How I Met Your Mother
Moderator: _BataZiv_0809
-
Mustang1
#376 Re: How I Met Your Mother
Zar on ima sestru ? Pretpostavljam da je spomenuta u onoj epizodu kad se upoznao sa ocem ali se ne sjecam detalja znam da ima onaj klinac mladji 
- irac300
#377 Re: How I Met Your Mother
Seinfeld ne može u istu rečenicu s ovim sapunjarama. Meni je to kultna serija, isto kao i Mućke, jednostavno su izvan svake kategorije.Comrad wrote:Problem sa ovim serijama je taj jer oni stave neku radnju koja mora imati zavrsetak, jbg ovaj prica kako im je sreo majku. U ostalim iako nema na pocetku neke price, odjednom je ubace i onda nastane sapunica. Ted ce kad tad morati to reci, ljudima je zanimljiva neizvjesnost 2-3 sezone, ali ej ba 7 sezona ma goni se u neku stvar.
Zato je Seinfeld tu bio najjaci, napravio seriju ni o cemu. I mogla je imati hiljadu sezona ne bi nikad dosadila, jer je to serija ni o cemu, nista se ne desava, nista ne ocekujes itd.![]()
Ajd sad Ž.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#378 Re: How I Met Your Mother
kako sam vam upoznao majku
je sistemski pogrešno postavljen
lik koji je odradio toliko dobrih ženski je u depresiji što mu se prijatelj koji je bio samo s jednom ženom u posljednjih 9 godina ženi
a ima drugog legendarnog prijatelja
uspješan lijep poslovni čovjek...
serija je trebala nakon prve sezone prestati
ili se sve trebalo na drugim temeljima graditi...
je sistemski pogrešno postavljen
lik koji je odradio toliko dobrih ženski je u depresiji što mu se prijatelj koji je bio samo s jednom ženom u posljednjih 9 godina ženi
a ima drugog legendarnog prijatelja
uspješan lijep poslovni čovjek...
serija je trebala nakon prve sezone prestati
ili se sve trebalo na drugim temeljima graditi...
- dinoo1898
#379 Re: How I Met Your Mother
jeste barnijeva sestra, ja vidio na 9gag-u frajer napravio analizu od 300 metaratodd_smith wrote:pa odmah znas da nije ona cim kaze djeci "Aunt Robyn"dinoo1898 wrote:kad je ted poljubio robin u jednoj od ovih zadnjih epizoda ja sam pop***iosamo gledam da vidim ko je prokleta majka
![]()
Barnijeva sestra je to sigurno, imam osjecaj za feeling
hahaha a znam da nije nego me pravo nervira Ted jer je labilan hahahah
- dinoo1898
#380 Re: How I Met Your Mother
mucke (prvih par sezona barem) je po meni najbolja serija ikada napravljenairac300 wrote:Seinfeld ne može u istu rečenicu s ovim sapunjarama. Meni je to kultna serija, isto kao i Mućke, jednostavno su izvan svake kategorije.Comrad wrote:Problem sa ovim serijama je taj jer oni stave neku radnju koja mora imati zavrsetak, jbg ovaj prica kako im je sreo majku. U ostalim iako nema na pocetku neke price, odjednom je ubace i onda nastane sapunica. Ted ce kad tad morati to reci, ljudima je zanimljiva neizvjesnost 2-3 sezone, ali ej ba 7 sezona ma goni se u neku stvar.
Zato je Seinfeld tu bio najjaci, napravio seriju ni o cemu. I mogla je imati hiljadu sezona ne bi nikad dosadila, jer je to serija ni o cemu, nista se ne desava, nista ne ocekujes itd.![]()
Ajd sad Ž.
-
todd_smith
#381 Re: How I Met Your Mother
polu-sestra, isto je to..kcerka od oca koja pohadja fax u istom vremenskom periodu kada je Ted govorio da je majka bila u onoj ucioniciBubalo1 wrote:Zar on ima sestru ? Pretpostavljam da je spomenuta u onoj epizodu kad se upoznao sa ocem ali se ne sjecam detalja znam da ima onaj klinac mladji
- zlaataan
#382 Re: How I Met Your Mother
I još znamo da će je Ted upoznati na vjenčanju na kojem je bio kum, a pogodite ko je Barneyjev kum.todd_smith wrote:polu-sestra, isto je to..kcerka od oca koja pohadja fax u istom vremenskom periodu kada je Ted govorio da je majka bila u onoj ucioniciBubalo1 wrote:Zar on ima sestru ? Pretpostavljam da je spomenuta u onoj epizodu kad se upoznao sa ocem ali se ne sjecam detalja znam da ima onaj klinac mladji![]()
-
todd_smith
#383 Re: How I Met Your Mother
logika ti je todinoo1898 wrote:jeste barnijeva sestra, ja vidio na 9gag-u frajer napravio analizu od 300 metaratodd_smith wrote:pa odmah znas da nije ona cim kaze djeci "Aunt Robyn"dinoo1898 wrote:kad je ted poljubio robin u jednoj od ovih zadnjih epizoda ja sam pop***iosamo gledam da vidim ko je prokleta majka
![]()
Barnijeva sestra je to sigurno, imam osjecaj za feeling
hahaha a znam da nije nego me pravo nervira Ted jer je labilan hahahah
-
todd_smith
#384 Re: How I Met Your Mother
zlaataan wrote:I još znamo da će je Ted upoznati na vjenčanju na kojem je bio kum, a pogodite ko je Barneyjev kum.todd_smith wrote:polu-sestra, isto je to..kcerka od oca koja pohadja fax u istom vremenskom periodu kada je Ted govorio da je majka bila u onoj ucioniciBubalo1 wrote:Zar on ima sestru ? Pretpostavljam da je spomenuta u onoj epizodu kad se upoznao sa ocem ali se ne sjecam detalja znam da ima onaj klinac mladji![]()
ova serija ima vise zapleta i zagonetki nego LOST
- Jack Be Nimble
#385 Re: How I Met Your Mother
Ima li kraja ovoj seriji? Cekam zadnju epizodu da vidim ko je mama.
-
todd_smith
#386 Re: How I Met Your Mother
mozes misliti kako je njegovoj djeciJack Be Nimble wrote:Ima li kraja ovoj seriji? Cekam zadnju epizodu da vidim ko je mama.
-
Mustang1
#387 Re: How I Met Your Mother
Mene zanima da li ce biti samo trenutak kada ju je upoznao i to u zadnjoj epizodi .. ili ce biti sve do trenutka u kojem je sada sa djecom u godinama u kojima ih prikazuje na pocetku 
- Digla_da_kreci
#388 Re: How I Met Your Mother
^^ Kako nas razvodnjavaju, vidjeces kad u zadnjoj minuti zadnje epizode samo prikazu njenu facu i mi svi ono aaaaaaaa i paf, kraj.

-
Anne Boleyn
#389 Re: How I Met Your Mother
Je l' ovo sad zadnja sezona, ili će biti i 8.? Ova sezona mi je baš dosadna, vrijeme bi im bilo da završe.
- Jack Be Nimble
#390 Re: How I Met Your Mother
Potpisali su 8. sezonu 
-
Anne Boleyn
#391 Re: How I Met Your Mother
Onda se samo nadam da će biti zanimljivija od ove...Jack Be Nimble wrote:Potpisali su 8. sezonu
- Lakat Jebić
#393 Re: How I Met Your Mother
u zadnjoj epizodu su na kraju imali kritiku samih sebe sto ovo sve predugo traje 
-
Mustang1
#394 Re: How I Met Your Mother
Evo ja hocu da stavim da skida i zaboravio da je sinoc bilo .. Ocekujem puno od ove epizode sa obzirom na kraj prosle
Ne mislim sto se smijeha tice nego price 
- hopi
#395 Re: How I Met Your Mother
bilo bi bolje da otkriju ko je majka, pa onda još mogu snimiti sezonu-dvije,ali bojim se da će na kraju tek otkriti ko je majka, ipak se serija zove how i met your mother-kada to otkrije kraj serije.
- threshold
#396 Re: How I Met Your Mother
Ja can ne mislim ni da ce otkriti ko je ona, vec samo kako ju je upoznao.
Pa ne zove se serija How I met your mother and who she is.
U svakom slucaju legendarni, ali isti koncept kao FRIENDS:
*streber,
*zenskaros,
*slatka djevoka
*i ova druga zenska
itd itd,
klasicna sapuniKa.
*streber,
*zenskaros,
*slatka djevoka
*i ova druga zenska
itd itd,
klasicna sapuniKa.
-
dragonz
#397 Re: How I Met Your Mother
BLITZ.........................
je rješenje ove serije
je rješenje ove serije
- Jack Be Nimble
#398 Re: How I Met Your Mother
Pa svaki je show takav sem Seinfeld-a. Prva mozda druga sezona budu ono wow ispucaju svoju originalnost i onda ostaje sapunica. Svaki epizoda isti vic, ali gledas da vidis kako ce Ross zavrsiti sa Rachael itd.threshold wrote:Ja can ne mislim ni da ce otkriti ko je ona, vec samo kako ju je upoznao.
*streber,
*zenskaros,
*slatka djevoka
*i ova druga zenska
itd itd,
klasicna sapuniKa.
-
Mustang1
#399 Re: How I Met Your Mother
Nek se jebu vise
Sav sam se raspizdio na kraju hocu i ja da upoznam pravu i da se zenim