Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ghost_Rider_XXX wrote:Eh vako, pošto sam prilično zbunjen, malo rasut, ne previše, da i ja priupitam cijenjeni publicum nešto.
Imao sam zaručnicu u Americi i trebali smo se uzeti ljetos blablbablblbabla. Pripreme krenule sve full coll. E sad prelomni trenutak zaplet. Kaže ona meni prije jedno deset dana, kako njena stara možda neće dobiti slobodno na poslu i da neće moći doći u našu mahalu za The Day. Ja hladno: "Dobro i šta onda?"
Da bi onda tu planula ko da je u materinu sastavih, jesam li ja normalan kako će se ona udat bez mame?! Ja kažem ok bona uzmemo se ovdje formalno i odemo tamo i naravimo dernek da vas SAD zna i gotovo.
Medjutim jok ona poludila totalno i ja ispah najgori. blablabla
Danas meni više pun svega, pošto je ona hladna ko led od tad rekoh šta je ba šta je problem. I lijepo meni cura kaže da sam ja nju totalno ohladio pošto sam to rekao.
Jel ja bijah upravu ili jok ili gdje zeznuh izdaju me male sive ćelije majke mi. Mislim nisam od onih koji sjeku vene sad i popiju pola grada, al sam još uvijek plaho zbunit.
Pa,vala i ja bih joj tako odgovorila da sam bila na tvom mjestu.Nisi nista ruzno mislio,Amerika je daleko i normalno je da neko od uze i sire rodbine nece moci doci.To ukljucuje i mame i tate.
Ponudio si joj i opciju da se ovdje formalno vjencate,a da tamo bude svadba,naravno da bi njena mama mogla doci.
Neznam zasto se ljuti.
Mozda je problem u necemu drugom,ili je prebliska sa svojom mamom.A,to opet nije dobro za vas brak.
Ja bih otvoreno popricala sa njom.
Da je on odlucio pomjeriti datum, natjerao bi je da smislja neshto novo.... Mama sigurno moze dobiti slobodno ..........ako ovo i izglade do ljeta ce se (evo glava) pojaviti nesto novo....
Dragi moji maksuz hvala na komentarima i na nevjerovatno malom zachatavanju teme. Čitajući sve ove postove ukapirah da nisam tolko ja zahebao stvar koliko je to bio sam rok trajanja. S toga Ghost zatvara to poglavlje života, a samim tim može se i ova tema zaključavati.
P.S. Bureke ja plačam pivu tj. vas cijelu gajbu Sanabe, pozvana takodje.
Ghost_Rider_XXX wrote:Dragi moji maksuz hvala na komentarima i na nevjerovatno malom zachatavanju teme. Čitajući sve ove postove ukapirah da nisam tolko ja zahebao stvar koliko je to bio sam rok trajanja. S toga Ghost zatvara to poglavlje života, a samim tim može se i ova tema zaključavati.
P.S. Bureke ja plačam pivu tj. vas cijelu gajbu Sanabe, pozvana takodje.
Haj, kaćemo?
Hocemol dobacivati trebama?
Nikad ne dobacujem trebama. A što se termina tiče u narednih 15 dana sam pravo slobodan. Čekamo još samo bureka da se javi i zaključa za sobom.
ovaj se duh ovdje nahvalio ko kakva reklama (valjda te nece opomenuti za market.ba)
te ne dobacuje trebama, te bivse ne naziva kuckama, te ima razumjevanja, te svasta nesto.
momak za zenidbe,
djevojke navalite
(duse ne zamjeri, ovo se ja malo nasalila na tvoj racun) misli pozitivno, ta tvoja zarucnica te svakako nije ni zasluzila.
ALexis wrote:ovaj se duh ovdje nahvalio ko kakva reklama (valjda te nece opomenuti za market.ba)
te ne dobacuje trebama, te bivse ne naziva kuckama, te ima razumjevanja, te svasta nesto.
momak za zenidbe,
djevojke navalite
(duse ne zamjeri, ovo se ja malo nasalila na tvoj racun) misli pozitivno, ta tvoja zarucnica te svakako nije ni zasluzila.
sretno
Pa majku mu zar dosad ne ukapira, da nisam te fele?!
ODVRATAN_i_GADAN wrote:Slabo si ti tamburicu svirao jer u suprotnom ni mama je ne bi sprijecila u prebiranju nota! Kraj price!
Imal ko da mi ovo prevede? Burek...?
Zar treba prevoditi? Harmonika se razvlaci, truba se trubi, a tamburica se "udara"! Eh da je on tamburicu "svirio" (citaj "udarao" tj. izvrsavao svoje seHualne obaveze) ne bi ovdje palamudio! Cika Zigi je to fino pojasnio ali mu ni danas ne vjeruj! Sada je valjda sve jasno i kasno?!