Najvece ublehe u svijetu fudbala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mr. Brightside
#376 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
red je da i njega spomenemo

-
udrch
#377 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Jedina ubleha si ti..čovjek je nižeraredni Wolsburg odveo do titule, tako da ti i Mnacini možete pod ruku..
-
Mr. Brightside
#378 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
šalim se drug
a sta ce Dzeko ja mu kroz noge probaciv'o

a sta ce Dzeko ja mu kroz noge probaciv'o
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#379 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Čuj on odveo Wolfsburg do titule... Nisam znao. Ja sam mislio da su Magath, Misimović i Grafite bili bitniji u tome.udrch wrote:Jedina ubleha si ti..čovjek je nižeraredni Wolsburg odveo do titule, tako da ti i Mnacini možete pod ruku..
-
majstor_m
#380 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
udari se nogom u guzicu i bjeziEntropio wrote:Čuj on odveo Wolfsburg do titule... Nisam znao. Ja sam mislio da su Magath, Misimović i Grafite bili bitniji u tome.udrch wrote:Jedina ubleha si ti..čovjek je nižeraredni Wolsburg odveo do titule, tako da ti i Mnacini možete pod ruku..
- ultima_palabra
#381 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Samo kao trener, briljantan igrač... jedan od mojih favorita tada.Baudelaire wrote:Roberto Mancini
-
Baudelaire
#382 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Valjda dovoljno o tome govori činjenica da je Džeko proglašen za igrača godine te sezone u Bundesligi prema svim relevantnim izborima.Entropio wrote:Čuj on odveo Wolfsburg do titule... Nisam znao. Ja sam mislio da su Magath, Misimović i Grafite bili bitniji u tome.udrch wrote:Jedina ubleha si ti..čovjek je nižeraredni Wolsburg odveo do titule, tako da ti i Mnacini možete pod ruku..
-
bosanski.tornjak
#383 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Dzeko imao sezonu iz snova i to je to.slicno kao Ibisevic samo sto se povrijedio. Dzeko dobro upakovana i skupo prodana ubleha.
-
Baudelaire
#384 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Jest, imao 2-3 sezone zaredom iz snova. Ubleha si ti. Ovakve gluposti stvarno treba kažnjavati.bosanski.tornjak wrote:Dzeko imao sezonu iz snova i to je to.slicno kao Ibisevic samo sto se povrijedio. Dzeko dobro upakovana i skupo prodana ubleha.
-
bosanski.tornjak
#385 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Obicna ubleha i nista vise. Imao srece szo je igrao u ekipi koja je dobro igrala al cim je doslo vrijeme da pokaze sta moze dobio je pocasno mjesto na klupici.Baudelaire wrote:Jest, imao 2-3 sezone zaredom iz snova. Ubleha si ti. Ovakve gluposti stvarno treba kažnjavati.bosanski.tornjak wrote:Dzeko imao sezonu iz snova i to je to.slicno kao Ibisevic samo sto se povrijedio. Dzeko dobro upakovana i skupo prodana ubleha.
- burek_in_space
#386 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
11 mar 2012, 23:17 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» bosanski.tornjak
Za 14 dana cemo preispitati tvoje sposobnosti trollanja, spammanja i sharanja svakakvih gluposti.
» bosanski.tornjak
Za 14 dana cemo preispitati tvoje sposobnosti trollanja, spammanja i sharanja svakakvih gluposti.
-
Baudelaire
#387 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Burek večeras široke ruke, dijeli šakom i kapom 
Last edited by Baudelaire on 12/03/2012 01:11, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#388 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Sto ste napali covjeka bezze, nije on kriv sto mu je ovo "bosanski" viska u nicku! 
- armin071
#389 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Baka i Qingdao Jonoon prekinuli saradnju nakon prvog kola
Iako je bivši selektor BiH preuzeo klupu ovog tima prije dva mjeseca, odradivši pripreme sa njima, te je u premijernom kolu remizirao sa ekipom koja je pretendent za vrh tablice – odigravši 0:0, Sliškoviću je trenerski posao oduzet.
Sve su prilike da je došao kraj saradnje između Qingdao Jonoona i Blaža Sliškovića, već nakon prvog kola kineske lige. Iako je bivši selektor BiH preuzeo klupu ovog tima prije dva mjeseca, odradivši pripreme sa njima, te je u premijernom kolu remizirao sa ekipom koja je pretendent za vrh tablice – odigravši 0:0, Sliškoviću je trenerski posao oduzet, a ponuđena mu je funkcija supervizora u timu, prenosi Sloboda Dalmacija.
Prema saznanjima Scsport.ba, navodno objašnjenje iz kineskog tima je to što Baka gradi igru koju Jonoona baš i ne preferira,a supervizorsku poziciju je odbio, budući da nije u skladu sa njegovim ambicijama.
Istaknimo i to da je Qingdao Jonoon danas slavio pobjedu u drugom kolu lige, protiv Tianjin Tede, no nije nam poznato da li je Slišković bio na klupi tima, ili pak neko drugi.
Ovo je rekord ebote....
Iako je bivši selektor BiH preuzeo klupu ovog tima prije dva mjeseca, odradivši pripreme sa njima, te je u premijernom kolu remizirao sa ekipom koja je pretendent za vrh tablice – odigravši 0:0, Sliškoviću je trenerski posao oduzet.
Sve su prilike da je došao kraj saradnje između Qingdao Jonoona i Blaža Sliškovića, već nakon prvog kola kineske lige. Iako je bivši selektor BiH preuzeo klupu ovog tima prije dva mjeseca, odradivši pripreme sa njima, te je u premijernom kolu remizirao sa ekipom koja je pretendent za vrh tablice – odigravši 0:0, Sliškoviću je trenerski posao oduzet, a ponuđena mu je funkcija supervizora u timu, prenosi Sloboda Dalmacija.
Prema saznanjima Scsport.ba, navodno objašnjenje iz kineskog tima je to što Baka gradi igru koju Jonoona baš i ne preferira,a supervizorsku poziciju je odbio, budući da nije u skladu sa njegovim ambicijama.
Istaknimo i to da je Qingdao Jonoon danas slavio pobjedu u drugom kolu lige, protiv Tianjin Tede, no nije nam poznato da li je Slišković bio na klupi tima, ili pak neko drugi.
- shuma.ispod.pazuha
- cyprus
#391 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Sudeći po ovome, bio je na klupi...armin071 wrote:...Istaknimo i to da je Qingdao Jonoon danas slavio pobjedu u drugom kolu lige, protiv Tianjin Tede, no nije nam poznato da li je Slišković bio na klupi tima, ili pak neko drugi.
Ovo je rekord ebote....
http://www.soccerway.com/matches/2012/0 ... a/1268069/
-
todd_smith
#392 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

sa Portom osvojio Ligu Sampiona i onda niz brdo punom parom krenuo
ali ovo je bio golcina, koju pola Europe nije vidjelo jer su pustili reklamu tokom akcije
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#393 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Timothy "Tim" Sherwood - Blackburn Rovers
kapiten kad su isti bili prvaci Engleske
nije on ni toliko loš, koliko je tadašnji predsjednik Blackburna Jack Walker ispao kreten
Under Sherwood's captaincy, Blackburn finished second in the Premiership in 1993-94 before winning it the following season. During his time at the club, coach Dalglish had wanted to sign Zinedine Zidane who were playing in France for FC Girondins de Bordeaux, however Rovers Chairman Jack Walker reportedly said to Dalglish: "Why do you want to sign Zidane when we have Tim Sherwood?"
genije
kapiten kad su isti bili prvaci Engleske
nije on ni toliko loš, koliko je tadašnji predsjednik Blackburna Jack Walker ispao kreten
Under Sherwood's captaincy, Blackburn finished second in the Premiership in 1993-94 before winning it the following season. During his time at the club, coach Dalglish had wanted to sign Zinedine Zidane who were playing in France for FC Girondins de Bordeaux, however Rovers Chairman Jack Walker reportedly said to Dalglish: "Why do you want to sign Zidane when we have Tim Sherwood?"
- Faruk
#394 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

za ovog šlagera Jovanovića su navijači Liverpool-a rekli, da ne mogu da vjeruju da ga je neko zapravo kupio od njih
sjećam se da je bio loš ko trojica
uvalili su ga nekim jadnim Belgijancima
L'pool je poznat po kupovini super talenata
Top Player Who Shook the Kop (with laughter) - Igor Biscan
čitao sam negdje da su ova dva lika najgori u istoriji kluba
i sad da neko ne kaže da smo zaboravili Bošnjake

dika i ponos Rayo Valecano Emir Granov hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahha
negdje sam našao poređenje u kojem se kaže da je njegov transfer u Rayo ravan oružanoj pljačci kluba
on je meni lično najtragičnija figura profesionalnog fudbala
- Faruk
#395 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
to se ustane, pa se kaže Pablo AimarRomanista 101% wrote:Pablo Aimar
ne mogu da vjerujem da nekom pada na pamet reći Aimar - ubleha
ti nemaš pojma o fudbalu
- 2407
#396 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Perica Ognjenovic

- Point.
#397 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Joj i Real je uzimao svakakve mrake.

- Petit_Beurre
#398 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ne mogu se složiti stim da je Perica ubleha. Perica je imao nevjerovatan talenat, bez lopte a i sa njom je bio ko munja, agilan, dobar dribling. U Realu je igrao stvarno dobro, imao sjajnih poteza, asistencija, ali dodje Morientes, pa povrede...
Momak kasnije nije imo pameti, a Boga mi ni sreće.
Momak kasnije nije imo pameti, a Boga mi ni sreće.
- p206
#399 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
da je meni biti jedna ovakva ubleha, sad bi imao koji milion u džepu i nešto ovako
http://iphone.shareyourwallpaper.com/ce ... how/28104/
http://iphone.shareyourwallpaper.com/ce ... how/28104/
- Hugo Weaving
#400 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Denilson, Van der Meyde, Gresko, Legrotaglie i jos sijaset takvih likova.