BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- slusaj vamo
#376 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ti crveni kartoni zglave nisu bili isforsirani. Sudili bi ih i merhametli sudije, a ne Atkinson koji neki dan dade covjeku direktni crveni skoro pa nizasta.
- ultima_palabra
#377 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pa ako ste gledali Atkinsona u derbiju Everton-Liverpool jasno vam je kakav je to sudija... i Bjelorusi su sami sebi krivi što nisu analizirali njegov stil suđenja. To vrijedi za prvi crveni, drugi bi svaki sudija dao.
- slusaj vamo
#378 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nismo dobili ni bilo kakav status pozeljne reprezentacije, vec tek toliko da nam se posteno sudi u tekmama protiv FIFA-politicki isto tako beznacajnih protivnika kao sto smo i mi sami. Fakat vas ne kontam.
- quasar
#379 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Znači ovako: npr. sudiće u Parizu najneutralniji mogući sudija i neće se bojati vlastite greške da ne svira penal za francuze (koji je možda postojao) ili da da crveni Spahiću (ima čovjek renome, jbg.) jer je Gomis pao kao pokošen prilikom izvodjenja kornera)?
Rizikovaće da dobije lošu ocjenu od UEFA tako što će šefovu repku poslati u baraž svojom greškom?
I na sudijama će biti pritisak. Strah od pogrešne procjene na štetu francuske reprezentacije.
Ne vjerujem da ste tako naivni, samo niste sagledali stvar iz svih uglova. Jedino kako mi možemo otamo doći sa 3 boda jeste da napravimo prednost koju ni sudije neće moći poništiti.
Rizikovaće da dobije lošu ocjenu od UEFA tako što će šefovu repku poslati u baraž svojom greškom?
I na sudijama će biti pritisak. Strah od pogrešne procjene na štetu francuske reprezentacije.
Ne vjerujem da ste tako naivni, samo niste sagledali stvar iz svih uglova. Jedino kako mi možemo otamo doći sa 3 boda jeste da napravimo prednost koju ni sudije neće moći poništiti.
- necu
#380 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kako god,pušimo ga protiv Francuza.Volio bi da me igrači demantuju i da dobijemo,al' teško,jako teško.
- karanana
#381 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pushimo ga od francuza.
nego mene buni moja nocna mora iz prethodne noci: bih-luxemburg 0-2.
ma i ja sam poshizio.
ma i ja sam poshizio.
- necu
#382 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Meni u glavi ona prva tekma u kvalifikacijama,kad' smo vodili 0:2 protiv Lux-a.Na TV 1 je bila utakmica,Baho u svom' stilu : ''I vodimo 0:2,mašinerija.''
Da igramo sa ovim amaterima poput ovih iz Lux-a kojima je primarni posao pekarstvo i limarstvo bili bi nedostižni,ali tad' se budimo i znamo da će nas Francuzi hladno spustiti. 
- star(i)mo
#383 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Bjeri bola karanana. Ne's ti vise nama spavat', majke mi...
-
Mustang1
#384 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ja sam sanjao da je 0:0 u 82.oj minuti i probudio sekaranana wrote:pushimo ga od francuza.
ma i ja sam poshizio.
- star(i)mo
#385 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne bih rekao da su sve amateri u Lux. Ima tu i profesionalaca. Prije 2-3 godine su Svicarsku dobili, doduse kod kuce. Svakom se moze desiti. Samo nama ne!necu wrote:Meni u glavi ona prva tekma u kvalifikacijama,kad' smo vodili 0:2 protiv Lux-a.Na TV 1 je bila utakmica,Baho u svom' stilu : ''I vodimo 0:2,mašinerija.''Da igramo sa ovim amaterima poput ovih iz Lux-a kojima je primarni posao pekarstvo i limarstvo bili bi nedostižni,ali tad' se budimo i znamo da će nas Francuzi hladno spustiti.
- star(i)mo
#386 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pardon , dobili su Svicu u Svicarskoj...
Ooooj, necu sada ni ja spavat'... 
-
nihoniho
#387 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
nemojte biti smijesni, pa kad pape izvede misimovica,ibricica,stilica, medunjanina u veznom redu, ima da strpaju francuze u dzep. to su gladijatori , ne zna se jesu li brzi ili snazniji, da ne govorim o tehnici. ima da im sakrijemo loptu, vidjece je tek u golu. mozda je pape trebao pozvati jos nekog ofanzivnog veznog, da mu ne bude falilo,sta ce mu svi oni odbrabeni.......
-
nihoniho
#388 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
jok bolan, sreca da nam samo desetorici prijeti zuti karton pa se ne moramo sekirati za francusku.to je kada imamomo briljantnog stratega i vrhunskog intelektualca na klupi, igraci samo treba da ispostuju sta im pripremi........trcicu trceci wrote:jel' ovo sarkazam ili sta ?nihoniho wrote:nemojte biti smijesni, pa kad pape izvede misimovica,ibricica,stilica, medunjanina u veznom redu, ima da strpaju francuze u dzep. to su gladijatori , ne zna se jesu li brzi ili snazniji, da ne govorim o tehnici. ima da im sakrijemo loptu, vidjece je tek u golu. mozda je pape trebao pozvati jos nekog ofanzivnog veznog, da mu ne bude falilo,sta ce mu svi oni odbrabeni.......![]()
- Obuca9
#389 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Zasluge za dobar plasman ne pripadjau samo Papetu, nego i Ćiri, a Boga mi i igračima, treba biti realan. Dobri rezultati u zadnja dva ciklusa su nas tu izdigli.trcicu trceci wrote:za vrijeme susica smo najvise napredovali, to govore i fifine rang liste...a sad da moze bolje-moze, da moze gore-isto moze
Eh sad druga je priča, što Pape kad ga pitaju za tu listu kaže "Ma fino je to, svima pripadaju zasluge za taj uspjeh", a Ćiro kad je gostovao na Pinku, nakon Portugala, dođe i priča "JA sam NAJZASLUŽNIJI, što smo 30. i neki na listi, JA sam nas tamo doveo, JA sam doveo BiH do najboljeg plasmana".
Samo sreća pa je tad među gostima bio i onaj momak iz BHF-a, čisto da ga podsjeti da je naš najbolji plasman (do tada) bio 25. mjesto, a ne 32. do kojeg nas je ON doveo.
-
Mustang1
#390 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Imal kakva stranica gdje se mogu pratiti vijesti o francuskoj reprezentaciji ... da znam ko otpada sigurno a ko ne .. I jel Saha u kombinaciji ? Gledo sam protiv Liverpoola sad i imao je par suteva dobrih .. bogami u nedaj boze situaciji da brani Hasagic jebali smo jeza u ledja i bez Benzeme 
- just principe
#391 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ak volis francuskiBubalo1 wrote:Imal kakva stranica gdje se mogu pratiti vijesti o francuskoj reprezentaciji ... da znam ko otpada sigurno a ko ne .. I jel Saha u kombinaciji ? Gledo sam protiv Liverpoola sad i imao je par suteva dobrih .. bogami u nedaj boze situaciji da brani Hasagic jebali smo jeza u ledja i bez Benzeme
http://www.lequipe.fr/
http://sport.francetv.fr/football
http://www.football365.fr/
http://www.football.fr/footballfr/equipe-de-france/
vjerovatno ih ima jos, ali...
-
Mustang1
#392 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma ima google translate
Ne vjerujem ja ovim nasim nista 
- madner
#393 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Susic je uradio dosta kao selektor. Igramo puno moderniji sistem, u stanju smo igrati kao favoriti. Kako god prodje ciklus, napravio je dobar posao.
- quasar
#394 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Napredovali smo jer je takav sistem bodovanja. Brisu se rezultati stari 4 godine, kao i bodovi osvojeni do tad, a u obracun ulaze zadnje 4. Posto smo mi do jeseni 2007. imali samo poraz za porazom i poneku pobjedu nad Maltom (a i oni su nas pobijedili u prijateljskoj), Luxom.trcicu trceci wrote:za vrijeme susica smo najvise napredovali, to govore i fifine rang liste...a sad da moze bolje-moze, da moze gore-isto moze
Sad imamo period kada nam se pocinje obracunavati Cirin period i logicno je da smo najvise se popeli, jer se samo sabiralo, a nista oduzimalo, ali od sljedece rang liste pocinje i oduzimanje... pa cete vidjeti padova nakon jednog poraza.
- slusaj vamo
#395 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Cetiri godine je fakat predugo da bi bilo relevantno.
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#396 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Zbog povrede i Abidal van stroja u utakmici protiv BiH?
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/5 ... etive.html
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/5 ... etive.html
- splend
#397 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
jebote, kakvu ekipu imaju ovi francuzi
umjesto abidala lijevo ce onda clichy, umjesto sagne vjerovatno reveliere (il kako se vec pise), umjesto riberija lijevo ce onda malouda, a umjesto benzeme vjerovatno gomis. njima se treba povrijediti 25-26 igraca, da bi mi imali neku sansu u parizu
umjesto abidala lijevo ce onda clichy, umjesto sagne vjerovatno reveliere (il kako se vec pise), umjesto riberija lijevo ce onda malouda, a umjesto benzeme vjerovatno gomis. njima se treba povrijediti 25-26 igraca, da bi mi imali neku sansu u parizu
- slusaj vamo
#398 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Samo da se Kaboul kako ne povrijedi, sve nade polazem u njega.
- slusaj vamo
#399 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Da se kvalifikacije igraju na papiru, kako ti i Pape izgleda mislite, Francuzi bi davno bili sigurni prvi, Bjeloruse bi dobili kuci 16:1, na strani 1:5, Albance 0:9, a sa Rumunima i Luksom ni na tom papiru ne bi morali igrat.splend wrote:jebote, kakvu ekipu imaju ovi francuzi![]()
Na svu srecu, nije sve bas tako crno.
-
Mustang1
#400 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Treba biti realan i reci da se Francuzi nece pitati ni za sta .. Mi smo ti od kojih ce ovisiti hocemo li ih razvaliti ili cemo im malo popustiti
Sad ozbiljno .. nadam se da nece postavit igru kao i na Kosevu jer se i Vedo vraca bez obzira sto je i povrijedjen .. pa da ga gurne tamo na stranu u pm ...Nek postavi normalnu "standardnu" formaciju 4 4 2 pa sta bog da
Sad ozbiljno .. nadam se da nece postavit igru kao i na Kosevu jer se i Vedo vraca bez obzira sto je i povrijedjen .. pa da ga gurne tamo na stranu u pm ...Nek postavi normalnu "standardnu" formaciju 4 4 2 pa sta bog da