Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elSaik wrote:Pa valja moj klub igra za mene a ne za Platinija? Ako meni odgovara goveđi izmet, što njega to zabrinjava?
eh sad da tebi, meni ili nekom petom odgovara goveđi izmet ne bih se složio
ali u nedostatku boljeg mi se zadovoljavamo ovim što imamo
da se pitaju vlasnici klubova (ili ljudi koji su im na čelu) nikad ne bi ulagali te pare u "nepotrebne" stvari već bi ih utalili u nešto sebi draže
ali ipak šta je bolje vidjeti, livadu ili moderni stadion ???
Neka onda prenose i ftv i bht, pa slobodno neka jedni stalno uzimaju Dinamo, ja se necu ljutit, ali gledat Dinamo i njihovo "prezivljavanje" pored recimo Reala ( ) je glupost
I naravno, pored toliko neizvjesnih utakmica, Federalna i večeras prenosi Dinamo . Čisto mi dođe da priželjkujem 3:0 za Švede, kako bi utakmica bila vrijedna gledanja...
cyprus wrote:I naravno, pored toliko neizvjesnih utakmica, Federalna i večeras prenosi Dinamo . Čisto mi dođe da priželjkujem 3:0 za Švede, kako bi utakmica bila vrijedna gledanja...
A u grupama ce tek biti show ako ovi prodju, prenosit ce se bubam plzen-dinamo, a exkluzivno u snimku milan-barcelona npr
EdoI wrote:Slažem se za večeras, ali u grupnoj fazi realno velikom broju građana Dinamo je u najmanju ruku zanimljiv koliko i, recimo, Arsenal.
Ti gradjani ce ionako te utakmice gledati na HRT-u ili ko vec njihov bude prenosio LS... ovako maltretiraju nas koji bi da gledamo najkvalitetnije utakmice ( mi bar placamo pretplatu )
Jao što Dinaam pronosaše vile da večeras ne ispadnu, da im ne bi golmana i onog šveđana kojem igra glavom nije jača strana, mogli su vrlo lako ispasti prokockavši veliku prednost iz prve tekme....
Ali s obzirom da su u prvoj tekmi razbucali ove šveđane, sve u svemu zaslužili su da prođu, samo nisam siguran da bi oni u dvomeču sigurno izbacili Maccabi, Genk..... da ne kažem Bayern i Villareal....
Ljudi uđoše u LP izbacivši azerbejdžance, fince i šveđane.....čudan je taj žrijeb
Dinamo veceras potvrdio da je najobicnija taraba od kluba i da ce u grupnoj fazi LP biti kanta za busenje, tj. na njima ce protivnici nabijati gol razliku.
Last edited by Better Man on 23/08/2011 22:59, edited 1 time in total.
Better Man wrote:Dinamo veceras potvrdio da je najobicnija taraba od kluba i da ce u grupnoj fazi LP biti kanta za busenje, tj. na njima ce protivnici nqbijati gol razliku.
upravo sam to htio reci
a sto je najgore u nerednih 4 mjeseca na nasim kanalima umjesto derbya tipa Manchester - Real M gledacemo utakmice Dinama
Better Man wrote:Dinamo veceras potvrdio da je najobicnija taraba od kluba i da ce u grupnoj fazi LP biti kanta za busenje, tj. na njima ce protivnici nabijati gol razliku.
Ja sam to rekao prosle sedmice dok se igralo prvo polu vrijeme u ZG. Zato mi se ne svidja ovo novo pravilo da sampioni protiv sampiona igraju u trecem kolu. Dodju egzoticna imena u LS sto je fino, ali su tamo samo za busenje.