jedino da bude kakvog sranja pa da se to upiše kao službeni rezultatžuti wrote:0-3 brat bratu
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- perfect_guy
#376 Re: Bjelorusija - BiH
- Obuca9
#377 Re: Bjelorusija - BiH
Samo da se ne ponovi Rumunija, barem uovim predviđanjima, najavama meča i slično.
Vidim da i igrači puno pametnije razmišljaju sada, nego mjesec dana uoči Bukurešta. To je dobro. Još smo mi mali da bi mogli nekome silu glumiti i najavljivati tri komada u gostima.
Vidim da i igrači puno pametnije razmišljaju sada, nego mjesec dana uoči Bukurešta. To je dobro. Još smo mi mali da bi mogli nekome silu glumiti i najavljivati tri komada u gostima.
- nOrMaLaC
#378 Re: Bjelorusija - BiH
Pozz!
nadam se da ćemo izvuči 3 ili 4 poena u obe tekme....
Mene brine da nebude nekog sranja naših ili njihovih navijača po Minsku ili na stadionu
Znal iko kakvi su bjeloruski navijači? jesul nacionalisti ili??
Ko god bude pravio nerede ima da naj....be kod Lukašenkovih milicionera

nadam se da ćemo izvuči 3 ili 4 poena u obe tekme....
Mene brine da nebude nekog sranja naših ili njihovih navijača po Minsku ili na stadionu
Znal iko kakvi su bjeloruski navijači? jesul nacionalisti ili??
Ko god bude pravio nerede ima da naj....be kod Lukašenkovih milicionera
- zecko_kupuz
#379 Re: Bjelorusija - BiH
Aj, ne mogu vjerovati kakvi su komentari. Ovo se na silu tjera neka skepsa da bi se stvorio kontra-efekat ili...?
Igrači popravljaju formu, tim djeluje još bolje nego ranije, vratila se dva važna igrača i opet se pribojavamo ovog dvoboja.
Prosto ne mogu vjerovati da ovakve kolege s foruma ovako rezervisano dočekuju mečeve s Bjelorusima.
Ja ostajem pri svom (maybe yes maybe not) nadmenom stavu da možemo osvojiti pun plijen.
Ja ostajem pri svom (maybe yes maybe not) nadmenom stavu da možemo osvojiti pun plijen.
-
vernes81
#380 Re: Bjelorusija - BiH
Ma ubicemo brasno u njimazecko_kupuz wrote:Aj, ne mogu vjerovati kakvi su komentari. Ovo se na silu tjera neka skepsa da bi se stvorio kontra-efekat ili...?Igrači popravljaju formu, tim djeluje još bolje nego ranije, vratila se dva važna igrača i opet se pribojavamo ovog dvoboja.
Prosto ne mogu vjerovati da ovakve kolege s foruma ovako rezervisano dočekuju mečeve s Bjelorusima.
![]()
- cyprus
#381 Re: Bjelorusija - BiH
Reprezentacija im je manje-više kombinacija igrača iz ruske lige i BATE-a... i naravno Hleb
Ali nisu šaša, igraju vjerovatno najbolje kvalifikacije od svog postanka. Od svih država u Evropi, mislim da je najuočljiviji napredak bjeloruskog fudbala u posljednje 3-4 godine...
-
vernes81
#382 Re: Bjelorusija - BiH
I nasegcyprus wrote:Reprezentacija im je manje-više kombinacija igrača iz ruske lige i BATE-a... i naravno HlebAli nisu šaša, igraju vjerovatno najbolje kvalifikacije od svog postanka. Od svih država u Evropi, mislim da je najuočljiviji napredak bjeloruskog fudbala u posljednje 3-4 godine...
- nOrMaLaC
#383 Re: Bjelorusija - BiH
Hoćel ići ko od raje iz Bosne autima u Belarus???
Ako hoće preporučujem da nespavate u kolima tokom noći na benz-pumpama po Slovačkoj....
Od cigana pa do najološa iz (i)stočne Evrope djeluju te kradu iz vozila.....
Pamet u glavu........

Ako hoće preporučujem da nespavate u kolima tokom noći na benz-pumpama po Slovačkoj....
Od cigana pa do najološa iz (i)stočne Evrope djeluju te kradu iz vozila.....
Pamet u glavu........
-
vernes81
#384 Re: Bjelorusija - BiH
A znas sta kazu na Slovackim forumima :nOrMaLaC wrote:Hoćel ići ko od raje iz Bosne autima u Belarus???![]()
Ako hoće preporučujem da nespavate u kolima tokom noći na benz-pumpama po Slovačkoj....![]()
Od cigana pa do najološa iz (i)stočne Evrope djeluju te kradu iz vozila.....![]()
Pamet u glavu........![]()
Zakljucajte sve zivo kad Bosanci budu prolazili
-
damirdamic
#385 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
evo sad citam na sportinu intervju nekog njihovog stopera....kazu da ce nas zgaziti ko seljak zenu
ja mislim da uzimamo 4 boda
protiv grcke smo pozitivno iznenadili...ubili smo ih statisticki
jos samo da pape vrati Begovica na gol,da se oporavi papac,ibisevic i jos par igraca i to je to
ja mislim da uzimamo 4 boda
protiv grcke smo pozitivno iznenadili...ubili smo ih statisticki
jos samo da pape vrati Begovica na gol,da se oporavi papac,ibisevic i jos par igraca i to je to
- Obuca9
#386 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Spojeno sa starom temomtrcicu trceci wrote:odakle ovoliko stranica
- nOrMaLaC
#387 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Vozdra svima!
Znal iko kakvi su im navijači??
Da se ne ponovi ko sa rumunima skandiranje Mladića
Znal iko kakvi su im navijači??
- Sasvim_Obican
#388 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Navijači iz istočne Evrope su uglavnom slični. Ipak, treba imati u vidu da žive u represivnom sistemu tako da ne očekujem baš sad neke teške huligane i divljake !nOrMaLaC wrote:Vozdra svima!![]()
Znal iko kakvi su im navijači??![]()
- nOrMaLaC
#389 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Slažem se to vezano za navijače.......Sasvim_Obican wrote:Navijači iz istočne Evrope su uglavnom slični. Ipak, treba imati u vidu da žive u represivnom sistemu tako da ne očekujem baš sad neke teške huligane i divljake !nOrMaLaC wrote:Vozdra svima!![]()
Znal iko kakvi su im navijači??![]()
Ali imam osjećaj ako naši naprave neki belaj ima da propišaju krv od strane Lukašenkove milicije.....
-
Frankyee
#390 Re: Bjelorusija - BiH
Pape mora ici na pobjedu protiv bjelorusa, iako je to tezak zadatak, to mora biti cilj.
Ova nasa reprezentacija mora mentalno da se spremi , uz duzno postovanje, da ide na pobjedu protiv svake reprezentacije osim mozda nosioca grupe. Meni na primjer je smrdilo ono u Albaniji da se islo nesko kao na bod ako ubodemo tri dobro.
Protiv bjelorusa jedino pobjeda treba biti cilj i svih 6 bodova.
Realno ici za malo zatvorenijom postavom na pocetku ali onda dizati tempo i ici na kontre, po potrebi uvesti drugog spic igraca.
Ova nasa reprezentacija mora mentalno da se spremi , uz duzno postovanje, da ide na pobjedu protiv svake reprezentacije osim mozda nosioca grupe. Meni na primjer je smrdilo ono u Albaniji da se islo nesko kao na bod ako ubodemo tri dobro.
Realno ici za malo zatvorenijom postavom na pocetku ali onda dizati tempo i ici na kontre, po potrebi uvesti drugog spic igraca.
-
mikogoago
#391 Re: Bjelorusija - BiH
Frankyee wrote:Pape mora ici na pobjedu protiv bjelorusa, iako je to tezak zadatak, to mora biti cilj.
Upravo to!!!
Samo pobjeda i pobjeda
-
Frankyee
#392 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Susic kaze da ce vjerovatno zvati Begovica, to je dobar znak ako se Begovic odazove. Sa Begovicem na golu mi smo ipak jaci.
Jos ako bude Papac mogao da igra ( jer ipak ima upalu pluca ili prehladu ) onda nam odbrana postaje mnogo jaca nego prije.
Najvise me raduje sto Pape kaze da ce ici na pobjedu u obe utakmice.
Jos ako bude Papac mogao da igra ( jer ipak ima upalu pluca ili prehladu ) onda nam odbrana postaje mnogo jaca nego prije.
Najvise me raduje sto Pape kaze da ce ici na pobjedu u obe utakmice.
-
LSD
#393 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A šta ako se sad fakat razboli ili neku povredu zaraditrcicu trceci wrote:ako se ne odazove begovic, ja ga vise nikada ne bi zvao
-
Frankyee
#394 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Poslije utakmice sa Grckom , Pape ima vise opcija neko ikad do sada. samo se nadam da ce posloziti tim,.....narocito u sredini
Medo,
Salihovic,
Pjanic,
Miske,
Ibricic,
Rahimic,
Zahirovic,
Stilic,
Lulic,
Da li ce igrati Pjanic i Miske zajedno ?
Medo,
Salihovic,
Pjanic,
Miske,
Ibricic,
Rahimic,
Zahirovic,
Stilic,
Lulic,
Da li ce igrati Pjanic i Miske zajedno ?
- jeza u ledja
#395 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Komplikovano je fakat.
Prvo da li igrati samo sa Dzekom ili jos s nekim. Drugo, ako Papac igra, da li je stoper ili lijevi bek. Ako je lijevi bek, da li onda ispred njega igra Lulic ili Salihovic. Ako igraju Pjanic i Misimovic ko ce biti poluspic? Ako igra Salihovic gdje ga staviti ako su lijevo vec Lulic i Papac. Ko ce igrati na desnoj strani uz Mujdzu, u stvari da li ima potrebe za to? Sta sa Medunjaninom? Definitivno Lulica i Salihovica u prvu postavu, ali kako u kombinaciji sa Misimovicem/Pjanicem/Medunjaninom?
I da li staviti Zahirovica ili Rahimica?
Komplikejsns.
Prvo da li igrati samo sa Dzekom ili jos s nekim. Drugo, ako Papac igra, da li je stoper ili lijevi bek. Ako je lijevi bek, da li onda ispred njega igra Lulic ili Salihovic. Ako igraju Pjanic i Misimovic ko ce biti poluspic? Ako igra Salihovic gdje ga staviti ako su lijevo vec Lulic i Papac. Ko ce igrati na desnoj strani uz Mujdzu, u stvari da li ima potrebe za to? Sta sa Medunjaninom? Definitivno Lulica i Salihovica u prvu postavu, ali kako u kombinaciji sa Misimovicem/Pjanicem/Medunjaninom?
Komplikejsns.
- Murat Sabanovic
#396 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
1:1 tamo, 1:1 vamo ...kada nasi igraju - nisam optimista...
-
Baudelaire
#397 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Medunjanin mora igrati. Nije mi jasno kako ne vidite da nam je ključni igrač. Ako već nagađate sa postavama, evo i moje. Na golu Begović, desno Mujdža, lijevo Papac, u sredini Spahić i Pandža recimo. Dva vezna Rahimić i Medunjanin, ispred njih Miske, lijevo Salihović, desno Lulić ( frajer je dešnjak, igrao je lijevo silom prilika ), u napadu Džeko.
- Bosanski_kralj
#398 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Murat Sabanovic wrote:1:1 tamo, 1:1 vamo ...kada nasi igraju - nisam optimista...
Samo ja mislim da ćemo u gostima izgubiti, a kod kuće remizirati
- Murat Sabanovic
#399 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
pjesnice , ne izgleda taj tvoj sastav lose ....samo, reci ti to safetu ...Baudelaire wrote:Medunjanin mora igrati. Nije mi jasno kako ne vidite da nam je ključni igrač. Ako već nagađate sa postavama, evo i moje. Na golu Begović, desno Mujdža, lijevo Papac, u sredini Spahić i Pandža recimo. Dva vezna Rahimić i Medunjanin, ispred njih Miske, lijevo Salihović, desno Lulić ( frajer je dešnjak, igrao je lijevo silom prilika ), u napadu Džeko.
-
Frankyee
#400 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Baudelaire wrote:Medunjanin mora igrati. Nije mi jasno kako ne vidite da nam je ključni igrač. Ako već nagađate sa postavama, evo i moje. Na golu Begović, desno Mujdža, lijevo Papac, u sredini Spahić i Pandža recimo. Dva vezna Rahimić i Medunjanin, ispred njih Miske, lijevo Salihović, desno Lulić ( frajer je dešnjak, igrao je lijevo silom prilika ), u napadu Džeko.
Solidno se ovo cini,
Jedino nisam siguran koliko korisnih lopti Lulic moze ubaciti ( precizno) i mozda bi bolje to odigrao Pjanic - koji je jos i bolji tehnicki ili za kornere i slobodne ako Misketu slabo krene.
Sa druge strane Lulic se cini brzi i prodorniji igrac nego Pjanic