Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bogami smo dobro odigrali (mislim Velež , da se ne bi ko zabunio ). Potpuno drugačija igra od prošlosedmične, realan rezultat bi bio (al stavrno ne pretjerujem) negdje 6 do 7 :0.
Mertzić će biti istinsko pojačanje, zavali danas i golčinu. još samo da Ševku (mislim Okića) pročepi, danas je tri puta sam izlazio pred golmana i nijednu ne uturi, i moglo bi biti nešto.
Slavija nikakva. Dal što smo mi dobri bili, ili su oni stvarno loši.....al nisu ošutali na go.....
Bajro haubica ušao u sedmdesetoj minuti, popraćen ovacijama, mogao dati dva gola.....al mi se čini da nije baš neki tehničar .
palermo wrote:Bogami smo dobro odigrali (mislim Velež , da se ne bi ko zabunio ). Potpuno drugačija igra od prošlosedmične, realan rezultat bi bio (al stavrno ne pretjerujem) negdje 6 do 7 :0.
Mertzić će biti istinsko pojačanje, zavali danas i golčinu. još samo da Ševku (mislim Okića) pročepi, danas je tri puta sam izlazio pred golmana i nijednu ne uturi, i moglo bi biti nešto.
Slavija nikakva. Dal što smo mi dobri bili, ili su oni stvarno loši.....al nisu ošutali na go.....
Bajro haubica ušao u sedmdesetoj minuti, popraćen ovacijama, mogao dati dva gola.....al mi se čini da nije baš neki tehničar .
Celik raspad opsti..od ekipe i trenera Gavrana sto cijelu utakmicu proviruje iz tunela . A i na tribinama odron....Po svemu sudeci opet borba za opstanak.
karanana wrote:bitno je da smo uzeli svih 6 boba u dvije tekme za redom kuci.
idemo dalje, idemo na haseta, armija i avijacija stize da dadne podrsku pa sta nam sucur allah da 1 ili 3 boda, vidjet cemo.
Linijski sudija je baš gadno zasrao kad je prekinuo akciju i pogrešno dosudio ofsajd negdje oko 20. minute, uslijedilo bi jedan na jedan Tosunovića i golmana, dakle 100-postotna šansa. Ko zna šta bi bilo dalje da se otišlo na poluvrijeme sa 2:1. Ali jebi ga, neću se previše živcirati oko toga, svakako nisu zaslužili bodove, a ni povratak navijača. Zrinjski bi ovakvom igrom u gostima mogao do bod(ov)a kod većine drugih ekipa, mogu daleko ove godine. Za Čelik čisto sumnjam da će ispasti, već ono, kao i prošle godine. Opet ću reći, Sloboda je zrelija za ispadanje s Kozarom.
U krajnjem slučaju, mogli bi za par godina u Zenici imati gradski derbi.
Impavidus wrote:Jestel mu već u Mostaru počeli pjevati "Mirza hvala ti"?!
(Gluho i daleko bilo pjesmu od jedne legende kakav ja Kinđe onom jadu pjevati)...
Nismo, ali ako se pokaže, imat će svoju pjesmu .
nego zaboravih napisati, Mirza danas k'a Mourihno, cijelu utakmicu uz aut liniju i samo daje upute .
Impavidus wrote:Jestel mu već u Mostaru počeli pjevati "Mirza hvala ti"?!
(Gluho i daleko bilo pjesmu od jedne legende kakav ja Kinđe onom jadu pjevati)...
Nismo, ali ako se pokaže, imat će svoju pjesmu .
nego zaboravih napisati, Mirza danas k'a Mourihno, cijelu utakmicu uz aut liniju i samo daje upute .
I mi smo čekali da se pokaže pa smo napravili kratku prilagodbu pjesme "Bella ciao"...
A čuj tako samo uzaut liniju, mora da još nije vidio Plišeka kako sve zapisuje, očekujem i kod njeg neki notes već od sljedećeg kola...
Zrinjski loš, Čelik još gori, utakmica da te Bog dragi sačuva. Sloboda nadam se ispada ove godine, al' daBogda šćeri...
Impavidus wrote:
I mi smo čekali da se pokaže pa smo napravili kratku prilagodbu pjesme "Bella ciao"...
A čuj tako samo uzaut liniju, mora da još nije vidio Plišeka kako sve zapisuje, očekujem i kod njeg neki notes već od sljedećeg kola...
...
E,jebi ga nestrpljivost nikad nije bila dobra vrlina....zato ćemo mi da dočekamo,ono što vi niste ....
Kakav notes kod Mirze,dobri čovječe , on je,koliko sam ja dosada vidio više čovjek inspiracije, trenutka....ne trebaju njemu nikakvi notesi,a ponajmanje oni od Plišeka
Last edited by palermo on 13/08/2011 22:23, edited 1 time in total.
Celik je onakav kakav je bio i svih ovih godina od poslije rata uglavnom taraba, sto je nevjerovatno s obzirom s cim sve raspolazu i kakve uslove imaju
Impavidus wrote:
...
E,jebi ga netrpljivost nikad nije bila dobra vrlina....zato ćemo mi da dočekamo,ono što vi niste ....
Kakav notes kod Mirze,dobri čovječe , on je,koliko sam ja dosada vidio više čovjek inspiracije, trenutka....ne trebaju njemu nikakvi notesi,a ponajmanje oni od Plišeka
Nek ponese za svaki slučaj, možda mu se posreći pa dobije autogram sljedeće kolo...
A strpljenja je bilo i previše...
ultima_palabra wrote:Meni taj Zrinjo po imenima nije nešto... jesu oni dobri ili je Čelik toliko loš?
Nisu toliko dobri, Čelik je imao 12 kornera naspram jednog Zrinskog, plus što su imali neke prilike za 2-1, ali džaba kad ne mogu i ne znaju....a ovi su ih ni krivi ni dužni kaznili i odnijeli cijeli plijen....
Ne može Zrinjski više od 5 mjesta izuzev ako se žestoko ne pojačaju na polusezoni, a Čelik po običaju donji dio tabele....
Čelik je taraba, od igraca, trenera pa do uprave ... dno dna ...i to svi znaju, nista cudno za poraz ... iole ozbiljnija ekipa ce odnijeti sva 3 boda iz Zenice