FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
campa_xxx

#376 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by campa_xxx »

Highlights
M. Tel Aviv - Khazar L.

Pogledajte treci gol...treba se cuvati sudija, siljit ce samo tako ovim Izraelcima :roll:
ganjeta

#377 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by ganjeta »

Rookie wrote:
ganjeta wrote:Željo Serif Mubarek Olsun :dance:
Osim :mrgreen:
Image

:mrgreen:
campa_xxx

#378 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by campa_xxx »

I jos nesto...bolji su kad igraju kuci, imaju solidne navijace i lijep stadion koji prima oko 14 500 i znaju lijepu atmosferu napraviti...dok teze igraju u gostima sto i pokazuju njihovi rezultati u poslijednjih nekoliko godina. Treba iskoristiti priliku sto prvu igramo kuci i pokusati ih dobiti bez primljenog gola!
I bez obzira na koeficijent i te gluposti, mislim da su trenutno duplo bolji i opasniji od Sheriffa!
ganjeta

#379 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by ganjeta »

Image

:thumbup:
Lakat Jebić

#380 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by Lakat Jebić »

imal ko onu statistiku na kraju? jel sheriff imao sut u okvir gola? koliko sam ja upratio, dok je bio prenos iz moldavije, nije...
miky

#381 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by miky »

smoki_choko wrote:Željo protiv Maccabija u 20:30 sati, ulaznice 5 i 10 KM

U naredni četvrtak, 28. jula, Željezničar na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović - Hase” igra prvi meč trećeg pretkola Evropske lige protiv Maccabija, sa početkom u 20.30 sati.

Prema informacijama iz kluba sa Grbavice, ulaznice će se prodavati po cijeni od 5 KM, za sjevernu i južnu tribinu, te 10 KM koliko će se morati izdvojiti za istočnu. Zapad ponovo neće biti u funkciji, baš kao ni u mečevima Željezničar - Sheriff, odnmosno Sarajevo - Orebro.

Revanši su na rasporedu za 14 dana, tačnije, uzvratni susreti igrat će se 11. avgusta, dana nakon meča naše reprezentacije i Grčke.
Nije tacno no dobro,od koga je navilkli smo :)
campa_xxx

#382 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by campa_xxx »

Lakat Jebić wrote:imal ko onu statistiku na kraju? jel sheriff imao sut u okvir gola? koliko sam ja upratio, dok je bio prenos iz moldavije, nije...
Ma satro jeste ali nidje veze kad pogledas sta se sve broji u suteve prema golu
smoki_choko

#383 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by smoki_choko »

Sheriff vs Željezničar
Goals scored 0 - 0
Goal attempts 4 - 2
Attempts off target 8 - 3
Corners 5 - 5
Offsides 5 - 0
Fouls committed 24 . 20
Yellow cards 3 - 2
Red cards 0 - 0
ganjeta

#384 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by ganjeta »

Večeras u Bilbu kod Katedrale hala gori,puno Manijaka ,bilo je i pitara vecinom starija raja,cugalo se,slavilo bio je svega...fakat opusteno :thumbup:
Odem poslije malo da prosetam sa ženom i na časršiji kod Hodžica prilaze mi dva lika sa pitanjem kakva je to majica (SRCU DRAGA BOJA PLAVA) kao ne možeš to ovdje nositi,ovo je nas dio grada :lol: to kad odes dole pa nosi ovdje ne moze...sad si prošo i vise nikad :lol:

Ja huligana :skoljka:
jufka developer

#385 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by jufka developer »

ganjeta wrote:Večeras u Bilbu kod Katedrale hala gori,puno Manijaka ,bilo je i pitara vecinom starija raja,cugalo se,slavilo bio je svega...fakat opusteno :thumbup:
Odem poslije malo da prosetam sa ženom i na časršiji kod Hodžica prilaze mi dva lika sa pitanjem kakva je to majica (SRCU DRAGA BOJA PLAVA) kao ne možeš to ovdje nositi,ovo je nas dio grada :lol: to kad odes dole pa nosi ovdje ne moze...sad si prošo i vise nikad :lol:

i? sta bi?
vinnie_jones

#386 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by vinnie_jones »

ganjeta wrote:Image

:thumbup:
prava momčina aBd u četvrtak da skine fržu u zvaničnim utakmicama :thumbup:
ganjeta

#387 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by ganjeta »

jufka developer wrote: i? sta bi?
Skinuli me do pasa :P

Iskulirao opasne dečke :dance:
Rookie

#388 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by Rookie »

ganjeta wrote: Odem poslije malo da prosetam sa ženom i na časršiji kod Hodžica prilaze mi dva lika sa pitanjem kakva je to majica (SRCU DRAGA BOJA PLAVA) kao ne možeš to ovdje nositi,ovo je nas dio grada :lol: to kad odes dole pa nosi ovdje ne moze...sad si prošo i vise nikad :lol:

:roll: Loše mi, majke mi kad to pročitam. Danas idem gradom i rumena armija navijača. Desetak omladinaca od po 12,5 godina se razmahala, svi imaju uredno majice navijačke grupe i usred Ferhadije dječak hrače u izlog banke :oops: Nasekiran sam sad. Čuj njihov dio grada :roll: Mangupi, nema šta, dobro ste prošli ti i žena :oops: :roll:
Ništa, treba sad iz inata pred sebiljem slavit duplu krunu, pa da vidimo te strašne huligane. A opet isto se desi i obratno, sigurno. Debilizam. Hajde da si imao neke huliganske oznake ili nešto, ali ta majica... Kakvi debili! :lol:
vinnie_jones

#389 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by vinnie_jones »

jufka developer wrote:
ganjeta wrote:Večeras u Bilbu kod Katedrale hala gori,puno Manijaka ,bilo je i pitara vecinom starija raja,cugalo se,slavilo bio je svega...fakat opusteno :thumbup:

i? sta bi?
Ništa, doš'o hin minibus za Hrešu i svak svojim poslom :lol: :-)
LSD

#390 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by LSD »

Medunjanin je glavni igrac kod ovih jevreja, tako da ocekujem da mu Osim sveže jednog igraca za vrat (možda Svraka ili cak Savić).
Smajić danas u vrlo bitnoj tekmi u prvih 11 ,a Višća na klupi citavu tekmu :roll: Nyema je fakat beton igrac ,može igrati na svim defanzivnim pozicijama...danas je imao samo jedan kiks kad ga je neki igrac prevario i oteo mu loptu, ostale duele je rutinski dobio (posebno je jak u skoku).
Rookie

#391 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by Rookie »

Mene je danas Savić zabrinjavao. Znači, trojke iz Zvijezde se bojim :mrgreen: Karić, Vasilić i Savić. Evo izvještaj.

Je li ovo Nyema fatihu uči? :mrgreen: Mislim, zaboli me, al' eto, ako jeste, iznenađen sam :mrgreen: Ni pozitivno, ni negativno :mrgreen:
vinnie_jones

#392 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by vinnie_jones »

Nešto kontam Nyema bi komotno mogao i na zadnjeg veznog a Smajke 'nako, nije nešto bio raspoložen, imamo Kvesića valjda će se i Selimović 100% oporaviti, šta li je sa Vlad Tepešom (Drakulom)?
ganjeta

#393 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by ganjeta »

Rookie wrote:
ganjeta wrote: Odem poslije malo da prosetam sa ženom i na časršiji kod Hodžica prilaze mi dva lika sa pitanjem kakva je to majica (SRCU DRAGA BOJA PLAVA) kao ne možeš to ovdje nositi,ovo je nas dio grada :lol: to kad odes dole pa nosi ovdje ne moze...sad si prošo i vise nikad :lol:

:roll: Loše mi, majke mi kad to pročitam. Danas idem gradom i rumena armija navijača. Desetak omladinaca od po 12,5 godina se razmahala, svi imaju uredno majice navijačke grupe i usred Ferhadije dječak hrače u izlog banke :oops: Nasekiran sam sad. Čuj njihov dio grada :roll: Mangupi, nema šta, dobro ste prošli ti i žena :oops: :roll:
Ništa, treba sad iz inata pred sebiljem slavit duplu krunu, pa da vidimo te strašne huligane. A opet isto se desi i obratno, sigurno. Debilizam. Hajde da si imao neke huliganske oznake ili nešto, ali ta majica... Kakvi debili! :lol:
Ali bas debili.Sto je najgore ti su likovi prolazili pored Bilba gdje ponavljam bilo ludilo,Grbavica se orila do Centrala..i ono samo hladno su gledali,ipak je bila masa ljudi a ti nemaju muda,imam osjecaj kao da su me pratili kad sam ostao sam,onda su prislli jer je drug vec biio otis'o.

Prilaze i govore kao kakva je to majica :... reko normala kume :mrgreen: :dance:

Fakat ne vezano za mene večeras ali dokle debilizam idi bolan slavi,jebi mater,slušaj Džinovica radi šta hoćeš..pusti se seljačkih fazona :-)
LSD

#394 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by LSD »

jufka developer wrote:

i? sta bi?
A šta ce biti :? ...ganjeta im opalio po tač iza uha i dao im po marku sa sebi kupe buhtle 8-)
Rookie

#395 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by Rookie »

Nego, malo o Želji :mrgreen: Vasilić je imao par kikseva. Prvi kad nam je onaj lijevi bek u prvom pol. ušao u 16 iskosa i šutao preko gola iz super pozicije. I kasnije još zabelajio kad je trebao čistu loptu da izbije. Ali ipak, vrlo dobra partija. Uglavnom, bavim se mišlju da bismo bili daleko bolja ekipa kad bismo imali pouzdanog golmana i jednog zadnjeg veznog pokretljivijeg od Savića, sa boljom predajom lopte. Ili recimo, da imamo još jednog super stopera da igra uz Bogija, pa da Savića mijenja Nyema u vezi. Trebalo je sačuvati Šehića za ove evropske utakmice.
ODVRATAN_i_GADAN

#396 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

LSD wrote:
jufka developer wrote:

i? sta bi?
A šta ce biti :? ...ganjeta im opalio po tač iza uha i dao im po marku sa sebi kupe buhtle 8-)
Hoces reci da su ga spasile LAZINE markice? Sve je moguce! :) :)
ganjeta

#397 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by ganjeta »

Puno smo bolje izgledali sa Vasilićem nego sa Stanom.Nyema moze igrati sve sto mu se kaže,kontam kad se Karić povrijedio sad ce Patrick sa fatihom na gol stati :D
I nikako mi nije jasno kod one sanse u 90.min za nijh kako Karić nije iš'o na loptu da ono hvata,pa prelagana je bila i u pet metara :-)

Bogičević je beton ove dvije tekme,nije izgubio duela :thumbup:

P.S. Lazine markice za život i smrt :mrgreen: :dance:
Rookie

#398 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by Rookie »

Jadranko me stvarno pozitivno iznenadio. On i Zeba najbolji u ovom dvomeču.
LSD

#399 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by LSD »

Begičević je u ove dvije tekme bio odlican :thumbup: da ga ne ureknem.
Vasilić, jbg taj lik mi nikako ne ulijeva neko povjerenje...ali dobar je danas bio.
Savić je ,po meni, misteriozan igrac :-) cak mislim da bi bio korisniji kad bi igrao naprijed bliže golu protivnika jer zna zabiti (glavom, nogom -svejedno), zna se ubaciti, ima nos za gol...ali pitanje je gdje ga staviti :? umjesto Zebe ne može nikako, a nije za krila jer nema te predispozicije.
Svraka je isto vrlo koristan, ne zna pretjerano sa loptom ali vrlo borben igrac.
O Nyemi ne treba trošiti rijeci - zvijer :thumbup: kako i odakle je njega Osim iskopao :shock: , ovo što Patrik pokazuje u svetom dresu je gotovo perfektno.
Kariću treba vremena da se malo dozove i vjerujem da ce biti dobra opcija na golu...nije ko Šeha naravno, ali bice on sasvim pristojna zamjena kako vrijeme bude odmicalo.
ganjeta

#400 Re: FK Željezničar - Europa League 2011/2012

Post by ganjeta »

Vratio se u formu u pravo vrijeme,poslije onakve povrede ovako igrat,mogu samo vrhunski igrači,Bogi to jest sigurno :thumbup:

P.S . Kad ce doci @ bez idejni :razz: mislim da je u Moldaviji,jedva čekam njegove utiske 8-)
Post Reply