Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
balkanac29

#376 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

respo wrote:ona moze biti i nevina da dobije to famozno zvono

fazon je u tome da me ne zanima sta mahala prica
kad sam bio s tom "20-kom" tako su mi neki govorili
i odgovarao sam im sa pa sta znam to hoces i ti s njom ili da nam se pridruzis
i onda se sjebu

jebo cuvanje reputacije
sta je reputacija?
sta je bit te reputacije da lokalna mahalusa ne kaze eno je/ga vratio/la se iz grada u 5 ujutro ili sta
i ja zbog toga ne smijem se ni provesti niti raditi ono sto se meni svidja

e necu im pruziti to zadovoljstvo
Nekad se covjek mora prilagoditi srediti u kojoj zivi da ne bio postao "sotona". Cijenim ja jako ljude kao sto si ti (puca im neka stvar sta drugi misle i kakvi su njihovi stavovi, ja to ne mogu/ne znam). Izgleda da si ti "prekucao" vrijeme u kojem zivis i pravac Holandija :-)
lavorpunvode

#377 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by lavorpunvode »

gidra wrote:
balkanac29 wrote:respo, vidim da vrijedjati znas i mozes...
Druže ko ti god kaže da mu nije bitan broj bivših partnera svoje djevojke laže te sigurno. Muškarci su drugačiji od djevojaka po tom pitanju u našoj sredini.

Ali sve je do tebe, tj. pojedinca, nekome je 4 partnera puno, nekome je taj broj smiješan, znači ti ovdje jedino sam sebi možeš pomoći, a na forumu ćeš jedino naići na šprdanciju. Ako tebi to smeta, a očigledno smeta ostavi djevojku nemoj patiti sebe a ni nju.
slazem se, i iz zenske perspektive, s puno "konzervativnijim" pogledom na ove stvari.
uvijek bih bila na njegovoj strani da nije naveo navodni broj djevojaka s kojima je on bio. muskarci koji su imali toliki broj partnerica, obicno imaju malo otvoreniji pogled na sve to i ne obaziru se na takve stvari ni kod partnera. zbog toga mi sve ovo i zvuci ko pretjerivanje al hajde.

a ako nije, i ako ce joj kljucati nad glavom do kraja zivota zbog ovoga, bolje da je ostavi, al nek ima na umu da poslije nje moze naci samo neku koja je bila s tri puta vise muskaraca nego ona, u danasnje vrijeme.. :D naravno, ako podrazumijevamo da ne ocekuje da ce naci nevinu djevojku s 30 godina :-)
respo

#378 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by respo »

sad ce te moderatori poslati na kafu sa mnom :D
lavorpunvode

#379 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by lavorpunvode »

gidra wrote:Ne shvataš.
Ja ću ženiti ono što meni odgovara i ravnat ću svijet po sebi i po mom kućnom odgoju. I mogu reći svoje mišljenje ali ga neću nametati drugome.
Meni ne treba nikakav respo da mi otvara oči i govori to ti valja to ti ne valja.
Ne reče mi ti šta moral predstavlja za tebe? Baš bih volio vidjeti tebe kako ti odgajaš sutra svoju curicu i kako bi joj pojasnio neke stvari.
:thumbup:
balkanac29

#380 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

WRRsmom wrote:kao sto vec rekoh, smeta mu i ziv ce se pojesti, nema tu nafake za NJU, sine moj jer ces joj zivot zagorcati
Moguce, mada cu se potruditi to da prevazidjem i ustvari vidjeti jesam li razmazeno deriste ili covjek...
relativno84

#381 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by relativno84 »

Niti pitam niti me zanima :zen:

Jedan ili sto meni je isto samo nek nije nevina ta mi patnja ne treba, prvi nisam bio nikad ni u cemu pa mogu i to preskociti sa zadovoljstvom :pusi2:

A broj pa sad nema meni velike razlike da li je bila s jednim 100 puta ili sa njih 100 po jednom to su nijanse :jbt:
balkanac29

#382 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

relativno84 wrote:Niti pitam niti me zanima :zen:

Jedan ili sto meni je isto samo nek nije nevina ta mi patnja ne treba, prvi nisam bio nikad ni u cemu pa mogu i to preskociti sa zadovoljstvom :pusi2:

A broj pa sad nema meni velike razlike da li je bila s jednim 100 puta ili sa njih 100 po jednom to su nijanse :jbt:
100% si upravu
Steph

#383 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Steph »

Samo budalu ne zanima prošlost, za uspješnu vezu sve karte trebaju biti na stolu inače ništa od toga.
balkanac29

#384 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

Steph wrote:Samo budalu ne zanima prošlost, za uspješnu vezu sve karte trebaju biti na stolu inače ništa od toga.
Eh o tome ja pricam, sve iskreno da se zna, eh sada hvala Bogu ima nas razlicitih pa neko neke stvari moze prihvatiti (progutati) neko ne i to je bolje odmah rijesiti, nego nekad kasnije ulaziti u svadje i diskusije sa destruktivnijim posljedicama tipa sto mi nisi rekao/rekla i slicno...
lavorpunvode

#385 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by lavorpunvode »

veze s vezom wrote:sad vec postaje smijesno :navijacica:
malo se gubi :lol:
Steph

#386 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Steph »

balkanac29 wrote: Eh o tome ja pricam, sve iskreno da se zna, eh sada hvala Bogu ima nas razlicitih pa neko neke stvari moze prihvatiti (progutati) neko ne i to je bolje odmah rijesiti, nego nekad kasnije ulaziti u svadje i diskusije sa destruktivnijim posljedicama tipa sto mi nisi rekao/rekla i slicno...
Ti imaš drugačiji problem, zamišljaš joj bivše. :mrgreen:
relativno84

#387 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by relativno84 »

Steph wrote:Samo budalu ne zanima prošlost, za uspješnu vezu sve karte trebaju biti na stolu inače ništa od toga.
Ima istine mada moze se i reci "samo budala vjeruje kad mu kazu da je drugi" :D daj molim te da budem treci pa i peti al dosta tog drugi. Tako da moze te zanimati proslost ali ako ocekujes da ti kaze da je imala vise prometa od DP-a utorkom onda si naivan, jer u tom slucaju bi vecina reagovala prekidom a ni nase drage cure nisu bas glupe... :licka:
Steph

#388 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Steph »

-
Last edited by Steph on 16/05/2013 02:18, edited 1 time in total.
respo

#389 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by respo »

ti se tjesi da si treci da su prije tebe bili i kunto i panto :D
nisam_ni_ja

#390 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by nisam_ni_ja »

Meni se sve čini da se ti malo zafrkavaš...ali za slučaj da si ozbiljan...

Sa 30 godina 4 frajera koja je imala nije puno, to je jedna odmjerena brojka koja pokazuje da je u krevet išla samo sa momcima s kojim je bila u jačim vezama.

A ako ti to predstavlja opterećenje, nađi neku nevinu koja studira, isprati je dok završi i ženi. I to je sasvim legitimno.

Najgore bi bilo da se oženiš pa skontaš da ti to ipak smeta...

Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
nisam_ni_ja

#391 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by nisam_ni_ja »

balkanac29 wrote:

100% si upravu
Eno sad. Kako nema razlike je li bila s jednim ili sa 100. :grin:

relativno84

#392 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by relativno84 »

nisam_ni_ja wrote:
balkanac29 wrote:

100% si upravu
Eno sad. Kako nema razlike je li bila s jednim ili sa 100. :grin:

Jasnije :D
alchak.ba

#393 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by alchak.ba »

a i ove djevojke.... cuj kazu s kolko su bile....
brate dragi, Karabeg cuda cini
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#394 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ladyblue18 »

balkanac29 wrote:

100% si upravu
Dje je bolan u pravu kad ti zudis za nevinom :roll:
balkanac29

#395 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

nisam_ni_ja wrote:Meni se sve čini da se ti malo zafrkavaš...ali za slučaj da si ozbiljan...

Sa 30 godina 4 frajera koja je imala nije puno, to je jedna odmjerena brojka koja pokazuje da je u krevet išla samo sa momcima s kojim je bila u jačim vezama.

A ako ti to predstavlja opterećenje, nađi neku nevinu koja studira, isprati je dok završi i ženi. I to je sasvim legitimno.

Najgore bi bilo da se oženiš pa skontaš da ti to ipak smeta...

Hvala na iskrenom odgovoru
balkanac29

#396 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

ladyblue18 wrote:
balkanac29 wrote:

100% si upravu
Dje je bolan u pravu kad ti zudis za nevinom :roll:
Ma ne zudim ni za nevinom, nego trebam nacin kako da se ne opterecavam sa tom prosloscu kada sam s njom...
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#397 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by anoush »

balkanac29 wrote:Ma ne zudim ni za nevinom, nego trebam nacin kako da se ne opterecavam sa tom prosloscu kada sam s njom...
pa to je sasvim jednostavno, BUDI s njom, a ne u vremeplovu :roll:
neznanic

#398 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by neznanic »

balkanac29 je napisao/la:
Ma ne zudim ni za nevinom, nego trebam nacin kako da se ne opterecavam sa tom prosloscu kada sam s njom...

nikad ne dizi "teret"
kojem dorastao nisi :D
nisam_ni_ja

#399 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by nisam_ni_ja »

Nisam baš detaljno pratio temu, ako sam dobro shvatio ti bi je možda ženio, od tada i problemi.

To znači da ste duže skupa.

Tvoje razmišljanje je meni normalno, neka me ne napadaju drugi. Dakle ja tebe savršeno razumijem i ne mislim da si zatucan ili da trebaš da liječiš.

Pošto ste duže skupa, a tebe to i dalje muči, na osnovu svog iskustva ću ti reći da se ona tebi možda i ne sviđa toliko, možda misliš da nema dovoljno harizme, da nije odgojena po tvom, itd., pa pokušavaš da tas na vagi izjednačiš time s koliko ih je bila.

Ja sam imao isto razmišljanje u jednom trenutku, neslavno se završilo ali to nije bitno.

Sadašnja djevojka me fascinirala odgojem, vrijednoćom, iz Čačka je i odgojena je po starinskim zapadnomoravskim normama, majka ju je naučila kako se pazi muškarac, spavala je prije mene sa 2 momka ali to mi uopšte ne smeta, jer je veoma cijenim i poštujem pored toga što je volim.

Razmisli o tome i šaljem ti pozdrav i razumijevanje za tvoju dilemu.

lavorpunvode

#400 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by lavorpunvode »

nisam_ni_ja wrote:Nisam baš detaljno pratio temu, ako sam dobro shvatio ti bi je možda ženio, od tada i problemi.

To znači da ste duže skupa.

Tvoje razmišljanje je meni normalno, neka me ne napadaju drugi. Dakle ja tebe savršeno razumijem i ne mislim da si zatucan ili da trebaš da liječiš.

Pošto ste duže skupa, a tebe to i dalje muči, na osnovu svog iskustva ću ti reći da se ona tebi možda i ne sviđa toliko, možda misliš da nema dovoljno harizme, da nije odgojena po tvom, itd., pa pokušavaš da tas na vagi izjednačiš time s koliko ih je bila.

Ja sam imao isto razmišljanje u jednom trenutku, neslavno se završilo ali to nije bitno.

Sadašnja djevojka me fascinirala odgojem, vrijednoćom, iz Čačka je i odgojena je po starinskim zapadnomoravskim normama, majka ju je naučila kako se pazi muškarac, spavala je prije mene sa 2 momka ali to mi uopšte ne smeta, jer je veoma cijenim i poštujem pored toga što je volim.

Razmisli o tome i šaljem ti pozdrav i razumijevanje za tvoju dilemu.

razumiju mnogi ovdje taj stav. ali ne i NJEGOV stav, jer doticni tvrdi da je bio s 40tak djevojaka :lol:
Post Reply