Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
burek_in_space

#376 Re: Raskidi dugih veza...

Post by burek_in_space »

friskyoreo wrote: Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam... :roll: :roll: :roll:
Ne voli nijednu. Zapravo, mozhda i voli na neki uvrnuti nachin, ali ih ne poshtuje.
A chak nisam ni struchnjak. :D
i_ja_na_forumu

#377 Re: Raskidi dugih veza...

Post by i_ja_na_forumu »

Obrnuto je. Ja sam preko grane. A za nju znam da me ne vara... A znamda sam usrao i da jos serem. Ali niti izaci iz situacije niti ostati u njoj. Rado bih rekao, ali mislim da bi me njene suze i razocarenje povrijedile nego ista na svijetu.[ Pogotovo jer sam od nje dobijao samo istinu i ljubav...
sto ste ti, i tvoja osjecanja, bitnija od njenih osjecanja i njenog prava da zna sta joj radis iza ledja ?
friskyoreo

#378 Re: Raskidi dugih veza...

Post by friskyoreo »

burek_in_space wrote:
friskyoreo wrote: Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam... :roll: :roll: :roll:
Ne voli nijednu. Zapravo, mozhda i voli na neki uvrnuti nachin, ali ih ne poshtuje.
A chak nisam ni struchnjak. :D
:D Ali sta covjeka "navede" na ovako nesto? To je posljedica cega? Da se zna, da djelujem preventivno. :D
MedenoSrce

#379 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

VeriBizi wrote:
friskyoreo wrote:
anthraxQ wrote:Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.
Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam... :roll: :roll: :roll:
Ljubav, kaže on. ;-) :D

ljudi su zabavni sve dok ih ne uzimas za ozbiljno a odavno mi je drago sto neke ljude ne razumijem
burek_in_space

#380 Re: Raskidi dugih veza...

Post by burek_in_space »

dale cooper wrote: Dovraga, vi ste ono baš hard core. :mrgreen:
Nismo ti mi hard core, mi smo obichne pederchine drug :lol:
dale cooper

#381 Re: Raskidi dugih veza...

Post by dale cooper »

anthraxQ wrote:Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.
Čemu ova drama jarane? Varaš curu, spavaš sa drugom. U čemu je problem. Ni prvi ni zadnji.
Samo ne razumijem šta očekuješ time što si ovo objavio forumskoj zajednici?
Podršku, divljenje, pomilovanje, oprost?
burek_in_space

#382 Re: Raskidi dugih veza...

Post by burek_in_space »

friskyoreo wrote: :D Ali sta covjeka "navede" na ovako nesto? To je posljedica cega? Da se zna, da djelujem preventivno. :D
Razloga mozhe biti koliko hocesh, i varijabilni su, od chovjeka do chovjeka.
Partner takve osobe mozhe na glavu da se nasadi, ali ako je onaj drugi/a odluchio da vara, on(a) ce to i uraditi.
Ali jedno je sigurno, bar po meni, prevara je stvar odluke, a ne emocije.
I ko da je juche bilo kada sam ovo isto pisao prije 3-4 godine na istom podforumu, sa istog rachunara, pod istim nickom. :lol:
friskyoreo

#383 Re: Raskidi dugih veza...

Post by friskyoreo »

VeriBizi wrote:
friskyoreo wrote:
Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam... :roll: :roll: :roll:
Ljubav, kaže on. ;-) :D
Znao sam da je ljubav nije ono sto sam mislio da jest, ali ako je ovo onda :run:
:lol:
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#384 Re: Raskidi dugih veza...

Post by anthraxQ »

Tek vidim da zaista kada neko napise nesto, to je uvijek dio. I tesko je suditi na osnovu nekog uskog dijela cijele price. Ali elem, istina je da sam u ovoj prici ja los i negativac. Naravno. Ne bjezim od toga. Mogao bih bez obje, trecu sam otkantao, ali ne zelim. Savjest mi nije izgleda jaca strana... Ili jest pa pisem ovo. Ova sa kojom je varam takodjer ima decka ovdje gdje jesam, ne u BiH. Tako da je komplicirano...
VeriBizi

#385 Re: Raskidi dugih veza...

Post by VeriBizi »

friskyoreo wrote: :D Ali sta covjeka "navede" na ovako nesto? To je posljedica cega? Da se zna, da djelujem preventivno. :D
Traume iz djetinjstva, rek'o bi Frojd :shock: :D
burek_in_space

#386 Re: Raskidi dugih veza...

Post by burek_in_space »

anthraxQ wrote:Tek vidim da zaista kada neko napise nesto, to je uvijek dio. I tesko je suditi na osnovu nekog uskog dijela cijele price. Ali elem, istina je da sam u ovoj prici ja los i negativac. Naravno. Ne bjezim od toga. Mogao bih bez obje, trecu sam otkantao, ali ne zelim. Savjest mi nije izgleda jaca strana... Ili jest pa pisem ovo. Ova sa kojom je varam takodjer ima decka ovdje gdje jesam, ne u BiH. Tako da je komplicirano...
It's complicated...reche anthraxQ, promijeni status na fejsu, i nastavi chatati sa mladom Portorikankom. :mrgreen:
MedenoSrce

#387 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

a jel vam to uzbudljivo? znaju li te da imas djevojku (ne znam kako da je nazovem)? jel ganjas sevap ko nas vrli forumas kumbi?
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#388 Re: Raskidi dugih veza...

Post by anthraxQ »

dale cooper wrote:
Čemu ova drama jarane? Varaš curu, spavaš sa drugom. U čemu je problem. Ni prvi ni zadnji.
Ovo je forum druze moj. I tema prava. I pisem jer ima tu svrhu... Ti zaista ne moras citati. A ako i ostalima smeta ja necu pisati.
VeriBizi

#389 Re: Raskidi dugih veza...

Post by VeriBizi »

:thumbup: :lol:
Not My Idea

#390 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Not My Idea »

Sta pravite nauku od ovog :-)
friskyoreo

#391 Re: Raskidi dugih veza...

Post by friskyoreo »

burek_in_space wrote:
Razloga mozhe biti koliko hocesh, i varijabilni su, od chovjeka do chovjeka.
Partner takve osobe mozhe na glavu da se nasadi, ali ako je onaj drugi/a odluchio da vara, on(a) ce to i uraditi.
Ali jedno je sigurno, bar po meni, prevara je stvar odluke, a ne emocije.
I ko da je juche bilo kada sam ovo isto pisao prije 3-4 godine na istom podforumu, sa istog rachunara, pod istim nickom. :lol:
Znaci 100 ljudi, 100 cudi... Ja se nadao da ima neko jednostavno objasnjenje za to... :-?
Ta nostalgicnost, je li to zbog toga sto si se ti nasao u slicnoj situaciji ili opet neko sa foruma? :D
friskyoreo

#392 Re: Raskidi dugih veza...

Post by friskyoreo »

VeriBizi wrote:
Traume iz djetinjstva, rek'o bi Frojd :shock: :D
Takvom sam se odgovoru nadao! :D
anthraxQ

#393 Re: Raskidi dugih veza...

Post by anthraxQ »

MedenoSrce wrote:a jel vam to uzbudljivo? znaju li te da imas djevojku (ne znam kako da je nazovem)? jel ganjas sevap ko nas vrli forumas kumbi?
Znaju. Uzbudljivo jest... Ali ishod je bitan, a on je uvijek teski gubitak. ;-)
dale cooper

#394 Re: Raskidi dugih veza...

Post by dale cooper »

anthraxQ wrote:
dale cooper wrote:
Ovo je forum druze moj. I tema prava. I pisem jer ima tu svrhu... Ti zaista ne moras citati. A ako i ostalima smeta ja necu pisati.
Ne smeta mi pisanje samo ne kontam svrhu? Samo si opisao situaciju, koje je konkretno pitanje
i šta očekuješ od forumaša?
MedenoSrce

#395 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

a da sve batalis i probas sa psihoterapijom tipa gestalt? (ne zezam majke mi)
VeriBizi

#396 Re: Raskidi dugih veza...

Post by VeriBizi »

anthraxQ wrote:
MedenoSrce wrote:a jel vam to uzbudljivo? znaju li te da imas djevojku (ne znam kako da je nazovem)? jel ganjas sevap ko nas vrli forumas kumbi?
A šta misliš da prestaneš sa tim sebičlukom i posvetiš se SAMO osobi koju voliš? Možda budeš imao sreće pa te karma ne spuca ko bumerang, mada sumnjam.
anthraxQ

#397 Re: Raskidi dugih veza...

Post by anthraxQ »

Pa kako to vide druge osobe. Koje me ne poznaju. Zanima me. A i ako ima iskustvo nekoga u slicnoj situacini pa da napise sta. Jer ovo jemislim lose-los situacija.
burek_in_space

#398 Re: Raskidi dugih veza...

Post by burek_in_space »

VeriBizi wrote:
A šta misliš da prestaneš sa tim sebičlukom i posvetiš se SAMO osobi koju voliš? Možda budeš imao sreće pa te karma ne spuca ko bumerang, mada sumnjam.
Pa chovjek se vec posvetio osobi koju voli najvishe - sebi :mrgreen:

EDIT: sachekaj samo dok dodje @Smail Aga, jer te do sada manje vishe svi kudimo, on ce te sigurno pohvaliti. :lol:
anthraxQ

#399 Re: Raskidi dugih veza...

Post by anthraxQ »

VeriBizi wrote:
anthraxQ wrote:
Manje vise ne volim ni jednu, na kraju kad se sve svede. Vise izazov...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#400 Re: Raskidi dugih veza...

Post by plain vanilla »

dale cooper wrote:Najslađi par klix foruma is in tha motherfucking house. :D
sve ti hocu reci da ti taj avatar nije bas privlacan
nimalo se nije proslavio u Sex i gradu :cry: :D
Post Reply