako ukrug... :-)

padas pod muski uticaj :)

nije to muški uticaj nego vječiti kamen spoticanja na ovo ptf...
Henry Chinaski

#384 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Pitajte nas da li bi smo ikad odbili sex. Ja ne bih. :mrgreen:
severin

#385 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by severin »

ma kako nije, pa na kraju same ste krive niko vas ne krivi da ste spavale sa 100 muskaraca vec da budete iskrene
da ne bude vazda spavala sam sa 3 muskarca samo jbt hoce te li ikad preci taj broj pitam se :) hocu da kazem veci zena se uvaljuje od pocetka veze predsavlja se pogresno pa kasnije ispasta i muskarci krivi onda...
dječak sa šibicama

#386 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by dječak sa šibicama »

spacebound wrote:Evö i od mene jedno.Ako imate odličan seks sa partnericom da li imate i dalje potrebu da se okrećete(buljite)za drugim zgodnim ženama i da li biste tu partnericu prevarili ako vam se ukaže prilika?
Potreba za okretanjem nema veze sa kvalitetom sexa sa partnerom.

Govorim u svoje ime, okrenut cu se uvijek za djevojkom ili zenom koja "obara sa nogu", a to ne mora znaciti da ima dobre sise ili guzicu. Ja sam recimo prije desetak-petnaestak godina obozavao ici u onu malu studentsku sluzbu u prolazu kod Amerikanca, u dvoristu gdje je FK Sarajevo valjda, samo da vidim jednu Tanju :oops: starija je ona bila tada, bar petnaestak godina od mene, ali mi merak bio otici po potpis ili pare ili bilo sta sam trebao :oops: :lol:

Koja macka, uf. Za njom se nebi okrenuo, vec i ono mrnjaaaauuuu rekao (u sebi) :lol:
hamalalija

#387 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

severin wrote:
ma kako nije, pa na kraju same ste krive niko vas ne krivi da ste spavale sa 100 muskaraca vec da budete iskrene
da ne bude vazda spavala sam sa 3 muskarca samo jbt hoce te li ikad preci taj broj pitam se :) hocu da kazem veci zena se uvaljuje od pocetka veze predsavlja se pogresno pa kasnije ispasta i muskarci krivi onda...

Ja sam uvijek bio drugi :lol: :lol: :lol: :lol:
Pitarrr82

#388 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

dječak sa šibicama wrote:
spacebound wrote:Evö i od mene jedno.Ako imate odličan seks sa partnericom da li imate i dalje potrebu da se okrećete(buljite)za drugim zgodnim ženama i da li biste tu partnericu prevarili ako vam se ukaže prilika?
Potreba za okretanjem nema veze sa kvalitetom sexa sa partnerom.

Govorim u svoje ime, okrenut cu se uvijek za djevojkom ili zenom koja "obara sa nogu", a to ne mora znaciti da ima dobre sise ili guzicu. Ja sam recimo prije desetak-petnaestak godina obozavao ici u onu malu studentsku sluzbu u prolazu kod Amerikanca, u dvoristu gdje je FK Sarajevo valjda, samo da vidim jednu Tanju :oops: starija je ona bila tada, bar petnaestak godina od mene, ali mi merak bio otici po potpis ili pare ili bilo sta sam trebao :oops: :lol:

Koja macka, uf. Za njom se nebi okrenuo, vec i ono mrnjaaaauuuu rekao (u sebi) :lol:

:thumbup: :mrgreen:
VenomousV

#389 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by VenomousV »

zasto nosite (ili neki vasi primjerci) roze i ljubicaste majice i kosulje? :D
kritichar

#390 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kritichar »

VenomousV wrote:zasto nosite (ili neki vasi primjerci) roze i ljubicaste majice i kosulje? :D
Negdje sam čuo odgovor na to, nešto kao, on je dovoljno samouvjeren u svoju muškost pa ima hrabrosti da nosi rozu majicu :mrgreen:
VenomousV

#391 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by VenomousV »

buahahaha :lol: :lol: :lol: ne mogu da vjerujem
Mr. Brightside

#392 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mr. Brightside »

koliko mojih vrsnjaka na ovoj temi :-D :sax:
frfi.

#393 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by frfi. »

kritichar wrote:
VenomousV wrote:zasto nosite (ili neki vasi primjerci) roze i ljubicaste majice i kosulje? :D
Negdje sam čuo odgovor na to, nešto kao, on je dovoljno samouvjeren u svoju muškost pa ima hrabrosti da nosi rozu majicu :mrgreen:
to kao u prijateljima kada he fibi nagovorija joija da obuce zenski ves posto to mogu "samo pravi muskarci koji nemaju problem with their masculinity " :-) :lol:
ja sam isprva mrrrzila i ljubicaste a i pogotovo roze, medjutim usljed utjecaja mog bivseg sam ih prestala mrzit. sad ih opet mrzim :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#394 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

Meni nije jasno sto zene toliko mrze te roze i ljubicaste boje na muskarcima :? one blage, svijetle varijante su skroz ok, drecave vala mi se nesto ne svidjaju na muskarcima ali ima muskaraca koji ljubicastu onu tamnu dobru nose strasno dobro.

Btw ja sam nekidan u gradu vidjela momka u dzemperu boje kao ovaj sako http://img.photobucket.com/albums/v86/H ... G_2592.jpg i da sam bila dovoljna luda fino bih mu prisla i pitala ga gdje ga je uzeo. :D
frfi.

#395 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by frfi. »

objasnjenje za moju mrznju prema tim bojama se krije u rijeci bivsi :lol:

mada to da, ljubicasta tamna moze odlicno stajati. medjutim lila i roza-stvarno ne(bar meni). moja prva misao obicno bude evo ga metric, duze od mene se u grad sprema :lol:
Colonel

#396 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Colonel »

U mene je uglavnom sve crno bijelo. Ne razumijem bas ni ja to, vjerovatno je kriticar upravu :roll:
detroit-mercy

#397 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by detroit-mercy »

severin wrote:
Progres je ipak napravljen, u moje vrijeme si vazda bio drugi :mrgreen: .
zahvalan

#398 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by zahvalan »

Samo jedan boja vise,ovdje neko misli da pederi nose samo roze majice,kosulje itd itd

Npr ja nikada ne bih nosio roze cipele,roze Hlace,Pink jaknu itd jer to baca malo na Pedercica ili Sminkera :D :D

Bolje da si nas pitala Zasto neke mudonje Cupaju obrve (razumijem cupanje izmedju obrva ali ono sredjivanje obrva kao zena nikako ne kontam)

Kako rece jedan moj drug. ne znam gdje ste vidjeli Lava bez grive :thumbup:
severin

#399 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by severin »

hoce da budu u IN fazonu :lol: :lol:

neznaju kako da skrenu paznju na sebe 8-) meni licno je to glupost ko tetkice da se obalce..
Loulou

#400 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Loulou »

Jest' da je tema da mi pitamo njih, ali ne mogoh odoljeti; nevjerovatno je koliko masi muškarca zapravo "stoje" upravo ove boje a oni ih se ustručavaju "furati" da ih ne bi prozvali pederima i sl. Zar boja ima spol/rod/seksualnu orijentaciju? :? Jasne su mi tinejdžerske i post-adolescentske furke, ali zrelo doba?
Društveni konstrukti su najsuroviji elementi oblikovanja stvarnosti.
Locked