Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
ROGOPEK

#376 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by ROGOPEK »

PipiDugaDevetka wrote:
ROGOPEK wrote:Zašto ne treba glasati za SDP?Zato što su oni nasljednici komunista koji su napravili najveći zločin u prošlom vijeku,a to je ukidanje uskotračne pruge za istočnu Bosnu.(Za vašu informaciju,to je bio najskuplji projekat u svijetu tog doba,a oni su je jednostavno uništili)
Jes' vala baš su zločin počinili.

Kad je ukinuše, presta pristizati užički sir na pijacu viza-vi Vijećnice, a i moja gospođa mama je pristigla tom prugom u Saraj'vo. Kad je ugledala svjetla grada sa koljena svoga brata učinilo joj se milion vatri gori, nije odvajala lice od prozora voza.

SKBiH i KP BiH nemaju veze sa današnjim SDP-om osim što su pravni nasljednici imovine i baštinici tekovina antifašističke borbe. Kapital je naučno djelo i ono vrijedi u svim sistemima. Čak ga i Amerikanci reaktiviraju svako malo.

Ovi vanredni izbori na IlidžU će biti test za najnoviju platformašku vlast i njihove poteze. Ko želi povratak SBiH i SDA vlasti, taj neće glasati za SDP Žilića.
Znači li to da ćeš,ti, od oca naslijediti imovinu,a geni ,j...š gene.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#377 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by PipiDugaDevetka »

ROGOPEK wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
ROGOPEK wrote:Zašto ne treba glasati za SDP?Zato što su oni nasljednici komunista koji su napravili najveći zločin u prošlom vijeku,a to je ukidanje uskotračne pruge za istočnu Bosnu.(Za vašu informaciju,to je bio najskuplji projekat u svijetu tog doba,a oni su je jednostavno uništili)
Jes' vala baš su zločin počinili.

Kad je ukinuše, presta pristizati užički sir na pijacu viza-vi Vijećnice, a i moja gospođa mama je pristigla tom prugom u Saraj'vo. Kad je ugledala svjetla grada sa koljena svoga brata učinilo joj se milion vatri gori, nije odvajala lice od prozora voza.

SKBiH i KP BiH nemaju veze sa današnjim SDP-om osim što su pravni nasljednici imovine i baštinici tekovina antifašističke borbe. Kapital je naučno djelo i ono vrijedi u svim sistemima. Čak ga i Amerikanci reaktiviraju svako malo.

Ovi vanredni izbori na IlidžU će biti test za najnoviju platformašku vlast i njihove poteze. Ko želi povratak SBiH i SDA vlasti, taj neće glasati za SDP Žilića.
Znači li to da ćeš,ti, od oca naslijediti imovinu,a geni ,j...š gene.
Biljana Plavšić wrote:*To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izražajan i diktira njihov stil mišljenja i ponašanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima. (o Bosnjacima u Bosni)

*Srbi iz Bosne, posebno oni koji žive u pograničnim regijama, imaju razvijenu specijalnu sposobnost da osjete opasnost po naciju i da razviju mehanizme samozaštite. U mojoj porodici uvijek je govoreno da su Srbi iz Bosne bolji od onih iz Srbije. Kao biolog znam da je najbolja sposobnost da se prilgode i prežive kod onih vrsta koje žive odmah do drugih koji su im prijetnja. Tako da je odvojenost Srba od drugih nacija i prirodan i potreban fenomen.

*Srba ima 12 miliona, neka ih šest miliona pogine. Opet će ona druga polovica uživati u plodovima rada i borbe.
Isti si ona!
LeonardoAC

#378 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by LeonardoAC »

Može li neko navesti kratke biografije ovih kandidata za načelnika...
po sistemu:
rođen gdje i kad, gdje šta završio, čim' se bavi, od čega živi... itd itd. Posebno me zanima ovaj SDP-ovac i njegova (kraća) biografija...
RodneyTrotter

#379 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by RodneyTrotter »

LeonardoAC wrote:Može li neko navesti kratke biografije ovih kandidata za načelnika...
po sistemu:
rođen gdje i kad, gdje šta završio, čim' se bavi, od čega živi... itd itd. Posebno me zanima ovaj SDP-ovac i njegova (kraća) biografija...
Evo ja ti mogu reć za Smaila Žilića. Rođen 11. veljača 1962., Kotorsko kod Doboja. Medicinsku školu završio 1978. godine a potom i Poljoprivredni fakultet 1982. godine (ne znam tacno jel u Zagrebu il Sarajevu). Ostalo kopiram iz njegove izjave: "Po zanimanju sam dipl.ing poljoprivrede, postdiplomac na Sarajevskom Univerzitetu, na odsjeku za ishranu, te dugogodišnji stručni saradnik na poljoprivrednom institutu u Sarajevu. Od 2004. god. postajem privatnik i vlasnik firme koja se bavi proizvodnjom i preradom mlijeka. Dosta dugo sam bio aktivan kao predsjednik KUD-a, omladinskih organizacija, u vrijeme studiranja podpredsjednik svih poljoprivrednih fakulteta i viših poljoprivrednih škola bivše nam države, predsjednik Ženskog rukometnog kluba "Ilidža", muzičar..."
Od 2004.je napustio ovaj poljoprivredni institut i počeo privatni posao. Prije je živio ondje kod Poljoprivrednog instituta prema Butmiru, sad živi u Hrasnici, Kovači, ima firmu, agrarna zadruga (tako nesto) "BHMILCH", bavi se preradom mlijeka i najviše radi izvoz za Njemačko-Austrijsko tržište. UGL čovjek iz naroda i moj favorit :D :bih:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#380 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Novi čovjek za našu Ilidžu
Intervju sa Smailom Žilićem, kandidatom za načelnika Općine Ilidža

Predstavljamo vam kratkiintervju sa Smailom Žilićem, kandidatom SDP-a na Prijevremenim izborima za Načelnikaopćine Ilidža

Image

- Gospodine Žilić, za početak, možete li nam ukratko reći nešto o sebi?
Dakle, ja sam Smail Žilić, rođen 11.02.1962 u Kotorskom kod Doboja, oženjen, imam dvoje djece i živim u Hrasnici. Po zanimanju sam dipl.ing poljoprivrede, postdiplomac na Sarajevskom Univerzitetu, na odsjeku za ishranu, te dugogodišnji stručni saradnik na poljoprivrednom institutu u Sarajevu. Od 2004. god. postajem privatnik i vlasnik firme koja se bavi proizvodnjom i preradom mlijeka. Dosta dugo sam bio aktivan kao predsjednik KUD-a, omladinskih organizacija, u vrijeme studiranja podpredsjednik svih poljoprivrednih fakulteta i viših poljoprivrednih škola bivše nam države, predsjednik Ženskog rukometnog kluba "Ilidža", muzičar....

- Šta Vas je motiviralo da se kandidujete za načelnika općine Ilidža?
Na ovo pitanje vam mogu dati bezbroj odgovora, ali istaći ću dva najvažnija razloga, a to su: a) haotično, anarhično i krajnje ozbiljno stanje u svakom segmentu funkcionisanja Ilidže kao urbane sredine; i b) katastrofalan odnos odgovornih naspram mladih, je stanje koje želim mijenjati. Istakao bih da se ne kandidujem zbog nekih ličnih interesa - ja sam čovjek privrednik, meni to kao pojedincu ne treba, ja želim napraviti jednu urbanu Ilidžu koja će se brinuti za svoje građane.

- Ukoliko ostvarite svoj cilj i pobijedite naizborima, da li imate u planu neke projekte i koji su to projekti kojim ćete doprinijeti općini Ilidža?
Kada se čovjek kandiduje, onda bi bio mahnit kada ne bi već imao spremljene ideje, projekte, nastojanja i aktivnosti. Nije teško imati projekat na Ilidži jer bukvalno" škripi" na sve strane: infrasktrukturalni projekti, projekti za mlade, privredni projekti...

- Opće poznata je činjenica da je izlaznost mladih na izbore veoma niska. Zanima nas Vaše mišljenje, kako mlade ljude animirati da izađu na dolazeće izbore?
Već sam rekao da imam dvoje odrasle djece. Omladina nema više vremena za gubljenje. Moj motiv ste upravo vi, mladi. Vama pripada budućnost ove zemlje, vama se mora pomoći da na tom putu budete ravnopravni građani ujedinjene Evrope. Mi to devedesetih godina nismo bili. Ovaj put BiH prema Evropi i svijetu, niko više ne može zaustaviti (a ima ih podobrano na sve strane). Vi morate biti spremni da sutra uskočite utaj "evropski" voz koji vodi u bolju i prosperitetniju budućnost vaših porodica, vaše djece....

- Šta mladi ljudi mogu očekivati od Vas kao budućeg načelnika u slučaju Vaše pobjede?
Ja sam najmanje 30 godina aktivno proveo ili kao omladinac ili sa omladinom. Ja znam koji vi potencijal imate, i znat ću ga dobro iskoristiti za dobro i vas kao mladih i Ilidže kao naše zajednice. Svoju izbornu kampanju završit ću manifestacijom „Ponovo na pozornici“ kada ćemo na Ljetnoj pozornici Ilidža organizovati niz sadržaja kroz koje ćemo afirmisati mlade rok muzičare, Ilidžance počastiti i svirkom jednog poznatijeg Sarajevskog benda, afirmisati subkulturu crtača grafita, Fire poi itd... Time vam već izražavam u kojem smjeru želim da razvijam sadržaje na koje mladi ilidžanci imaju pravo.

- Da li će u Vašem radu biti uzor bivši načelnik, u čemu biste Vi kao načelnik nastojali biti bolji, djelotvorniji, dosljedniji ikako se namjeravate postaviti ukoliko ostvarite pobjedu na predstojećim izborima?

Rahmetli načelnik Ćenanovićje u nekim stvarima pozitivno i značajno "prodrmao" Ilidžu, bilo je nekoliko atipičnih (pozitivnih) postupaka, aktivnosti, itd. Ipak on mi neće biti uzor u smislu da treba da slijedim njegov put, ali ću svakako nastojati da taj neki pozitivan trend ne samo nastavim nego i oplemenim. Ono što je sasvim sigurno: sa mnom nema cjenkanja, pogađanja, nema "IMT procenata" ili lobija.

- Da li smatrate da imate jaku konkurenciju na izborima?
Pa moj odgovor bi bio i DA i NE. Jasno je da sam ja donekle u zaostatku kao anonimus za šire mase, ali sa druge strane, "popularnost" ili "prepoznatljivost" kakvu imaju drugi kandidati (posebno mislim na kandidate SDA - Memića i SBB-a -Mahmutovića) mi ne treba.

- Za kraj, koja je Vaša poruka glasačima i šta biste poručili biračima koji su u dilemi oko izbora novog načelnika?

Moja poruka bi bila veoma jednostavna i jasna: Roditeljima bi poručio da, ako mislite svojoj djeci i unučadima dobro, onda ćete glasati za Smaila Žilića; a poruka mladim glasačima: ako vam uzor nisu samo kafane, bircevi i kafići (a ne bi ni u kakvom slučaju smjeli to biti), onda ćete glasati za vašu perspektivnost i sigurniju budućnost. Ja nemam apsolutno dileme za koga bi glasači trebali (da ne kažem - morali) glasati. Ja sam normalan i razuman čovjek, i nudim se u svom punom kapacitetu da tu normalnost pretočim Ilidži kao zajednici svih nas, a ako se to i ne desi, neka sutra niko ne kaže da nije bio ponuđen i da nije znao, odnosno da nije imao alternativu.

(RazgovaraliMirsad Đuderija i Ajla Džihanić FOM SDP Ilidža)
(OO SDP BiH Ilidža
ROGOPEK

#381 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by ROGOPEK »

PipiDugaDevetka wrote:
ROGOPEK wrote:[quote="PipiDugaDevetk
Biljana Plavšić wrote:*To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izražajan i diktira njihov stil mišljenja i ponašanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima. (o Bosnjacima u Bosni)

*Srbi iz Bosne, posebno oni koji žive u pograničnim regijama, imaju razvijenu specijalnu sposobnost da osjete opasnost po naciju i da razviju mehanizme samozaštite. U mojoj porodici uvijek je govoreno da su Srbi iz Bosne bolji od onih iz Srbije. Kao biolog znam da je najbolja sposobnost da se prilgode i prežive kod onih vrsta koje žive odmah do drugih koji su im prijetnja. Tako da je odvojenost Srba od drugih nacija i prirodan i potreban fenomen.

*Srba ima 12 miliona, neka ih šest miliona pogine. Opet će ona druga polovica uživati u plodovima rada i borbe.
Isti si ona!
AFERIM KURSISTA!
PipiDugaDevetka

#382 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

ROGOPEK wrote:
ROGOPEK wrote:[quote="PipiDugaDevetk

AFERIM KURSISTA!
Bolje biti kursista i naučiti nešto, nego biti kursadžija/PINKadžija u srcu i duši!
RodneyTrotter

#383 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by RodneyTrotter »

Još jednom predlažem ignorisanje ovog provokatora pod korisnickim imenom @ROGOPEK
PipiDugaDevetka

#384 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Image
Image
Image
forza milan

#385 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by forza milan »

Image

Senaid Memić
Rođen 19.03.1956. u Hrasnici.
Osnovnu školu i gimnaziju završio u Sarajevu. Diplomirao, magistrirao i doktorirao na Poljoprivrednom fakultetu u Sarajevu.
1997.godine stekao je naučni stepen doktora poljoprivrednih nauka.
U ratnom periodu 1992-1995 godine aktivan je pripadnik Armije BIH. Jedan je od osnivaća SDA i patriotske lige.
1998.godine biva izabran u zvanje docenta na predmetu opće voćarstvo što i sada radi u zvanju vanrednog profesora.
Bio odbornik u skupštini grada od 1991, vijećnik u Općinskom vijeću od 1996 – 2000 i u trenutnom mandatu 2004 – 2008 obavlja funkciju dopredsjedavajućeg Općinskog vijeća Ilidža.
Oženjen i otac dvoje djece.
Ranibos

#386 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by Ranibos »

U principu kod nas u Bosni i Hercegovini , kad se radi o bilo kakvom izboru i izborima stvori se situacija da se odlucujemo i biramo izmedu dva zla.Gradani Ilidze ovaj put to trebaju da prekinu i da se odluce za Jugu Seada.
Obrazovan, mlad,neopterecen prosloscu , nema " oraha u dzepovima" i kako je u ratu znao braniti drzavu i opstinu zna je i razvijati. Budimo jednom bar pametni.
PipiDugaDevetka

#387 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Ranibos wrote:U principu kod nas u Bosni i Hercegovini , kad se radi o bilo kakvom izboru i izborima stvori se situacija da se odlucujemo i biramo izmedu dva zla.Gradani Ilidze ovaj put to trebaju da prekinu i da se odluce za Jugu Seada.
Obrazovan, mlad,neopterecen prosloscu , nema " oraha u dzepovima" i kako je u ratu znao braniti drzavu i opstinu zna je i razvijati. Budimo jednom bar pametni.
Ne poznajemo svi gospodina Seada Jugu. Ima li negdje ukratko biografija?
Innovation

#388 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by Innovation »

Pipi, pa ti bar poznajes situaciju. Mislis li da ce SBB tako lako ispustiti priliku da dobije svog prvog Nacelnika i to jos na Ilidzi. Tu ce ti biti Mahmutovic, Memić i Zilic, a ostali samo prateci. Zivi bili pa vidjeli. :)
theprodigy

#389 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by theprodigy »

mahmutovic ce pod svaku cijenu biti nacelnik, radoncic je tu izletio love dosta, cujem da je vec dogovorio fasadu na crkvi kod vrela bosne..pozz
RodneyTrotter

#390 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by RodneyTrotter »

Svejedno ako Mahmutović ima bianco račun to ne znači da se mi ne trebamo boriti da njim, ja ne mogu dozvoliti da tek tako pustim da na ilidži opet bude leglo kojekakvih Ćela i ostalih krimosa, može on kupovat kako hoće narod al iole pamean čojek neće glasati za njega, problem je samo što na Ilidži živi narod koji je strašljiv boji se promjena pa uvijek glasa za iste... Al svejedno znam da SDP nece tek tako odustati, ima baza od prošlih izbora 5000 glasaca, mada je ovo drugi nivo i biće manja izlaznost i sve to, ali pored ovakve konkurencije - Mahmutović, Memić; SDP ima realne šanse. Ko dobije 5000 glasova dobija načelnika :D :bih:
PipiDugaDevetka

#391 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Innovation wrote:Pipi, pa ti bar poznajes situaciju. Mislis li da ce SBB tako lako ispustiti priliku da dobije svog prvog Nacelnika i to jos na Ilidzi. Tu ce ti biti Mahmutovic, Memić i Zilic, a ostali samo prateci. Zivi bili pa vidjeli. :)
Već sam rekao da će ovi vanredni izbori na IlidžU biti neka vrsta ocjene svih poteza platformaške vlasti.

To što su spasili silne državne činovnike od kolapsa Federacije pred naletom 2xHDZ + ostali, nastavili sa redovnom isplatom penzija,...povećali penzije,...Daje mi nadu da će to ilidžanski birači/glasači podržati platformaše i tako načiniti veliko iznenađenje na vanrednim izborima.

Hej, nije šala, POVEĆALI penzionerske mirovine!
PipiDugaDevetka

#392 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

RodneyTrotter wrote:Svejedno ako Mahmutović ima bianco račun to ne znači da se mi ne trebamo boriti da njim, ja ne mogu dozvoliti da tek tako pustim da na ilidži opet bude leglo kojekakvih Ćela i ostalih krimosa, može on kupovat kako hoće narod al iole pamean čojek neće glasati za njega, problem je samo što na Ilidži živi narod koji je strašljiv boji se promjena pa uvijek glasa za iste... Al svejedno znam da SDP nece tek tako odustati, ima baza od prošlih izbora 5000 glasaca, mada je ovo drugi nivo i biće manja izlaznost i sve to, ali pored ovakve konkurencije - Mahmutović, Memić; SDP ima realne šanse. Ko dobije 5000 glasova dobija načelnika :D :bih:
Čini mi se da je taj ''strašljivi narod'' na prošlim izborima u oktobru, prevrn'o ćurak. Odoh na web. stranicu http://www.izbori.ba da provjerim.

Edit, provjerio:
Evo kako su Ilidžanci glasali za PFederacije:

00008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 5824
01182 SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 5258
00090 SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 4692
00004 STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 4340
00001 BPS - SEFER HALILOVIĆ 1809
Dragi birači sa Ilidže, hvala vam što ste hrabro ''prevrnuli ćurak'' još u oktobru 2010!
Ima nade i za ove vanredne izbore za načelnika Opštine.
RodneyTrotter

#393 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by RodneyTrotter »

PipiDugaDevetka wrote:
RodneyTrotter wrote:Svejedno ako Mahmutović ima bianco račun to ne znači da se mi ne trebamo boriti da njim, ja ne mogu dozvoliti da tek tako pustim da na ilidži opet bude leglo kojekakvih Ćela i ostalih krimosa, može on kupovat kako hoće narod al iole pamean čojek neće glasati za njega, problem je samo što na Ilidži živi narod koji je strašljiv boji se promjena pa uvijek glasa za iste... Al svejedno znam da SDP nece tek tako odustati, ima baza od prošlih izbora 5000 glasaca, mada je ovo drugi nivo i biće manja izlaznost i sve to, ali pored ovakve konkurencije - Mahmutović, Memić; SDP ima realne šanse. Ko dobije 5000 glasova dobija načelnika :D :bih:
Čini mi se da je taj ''strašljivi narod'' na prošlim izborima u oktobru, prevrn'o ćurak. Odoh na web. stranicu http://www.izbori.ba da provjerim.

Edit, provjerio:
Evo kako su Ilidžanci glasali za PFederacije:

00008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 5824
01182 SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 5258
00090 SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 4692
00004 STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 4340
00001 BPS - SEFER HALILOVIĆ 1809
Dragi birači sa Ilidže, hvala vam što ste hrabro ''prevrnuli ćurak'' još u oktobru 2010!
Ima nade i za ove vanredne izbore za načelnika Opštine.
Ma Pipi znam ja to više sam mislio na lokalne izbore, al slijepo vjerujem da narod neće dozvoliti ovoj dvojici kabadahija :D i da će ovaj rad Vlade što kantonalne što federalne ići na ruku SDPu, ljudi fkt rade a ovaj SDAovac to pripisuje svojima a dobro se zna da su svi iz Platforme pod patronatom SDPa :D Možda će oni nezadrti SDAovci okrenuti leđa tom podvlačenju (Stavljanju u podređen položaj) njihove stranke, al opet mi se čini da to ide u korist SBBu al opet Husu ne voli ni Arzija Mahmutović XD, biće guravo!!!
PipiDugaDevetka

#394 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

RodneyTrotter wrote: Ma Pipi znam ja to više sam mislio na lokalne izbore, al slijepo vjerujem da narod neće dozvoliti ovoj dvojici kabadahija :D i da će ovaj rad Vlade što kantonalne što federalne ići na ruku SDPu, ljudi fkt rade a ovaj SDAovac to pripisuje svojima a dobro se zna da su svi iz Platforme pod patronatom SDPa :D Možda će oni nezadrti SDAovci okrenuti leđa tom podvlačenju (Stavljanju u podređen položaj) njihove stranke, al opet mi se čini da to ide u korist SBBu al opet Husu ne voli ni Arzija Mahmutović XD, biće guravo!!!
Imali su šanse skoro 20 godina obnašaju vlast SBiH/SDA (Svaka čast rahmetli Ameru). Red je da načelnik bude platformaš iz SDP.
Živi bili pa vidjeli (Valterova uzrečica)!
:mrgreen: :bih: :thumbup:
Innovation

#395 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by Innovation »

Nemoj zaboraviti poslije 26.06. sta sam ti napisala. :dance:
PipiDugaDevetka

#396 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Innovation wrote:Nemoj zaboraviti poslije 26.06. sta sam ti napisala. :dance:
Vidjećemo, ja živim u nadi, druge adrese neJmam. A za :dance: ja se ne petljam sa udatim gospojama.
Innovation

#397 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by Innovation »

:dance: Ovo po meni znaci "samo da znas". :)
PipiDugaDevetka

#398 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Innovation wrote: :dance: Ovo po meni znaci "samo da znas". :)
Ok. Izvinjavam se, samo opreznije koristi :smaju dancera:
RodneyTrotter

#399 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by RodneyTrotter »

PipiDugaDevetka wrote:
RodneyTrotter wrote: Ma Pipi znam ja to više sam mislio na lokalne izbore, al slijepo vjerujem da narod neće dozvoliti ovoj dvojici kabadahija :D i da će ovaj rad Vlade što kantonalne što federalne ići na ruku SDPu, ljudi fkt rade a ovaj SDAovac to pripisuje svojima a dobro se zna da su svi iz Platforme pod patronatom SDPa :D Možda će oni nezadrti SDAovci okrenuti leđa tom podvlačenju (Stavljanju u podređen položaj) njihove stranke, al opet mi se čini da to ide u korist SBBu al opet Husu ne voli ni Arzija Mahmutović XD, biće guravo!!!
Imali su šanse skoro 20 godina obnašaju vlast SBiH/SDA (Svaka čast rahmetli Ameru). Red je da načelnik bude platformaš iz SDP.
Živi bili pa vidjeli (Valterova uzrečica)!
:mrgreen: :bih: :thumbup:
Mislim da treba reći ovim ostalima da poštuju princip rotacije :P MA BORBA DRUŽE ne smijemo dozvoliti krkanluku da vlada Ilidžom :D :bih: Ćena jest bio SDA al je bio ljudina! Jedini mogući nasljedinik Amera Ćenanovića, možda ne po ideologiji ali po notmalnosti želji i poštenju, svakako je Smail Žilić!!!
Innovation

#400 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by Innovation »

Sta je za tebe krkanluk, oni sto su rodjeni u Sarajevu, da ne kazem na Ilidzi ili oni koji su silom prilika dosli u Sarajevo. :)
Locked