Nekad se covjek mora prilagoditi srediti u kojoj zivi da ne bio postao "sotona". Cijenim ja jako ljude kao sto si ti (puca im neka stvar sta drugi misle i kakvi su njihovi stavovi, ja to ne mogu/ne znam). Izgleda da si ti "prekucao" vrijeme u kojem zivis i pravac Holandijarespo wrote:ona moze biti i nevina da dobije to famozno zvono
fazon je u tome da me ne zanima sta mahala prica
kad sam bio s tom "20-kom" tako su mi neki govorili
i odgovarao sam im sa pa sta znam to hoces i ti s njom ili da nam se pridruzis
i onda se sjebu
jebo cuvanje reputacije
sta je reputacija?
sta je bit te reputacije da lokalna mahalusa ne kaze eno je/ga vratio/la se iz grada u 5 ujutro ili sta
i ja zbog toga ne smijem se ni provesti niti raditi ono sto se meni svidja
e necu im pruziti to zadovoljstvo
Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
balkanac29
#376 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
- lavorpunvode
#377 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
slazem se, i iz zenske perspektive, s puno "konzervativnijim" pogledom na ove stvari.gidra wrote:Druže ko ti god kaže da mu nije bitan broj bivših partnera svoje djevojke laže te sigurno. Muškarci su drugačiji od djevojaka po tom pitanju u našoj sredini.balkanac29 wrote:respo, vidim da vrijedjati znas i mozes...
Ali sve je do tebe, tj. pojedinca, nekome je 4 partnera puno, nekome je taj broj smiješan, znači ti ovdje jedino sam sebi možeš pomoći, a na forumu ćeš jedino naići na šprdanciju. Ako tebi to smeta, a očigledno smeta ostavi djevojku nemoj patiti sebe a ni nju.
uvijek bih bila na njegovoj strani da nije naveo navodni broj djevojaka s kojima je on bio. muskarci koji su imali toliki broj partnerica, obicno imaju malo otvoreniji pogled na sve to i ne obaziru se na takve stvari ni kod partnera. zbog toga mi sve ovo i zvuci ko pretjerivanje al hajde.
a ako nije, i ako ce joj kljucati nad glavom do kraja zivota zbog ovoga, bolje da je ostavi, al nek ima na umu da poslije nje moze naci samo neku koja je bila s tri puta vise muskaraca nego ona, u danasnje vrijeme..
- respo
#378 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
sad ce te moderatori poslati na kafu sa mnom 
- lavorpunvode
#379 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
gidra wrote:Ne shvataš.
Ja ću ženiti ono što meni odgovara i ravnat ću svijet po sebi i po mom kućnom odgoju. I mogu reći svoje mišljenje ali ga neću nametati drugome.
Meni ne treba nikakav respo da mi otvara oči i govori to ti valja to ti ne valja.
Ne reče mi ti šta moral predstavlja za tebe? Baš bih volio vidjeti tebe kako ti odgajaš sutra svoju curicu i kako bi joj pojasnio neke stvari.
-
balkanac29
#380 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Moguce, mada cu se potruditi to da prevazidjem i ustvari vidjeti jesam li razmazeno deriste ili covjek...WRRsmom wrote:kao sto vec rekoh, smeta mu i ziv ce se pojesti, nema tu nafake za NJU, sine moj jer ces joj zivot zagorcati
- relativno84
#381 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Niti pitam niti me zanima
Jedan ili sto meni je isto samo nek nije nevina ta mi patnja ne treba, prvi nisam bio nikad ni u cemu pa mogu i to preskociti sa zadovoljstvom
A broj pa sad nema meni velike razlike da li je bila s jednim 100 puta ili sa njih 100 po jednom to su nijanse
Jedan ili sto meni je isto samo nek nije nevina ta mi patnja ne treba, prvi nisam bio nikad ni u cemu pa mogu i to preskociti sa zadovoljstvom
A broj pa sad nema meni velike razlike da li je bila s jednim 100 puta ili sa njih 100 po jednom to su nijanse
-
balkanac29
#382 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
100% si upravurelativno84 wrote:Niti pitam niti me zanima![]()
Jedan ili sto meni je isto samo nek nije nevina ta mi patnja ne treba, prvi nisam bio nikad ni u cemu pa mogu i to preskociti sa zadovoljstvom![]()
- Steph
#383 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Samo budalu ne zanima prošlost, za uspješnu vezu sve karte trebaju biti na stolu inače ništa od toga.
-
balkanac29
#384 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Eh o tome ja pricam, sve iskreno da se zna, eh sada hvala Bogu ima nas razlicitih pa neko neke stvari moze prihvatiti (progutati) neko ne i to je bolje odmah rijesiti, nego nekad kasnije ulaziti u svadje i diskusije sa destruktivnijim posljedicama tipa sto mi nisi rekao/rekla i slicno...Steph wrote:Samo budalu ne zanima prošlost, za uspješnu vezu sve karte trebaju biti na stolu inače ništa od toga.
- lavorpunvode
#385 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
malo se gubiveze s vezom wrote:sad vec postaje smijesno
- Steph
#386 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ti imaš drugačiji problem, zamišljaš joj bivše.balkanac29 wrote: Eh o tome ja pricam, sve iskreno da se zna, eh sada hvala Bogu ima nas razlicitih pa neko neke stvari moze prihvatiti (progutati) neko ne i to je bolje odmah rijesiti, nego nekad kasnije ulaziti u svadje i diskusije sa destruktivnijim posljedicama tipa sto mi nisi rekao/rekla i slicno...
- relativno84
#387 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ima istine mada moze se i reci "samo budala vjeruje kad mu kazu da je drugi"Steph wrote:Samo budalu ne zanima prošlost, za uspješnu vezu sve karte trebaju biti na stolu inače ništa od toga.
- Steph
#388 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
-
Last edited by Steph on 16/05/2013 02:18, edited 1 time in total.
- respo
#389 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
ti se tjesi da si treci da su prije tebe bili i kunto i panto 
-
nisam_ni_ja
#390 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Meni se sve čini da se ti malo zafrkavaš...ali za slučaj da si ozbiljan...
Sa 30 godina 4 frajera koja je imala nije puno, to je jedna odmjerena brojka koja pokazuje da je u krevet išla samo sa momcima s kojim je bila u jačim vezama.
A ako ti to predstavlja opterećenje, nađi neku nevinu koja studira, isprati je dok završi i ženi. I to je sasvim legitimno.
Najgore bi bilo da se oženiš pa skontaš da ti to ipak smeta...
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
Sa 30 godina 4 frajera koja je imala nije puno, to je jedna odmjerena brojka koja pokazuje da je u krevet išla samo sa momcima s kojim je bila u jačim vezama.
A ako ti to predstavlja opterećenje, nađi neku nevinu koja studira, isprati je dok završi i ženi. I to je sasvim legitimno.
-
nisam_ni_ja
#391 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Eno sad. Kako nema razlike je li bila s jednim ili sa 100.balkanac29 wrote:100% si upravurelativno84 wrote:Niti pitam niti me zanima![]()
Jedan ili sto meni je isto samo nek nije nevina ta mi patnja ne treba, prvi nisam bio nikad ni u cemu pa mogu i to preskociti sa zadovoljstvom![]()
- relativno84
#392 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Jasnijenisam_ni_ja wrote:Eno sad. Kako nema razlike je li bila s jednim ili sa 100.balkanac29 wrote:100% si upravurelativno84 wrote:Niti pitam niti me zanima![]()
- alchak.ba
#393 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
a i ove djevojke.... cuj kazu s kolko su bile....
brate dragi, Karabeg cuda cini
brate dragi, Karabeg cuda cini
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#394 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Dje je bolan u pravu kad ti zudis za nevinombalkanac29 wrote:100% si upravurelativno84 wrote:Niti pitam niti me zanima![]()
-
balkanac29
#395 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Hvala na iskrenom odgovorunisam_ni_ja wrote:Meni se sve čini da se ti malo zafrkavaš...ali za slučaj da si ozbiljan...
-
balkanac29
#396 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Ma ne zudim ni za nevinom, nego trebam nacin kako da se ne opterecavam sa tom prosloscu kada sam s njom...ladyblue18 wrote:Dje je bolan u pravu kad ti zudis za nevinombalkanac29 wrote:100% si upravurelativno84 wrote:Niti pitam niti me zanima![]()
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#397 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
pa to je sasvim jednostavno, BUDI s njom, a ne u vremeplovubalkanac29 wrote:Ma ne zudim ni za nevinom, nego trebam nacin kako da se ne opterecavam sa tom prosloscu kada sam s njom...
-
neznanic
#398 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
balkanac29 je napisao/la:
Ma ne zudim ni za nevinom, nego trebam nacin kako da se ne opterecavam sa tom prosloscu kada sam s njom...
nikad ne dizi "teret"
kojem dorastao nisi
-
nisam_ni_ja
#399 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
Nisam baš detaljno pratio temu, ako sam dobro shvatio ti bi je možda ženio, od tada i problemi.
To znači da ste duže skupa.
Tvoje razmišljanje je meni normalno, neka me ne napadaju drugi. Dakle ja tebe savršeno razumijem i ne mislim da si zatucan ili da trebaš da liječiš.
Pošto ste duže skupa, a tebe to i dalje muči, na osnovu svog iskustva ću ti reći da se ona tebi možda i ne sviđa toliko, možda misliš da nema dovoljno harizme, da nije odgojena po tvom, itd., pa pokušavaš da tas na vagi izjednačiš time s koliko ih je bila.
Ja sam imao isto razmišljanje u jednom trenutku, neslavno se završilo ali to nije bitno.
Sadašnja djevojka me fascinirala odgojem, vrijednoćom, iz Čačka je i odgojena je po starinskim zapadnomoravskim normama, majka ju je naučila kako se pazi muškarac, spavala je prije mene sa 2 momka ali to mi uopšte ne smeta, jer je veoma cijenim i poštujem pored toga što je volim.
Razmisli o tome i šaljem ti pozdrav i razumijevanje za tvoju dilemu.
Tvoje razmišljanje je meni normalno, neka me ne napadaju drugi. Dakle ja tebe savršeno razumijem i ne mislim da si zatucan ili da trebaš da liječiš.
Pošto ste duže skupa, a tebe to i dalje muči, na osnovu svog iskustva ću ti reći da se ona tebi možda i ne sviđa toliko, možda misliš da nema dovoljno harizme, da nije odgojena po tvom, itd., pa pokušavaš da tas na vagi izjednačiš time s koliko ih je bila.
Ja sam imao isto razmišljanje u jednom trenutku, neslavno se završilo ali to nije bitno.
Sadašnja djevojka me fascinirala odgojem, vrijednoćom, iz Čačka je i odgojena je po starinskim zapadnomoravskim normama, majka ju je naučila kako se pazi muškarac, spavala je prije mene sa 2 momka ali to mi uopšte ne smeta, jer je veoma cijenim i poštujem pored toga što je volim.
- lavorpunvode
#400 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?
razumiju mnogi ovdje taj stav. ali ne i NJEGOV stav, jer doticni tvrdi da je bio s 40tak djevojakanisam_ni_ja wrote:Nisam baš detaljno pratio temu, ako sam dobro shvatio ti bi je možda ženio, od tada i problemi.