po meni guza je dobio konkurenciju karamatic sve vise odusevljavaamoninan wrote:Neka guzova, kad krene u trk ko onaj Monster truck ne mogu mi ništa bez faula
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- johnny_blazze
#376 Re: FK Sarajevo - Europa League
- Baltazar_khan
#377 Re: FK Sarajevo - Europa League
dole kod istoka guza digao dres da obriše znoj sa lica. izletio bojler kojem bi zavidjeli mnoge pivopije sa istoka
neka njega takvog, što masivniji said, veće šanse da ga zadržimo
neka njega takvog, što masivniji said, veće šanse da ga zadržimo
- amoninan
#378 Re: FK Sarajevo - Europa League
hehejohnny_blazze wrote:po meni guza je dobio konkurenciju karamatic sve vise odusevljavaamoninan wrote:Neka guzova, kad krene u trk ko onaj Monster truck ne mogu mi ništa bez faula
I ja se nadam. Pogotovo što je Saidov odlazak izgledan. A i kad bi ostao nekim slučajem, svakako je bolje imati dvojicu igrača koji mogu napraviti razliku nego samo jednog. Od njega sam i očekivao solidnu rolu jer sam ga gledao par puta u Slaviji. I protiv nas je odigrao dobru tekmu, Beli je lipso trčeći za njim gore-dole
- Kemal Malovčić
#379 Re: FK Sarajevo - Europa League
netačno,leo karan wrote:huseinovic nije kile smrsao
suljic se popravio
hadzic ce biti dobar
haskic je komedija, pa 5 golova smo dali, a on centarfor nije bio ni blizu sanse
sesaru dzaba onaj neki prividni trud, frajer je polovan, oni brazilci su doktori fudbala za njega
a propos brazilaca ili sta su vec ona dvojica iz gostujuce ekipe.
treba im odmah ponuditi ugrovore, ljudi su bolji i to duplo od svakog naseg igraca u svim segmentima igre
dao je go poslije tatomirovića
-
tcz
#380 Re: FK Sarajevo - Europa League
Saidu pod hitno vratiti kile, Sesaru zabranit da se okrece nazad, Adiju stravu saliti kod kakve hadzinice, Tadejevic tobejarabi, Comor kad izađe ekipa prodisa, Haskic nije igrao, Suljic vrlo dobar jos da poradi sa zadnjim pasom, Gujic ni tamo ni vamo, Karamatic osvjezenje, Zlatkovic trudio se bice nesto od njega, Torlak polako se vraca, Tatomirovic greska kod gola,Radan malo igrao, Hadzic ako se vrati u formu prvi napadac, posjeta odlicna, redari pustaju svoju raju đaba, Maltezani vrlo dobri ili smo ih podcjenili.
Ovo nije mjerilo ima ova ekipa dosta prostora za napredak, ako shvate filozofiju Jovica ili ako on shvati kako moze ova ekipa da igra.
Saraj'vo zivot moj!
Ovo nije mjerilo ima ova ekipa dosta prostora za napredak, ako shvate filozofiju Jovica ili ako on shvati kako moze ova ekipa da igra.
Saraj'vo zivot moj!
-
Smail Aga
#381 Re: FK Sarajevo - Europa League
emigrazione wrote:Sad ispade mi nekakvi profesionalci, a do neki dan igrace isplacivali u gradjevinskom materijalu
Zukicu nasli extra posao vozaca hitne pomoci da nas ne jebe za nekakvih par hiljada maraka, slicnih primjera pun kurac. Predaleko smo mi od profesionalizma. Razlika izmedju ovih sto ih podcjenjujemo i nas je samo (mozda) u kondiciji i u samom shvatanju ove igre, sve ostalo je tu negdje. Senad Repuh sigurno nije isao na Maltu samo da peca ribu, nego i da usput zaradi ono sto nije mogao ovdje. Ove, satro ribarske, su jedine ekipe na kugli zemaljskoj gdje nije iznenadjenje ako pobjedimo, tako da treba malo biti i realan
Konacno jedan realan post na ovom pdf.
Prognozirao sam da ce nam dati gol ali da ce nas ovoliko napatiti,ipak nisam predpostavljao. Dobro ce nam doci druga tekma protiv njih za uigravanje. Tako da mozemo pruziti dostojan otpor Levskom.
- Pitarrr82
#382 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne vjerujem da ce se ponoviti ovakva tekma, barem ne s njihove strane osim ako nismo levati jer ako sinoc nisu vidjeli da i ovi mogu koliko, toliko jbt ga onda...
-
El_comadante
#383 Re: FK Sarajevo - Europa League
ja se nadam da je ovo samo prva utakmica, odnosno da su zbog oga loše odigrali. nadam se da če se popraviti i da če to mnogo bolje izgledati več protiv Levskog a pogotovo u prvenstvu. ono sinoč im mogu halaliti ali ako nastave onako....
-
Pitari-CHWIILA
#384 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma bilo je svega sinoc u njihovim glavama. Od podcjenjivanja (iako je pressica govorila drugacije) do pokazivanja svih slabosti u igri. Mislim da ove koji ne mogu da hodaju od 60 min (coma za njih Huso Bolt) dobijamo u revansu bilo kojim rezultatom , osim ako Jovic ne kaze dugacije tj ono klasicno...ne srljaj , ako mozete zabijte ako ne moze cuvaj rezultat.El_comadante wrote:ja se nadam da je ovo samo prva utakmica, odnosno da su zbog oga loše odigrali. nadam se da če se popraviti i da če to mnogo bolje izgledati več protiv Levskog a pogotovo u prvenstvu. ono sinoč im mogu halaliti ali ako nastave onako....
Uglavnom , da nije bilo naseg ispadanja u zadnjem redu (ovo je boljka prava i mislim i opet tvrdim da je Dilaver neophodan)..ovi ne bi pogledali prema nasem golu a kamoli opucali.
U ovih narednih 6 dana , Jovic mora posloziti kockice za prvih 11 jer je ocigledno bilo da su 2 ili 3 izmjene neophodne. Znaci , Hadzic umjesto Haskica (pa barem poluvrijeme) ...Karamatic , citavu tekmu da igra i eto vi ocjenite koja bi to 3-ca izmjena bila.
Sa tom "novom" ekipom i ozbiljnim pristupom....ribarska druzina nema sta da trazi
-
FKSarajevo
#385 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nove majice u FKSinfo shopu
http://www.fksinfo.com/shop.php
http://www.fksinfo.com/shop.php
- Pitarrr82
- Pitarrr82
#387 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jel ono danas pocinje rezervacija za Sofiju? 
-
bordo_boy
#388 Re: FK Sarajevo - Europa League
Imal se đe pogledat golovi sa utakmice?
- NeZatvaramPastu
#389 Re: FK Sarajevo - Europa League
bordo_boy wrote:Imal se đe pogledat golovi sa utakmice?
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/3332 ... opske-lige
Uzivaj !
-
bordo_boy
#390 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hvala kralju!NeZatvaramPastu wrote:bordo_boy wrote:Imal se đe pogledat golovi sa utakmice?
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/3332 ... opske-lige
Uzivaj !
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#391 Re: FK Sarajevo - Europa League
Al zato Said poslije onog svog extra prodora i gola Suljica u 2 minuti, trci ispred istoka i ljubi grb na dresu.

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#392 Re: FK Sarajevo - Europa League
Uprava FK Sarajevo se zahvaljuje navijačima
Uprava FK Sarajevo se zahvaljuje pristalicama kluba, koji su pružili ogromnu podršku u okršaju sa Hiberniansom sa Malte u okviru 1. pretkola Evropske lige.
klix.ba
I mi se njima zahvaljujemo na onom extra drugom poluvremenu, al' da je kako moglo bez ona dva primljena gola i sekiracije..ali hajd' dobro

Uprava FK Sarajevo se zahvaljuje pristalicama kluba, koji su pružili ogromnu podršku u okršaju sa Hiberniansom sa Malte u okviru 1. pretkola Evropske lige.
klix.ba
I mi se njima zahvaljujemo na onom extra drugom poluvremenu, al' da je kako moglo bez ona dva primljena gola i sekiracije..ali hajd' dobro
- NeZatvaramPastu
#393 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mi nebi bili mi kad nebi zakuhali sve .
- Logovan
#394 Re: FK Sarajevo - Europa League
Takvi su meni najjači.leškarenje wrote:Gdje nestade onaj sto rece iz pouzdanog izvora da Said nece igrati sinoc ?
- amoninan
#395 Re: FK Sarajevo - Europa League
Moramo na ovim prekidima poraditi, za očekivati je da će Levski imati fin broj i kornera i slobodnih udaraca. Vjerovatno su i njihovi skauti juče pribilježili da nam je odbrana prekida užas. Adi se mora pomaći s linije, ok imao je loših boksovanja u posljednjim tekmama pa i na pripremama ali brate ostavi strah po strani...ovako još gore izgledaš nego da si išao na nju pa je i loše boksovao.. Hadžić ili Krpić, ko bude igrao, u 16 kad je prekid obavezno.
Vjerovatno ćemo u Sofiji igrati na kontre, koristeći naše brze krilne igrače. Moramo biti efikasniji u završnici , nećemo sigurno imati 10 probijanja po strani ko sinoć. Neozbiljno ej fakat da probijemo 5 puta stranu u 10 minuta i da ne završimo šutem akciju, kamoli golom. Raja po nekoj inerciji mensečini Suljiću prigovara, međutim sinoć nije sve do njega bilo. Loše su se postavljali Haskić i ekipa, gotovo nijedanput nisu se izborili za prostor ili mat poziciju..Moraju se te stvari uigrati dodatno.
Bezveze smo sebi zakomplicirali stvari, jučer i 3 žuta popušismo. Hajde bez Čomora se može sigurno, nekima bi i svanulo
. Ali bogme suspenzija Sesara ili Tatka bi se osjetila. Posebno ovog drugog. Eh, zato je Dilaverov odlazak hendikep.
Vjerovatno ćemo u Sofiji igrati na kontre, koristeći naše brze krilne igrače. Moramo biti efikasniji u završnici , nećemo sigurno imati 10 probijanja po strani ko sinoć. Neozbiljno ej fakat da probijemo 5 puta stranu u 10 minuta i da ne završimo šutem akciju, kamoli golom. Raja po nekoj inerciji mensečini Suljiću prigovara, međutim sinoć nije sve do njega bilo. Loše su se postavljali Haskić i ekipa, gotovo nijedanput nisu se izborili za prostor ili mat poziciju..Moraju se te stvari uigrati dodatno.
Bezveze smo sebi zakomplicirali stvari, jučer i 3 žuta popušismo. Hajde bez Čomora se može sigurno, nekima bi i svanulo
-
north
#396 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma nema razloga sekunde za zadovoljstvo, loše je ovo bilo pravo, da se previše ne ponavljamo, slažem se sa većinom oko učinka pojedinih, prolaz Karamatić, Sesar, Zlatković..ostalo tanko...Suljić dosta dobrih prodora ali svaki, ama baš na svaki se dobri potez odmah posrao sa lošim ubacivanjima i rješenjima.....Adilović
katastrofa, može li neko tom dečku objasniti da golman ima pravo ponekad napustiti liniju i izaći naprijed da ufati ili izboksuje loptu
, kakva nesigurnost, sa njima nikad nećemo na zelenu granu, na polusezoni se pod hitno mora tražiti zamjena za ovog diletanta ili davati pomalo ovom jablanu da se kali, mada mislim da je on još previše "zelen"....
U revanšu se moraju pobjedom iskupiti, jer me ni neriješen rezultat nimalo ne zadovoljava, a onda ćemo o bugarima...
U revanšu se moraju pobjedom iskupiti, jer me ni neriješen rezultat nimalo ne zadovoljava, a onda ćemo o bugarima...
- Djorkaeff
#397 Re: FK Sarajevo - Europa League
sve je ovo jadno
- cyprus
#398 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ooo Djorkaeff, jedan od mojih omiljenih igrača... Može autogram? 
- Kemal Malovčić
#399 Re: FK Sarajevo - Europa League
reci samo čiji si, ako si naš, dozvoljavamo pesimizam, ako nisi...Djorkaeff wrote:sve je ovo jadno
-
bordo_fan
#400 Re: FK Sarajevo - Europa League
hmmDjorkaeff wrote:sve je ovo jadno
Znas sta je jadno ili tuzno jucer izgledalo? Pogled na Zapad.
Do mene je sjedio stariji gospodin,otkrio mi je da ima nesto vise od 70 godina.Prema njegovim rijecima,
cijeli svoj zivot prati i gleda FK Sarajevo,pogadjas,sa zapadne tribine.
E sad zamisli kako se taj covjek osjecao dok je sa Istoka gledao prema Zapadu.I koji mi je na kraju utakmice
rekao kako nije siguran da ce doci gledati i dati podrsku voljenom klubu u mecu protiv bugarskog predstavnika.
Znas zasto? Citiram:Da,ovu sam gledao,znas,nije neka guzva,tako da mogu parirati mladjoj raji,ima dovoljno
prostora za sve...a vec narednu,ne znam,bice sigurno guzva,nedovoljno mjesta za sve,a ja nemam snage...
Nakon toga pogledao je prema Zapadu,pozdravio se i otisao.
Ono sto me posebno fasciniralo kod gospodina je njegovo poznavanje igraca i uopste fudbala.
Na poluvremenu utakmice mi je rekao,treba Žare da igra ako mislimo sa dva gola prednosti da idemo na revans.