Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spacebound wrote:Ja ne znam kakva ti je ovo nebuloza,Zar moram spavat sa nebrojeno muškaraca da bih skontala da mi neko savršeno odgovara?
Pa ako kažeš da je milka najbolja čokolada na svijetu, logično se nameće da si probala sve ili bar većinu.
Da nadješ biser moraš otvoriti mnogo školjki.
anoush wrote:ali lady, pa znaš da se sve svodi samo na jedno
Meni se vise dize kosa na glavi od prica "ja sam bumbar koji leti s cvijeta na cvijet i ne mogu biti vjeran" pa onda zakljucci kako i zene moraju biti takve, pa kako su svi muskarci takvi, pa onda zene nemaju pojma ako su imale 2,3 partnera u zivotu, moraju imati bar 10, a ako imaju 10 onda su zna se sta, a ako su nevine onda ne valjaju, onda drugi put valjaju i sve tako ukrug...
I onda se vade neke izlizane floskule, pa padne par banova, a opet svako zna za sebe najbolje i nece niko dopustiti da mu forumasi sa-xa kroje zivot i razmisljaju za njega...valjda.
Meni se vise dize kosa na glavi od prica "ja sam bumbar koji leti s cvijeta na cvijet i ne mogu biti vjeran" pa onda zakljucci kako i zene moraju biti takve, pa kako su svi muskarci takvi, pa onda zene nemaju pojma ako su imale 2,3 partnera u zivotu, moraju imati bar 10, a ako imaju 10 onda su zna se sta, a ako su nevine onda ne valjaju, onda drugi put valjaju i sve tako ukrug...
I onda se vade neke izlizane floskule, pa padne par banova, a opet svako zna za sebe najbolje i nece niko dopustiti da mu forumasi sa-xa kroje zivot i razmisljaju za njega...valjda.
spacebound wrote:Ja ne znam kakva ti je ovo nebuloza,Zar moram spavat sa nebrojeno muškaraca da bih skontala da mi neko savršeno odgovara?
Pa ako kažeš da je milka najbolja čokolada na svijetu, logično se nameće da si probala sve ili bar većinu.
Da nadješ biser moraš otvoriti mnogo školjki.
Pa ja nisam rekla da je on najbolji hebač na svijetu nego da je meni savršen,nemam potrebe,tražit,istraživat,probat,sa njim imam sve što mi treba, a valjda ja znam šta je meni potrebno.
Pa to je jedan prosječan dan poslovnog forumaša. Imali smo i bumabara koji leta i čijoj familiji ništa ne fali.
Hajd sad ozbiljno, pitajte nas nešto.
spacebound wrote:Pa ja nisam rekla da je on najbolji hebač na svijetu nego da je meni savršen,nemam potrebe,tražit,istraživat,probat,sa njim imam sve što mi treba, a valjda ja znam šta je meni potrebno.
ladyblue18 wrote:Meni se vise dize kosa na glavi od prica "ja sam bumbar koji leti s cvijeta na cvijet i ne mogu biti vjeran" pa onda zakljucci kako i zene moraju biti takve, pa kako su svi muskarci takvi, pa onda zene nemaju pojma ako su imale 2,3 partnera u zivotu, moraju imati bar 10, a ako imaju 10 onda su zna se sta, a ako su nevine onda ne valjaju, onda drugi put valjaju i sve tako ukrug...
padas pod muski uticaj
nije to muški uticaj nego vječiti kamen spoticanja na ovo ptf...
ma kako nije, pa na kraju same ste krive niko vas ne krivi da ste spavale sa 100 muskaraca vec da budete iskrene
da ne bude vazda spavala sam sa 3 muskarca samo jbt hoce te li ikad preci taj broj pitam se hocu da kazem veci zena se uvaljuje od pocetka veze predsavlja se pogresno pa kasnije ispasta i muskarci krivi onda...
spacebound wrote:Evö i od mene jedno.Ako imate odličan seks sa partnericom da li imate i dalje potrebu da se okrećete(buljite)za drugim zgodnim ženama i da li biste tu partnericu prevarili ako vam se ukaže prilika?
Potreba za okretanjem nema veze sa kvalitetom sexa sa partnerom.
Govorim u svoje ime, okrenut cu se uvijek za djevojkom ili zenom koja "obara sa nogu", a to ne mora znaciti da ima dobre sise ili guzicu. Ja sam recimo prije desetak-petnaestak godina obozavao ici u onu malu studentsku sluzbu u prolazu kod Amerikanca, u dvoristu gdje je FK Sarajevo valjda, samo da vidim jednu Tanju starija je ona bila tada, bar petnaestak godina od mene, ali mi merak bio otici po potpis ili pare ili bilo sta sam trebao
Koja macka, uf. Za njom se nebi okrenuo, vec i ono mrnjaaaauuuu rekao (u sebi)
ma kako nije, pa na kraju same ste krive niko vas ne krivi da ste spavale sa 100 muskaraca vec da budete iskrene
da ne bude vazda spavala sam sa 3 muskarca samo jbt hoce te li ikad preci taj broj pitam se hocu da kazem veci zena se uvaljuje od pocetka veze predsavlja se pogresno pa kasnije ispasta i muskarci krivi onda...
spacebound wrote:Evö i od mene jedno.Ako imate odličan seks sa partnericom da li imate i dalje potrebu da se okrećete(buljite)za drugim zgodnim ženama i da li biste tu partnericu prevarili ako vam se ukaže prilika?
Potreba za okretanjem nema veze sa kvalitetom sexa sa partnerom.
Govorim u svoje ime, okrenut cu se uvijek za djevojkom ili zenom koja "obara sa nogu", a to ne mora znaciti da ima dobre sise ili guzicu. Ja sam recimo prije desetak-petnaestak godina obozavao ici u onu malu studentsku sluzbu u prolazu kod Amerikanca, u dvoristu gdje je FK Sarajevo valjda, samo da vidim jednu Tanju starija je ona bila tada, bar petnaestak godina od mene, ali mi merak bio otici po potpis ili pare ili bilo sta sam trebao
Koja macka, uf. Za njom se nebi okrenuo, vec i ono mrnjaaaauuuu rekao (u sebi)
VenomousV wrote:zasto nosite (ili neki vasi primjerci) roze i ljubicaste majice i kosulje?
Negdje sam čuo odgovor na to, nešto kao, on je dovoljno samouvjeren u svoju muškost pa ima hrabrosti da nosi rozu majicu
to kao u prijateljima kada he fibi nagovorija joija da obuce zenski ves posto to mogu "samo pravi muskarci koji nemaju problem with their masculinity "
ja sam isprva mrrrzila i ljubicaste a i pogotovo roze, medjutim usljed utjecaja mog bivseg sam ih prestala mrzit. sad ih opet mrzim
Meni nije jasno sto zene toliko mrze te roze i ljubicaste boje na muskarcima one blage, svijetle varijante su skroz ok, drecave vala mi se nesto ne svidjaju na muskarcima ali ima muskaraca koji ljubicastu onu tamnu dobru nose strasno dobro.
objasnjenje za moju mrznju prema tim bojama se krije u rijeci bivsi
mada to da, ljubicasta tamna moze odlicno stajati. medjutim lila i roza-stvarno ne(bar meni). moja prva misao obicno bude evo ga metric, duze od mene se u grad sprema
Progres je ipak napravljen, u moje vrijeme si vazda bio drugi .
VenomousV wrote:zasto nosite (ili neki vasi primjerci) roze i ljubicaste majice i kosulje?
Jest' da je tema da mi pitamo njih, ali ne mogoh odoljeti; nevjerovatno je koliko masi muškarca zapravo "stoje" upravo ove boje a oni ih se ustručavaju "furati" da ih ne bi prozvali pederima i sl. Zar boja ima spol/rod/seksualnu orijentaciju? Jasne su mi tinejdžerske i post-adolescentske furke, ali zrelo doba?
Društveni konstrukti su najsuroviji elementi oblikovanja stvarnosti.