Ja Mahalusha ;)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- headbanger
#376 Re: Ja Mahalusha ;)
jos vam besana fali i sve ste na okupu
- Korisnicko ime
#377 Re: Ja Mahalusha ;)
A Clooney look?Luce wrote:Faca je, sto jest jest...

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#378 Re: Ja Mahalusha ;)
ma dobar je kako god ga okrenesKorisnicko ime wrote:A Clooney look?Luce wrote:Faca je, sto jest jest...

- MedenoSrce
#380 Re: Ja Mahalusha ;)
Imal sta plavo, visoko za mene? Ne mora biti politicar, ko bi ga slusao.
-
Gospoda Ministarka
#381 Re: Ja Mahalusha ;)
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 15/02/2013 09:35, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#382 Re: Ja Mahalusha ;)
oslijepih

- samo malo reloaded
#383 Re: Ja Mahalusha ;)
Meni kazu da licim na Nadana Vidosevica, mladja verzija
(sad ce Labud kako se ulizujem forumasicama, a ja samo iskren
)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#384 Re: Ja Mahalusha ;)
ja ličim

- samo malo reloaded
#386 Re: Ja Mahalusha ;)
Na sta licis komi, na loptu?
mima, daj bona, kuca mi bioloski sat, pusti me da vrisnem

mima, daj bona, kuca mi bioloski sat, pusti me da vrisnem
- Korisnicko ime
#387 Re: Ja Mahalusha ;)
Ovo kao Mujo kad se vozio u kupeu sa trebom koja je naglas komentarisala da po istrazivanju koji upravo cita Indijanci imaju najvece a Madjari mogu najduze.samo malo reloaded wrote:Meni kazu da licim na Nadana Vidosevica, mladja verzija(sad ce Labud kako se ulizujem forumasicama, a ja samo iskren
)
Mujo ce nakon toga "Vrijeme je da se predstavim...Lajosz Vinetu"....
- samo malo reloaded
#388 Re: Ja Mahalusha ;)
Korisnicko ime wrote:Ovo kao Mujo kad se vozio u kupeu sa trebom koja je naglas komentarisala da po istrazivanju koji upravo cita Indijanci imaju najvece a Madjari mogu najduze.samo malo reloaded wrote:Meni kazu da licim na Nadana Vidosevica, mladja verzija(sad ce Labud kako se ulizujem forumasicama, a ja samo iskren
)
Mujo ce nakon toga "Vrijeme je da se predstavim...Lajosz Vinetu"....
- Bellydancesuperstar
#389 Re: Ja Mahalusha ;)
nije meni taj Nadan nešto.
- ema_
#390 Re: Ja Mahalusha ;)
Nefsun wrote:Ja večeras gledala ''predstavu''![]()
![]()
Štaš tiiii tamo?
- ema_
#391 Re: Ja Mahalusha ;)
I ja htjedoh vidjeti, al kad spomenuše nakav kabare, bi mi šuhveli
Mesčini da je to ono nešta 
- Irm@
#392 Re: Ja Mahalusha ;)
prvo moram Nadana.. uh njam njamNefsun wrote:Pokušaj kabarea![]()
kao neka komedija![]()
ismijavanje svega i svačega, što je meni onako neukusno totalno ispalo
Ali ukusi su različiti...
a za predstavu...hmm..bilo je smijesnih "fazona" ali mi je to sve nekako "sex and the city wanna be"... mogu misliti kakva je knjiga
helem..treslo se bro rodio se mis...
- Zelena Carapa
#393 Re: Ja Mahalusha ;)
wow, kako vedrana seksan zaluta ovdje?Gospoda Ministarka wrote:Nakon sto sam vidjela autoricu(), i neke njene stavove koji se jedino mogu iznijeti kod "Agenta 007", jer covjek samo o tome vazi, i knjigu i predstavu i tu autoricu sam prekrizila. U ostalom, nikad me nisu zanimale ni kvazi spisateljice poput nje, Vedrane Seksan, Vedrane Rudan....
Vedrana je po meni jedna izuzetno inteligentna, nacitana, duhovita i uspjesna zena cije kolumne u graciji godinama s nestrpljenjem ocekujem. Nije zasluzila da bude u kategoriji sa ove dvije.
- Šef
#394 Re: Ja Mahalusha ;)
Meni je Vedrana Seksan oličenje mahaluše.Zelena Carapa wrote:wow, kako vedrana seksan zaluta ovdje?Gospoda Ministarka wrote:Nakon sto sam vidjela autoricu(), i neke njene stavove koji se jedino mogu iznijeti kod "Agenta 007", jer covjek samo o tome vazi, i knjigu i predstavu i tu autoricu sam prekrizila. U ostalom, nikad me nisu zanimale ni kvazi spisateljice poput nje, Vedrane Seksan, Vedrane Rudan....
![]()
Vedrana je po meni jedna izuzetno inteligentna, nacitana, duhovita i uspjesna zena cije kolumne u graciji godinama s nestrpljenjem ocekujem. Nije zasluzila da bude u kategoriji sa ove dvije.
- plain vanilla
#395 Re: Ja Mahalusha ;)
Jel to ona sto reklamira obrve?Zelena Carapa wrote:wow, kako vedrana seksan zaluta ovdje?Gospoda Ministarka wrote:Nakon sto sam vidjela autoricu(), i neke njene stavove koji se jedino mogu iznijeti kod "Agenta 007", jer covjek samo o tome vazi, i knjigu i predstavu i tu autoricu sam prekrizila. U ostalom, nikad me nisu zanimale ni kvazi spisateljice poput nje, Vedrane Seksan, Vedrane Rudan....
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#396 Re: Ja Mahalusha ;)
Jes.plain vanilla wrote:
Jel to ona sto reklamira obrve?
- plain vanilla
#397 Re: Ja Mahalusha ;)
Ja nju ne volem, a tita mi nisam ljubomornaladyblue18 wrote:Jes.plain vanilla wrote:
Jel to ona sto reklamira obrve?
- samo malo reloaded
#398 Re: Ja Mahalusha ;)
Ja bi ti preporucio i Jelenu Veljacu. Tu su negdje, po intelektu.Zelena Carapa wrote:wow, kako vedrana seksan zaluta ovdje?Gospoda Ministarka wrote:Nakon sto sam vidjela autoricu(), i neke njene stavove koji se jedino mogu iznijeti kod "Agenta 007", jer covjek samo o tome vazi, i knjigu i predstavu i tu autoricu sam prekrizila. U ostalom, nikad me nisu zanimale ni kvazi spisateljice poput nje, Vedrane Seksan, Vedrane Rudan....
![]()
- Zelena Carapa
#399 Re: Ja Mahalusha ;)
Mozda da se malo vise uneses u ono sto radi, vrlo je wittyŠef wrote:Meni je Vedrana Seksan oličenje mahaluše.Zelena Carapa wrote:wow, kako vedrana seksan zaluta ovdje?Gospoda Ministarka wrote:Nakon sto sam vidjela autoricu(), i neke njene stavove koji se jedino mogu iznijeti kod "Agenta 007", jer covjek samo o tome vazi, i knjigu i predstavu i tu autoricu sam prekrizila. U ostalom, nikad me nisu zanimale ni kvazi spisateljice poput nje, Vedrane Seksan, Vedrane Rudan....
![]()
- Zelena Carapa
#400 Re: Ja Mahalusha ;)
eh sad, ne bih se slozila... povrsno razmisljanje. Zena magistrirala u Londonu kao Chevening stipendista, ali ele nejse pljuvati je lakse. Pomaze nasem egusamo malo reloaded wrote:Ja bi ti preporucio i Jelenu Veljacu. Tu su negdje, po intelektu.Zelena Carapa wrote:wow, kako vedrana seksan zaluta ovdje?Gospoda Ministarka wrote:Nakon sto sam vidjela autoricu(), i neke njene stavove koji se jedino mogu iznijeti kod "Agenta 007", jer covjek samo o tome vazi, i knjigu i predstavu i tu autoricu sam prekrizila. U ostalom, nikad me nisu zanimale ni kvazi spisateljice poput nje, Vedrane Seksan, Vedrane Rudan....
![]()