Ne voli nijednu. Zapravo, mozhda i voli na neki uvrnuti nachin, ali ih ne poshtuje.friskyoreo wrote: Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam...![]()
![]()
A chak nisam ni struchnjak.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne voli nijednu. Zapravo, mozhda i voli na neki uvrnuti nachin, ali ih ne poshtuje.friskyoreo wrote: Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam...![]()
![]()
sto ste ti, i tvoja osjecanja, bitnija od njenih osjecanja i njenog prava da zna sta joj radis iza ledja ?Obrnuto je. Ja sam preko grane. A za nju znam da me ne vara... A znamda sam usrao i da jos serem. Ali niti izaci iz situacije niti ostati u njoj. Rado bih rekao, ali mislim da bi me njene suze i razocarenje povrijedile nego ista na svijetu.[ Pogotovo jer sam od nje dobijao samo istinu i ljubav...
burek_in_space wrote:Ne voli nijednu. Zapravo, mozhda i voli na neki uvrnuti nachin, ali ih ne poshtuje.friskyoreo wrote: Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam...![]()
![]()
A chak nisam ni struchnjak.
VeriBizi wrote:Ljubav, kaže on.friskyoreo wrote:Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam...anthraxQ wrote:Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.![]()
![]()
![]()
Nismo ti mi hard core, mi smo obichne pederchine drugdale cooper wrote: Dovraga, vi ste ono baš hard core.
Čemu ova drama jarane? Varaš curu, spavaš sa drugom. U čemu je problem. Ni prvi ni zadnji.anthraxQ wrote:Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.
Razloga mozhe biti koliko hocesh, i varijabilni su, od chovjeka do chovjeka.friskyoreo wrote:Ali sta covjeka "navede" na ovako nesto? To je posljedica cega? Da se zna, da djelujem preventivno.
Znao sam da je ljubav nije ono sto sam mislio da jest, ali ako je ovo ondaVeriBizi wrote:Ljubav, kaže on.friskyoreo wrote:Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam...anthraxQ wrote:Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.![]()
![]()
![]()
Traume iz djetinjstva, rek'o bi Frojdfriskyoreo wrote:Ali sta covjeka "navede" na ovako nesto? To je posljedica cega? Da se zna, da djelujem preventivno.
It's complicated...reche anthraxQ, promijeni status na fejsu, i nastavi chatati sa mladom Portorikankom.anthraxQ wrote:Tek vidim da zaista kada neko napise nesto, to je uvijek dio. I tesko je suditi na osnovu nekog uskog dijela cijele price. Ali elem, istina je da sam u ovoj prici ja los i negativac. Naravno. Ne bjezim od toga. Mogao bih bez obje, trecu sam otkantao, ali ne zelim. Savjest mi nije izgleda jaca strana... Ili jest pa pisem ovo. Ova sa kojom je varam takodjer ima decka ovdje gdje jesam, ne u BiH. Tako da je komplicirano...
Ovo je forum druze moj. I tema prava. I pisem jer ima tu svrhu... Ti zaista ne moras citati. A ako i ostalima smeta ja necu pisati.dale cooper wrote:Čemu ova drama jarane? Varaš curu, spavaš sa drugom. U čemu je problem. Ni prvi ni zadnji.anthraxQ wrote:Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.
Samo ne razumijem šta očekuješ time što si ovo objavio forumskoj zajednici?
Podršku, divljenje, pomilovanje, oprost?
Znaci 100 ljudi, 100 cudi... Ja se nadao da ima neko jednostavno objasnjenje za to...burek_in_space wrote:Razloga mozhe biti koliko hocesh, i varijabilni su, od chovjeka do chovjeka.friskyoreo wrote:Ali sta covjeka "navede" na ovako nesto? To je posljedica cega? Da se zna, da djelujem preventivno.
Partner takve osobe mozhe na glavu da se nasadi, ali ako je onaj drugi/a odluchio da vara, on(a) ce to i uraditi.
Ali jedno je sigurno, bar po meni, prevara je stvar odluke, a ne emocije.
I ko da je juche bilo kada sam ovo isto pisao prije 3-4 godine na istom podforumu, sa istog rachunara, pod istim nickom.
Takvom sam se odgovoru nadao!VeriBizi wrote:Traume iz djetinjstva, rek'o bi Frojdfriskyoreo wrote:Ali sta covjeka "navede" na ovako nesto? To je posljedica cega? Da se zna, da djelujem preventivno.
![]()
Znaju. Uzbudljivo jest... Ali ishod je bitan, a on je uvijek teski gubitak.MedenoSrce wrote:a jel vam to uzbudljivo? znaju li te da imas djevojku (ne znam kako da je nazovem)? jel ganjas sevap ko nas vrli forumas kumbi?
Ne smeta mi pisanje samo ne kontam svrhu? Samo si opisao situaciju, koje je konkretno pitanjeanthraxQ wrote:Ovo je forum druze moj. I tema prava. I pisem jer ima tu svrhu... Ti zaista ne moras citati. A ako i ostalima smeta ja necu pisati.dale cooper wrote:Čemu ova drama jarane? Varaš curu, spavaš sa drugom. U čemu je problem. Ni prvi ni zadnji.anthraxQ wrote:Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.
Samo ne razumijem šta očekuješ time što si ovo objavio forumskoj zajednici?
Podršku, divljenje, pomilovanje, oprost?
A šta misliš da prestaneš sa tim sebičlukom i posvetiš se SAMO osobi koju voliš? Možda budeš imao sreće pa te karma ne spuca ko bumerang, mada sumnjam.anthraxQ wrote:Znaju. Uzbudljivo jest... Ali ishod je bitan, a on je uvijek teski gubitak.MedenoSrce wrote:a jel vam to uzbudljivo? znaju li te da imas djevojku (ne znam kako da je nazovem)? jel ganjas sevap ko nas vrli forumas kumbi?
Pa chovjek se vec posvetio osobi koju voli najvishe - sebiVeriBizi wrote:
A šta misliš da prestaneš sa tim sebičlukom i posvetiš se SAMO osobi koju voliš? Možda budeš imao sreće pa te karma ne spuca ko bumerang, mada sumnjam.
Manje vise ne volim ni jednu, na kraju kad se sve svede. Vise izazov...VeriBizi wrote:A šta misliš da prestaneš sa tim sebičlukom i posvetiš se SAMO osobi koju voliš? Možda budeš imao sreće pa te karma ne spuca ko bumerang, mada sumnjam.anthraxQ wrote:Znaju. Uzbudljivo jest... Ali ishod je bitan, a on je uvijek teski gubitak.MedenoSrce wrote:a jel vam to uzbudljivo? znaju li te da imas djevojku (ne znam kako da je nazovem)? jel ganjas sevap ko nas vrli forumas kumbi?
sve ti hocu reci da ti taj avatar nije bas privlacandale cooper wrote:Najslađi par klix foruma is in tha motherfucking house.