M. Tel Aviv - Khazar L.
Pogledajte treci gol...treba se cuvati sudija, siljit ce samo tako ovim Izraelcima
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije tacno no dobro,od koga je navilkli smosmoki_choko wrote:Željo protiv Maccabija u 20:30 sati, ulaznice 5 i 10 KM
U naredni četvrtak, 28. jula, Željezničar na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović - Hase” igra prvi meč trećeg pretkola Evropske lige protiv Maccabija, sa početkom u 20.30 sati.
Prema informacijama iz kluba sa Grbavice, ulaznice će se prodavati po cijeni od 5 KM, za sjevernu i južnu tribinu, te 10 KM koliko će se morati izdvojiti za istočnu. Zapad ponovo neće biti u funkciji, baš kao ni u mečevima Željezničar - Sheriff, odnmosno Sarajevo - Orebro.
Revanši su na rasporedu za 14 dana, tačnije, uzvratni susreti igrat će se 11. avgusta, dana nakon meča naše reprezentacije i Grčke.
Ma satro jeste ali nidje veze kad pogledas sta se sve broji u suteve prema goluLakat Jebić wrote:imal ko onu statistiku na kraju? jel sheriff imao sut u okvir gola? koliko sam ja upratio, dok je bio prenos iz moldavije, nije...
ganjeta wrote:Večeras u Bilbu kod Katedrale hala gori,puno Manijaka ,bilo je i pitara vecinom starija raja,cugalo se,slavilo bio je svega...fakat opusteno![]()
Odem poslije malo da prosetam sa ženom i na časršiji kod Hodžica prilaze mi dva lika sa pitanjem kakva je to majica (SRCU DRAGA BOJA PLAVA) kao ne možeš to ovdje nositi,ovo je nas dio gradato kad odes dole pa nosi ovdje ne moze...sad si prošo i vise nikad
![]()
Ja huligana
Skinuli me do pasajufka developer wrote: i? sta bi?
ganjeta wrote: Odem poslije malo da prosetam sa ženom i na časršiji kod Hodžica prilaze mi dva lika sa pitanjem kakva je to majica (SRCU DRAGA BOJA PLAVA) kao ne možeš to ovdje nositi,ovo je nas dio gradato kad odes dole pa nosi ovdje ne moze...sad si prošo i vise nikad
![]()
Ja huligana
Ništa, doš'o hin minibus za Hrešu i svak svojim poslomjufka developer wrote:ganjeta wrote:Večeras u Bilbu kod Katedrale hala gori,puno Manijaka ,bilo je i pitara vecinom starija raja,cugalo se,slavilo bio je svega...fakat opusteno![]()
Odem poslije malo da prosetam sa ženom i na časršiji kod Hodžica prilaze mi dva lika sa pitanjem kakva je to majica (SRCU DRAGA BOJA PLAVA) kao ne možeš to ovdje nositi,ovo je nas dio gradato kad odes dole pa nosi ovdje ne moze...sad si prošo i vise nikad
![]()
Ja huligana
i? sta bi?
Ali bas debili.Sto je najgore ti su likovi prolazili pored Bilba gdje ponavljam bilo ludilo,Grbavica se orila do Centrala..i ono samo hladno su gledali,ipak je bila masa ljudi a ti nemaju muda,imam osjecaj kao da su me pratili kad sam ostao sam,onda su prislli jer je drug vec biio otis'o.Rookie wrote:ganjeta wrote: Odem poslije malo da prosetam sa ženom i na časršiji kod Hodžica prilaze mi dva lika sa pitanjem kakva je to majica (SRCU DRAGA BOJA PLAVA) kao ne možeš to ovdje nositi,ovo je nas dio gradato kad odes dole pa nosi ovdje ne moze...sad si prošo i vise nikad
![]()
Ja huliganaLoše mi, majke mi kad to pročitam. Danas idem gradom i rumena armija navijača. Desetak omladinaca od po 12,5 godina se razmahala, svi imaju uredno majice navijačke grupe i usred Ferhadije dječak hrače u izlog banke
Nasekiran sam sad. Čuj njihov dio grada
Mangupi, nema šta, dobro ste prošli ti i žena
![]()
![]()
Ništa, treba sad iz inata pred sebiljem slavit duplu krunu, pa da vidimo te strašne huligane. A opet isto se desi i obratno, sigurno. Debilizam. Hajde da si imao neke huliganske oznake ili nešto, ali ta majica... Kakvi debili!
A šta ce bitijufka developer wrote:ganjeta wrote:Večeras u Bilbu kod Katedrale hala gori,puno Manijaka ,bilo je i pitara vecinom starija raja,cugalo se,slavilo bio je svega...fakat opusteno![]()
![]()
Ja huligana
i? sta bi?
Hoces reci da su ga spasile LAZINE markice? Sve je moguce!LSD wrote:A šta ce bitijufka developer wrote:ganjeta wrote:Večeras u Bilbu kod Katedrale hala gori,puno Manijaka ,bilo je i pitara vecinom starija raja,cugalo se,slavilo bio je svega...fakat opusteno![]()
![]()
Ja huligana
i? sta bi?...ganjeta im opalio po tač iza uha i dao im po marku sa sebi kupe buhtle