Forumasi zaposljavaju
Moderator: anex
- tinchy
#376 Re: Forumasi zaposljavaju
Čula sam da su u tom azilu već mjesta popunjena. Toliko o tome.

- alica.k
#377 Re: Forumasi zaposljavaju
isto sam culatinchy wrote:Čula sam da su u tom azilu već mjesta popunjena. Toliko o tome.![]()
-
amko76
#378 Re: Forumasi zaposljavaju
Znači ne prenosim glasinu iz kafića 
-
casanova123
#379 Re: Forumasi zaposljavaju
na PP neka mi se jave svi oni koji su spremni da RADE bez da ocekuju zaradu i novac odmah nakon 10 dana.. zarada vam zavisi od toga koliko cete raditi i ikoliko cete biti ukljuceni u to.. ovdje vam nema mjesec dana sjedenja i hop 1500 KM.. mozete zaradit onoliko koliko budete radili bilo to 0.46KM ili 4600 KM
Pozz
Pozz
-
amko76
#380 Re: Forumasi zaposljavaju
Mo'š mislit bezobrazluka, da rade i još da očekuju da budu plaćeni za 10 dana. To treba pobit.casanova123 wrote:na PP neka mi se jave svi oni koji su spremni da RADE bez da ocekuju zaradu i novac odmah nakon 10 dana.. zarada vam zavisi od toga koliko cete raditi i ikoliko cete biti ukljuceni u to.. ovdje vam nema mjesec dana sjedenja i hop 1500 KM.. mozete zaradit onoliko koliko budete radili bilo to 0.46KM ili 4600 KM
Pozz
Ccc...
-
Jokericious
#381 Re: Forumasi zaposljavaju
Objasni malo bolje o cemu se radi.casanova123 wrote:na PP neka mi se jave svi oni koji su spremni da RADE bez da ocekuju zaradu i novac odmah nakon 10 dana.. zarada vam zavisi od toga koliko cete raditi i ikoliko cete biti ukljuceni u to.. ovdje vam nema mjesec dana sjedenja i hop 1500 KM.. mozete zaradit onoliko koliko budete radili bilo to 0.46KM ili 4600 KM
Pozz
-
Android Knego
#382 Re: Forumasi zaposljavaju
radim u bransi koja laganini tone zadnjih (a vjerujem i buducih) godina, pa mi je vakat da se prekvalifikujem...
zanima me kakva je mogucnost zaposlenja za web programera, tj. php developera bez previse iskustva (dodatno html, javascript, web design)? znam da to zanimanje hebeno zvuci, ali zanima me kako je u praksi?
zanima me kakva je mogucnost zaposlenja za web programera, tj. php developera bez previse iskustva (dodatno html, javascript, web design)? znam da to zanimanje hebeno zvuci, ali zanima me kako je u praksi?
-
yozi
#383 Re: Forumasi zaposljavaju
Ako neko zeli da radi honorarni posao koji moze preci u pravi posao,ima iskustva ili smatra da zna prodavati,neka mi se javi na PP
-
casanova123
#384 Re: Forumasi zaposljavaju
amko76 wrote:Mo'š mislit bezobrazluka, da rade i još da očekuju da budu plaćeni za 10 dana. To treba pobit.casanova123 wrote:na PP neka mi se jave svi oni koji su spremni da RADE bez da ocekuju zaradu i novac odmah nakon 10 dana.. zarada vam zavisi od toga koliko cete raditi i ikoliko cete biti ukljuceni u to.. ovdje vam nema mjesec dana sjedenja i hop 1500 KM.. mozete zaradit onoliko koliko budete radili bilo to 0.46KM ili 4600 KM
Pozz
Ccc...
ne znam da li je ovo bilo sarkasticno ili si stvarno mislis ovako, ali zato i jeste ovakva situacija, jer dobijete posao i onda ocekujete da cete zadrzati isti sa sjedenjem u kancelariji i da dobijete pare i platu.. dobro je neki dan jedan covjek meni rekao.. ljudi u sarajevu su postali previse lijeni, jer svi hoce da budu u drzavnoj firmi i da sjede, da ne rade, da imaju kuce, stanove, auta a da nista zauzvrat ne daju..
koliko radis toliko imas i toliko vrijedis.. jasna politika
- alibaba_i_30_godina
#385 Re: Forumasi zaposljavaju
A ti ocekujes da neko radi za tebe cijeli mjesec i na kraju ''zaradi'' 0,46 KM kao sto si napisao. Ukoliko hoces da imas odgovorne i ozbiljne radnike, onda i ti sam moras biti takav.casanova123 wrote:amko76 wrote:Mo'š mislit bezobrazluka, da rade i još da očekuju da budu plaćeni za 10 dana. To treba pobit.casanova123 wrote:na PP neka mi se jave svi oni koji su spremni da RADE bez da ocekuju zaradu i novac odmah nakon 10 dana.. zarada vam zavisi od toga koliko cete raditi i ikoliko cete biti ukljuceni u to.. ovdje vam nema mjesec dana sjedenja i hop 1500 KM.. mozete zaradit onoliko koliko budete radili bilo to 0.46KM ili 4600 KM
Pozz
Ccc...
ne znam da li je ovo bilo sarkasticno ili si stvarno mislis ovako, ali zato i jeste ovakva situacija, jer dobijete posao i onda ocekujete da cete zadrzati isti sa sjedenjem u kancelariji i da dobijete pare i platu.. dobro je neki dan jedan covjek meni rekao.. ljudi u sarajevu su postali previse lijeni, jer svi hoce da budu u drzavnoj firmi i da sjede, da ne rade, da imaju kuce, stanove, auta a da nista zauzvrat ne daju..
koliko radis toliko imas i toliko vrijedis.. jasna politika
Lijepo napisi za koju vrstu posla ti trebaju ljudi, da se zna za sta ce se prijaviti ljudi koji zele da rade i koji nemaju posao. A ne ovako sve nesto krijuci.
-
amko76
#386 Re: Forumasi zaposljavaju
Ma to je neka prodaja i varanje ljudi 100%. Nema šta drugo biti čim krije.
I da, sarkastičan sam, sve koji traže plaću treba pobiti. Kakvi su to robovi, treba džaba da rade naravno. Gdje to ima da im se plaća za rad.
Meni su za ovo krivi ljudi koji pristaju da rade i besplatno i za svašta, za ovakve kao on. Nije on kriv što očekuje robove.
Kad bolje razmislim to je u vezi sa ovom temom o natalitetu, naštancali djece i sad im ovakvi poslodavci rade šta hoće.
I da, sarkastičan sam, sve koji traže plaću treba pobiti. Kakvi su to robovi, treba džaba da rade naravno. Gdje to ima da im se plaća za rad.
Meni su za ovo krivi ljudi koji pristaju da rade i besplatno i za svašta, za ovakve kao on. Nije on kriv što očekuje robove.
Kad bolje razmislim to je u vezi sa ovom temom o natalitetu, naštancali djece i sad im ovakvi poslodavci rade šta hoće.
- alibaba_i_30_godina
#387 Re: Forumasi zaposljavaju
Donekle i razumijem te ljude sto rade ''dzabe'', vjerovatno se nadaju da ce ostvatiti ma kakvu zaradu pa da ce imati koliko-toliko za normalan zivot (ako se ovdje zivot uopce moze nazvati normalnim).amko76 wrote:Ma to je neka prodaja i varanje ljudi 100%. Nema šta drugo biti čim krije.
S druge strane ima dosta ljudi koji tako rade kako bi ostvarili neko iskustvo ili poznanstvo.
-
amko76
#388 Re: Forumasi zaposljavaju
E pa onda nek se ne žale i nek rade džaba ili za malu plaću i sl.
-
casanova123
#389 Re: Forumasi zaposljavaju
evo da znate samo o cemu je rijec.. govorim vam o jednom MLM-u koji fukcionise i u kojem je do sada ukljuceno preko 142 hiljade ljudi.. oni koje vi dovededte u svoju mrezu kada kupe u firmi partneru(bh teecom, DM, maxi, general servis, agip, telekom srbije, tel madjarske, vodafone, prodavnice sa hranom, frizeri, zubari itd) dobijete 0.5% i tako do 4. dubine..
ako imate 1000 ljudi i svi po marku mjesecno vama donesu sa kupovinom stvari koje inac ekupuju samo sa popustom sada to znaci 1000 km mjesecno.. mozda vam zvuci glupo ali ne bi bezveze bilo 142000 ljudi u ovome i ne bi ovo radilo ko ludo u madjarskoj, rumuniji, srbiji, austriji, njemackoj, portugalu, bih, crnoj gori, rusiji itd)
radite za sebe, ja vam pomazem jer ja imam koristi od vas i vasih clanova, i zaradite koliko radite.. to je bit svega..ako hocete da se ukljucite samo recite na pp da ovdje ne stavljam link
ne kosta nista tako da ne govorite prevara, piramida i ostale stvari. dokaz da nije prevara su sve ove gore kompanije koje su ukljucene.
eto, je li sada jasnije o cemu je rijec i zasto kazem zaradite onoliko koliko radite i koliko se potrudite
ako imate 1000 ljudi i svi po marku mjesecno vama donesu sa kupovinom stvari koje inac ekupuju samo sa popustom sada to znaci 1000 km mjesecno.. mozda vam zvuci glupo ali ne bi bezveze bilo 142000 ljudi u ovome i ne bi ovo radilo ko ludo u madjarskoj, rumuniji, srbiji, austriji, njemackoj, portugalu, bih, crnoj gori, rusiji itd)
radite za sebe, ja vam pomazem jer ja imam koristi od vas i vasih clanova, i zaradite koliko radite.. to je bit svega..ako hocete da se ukljucite samo recite na pp da ovdje ne stavljam link
ne kosta nista tako da ne govorite prevara, piramida i ostale stvari. dokaz da nije prevara su sve ove gore kompanije koje su ukljucene.
eto, je li sada jasnije o cemu je rijec i zasto kazem zaradite onoliko koliko radite i koliko se potrudite
-
amko76
- kokuz_sa
#391 Re: Forumasi zaposljavaju
fakat tema je previse ozbiljna da je zacatavas ovakvim glupostima..
raja se nada svakon novom postu ovdje da je neka mogucnost da se zaposli a ne da je ovakva glupost
- 6.april
- Mikado
#393 Re: Forumasi zaposljavaju

Oglas ističe: 04.04.2012. godine

Oglas ističe: 06.04.2012. godine

- Mikado
- Pitarrr82
- Mikado
- hAruNN990
#397 Re: Forumasi zaposljavaju
Da se i ja prikljucim temi
Radim uglavnom od kuce i sve mogu slati mailom !
Uglavnom bavim se vektorskom i rasterskom grafikom, dizajniranjem plakata, brosura, logotipa , vizitki
Poznajem rad u cjelokupnom Adobe CS 5 paketu(photoshop , illustrator, indesig... itd) , poznajem rad u Autocadu i Corelu, naravno i Office paket (word , power point i office - izrada seminara , diplomskih)...Fotommanipulacije, Editovanje slika... itd
Poznavanje engleskog i njemackog jezika
Web dizajniranje- dizajniram web layoutove pomocu CS5 paketa (imam tu i ekipu od 3 programera(PHP,html , css Jquerry) koja se bave programiranjem tih istih stranica (od obicnih stranica do portala..)
Imam 3 godine iskustva u stampariji kao produkt dizajner i montazer
Pa kome treba nesto od navedenog neka se slobodno javi na PP
Naravno gdje god naidjem na kakav konkurs stavljam na ovu temu...i Sretno svima !
Hvala
Radim uglavnom od kuce i sve mogu slati mailom !
Uglavnom bavim se vektorskom i rasterskom grafikom, dizajniranjem plakata, brosura, logotipa , vizitki
Poznajem rad u cjelokupnom Adobe CS 5 paketu(photoshop , illustrator, indesig... itd) , poznajem rad u Autocadu i Corelu, naravno i Office paket (word , power point i office - izrada seminara , diplomskih)...Fotommanipulacije, Editovanje slika... itd
Poznavanje engleskog i njemackog jezika
Web dizajniranje- dizajniram web layoutove pomocu CS5 paketa (imam tu i ekipu od 3 programera(PHP,html , css Jquerry) koja se bave programiranjem tih istih stranica (od obicnih stranica do portala..)
Imam 3 godine iskustva u stampariji kao produkt dizajner i montazer
Pa kome treba nesto od navedenog neka se slobodno javi na PP
Naravno gdje god naidjem na kakav konkurs stavljam na ovu temu...i Sretno svima !
Hvala
- mousstapha
#400 Re: Forumasi zaposljavaju
Ako znate praviti iPhone aplikacije, javite se na email alzan.soldic "et" tel.net.ba.
Prva pozicija je za iskusnog iPhone developera. Posao je po projektima, a cijene Zapadne. Moguca je kombinacija s postojecim poslom.
Druga pozicija je za Junior iPhone developera. Takodjer, posao po projektima, a cijene Zapadne. Moguca je kombinacija s postojecim poslom. Projekti su laksi tako da se uci na njima.
Prva pozicija je za iskusnog iPhone developera. Posao je po projektima, a cijene Zapadne. Moguca je kombinacija s postojecim poslom.
Druga pozicija je za Junior iPhone developera. Takodjer, posao po projektima, a cijene Zapadne. Moguca je kombinacija s postojecim poslom. Projekti su laksi tako da se uci na njima.