SSST- Sarajevo School of Science and Technology
- cigara
#376 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
Jel ima neko dobrog instruktora iz mat za pripreme za prijemni? 
-
casanova123
#377 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
jel se ti zajebavas?
otidji odmah na prijemni.. i da imas 2 tacna zadatka uradjena opet ces biti primljen
IZ PRVE RUKE ZNAM TO!
znaci otidji, potrosi 5 sati zivota, na math i na engl, i na dva interviewa i reci ganicu sta ti rade roditelji i za 3 dana ce ti biti poslano da si primljen na SSST!!
provjereno hehehe
otidji odmah na prijemni.. i da imas 2 tacna zadatka uradjena opet ces biti primljen
IZ PRVE RUKE ZNAM TO!
znaci otidji, potrosi 5 sati zivota, na math i na engl, i na dva interviewa i reci ganicu sta ti rade roditelji i za 3 dana ce ti biti poslano da si primljen na SSST!!
provjereno hehehe
- cigara
#378 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
znaci shisha...casanova123 wrote:jel se ti zajebavas?
IZ PRVE RUKE ZNAM TO!
provjereno hehehe
ja sam konto da vole zabiberit sa zadacima, ko sto sam od nekih cuo
- tag33
#379 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
Ne prime te ako uradis samo 2 zadatka, moras izaci na drugi rok onda
-
casanova123
#380 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
tag33?
jesi li imao 2 tacna uradjena zadatka? i jesu li te odbili? ne bih rekao
niko se ne igra toliko sa fakultetima kao ja
cak sam dobio odbijenicu ove godine od Harvarda
hocetel da skeniram haha
jesi li imao 2 tacna uradjena zadatka? i jesu li te odbili? ne bih rekao
niko se ne igra toliko sa fakultetima kao ja
cak sam dobio odbijenicu ove godine od Harvarda
hocetel da skeniram haha
- tag33
#381 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
Ne, ja kontam tek izaci ali su mi rekli da se mora min. imati 6
sta si pokusavao na harvardu 
- threshold
#382 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
Svaka cast casanova123 motiviranosti, tako treba. Castim te pivom kad u Graz dodjes.
-
casanova123
#383 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
ma ne brini se ba nista.. lagani zadaci skroz vjeruj mi 
otidji sada u subotu i polozit ces do 3h popodne pazi sta ti kazem
a treshold.. ja sam sve isprobao haha.. svaku mogucu zemlju na svijetu.. od kazahstana i tadjikistana, do irana i kube
cek da skeniram, pa cu da postavim da vidis kako je cool odbijenica
cak sam dobio i kolacice(fedexom) sa jednog collegea da me ne bi uznemirila previse odbijenica HAHAHA
a tu pivu cu ti zapamtiti samo da znas.. idemo tamo na jakominiplatzu u onaj kafic ispod onog visokog uspravnog kipa ili sta je vec
otidji sada u subotu i polozit ces do 3h popodne pazi sta ti kazem
a treshold.. ja sam sve isprobao haha.. svaku mogucu zemlju na svijetu.. od kazahstana i tadjikistana, do irana i kube
cek da skeniram, pa cu da postavim da vidis kako je cool odbijenica
cak sam dobio i kolacice(fedexom) sa jednog collegea da me ne bi uznemirila previse odbijenica HAHAHA
a tu pivu cu ti zapamtiti samo da znas.. idemo tamo na jakominiplatzu u onaj kafic ispod onog visokog uspravnog kipa ili sta je vec
-
alenthekiller
#384 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
kad smo kod matematike, moze li mi neko reci kakvi su zadaci za prijemni. Otprilike? 
- ChataDodajStaHoces
#385 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
[quote="threshold"]Svaka cast casanova123 motiviranosti, tako treba. Castim te pivom kad u Graz dodjes.[/quote]
Fakat respect

Fakat respect
-
casanova123
#386 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
zadaci su iste tezine kao i zadaci koji imaju kao primjer na stranici..
a da se samo pohvalim da sam primljen na univerzitete sirom svijeta ali eto idem u Graz na kraju svega(najbolje, za novac koji mi je potreban za studiranje)
a da se samo pohvalim da sam primljen na univerzitete sirom svijeta ali eto idem u Graz na kraju svega(najbolje, za novac koji mi je potreban za studiranje)
- ChataDodajStaHoces
#387 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
To je pored tvog truda i zalaganja, samo dokaz da se diploma i fakultetski program vrednuje sirom svijeta. Sve najbolje na predstojecem studiju 
- cigara
#388 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
http://ssst.edu.ba/index.php?option=com ... 92&lang=enalenthekiller wrote:kad smo kod matematike, moze li mi neko reci kakvi su zadaci za prijemni. Otprilike?
-
alenthekiller
#389 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
imas kubu od mene, hvalacigara wrote:http://ssst.edu.ba/index.php?option=com ... 92&lang=enalenthekiller wrote:kad smo kod matematike, moze li mi neko reci kakvi su zadaci za prijemni. Otprilike?
- antonija
#390 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
Odlican FAX, samo skup za obicnog covjeka.
- cigara
#391 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
Boga mi ono ljudi sto ja znam da idu na SSST su "obicni ljudi", ne kojekakve guzonje.antonija wrote:Odlican FAX, samo skup za obicnog covjeka.
Ima li jos neko da da kakve info o prijemnom, ne mogu koristiti informacije oko prijemnog s drzavnih fakulteta
-
alenthekiller
#392 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
Evo ja cu ti reci jer sam ove godine polozio, ovo za matematiku je bilo za drugaricu jednucigara wrote:Boga mi ono ljudi sto ja znam da idu na SSST su "obicni ljudi", ne kojekakve guzonje.antonija wrote:Odlican FAX, samo skup za obicnog covjeka.
Ima li jos neko da da kakve info o prijemnom, ne mogu koristiti informacije oko prijemnog s drzavnih fakulteta
Engleski je lagan samo tako. Ja nista nisam ucio, reko odo da probam pa sta bude bude. I polozim sa 90 od 100 nekih poena. Radis pismeni prijemni, nakon toga cekas 20 minuta da ispravi, ides na razgovor sa profesoricom, naravno na engleskom. Ona raspravlja sa Ganicem i zovne tebe na razgovor sa Ganicem na bosanskom, i on mi je rekao da sam upisan. Doneses svijedocanstva iz srednje skole, kopirana ne orginal. Imas formular na njihovom sajtu, isprintaj i popuni. Odnesi to prije neke subote i reci za prijemni. Sali se sa profesoricama, na engleskom, bitno ih je nasmijati. Ali sa Ganicem nema sale. Ozbiljnost da ti bude jaca strana
-
casanova123
#393 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
ma prijemni je smijesan vec sam rekao.. ugavnom kako god da uradis budes primljen..
- threshold
#394 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
To za primanje ja licno ne vidim kao problem. pa primaju i u Austriji npr. skoro sve. Posalji dokumente i upadas. Kasnije se vidi kome je tu mjesto a kome ne. Neko mora i da financira to sve - vjeciti studenti.
-
casanova123
-
VjecitiStudent
#396 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... &start=275xamp wrote:A sta, tvoje zanimanje je provjeravac? Pa kad si upucen toliko onda sigurno imas listu pa da je distribuiraj malo, da i mi vidimo koliko smo grijesili...VjecitiStudent wrote:
Sve se to da lako provjeriti, daj nam listu tvojih predavaca.
Prosla provjera je zavrsila neslavno.
-
alenthekiller
#397 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
OOOO pa gdje si ti?? Dugo te nije biloVjecitiStudent wrote:http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... &start=275xamp wrote:A sta, tvoje zanimanje je provjeravac? Pa kad si upucen toliko onda sigurno imas listu pa da je distribuiraj malo, da i mi vidimo koliko smo grijesili...VjecitiStudent wrote:
Sve se to da lako provjeriti, daj nam listu tvojih predavaca.
Prosla provjera je zavrsila neslavno.
-
ikbala
#398 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
.
Last edited by ikbala on 11/09/2012 19:50, edited 1 time in total.
- LeonardoAC
#399 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
Vi sto to upisujete, blago rečeno, niste normalni... sa toliko love možete neki svoj posao pokrenuti. A čisto sumnjam da na tom faxu dobiješ neko "bolje" i "više" znanje nego na sarajevskom univerzitetu !? Moj drug je tamo završio nekakve informacione tehnologije (WTF !?) Nisu učili programiranje, nisu učili hardver... ne razumijem sad šta znače te tehnologije !? Ne dajite lovu bezveze... Ne postoji taj prof. i taj ganic da vama može znanje usaditi u glavu - uvijek se sve svede na individualni rad i vašu zainteresovanost predmetnom materijom.
- cigara
#400 Re: SSST- Sarajevo School of Science and Technology
dobro ba jel vas dosta s ovim vishe? eto shvati to ovako, imamo svi vishka 40k maraka i boli nas dupe za vas koji ste osudjeni na drzavne fakultete, jel ti lakse?LeonardoAC wrote:Vi sto to upisujete, blago rečeno, niste normalni... sa toliko love možete neki svoj posao pokrenuti. A čisto sumnjam da na tom faxu dobiješ neko "bolje" i "više" znanje nego na sarajevskom univerzitetu !? Moj drug je tamo završio nekakve informacione tehnologije (WTF !?) Nisu učili programiranje, nisu učili hardver... ne razumijem sad šta znače te tehnologije !? Ne dajite lovu bezveze... Ne postoji taj prof. i taj ganic da vama može znanje usaditi u glavu - uvijek se sve svede na individualni rad i vašu zainteresovanost predmetnom materijom.