znam, zato i pitam, što su oni preskočeni u zaokruživanju?Arteta wrote:Albanci vecina u gradu,Albanci vecina u okolina.radostan dan wrote:a tuzi?
a pljevljaci?
znam, zato i pitam, što su oni preskočeni u zaokruživanju?Arteta wrote:Albanci vecina u gradu,Albanci vecina u okolina.radostan dan wrote:a tuzi?
Sta mislisradostan dan wrote:znam, zato i pitam, što su oni preskočeni u zaokruživanju?Arteta wrote:Albanci vecina u gradu,Albanci vecina u okolina.radostan dan wrote:a tuzi?
a pljevljaci?
ne diraj mi tuzi tu sa se namaltio love, svercajuci cigare u bosnu:)))radostan dan wrote:a tuzi?
I ne planiramo ih ostavitiradostan dan wrote:ne mislim ništa, nego niste fer, njih ostavljate u cg.

što si švercovao, švercovao si, vidiš da drugovi sa prištinskog univerziteta sve pokupiše.laneni10 wrote:ne diraj mi tuzi tu sa se namaltio love, svercajuci cigare u bosnu:)))radostan dan wrote:a tuzi?

Ja' zemlje i strategije.Milioneri i milijarderi ovdje profitiraju zahvaljujući niskim cijenama i gorivu za koje ne plaćaju porez.

Čemu palac gore ?FrankSlade wrote:
vazda ti moraš da dođeš i sve pokvariš...Skijaš wrote:Čemu palac gore ?FrankSlade wrote:
Rekao bih ti, ali vjerujem da si dosadio svima svojim politickim korektnim lekcijama o suzivotu i nacionalizmu i velikoi malosrpstvu pa ipak necuSkijaš wrote:Čemu palac gore ?FrankSlade wrote:
Kako god, kad ste drugom oku u tintari na vrh necega, mos' misliti kako vas drugi gotive?radostan dan wrote:i onda dođe jedan uvaženi forumaš i kaže - mi moramo razlikovati velikosrbe od malosrba, ova monahinja je velikosrb, njoj ništa, majci sendvič a djeca mogu čorbe, aj milo živ bio...