Bieće bolje. Hvala Senadu za dobre partije u kvalifikacijama
Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#376 Re: Senad Lulić
Što pljujete po njemu? Pogriješio jeste, al igrači su skloni tome... Sve i jedan, jer su ljudska bića...
i sretno u nastavku karijere, posebno u reprezentativnom dresu
- and
#377 Re: Senad Lulić
stvarno je debil onaj stark.pomoćnici su ga malo izvadiliultima_palabra wrote:Ma ono je za mene lakrdija, dobio žuti i poslije toga odmah crveni a da poslije žutog nije riječ rekao![]()
Mada se znalo da je Stark egoistični ludak koji će htjeti privući pažnju na sebe.
- slobodni armirach
#378 Re: Senad Lulić
nemoj zezat drug, pa jesli ti vidio sta je Stark radio,..vjerujem da bi i ti isto uradio, pa ono je bilo dno dna sudjenjeshalla wrote:Uh kako sam ljut na njega![]()
Znam ga lično, extra je momak, izrazito skroman, uvijek dobrog raspoloženja. Ali brate dokle, DOKLE više prigovori, gestikulacije rukama, pljeskanje sudiji i sl??? I onaj Edinov karton, šta igrači misle da postižu sa tim? Postižu samo to da okrećeš sudiju protiv sebe...
A što je najgore riječ je o ljudima koji igraju u najvećim svjetskim ligama, nije baš da igraju u našoj ligi pa da im prolaze prigovori...
Lulic svaka cast
da nije bilo pomocnika sudije nikad onaj merkelovac ne bi svirao penal
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#379 Re: Senad Lulić
Treba imati jake zivce i trpiti onu lakrdiju sudije...Lulicu svaka ti cast ja ti nista ne zamjeram
- denimb
#380 Re: Senad Lulić
Nema smisla napadi covjeka, poslije utakmice gdje je svaku ispravnu odluku donio pomocni sudija...sada valja svi shvatamo zaso je Stark izabarn za najgoreg sudca u Bundes ligi...
-
hau jes no
#381 Re: Senad Lulić
pomoćnici su bili za 10, sve su izvrnuli u našu koristand wrote:stvarno je debil onaj stark.pomoćnici su ga malo izvadiliultima_palabra wrote:Ma ono je za mene lakrdija, dobio žuti i poslije toga odmah crveni a da poslije žutog nije riječ rekao![]()
Mada se znalo da je Stark egoistični ludak koji će htjeti privući pažnju na sebe.
-
udrch
#382 Re: Senad Lulić
Te ba sitne sudijske odluke ubiju čovjeka u pojam..
Bezveze faul i klap gol..
Bezveze faul i klap gol..
- shalla
#383 Re: Senad Lulić
Da ali on je popizdio na ronaldov gol jer je mislio da je ofsajd a ofsajda nije bilo
Ma jbg sad, nebitno je, samo sam mišljenja da nam je debelo odmogao sa svojim nepromišljenim potezom. I da, ja sam također pizdio na Starka ali ja sam navijač a on je igrač/profesionalac 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#384 Re: Senad Lulić
mislim da se bunio na faul koji nije dosudjen, neshto slicno sto je sudac sve vrijeme sudio nashim igracimashalla wrote:Da ali on je popizdio na ronaldov gol jer je mislio da je ofsajd a ofsajda nije biloMa jbg sad, nebitno je, samo sam mišljenja da nam je debelo odmogao sa svojim nepromišljenim potezom. I da, ja sam također pizdio na Starka ali ja sam navijač a on je igrač/profesionalac
- jeza u ledja
#385 Re: Senad Lulić
Nema ona reakcija opravdanje. Ja kazem da imamo generalno problem s ovim, ali mislim da to ima veze sa pritiskom "historijske utakmice", pa kad pocnemo gubiti nastaje haos.
Nije on jedini, i na Dzeki se vidjela frustracija.
Ali jebavat ga.
Nije on jedini, i na Dzeki se vidjela frustracija.
Ali jebavat ga.
- shalla
#386 Re: Senad Lulić
Joj burazeru sve ja to kontam ali šta igrači misle da će dobiti sa tim??????Admir_1984 wrote:mislim da se bunio na faul koji nije dosudjen, neshto slicno sto je sudac sve vrijeme sudio nashim igracimashalla wrote:Da ali on je popizdio na ronaldov gol jer je mislio da je ofsajd a ofsajda nije biloMa jbg sad, nebitno je, samo sam mišljenja da nam je debelo odmogao sa svojim nepromišljenim potezom. I da, ja sam također pizdio na Starka ali ja sam navijač a on je igrač/profesionalac
Da će sudija promijeniti možda odluku šta li...
Ma kažem ti, nejse jbg, najveća je šteta što ga neće biti 2-3 tekme u narednim kvalifikacijama
-
todd_smith
#387 Re: Senad Lulić
jbte i Wenger sranje napravi pa stashalla wrote:Da ali on je popizdio na ronaldov gol jer je mislio da je ofsajd a ofsajda nije biloMa jbg sad, nebitno je, samo sam mišljenja da nam je debelo odmogao sa svojim nepromišljenim potezom. I da, ja sam također pizdio na Starka ali ja sam navijač a on je igrač/profesionalac
- denimb
#388 Re: Senad Lulić
shalla wrote:Da ali on je popizdio na ronaldov gol jer je mislio da je ofsajd a ofsajda nije biloMa jbg sad, nebitno je, samo sam mišljenja da nam je debelo odmogao sa svojim nepromišljenim potezom. I da, ja sam također pizdio na Starka ali ja sam navijač a on je igrač/profesionalac
Ok, ali reci mi kako igrati kada ti sudac ne dozvoljava da oduzmes loptu protivniku a da to nije faul...ono sjeckanje igre nisam vidio ni gledajuci nasu kantonalnu ligu...sve u sveu, udure je bilo sve dok je lopta bila u nogama Portugalaca...
I ne moras biti profesionalac da primjetis to!
-
convict
#389 Re: Senad Lulić
stvarno ne razumijem kako možete pravdati lulića za ovu večerašnju glupost. nije to pogrešan pas, ofulan zicer, nerezonski start, nego čista glupost i egoizam. nadam se da će dobiti što dužu kaznu, stvarno mu ovo nije trebalo
- denimb
#390 Re: Senad Lulić
convict wrote:stvarno ne razumijem kako možete pravdati lulića za ovu večerašnju glupost. nije to pogrešan pas, ofulan zicer, nerezonski start, nego čista glupost i egoizam. nadam se da će dobiti što dužu kaznu, stvarno mu ovo nije trebalo
E al' fakat, laku noc...
- shalla
#391 Re: Senad Lulić
Ama ljudi nebitno, ne morate meni govoriti o Lulićevim kvalitetima, i ljudskim i igračkim. Nekidan sam pričao sa njim 10-ak minuta, ne mogu vam opisati kako dobar momak, ja samo kažem da sam bio popizdio na njegovu glupost (jest glupost da mi je babo rođeni) jer sam mislio da se MOŽDA možemo vratiti, pogotovo mi je bilo krivo nakon što zabismo drugi gol...
Al bez obzira na sve ja ga volim ko brata rođenog, daBogda ga gledali još godinama u svetom dresu
Al bez obzira na sve ja ga volim ko brata rođenog, daBogda ga gledali još godinama u svetom dresu
-
Ripicipi
#392 Re: Senad Lulić
Evo Dzeko se "zahvaljuje" Lulicu za 6 komada 
-
todd_smith
#393 Re: Senad Lulić
potres_mozga wrote:Evo Dzeko se "zahvaljuje" Lulicu za 6 komada
-
Ripicipi
#394 Re: Senad Lulić
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=28241todd_smith wrote:potres_mozga wrote:Evo Dzeko se "zahvaljuje" Lulicu za 6 komada![]()
-
todd_smith
#395 Re: Senad Lulić
ima pravo ali jbg, ne valja ovako javo suigraca odmah, ni Spahic ko je kapiten ne bi ovako izjavio ali jbg razumije se ljut i ima pravo da bude ljutpotres_mozga wrote:http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=28241todd_smith wrote:potres_mozga wrote:Evo Dzeko se "zahvaljuje" Lulicu za 6 komada![]()
- USAblues
#396 Re: Senad Lulić
ne mogu da vjerujem da je Edin ovo rekao
nemoguceee
-
The 51st State
#397 Re: Senad Lulić
tacno, posten pristup bez relativizacije mora kad tad donijeti progres, za ovo vecerasnje zavaljivanje meni ne bi vise zaigro nikad, taman da je ronaldo himself. sta ako je 3:1, kao katastrofa? igraj, deri i nadaj se najboljem, to ti je jedino sto iz nase pozicije mozes ciniti dok se ne izdignes. cista manifestacija luzerskog mentaliteta, po meni najveca katastrofa vecerasnje utakmice.convict wrote:stvarno ne razumijem kako možete pravdati lulića za ovu večerašnju glupost. nije to pogrešan pas, ofulan zicer, nerezonski start, nego čista glupost i egoizam. nadam se da će dobiti što dužu kaznu, stvarno mu ovo nije trebalo
- denimb
#398 Re: Senad Lulić
A jebo te grom, pa nemogu da vjerujem...ajmo sve baciti na pleca jednoga igraca, nebitno sto je citava ekipa podbacila...bravo Dzeko rodila te majka...

-
Baudelaire
#399 Re: Senad Lulić
Kako bolan ne bi nikad više zaigrao? Šta vi pričate molim vas? Pa porazgovarati sa njim, reći mu da se sudiji A ne smije reći i slično. Mi kao da smo u najmanju ruku Njemačka ili Brazil pa ćemo reći Luliću zbogom.
- noiserr
#400 Re: Senad Lulić
Mozda nije trebo to javno reci, ali je u pravu. Svi su se momci stvarno maksimalno zalagali, i Lulic onako glupim potezom je sve to pokvario. Desava se, sta ces. Ali istina je da Lulic ne napravi glupost imali bi jos sansi. Jos da je Pape uveo Ibisevica ko sto je vjerovatno to planirao mozda smo mogli i izjednaciti.USAblues wrote:ne mogu da vjerujem da je Edin ovo rekao![]()
![]()
![]()
nemoguceee
Last edited by noiserr on 16/11/2011 01:55, edited 1 time in total.