Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

perfect_guy

#376 Re: Bjelorusija - BiH

Post by perfect_guy »

žuti wrote:0-3 brat bratu
jedino da bude kakvog sranja pa da se to upiše kao službeni rezultat :D
Obuca9

#377 Re: Bjelorusija - BiH

Post by Obuca9 »

Samo da se ne ponovi Rumunija, barem uovim predviđanjima, najavama meča i slično.

Vidim da i igrači puno pametnije razmišljaju sada, nego mjesec dana uoči Bukurešta. To je dobro. Još smo mi mali da bi mogli nekome silu glumiti i najavljivati tri komada u gostima.
nOrMaLaC

#378 Re: Bjelorusija - BiH

Post by nOrMaLaC »

Pozz! :razz:

nadam se da ćemo izvuči 3 ili 4 poena u obe tekme....
Mene brine da nebude nekog sranja naših ili njihovih navijača po Minsku ili na stadionu :(
Znal iko kakvi su bjeloruski navijači? jesul nacionalisti ili?? :-?
Ko god bude pravio nerede ima da naj....be kod Lukašenkovih milicionera :D
:bih:
zecko_kupuz

#379 Re: Bjelorusija - BiH

Post by zecko_kupuz »

Aj, ne mogu vjerovati kakvi su komentari. Ovo se na silu tjera neka skepsa da bi se stvorio kontra-efekat ili...? :D Igrači popravljaju formu, tim djeluje još bolje nego ranije, vratila se dva važna igrača i opet se pribojavamo ovog dvoboja. :-) Prosto ne mogu vjerovati da ovakve kolege s foruma ovako rezervisano dočekuju mečeve s Bjelorusima. :lol:

Ja ostajem pri svom (maybe yes maybe not) nadmenom stavu da možemo osvojiti pun plijen. :bih:
vernes81

#380 Re: Bjelorusija - BiH

Post by vernes81 »

zecko_kupuz wrote:Aj, ne mogu vjerovati kakvi su komentari. Ovo se na silu tjera neka skepsa da bi se stvorio kontra-efekat ili...? :D Igrači popravljaju formu, tim djeluje još bolje nego ranije, vratila se dva važna igrača i opet se pribojavamo ovog dvoboja. :-) Prosto ne mogu vjerovati da ovakve kolege s foruma ovako rezervisano dočekuju mečeve s Bjelorusima. :lol:

Ja ostajem pri svom (maybe yes maybe not) nadmenom stavu da možemo osvojiti pun plijen. :bih:
Ma ubicemo brasno u njima :thumbup: :bih:
cyprus

#381 Re: Bjelorusija - BiH

Post by cyprus »

Reprezentacija im je manje-više kombinacija igrača iz ruske lige i BATE-a... i naravno Hleb :D Ali nisu šaša, igraju vjerovatno najbolje kvalifikacije od svog postanka. Od svih država u Evropi, mislim da je najuočljiviji napredak bjeloruskog fudbala u posljednje 3-4 godine...
vernes81

#382 Re: Bjelorusija - BiH

Post by vernes81 »

cyprus wrote:Reprezentacija im je manje-više kombinacija igrača iz ruske lige i BATE-a... i naravno Hleb :D Ali nisu šaša, igraju vjerovatno najbolje kvalifikacije od svog postanka. Od svih država u Evropi, mislim da je najuočljiviji napredak bjeloruskog fudbala u posljednje 3-4 godine...
I naseg :bih: :bih: :bih:
nOrMaLaC

#383 Re: Bjelorusija - BiH

Post by nOrMaLaC »

Hoćel ići ko od raje iz Bosne autima u Belarus??? :D
Ako hoće preporučujem da nespavate u kolima tokom noći na benz-pumpama po Slovačkoj.... :-)
Od cigana pa do najološa iz (i)stočne Evrope djeluju te kradu iz vozila..... :-?
Pamet u glavu........ ;-)
vernes81

#384 Re: Bjelorusija - BiH

Post by vernes81 »

nOrMaLaC wrote:Hoćel ići ko od raje iz Bosne autima u Belarus??? :D
Ako hoće preporučujem da nespavate u kolima tokom noći na benz-pumpama po Slovačkoj.... :-)
Od cigana pa do najološa iz (i)stočne Evrope djeluju te kradu iz vozila..... :-?
Pamet u glavu........ ;-)
A znas sta kazu na Slovackim forumima :
Zakljucajte sve zivo kad Bosanci budu prolazili :bih:
damirdamic

#385 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by damirdamic »

evo sad citam na sportinu intervju nekog njihovog stopera....kazu da ce nas zgaziti ko seljak zenu

ja mislim da uzimamo 4 boda

protiv grcke smo pozitivno iznenadili...ubili smo ih statisticki

jos samo da pape vrati Begovica na gol,da se oporavi papac,ibisevic i jos par igraca i to je to
Obuca9

#386 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

trcicu trceci wrote:odakle ovoliko stranica :-)
Spojeno sa starom temom :D
nOrMaLaC

#387 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nOrMaLaC »

Vozdra svima! :-)
Znal iko kakvi su im navijači?? :-D
Da se ne ponovi ko sa rumunima skandiranje Mladića :x
Sasvim_Obican

#388 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

nOrMaLaC wrote:Vozdra svima! :-)
Navijači iz istočne Evrope su uglavnom slični. Ipak, treba imati u vidu da žive u represivnom sistemu tako da ne očekujem baš sad neke teške huligane i divljake !
nOrMaLaC

#389 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nOrMaLaC »

Sasvim_Obican wrote:
nOrMaLaC wrote:Vozdra svima! :-)
Navijači iz istočne Evrope su uglavnom slični. Ipak, treba imati u vidu da žive u represivnom sistemu tako da ne očekujem baš sad neke teške huligane i divljake !
Slažem se to vezano za navijače....... :)
Ali imam osjećaj ako naši naprave neki belaj ima da propišaju krv od strane Lukašenkove milicije..... :-)
Frankyee

#390 Re: Bjelorusija - BiH

Post by Frankyee »

Pape mora ici na pobjedu protiv bjelorusa, iako je to tezak zadatak, to mora biti cilj.

Ova nasa reprezentacija mora mentalno da se spremi , uz duzno postovanje, da ide na pobjedu protiv svake reprezentacije osim mozda nosioca grupe. Meni na primjer je smrdilo ono u Albaniji da se islo nesko kao na bod ako ubodemo tri dobro.

Protiv bjelorusa jedino pobjeda treba biti cilj i svih 6 bodova.

Realno ici za malo zatvorenijom postavom na pocetku ali onda dizati tempo i ici na kontre, po potrebi uvesti drugog spic igraca.
mikogoago

#391 Re: Bjelorusija - BiH

Post by mikogoago »

Frankyee wrote:Pape mora ici na pobjedu protiv bjelorusa, iako je to tezak zadatak, to mora biti cilj.

Ova nasa reprezentacija mora mentalno da se spremi , uz duzno postovanje, da ide na pobjedu protiv svake reprezentacije osim mozda nosioca grupe. Meni na primjer je smrdilo ono u Albaniji da se islo nesko kao na bod ako ubodemo tri dobro.

Protiv bjelorusa jedino pobjeda treba biti cilj i svih 6 bodova.

Realno ici za malo zatvorenijom postavom na pocetku ali onda dizati tempo i ici na kontre, po potrebi uvesti drugog spic igraca.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Upravo to!!!
Samo pobjeda i pobjeda :bih:
Frankyee

#392 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Frankyee »

Susic kaze da ce vjerovatno zvati Begovica, to je dobar znak ako se Begovic odazove. Sa Begovicem na golu mi smo ipak jaci.

Jos ako bude Papac mogao da igra ( jer ipak ima upalu pluca ili prehladu ) onda nam odbrana postaje mnogo jaca nego prije.

Najvise me raduje sto Pape kaze da ce ici na pobjedu u obe utakmice.
LSD

#393 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

trcicu trceci wrote:ako se ne odazove begovic, ja ga vise nikada ne bi zvao
A šta ako se sad fakat razboli ili neku povredu zaradi :? :-) :lol:
Frankyee

#394 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Frankyee »

Poslije utakmice sa Grckom , Pape ima vise opcija neko ikad do sada. samo se nadam da ce posloziti tim,.....narocito u sredini

Medo,
Salihovic,
Pjanic,
Miske,
Ibricic,
Rahimic,
Zahirovic,
Stilic,
Lulic,

Da li ce igrati Pjanic i Miske zajedno ?
jeza u ledja

#395 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Komplikovano je fakat.

Prvo da li igrati samo sa Dzekom ili jos s nekim. Drugo, ako Papac igra, da li je stoper ili lijevi bek. Ako je lijevi bek, da li onda ispred njega igra Lulic ili Salihovic. Ako igraju Pjanic i Misimovic ko ce biti poluspic? Ako igra Salihovic gdje ga staviti ako su lijevo vec Lulic i Papac. Ko ce igrati na desnoj strani uz Mujdzu, u stvari da li ima potrebe za to? Sta sa Medunjaninom? Definitivno Lulica i Salihovica u prvu postavu, ali kako u kombinaciji sa Misimovicem/Pjanicem/Medunjaninom? :-) I da li staviti Zahirovica ili Rahimica?
Komplikejsns.
Murat Sabanovic

#396 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Murat Sabanovic »

1:1 tamo, 1:1 vamo ...kada nasi igraju - nisam optimista...
Baudelaire

#397 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Medunjanin mora igrati. Nije mi jasno kako ne vidite da nam je ključni igrač. Ako već nagađate sa postavama, evo i moje. Na golu Begović, desno Mujdža, lijevo Papac, u sredini Spahić i Pandža recimo. Dva vezna Rahimić i Medunjanin, ispred njih Miske, lijevo Salihović, desno Lulić ( frajer je dešnjak, igrao je lijevo silom prilika ), u napadu Džeko.
Bosanski_kralj

#398 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Bosanski_kralj »

Murat Sabanovic wrote:1:1 tamo, 1:1 vamo ...kada nasi igraju - nisam optimista...
:thumbup:
Samo ja mislim da ćemo u gostima izgubiti, a kod kuće remizirati
Murat Sabanovic

#399 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Murat Sabanovic »

Baudelaire wrote:Medunjanin mora igrati. Nije mi jasno kako ne vidite da nam je ključni igrač. Ako već nagađate sa postavama, evo i moje. Na golu Begović, desno Mujdža, lijevo Papac, u sredini Spahić i Pandža recimo. Dva vezna Rahimić i Medunjanin, ispred njih Miske, lijevo Salihović, desno Lulić ( frajer je dešnjak, igrao je lijevo silom prilika ), u napadu Džeko.
pjesnice , ne izgleda taj tvoj sastav lose ....samo, reci ti to safetu ...
Frankyee

#400 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Frankyee »

Baudelaire wrote:Medunjanin mora igrati. Nije mi jasno kako ne vidite da nam je ključni igrač. Ako već nagađate sa postavama, evo i moje. Na golu Begović, desno Mujdža, lijevo Papac, u sredini Spahić i Pandža recimo. Dva vezna Rahimić i Medunjanin, ispred njih Miske, lijevo Salihović, desno Lulić ( frajer je dešnjak, igrao je lijevo silom prilika ), u napadu Džeko.

Solidno se ovo cini,

Jedino nisam siguran koliko korisnih lopti Lulic moze ubaciti ( precizno) i mozda bi bolje to odigrao Pjanic - koji je jos i bolji tehnicki ili za kornere i slobodne ako Misketu slabo krene.
Sa druge strane Lulic se cini brzi i prodorniji igrac nego Pjanic
Locked