sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Evil.Eddie

#376 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Evil.Eddie »

Not My Idea wrote:znaci, muskarac koji nema vise od 20 maraka nema sansi kod djevojaka?
haman vlada misljenje-da ja imam kesha i ja bih vodao najbolje djevojke :-)
nema muskaraca koji su imucni a koji nemaju djevojku?
ovaj momak ima mooda, ide na sve il nista.

moj rodjak (spominjala sam ga vec - ne moramo o izlascima, ajmo u ulascima :D ) nema para al zato zna kako da uleti curi.
primjer- vidio je djevojku u busu koja mu se svidjela i napisao joj na papir "ako bi htjela doci kod mene da sjednes, bio bih sretan. ako ne dodjes ova voznja do Sarajeva ce trajati vjecnost. ne brini, nisam neki manijak, samo si me zainteresovala :) " ...tako nesto, manje vise.. i odnio joj papir i vratio se na svoje mjesto. nakon dvije minute cura ustala i dosla do njega. nakon neke price, rekao joj je "nadam se da cemo se vidjet i da cemo se ljubit :) "
naravno sve je to neka zeza al on to kaze na neki simpatican nacin. stava je "kad vidis djevojku koja ti se svidja-odma sebi kazes-nije moja i nece ni bit. i onda nemas sta izgubit, nemas neka ocekivanja, ides opusteno. ako nesto i bude, dobro i jest a ako ne, nema veze..

dzaba tebi sve pare ako ti nemas neki gard, ogromnu dozu samopouzdanja i ako ne znas tacno sta zelis.
znam dosta momaka koji imaju para al ne znaju sastavit dvije recenice kad treba pric djevojci, ma ni u oci ne smiju da pogledaju djevojku..

:dance: :thumbup:
Last edited by Evil.Eddie on 10/02/2012 11:46, edited 1 time in total.
Evil.Eddie

#377 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Evil.Eddie »

zakljucak moras imati ovoliko ................samopouzdanja
dezurni_ucenik

#378 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by dezurni_ucenik »

Slazem se ja to sve.Ako nemas gard,nemas nista.

Znam jednog lika ,faker zesci bio(sad se ozenio).Bas se fin broj nakupio kod njega.I dodje jedan period nema para bas pri sebi.Navece u gradu,izasli,dodje neka cura.On isto druga licnost.Ko da je mutav bio.Noge mu se odsjekle.Sutio citavo vrijeme.Znam da ce sad mnogi ovdje reci,kako je on sponzor klasicni,ne moze nista bez para.Nije to,covjek je fakat lafac.Znao je sa curama al eto kad ti je prasina u novcaniku,muk.

Morate priznati ,drugaciji osjecaj je kad navece odes u grad sa 10 maraka u dzepu i kad imas 100 maraka.Uz to,kakvih cura ima,dzaba tebi sav gard svijeta ako si ti kokuz.

i opet da ponovim za tog momka iz Basementa.Sipak bi on tamo (dakle na tom mjestu)kupio cure da je prosjecan tip sa cvajom u novcaniku.
Last edited by dezurni_ucenik on 10/02/2012 11:54, edited 1 time in total.
Evil.Eddie

#379 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Evil.Eddie »

CVIKERASH wrote:Slazem se ja to sve.Ako nemas gard,nemas nista.

Znam jednog lika ,faker zesci bio(sad se ozenio).Bas se fin broj nakupio kod njega.I dodje jedan period nema para bas pri sebi.Navece u gradu,izasli,dodje neka cura.On isto druga licnost.Ko da je mutav bio.Noge mu se odsjekle.Sutio citavo vrijeme.Znam da ce sad mnogi ovdje reci,kako je on sponzor klasicni,ne moze nista bez para.Nije to,covjek je fakat lafac.Znao je sa curama al eto kad ti je prasina u novcaniku,muk.

Morate priznati ,drugaciji osjecaj je kad navece odes u grad sa 10 maraka u dzepu i kad imas 100 maraka.Uz to,kakvih cura ima,dzaba tebi sav gard svijeta ako si ti kokuz.

ovo me podsjeca na film -Kad porastem bicu klokan- :mrgreen:
dezurni_ucenik

#380 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by dezurni_ucenik »

Evil.Eddie wrote:

ovo me podsjeca na film -Kad porastem bicu klokan- :mrgreen:

:-D
Not My Idea

#381 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Not My Idea »

@CVIKERASH

sigurno je da se covjek osjeca bolje kad ima pare. ali to nije samo po pitanju izlazaka i kupljenja cura.
bit ce da ne pricamo o istom tipu cura :wink:
Kovrčava Sue

#382 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Kovrčava Sue »

Not My Idea wrote:znaci, muskarac koji nema vise od 20 maraka nema sansi kod djevojaka?
haman vlada misljenje-da ja imam kesha i ja bih vodao najbolje djevojke :-)
nema muskaraca koji su imucni a koji nemaju djevojku?
ovaj momak ima mooda, ide na sve il nista.

moj rodjak (spominjala sam ga vec - ne moramo o izlascima, ajmo u ulascima :D ) nema para al zato zna kako da uleti curi.
primjer- vidio je djevojku u busu koja mu se svidjela i napisao joj na papir "ako bi htjela doci kod mene da sjednes, bio bih sretan. ako ne dodjes ova voznja do Sarajeva ce trajati vjecnost. ne brini, nisam neki manijak, samo si me zainteresovala :) " ...tako nesto, manje vise.. i odnio joj papir i vratio se na svoje mjesto. nakon dvije minute cura ustala i dosla do njega. nakon neke price, rekao joj je "nadam se da cemo se vidjet i da cemo se ljubit :) "
naravno sve je to neka zeza al on to kaze na neki simpatican nacin. stava je "kad vidis djevojku koja ti se svidja-odma sebi kazes-nije moja i nece ni bit. i onda nemas sta izgubit, nemas neka ocekivanja, ides opusteno. ako nesto i bude, dobro i jest a ako ne, nema veze..

dzaba tebi sve pare ako ti nemas neki gard, ogromnu dozu samopouzdanja i ako ne znas tacno sta zelis.
znam dosta momaka koji imaju para al ne znaju sastavit dvije recenice kad treba pric djevojci, ma ni u oci ne smiju da pogledaju djevojku..

E svaka mu...čast! :D Ali i svaka roba ima svoju mušteriju. Nekome ni sav šarm ovog svijeta neće upaliti ako je djevojka plitka k'o Miljacka ljeti, pa traži neke druge kvalitete kod momka...po mogućnosti na 4 točka :D
A meni su najjači oni nijemi uleti, kad mu neofirno ispadaju ključevi od auta odmah ispred mene. Pa ih onda diže u slou moušnu i zvekeće k'o da svira def. Eeeej imaš auto, evo osjećam kako mi se koljena blago razmiču, šta li...zemaaan, kakav je Bože ovo došo vakat i zemaaaan :D
dezurni_ucenik

#383 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by dezurni_ucenik »

Not My Idea wrote:@CVIKERASH

sigurno je da se covjek osjeca bolje kad ima pare. ali to nije samo po pitanju izlazaka i kupljenja cura.
bit ce da ne pricamo o istom tipu cura :wink:

Ja sam govorio za Basement .I profil djevojaka kakve izlaze tamo.Ne kazem sve,cast izuzecima.Ali tamo se ne ide kokuznog novcanika.Pored,azijskih biznismena,pojedinih ambasadora,elite i slicno.
Not My Idea

#384 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Not My Idea »

e pa, o tome se radi. ti pricas o sponzorusama (mrzim ovaj izraz) a ja pricam o normalnim djevojkama. o ovim prvim ne zelim ni pricat... ;-)

@Kovrčava Sue, i za tebe vazi ovaj odgovor :)
drekalica28

#385 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by drekalica28 »

i opet da ponovim za tog momka iz Basementa.Sipak bi on tamo (dakle na tom mjestu)kupio cure da je prosjecan tip sa cvajom u novcaniku.

Po ovome se stiče dojam da taj tvoj lik ili ti žeči faker je samo onda lafac kad ima love u đepu.
Bez para je i on sam manji od makova zrna. A sa lovom....zna se već kakvu će vrsti osobe privući. ;-)

Ovaj rođak od Not My Idea....on je lafac. :thumbup:
Ti ili imaš ili nemaš muda. Pare ti to ne mogu kupiti.
Kovrčava Sue

#386 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Kovrčava Sue »

Not My Idea wrote:e pa, o tome se radi. ti pricas o sponzorusama (mrzim ovaj izraz) a ja pricam o normalnim djevojkama. o ovim prvim ne zelim ni pricat... ;-)

@Kovrčava Sue, i za tebe vazi ovaj odgovor :)

;-) Pa taj tvoj rođak prije svega ima dobru moć prosuđivanja kakav je ko tip i na šta 'pada', pa tek onda ide u napad. Plus njegova direktnost...eventualno simpatičnost, duhovitost, inteligencija. Što se mene tiče ima prolaza, barem za početak :D
Not My Idea

#387 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Not My Idea »

naravno, duhovitost i ne ide bez inteligencije ;-)

prenijet cu mu pozdrave :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#388 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by ladyblue18 »

CVIKERASH wrote:
Ja sam govorio za Basement .I profil djevojaka kakve izlaze tamo.Ne kazem sve,cast izuzecima.Ali tamo se ne ide kokuznog novcanika.Pored,azijskih biznismena,pojedinih ambasadora,elite i slicno.
Ja iskreno ne znam sta bi momak sa 20 maraka u dzepu radio u Bejzmentu.
Nece dole naci kandidatkinju za udaju sigurno, a oni koji idu, idu sa ciljem i ti uglavnom imaju puno vise para vjerovatno.

Idejo, za rodjaka :thumbup: :D
Evil.Eddie

#390 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Evil.Eddie »

hajte cure recite sta vi volite momka sa puno para ili koji ima solidno(naravno da se ne razbacuje)
drekalica28

#391 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by drekalica28 »

Evil.Eddie wrote:hajte cure recite sta vi volite momka sa puno para ili koji ima solidno(naravno da se ne razbacuje)
Ja volim momke kojima nije teško ustat da mi dadnu čašu vode iako sam ja bliže česmi. :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#392 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by ladyblue18 »

Image
Not My Idea

#393 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Not My Idea »

ako nema novi bmw i ako ne zakupi vip lozu sa sve bocom viskija u kaficima-necu ni da pricam.
iz kreveta ne ustajem ispod ponude od 10.000 evra 8-)
fidoremilienko

#394 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by fidoremilienko »

Kol'ko para tol'ko muzike! :D
Evil.Eddie

#395 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Evil.Eddie »

veze s vezom wrote:joj pitanja :-) da se upucas odma :skoljka: :run:

jes bas vala pitanja,aaa nekoliko prethodnih postova sve se vrti oko novca hmm.... ne znam ko je ovdje rekao suvisno
Evil.Eddie

#396 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Evil.Eddie »

to lady uvrijedi me americkim slangom ou yea
drekalica28

#397 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by drekalica28 »

Evil.Eddie wrote:

jes bas vala pitanja,aaa nekoliko prethodnih postova sve se vrti oko novca hmm.... ne znam ko je ovdje rekao suvisno

Eddie..aj budi srce pa se vrati nazad i vidi ko je potego pitanje oko novca. ;-)
NMI, veza, ja...kao i masa drugh cura ovdje na forumu popujemo NON-STOP jedno te isto.
Novac nije najbitniji.
Ali vi svi isto na ušima da sjedite. :roll:
Not My Idea

#398 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Not My Idea »

kome novac nije najbitniji? :-? govori u svoje ime, drex :oops:

hvala :kravata:
Evil.Eddie

#399 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by Evil.Eddie »

drekalica28 wrote:
Evil.Eddie wrote:

Eddie..aj budi srce pa se vrati nazad i vidi ko je potego pitanje oko novca. ;-)
NMI, veza, ja...kao i masa drugh cura ovdje na forumu popujemo NON-STOP jedno te isto.
Novac nije najbitniji.
Ali vi svi isto na ušima da sjedite. :roll:

uglavnom nisam ja,a ispada da jesam :skoljka:
fidoremilienko

#400 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...

Post by fidoremilienko »

Pa normalno, novac je najmanje bitan. Ne daj da ti komšija bude redovan u noćnoj smjeni dok si ti na putu da zarađuješ "milione" :D

Dakle, bolje prosjek u svemu, osim najboljeg ti jarana, koji mora biti "malo" iznad prosjeka! Eto, slomih se dok ovo napisah :D
Post Reply