Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!

Post Reply
GOLFER

#376 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by GOLFER »

Bosanski_kralj wrote:Neko spominje bojkot, neko proteste, neko sakupljanje novčanih sredstava da se plati odbrana generalu Divjaku... na kraju od toga neće biti ništa. Čovjek će se sa šačicom svojih bliskih osoba boriti da ga ne izruče, a mi ćemo se nakon par dana umiriti, kao što to obično biva.
hajd bez pesimizma, eto taman znas kako ce biti, i hajmo sada uraditi nesto da to ne bude tako... Evo ova ideja sa kriznim stabom je dobra, tu se moze dogovoriti akcija i da bude kordinirana od strane grupa i pojedinaca koji zele da se ukljuce u sve to...
smoki_choko

#377 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by smoki_choko »

oslobodice divjaka ujutro kad se probudite, bice to samo ruzan san :roll:
Been

#378 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Been »

Danas je uhapšen Jovan Divjak, sutra će to biti Dragan Vikić, a prekosutra naši očevi, braća i prijatelji !

Svi na proteste ! Smrt ideji velike srbije i progonu žrtve !
ahuseino

#379 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by ahuseino »

Nefsun wrote:Frka Halilagic
KOLONA OD 20AK AUTA SA ZASTAVAMA BOSNE I HERZEGOVINE KRUZI BECOM ...MOLIMO DOBROVLJECE DA SE PRIDRUZE !!!!!!
about a minute ago ·
:thumbup: :thumbup:

Koliko ima nasih gore? Tamo treba protestovati...
iPod

#380 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

Sramota! Kakvo ponizenje zrtava agresije na BiH! Evropa po ko zna koji put besramno se odnosi prema borcima za slobodnu BiH, prema ljudima koji su cak i u ratu gledali da niko neduzan ne nastrada :(

Generale drzite se, i nadam se, da nakon 3 dana necemo zaboraviti generala, bas kao sto je jedan forumas vec napisao!

Jovan Divjak je divan covjek, njegova fondacija je uradila mnogo za djecu bez jednog ili oba roditelja.

Jovan Divjak je Walter!
cyprus

#381 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by cyprus »

:x :x Ovo je stvarno nevjerovatno!!! Nema šanse da išta bude od izručenja Srbiji, ali bezobrazluku nigdje kraja :x Nadam se da Jovan neće provest mnogo zatvoren... sramota velika :oops:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#382 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by PipiDugaDevetka »

cyprus wrote: :x :x Ovo je stvarno nevjerovatno!!! Nema šanse da išta bude od izručenja Srbiji, ali bezobrazluku nigdje kraja :x Nadam se da Jovan neće provest mnogo zatvoren... sramota velika :oops:
Jesi li slušao Ganićevo javljanje u program FTV 3D?

On proziva naše vlasti što su bili lijeni, pa nisu obavijestili Interpol i EU države dostavljajući papire koje je on donio iz Londona i koji su sasvim dovoljni da se difuzne srbijanske i crvene interpolove potjernice izbrišu.
Barem sam ga ja ovako razumio.
Last edited by PipiDugaDevetka on 04/03/2011 02:49, edited 1 time in total.
iPod

#383 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

Evo ko nije gledao Dnevnik 3 na FTV-u :
rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/tvdnevnik/dnevnik-3-110303.rm
Info: Preuzeto sa http://www.rtvfbih.ba

Moguce pogledati sa : VLC Playerom.

EDIT: Rippam Dnevnik 3, cim bude gotovo ide na YouTube.
Last edited by iPod on 04/03/2011 03:12, edited 1 time in total.
mrtva kokoš

#384 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by mrtva kokoš »

sutra moram na dzenazu, tako da sam sprijecen da dodjem...
ali u subotu ako ne bude 20.000 dusa, popisam se ja na ovaj grad i sve u njemu. general jovan divjak je
jedan od rijetkih koji je zasluzio da mu mi obicni gradjani na bar takav nacin odamo podrsku, to je minimalno sto mozemo uciniti za njega. jer on nema nikoga uza sebe osim nas, i ne treba da ima. general je jedan od rijetkih koji
nije ruke uprljao uplicuci se u politiku i hvala mu za sve sto je ucinio kako za drzavu, za nas grad i svako dijete!!
GandalfSivi

#385 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by GandalfSivi »

Mozemo li ikako prebaciti ovo na bez cenzure, cisto da iskazem svoje misljenje o svemu ovome, te o par likova (na tom podforumu bih ih sigurno drugacije nazvao), koji imaju svoje misljenje (opet drugaciji naziv na drugom podfurumu), pa ono da se otvorimo kako stvarno mislimo. Ako ne, onda zelim reci ovdje, jebem mu mater, pricamo o nasem Divjaku, onome koji je bio uz nas svo vrijeme, i da, mogu me banovati, boli me briga, ali uvijek sam jebavao mater svim balijama koji su srali o njemu za vrijeme rata, kao sto mi idu na neku stvar svi oni koji pokusaju relativizariti stvari ovdje. Samo da ponovim, nismo svi isti, neki jesu fasisti, a neki nisu i Jovan Divjak je jedan od nas. Ostalima se ono sjetim znate vec cega. Ako je vrijedno bana, neka je, vidimo se nakon izvjesnog perioda. Sve vas voli i pozdravlja, Vanjic :)
XXS

#386 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by XXS »

Roknucemo Ferdinanda opet ako ne pustite Divjaka!

Cetnici............CRNCU!
haubica_i_to_teshka

#387 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by haubica_i_to_teshka »

PipiDugaDevetka wrote:
cyprus wrote: :x :x Ovo je stvarno nevjerovatno!!! Nema šanse da išta bude od izručenja Srbiji, ali bezobrazluku nigdje kraja :x Nadam se da Jovan neće provest mnogo zatvoren... sramota velika :oops:
Jesi li slušao Ganićevo javljanje u program FTV 3D?

On proziva naše vlasti što su bili lijeni, pa nisu obavijestili Interpol i EU države dostavljajući papire koje je on donio iz Londona i koji su sasvim dovoljni da se difuzne srbijanske i crvene interpolove potjernice izbrišu.
Barem sam ga ja ovako razumio.
Divjak je kao i Ganic rodjen u Srbiji, srbijanske vlasti "pucaju" na tu kartu za eventualno ("litl tumorov" shto bi rekli mi englezsi :-D :bih: ) izrucenje.

p.s. cuj "roknucemo ferdinanda opet" :lol: :lol: :thumbup:
pravaistina

#388 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by pravaistina »

hasmeta wrote:BDV gledala sam 3D FTV. Imali su puno uključenja u emisiju, doduše telefonom: Ganić, Grubešić, Fadila Memišević... Sve su rekli što se ima reći. Do sutra niko ništa neće više ni znati.

na ftv nije bilo lose ali nedovoljo ,nisu imali ni najavu te vijesti ,a bht katastrofa bas njih briga za generala armije bih .kad je ftv zavrsila ,bile su ponocne vijesti na TV1 i opet je bio ambasador uzivo ,meni je izgledalo kao da zaplakao.
sve tvstanice na balkanu su prenjele ovu vijet za pola sata ,bice frke sutra .za tv1 :thumbup:
iPod

#389 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

FTV Dnevnik 3 - Komentar Ejupa Ganica povodom hapsenja penzionisanog generala ARBiH Jovana Divjaka :

http://www.youtube.com/watch?v=5ld9X4qNNDE

Dobro je Ejup rekao, mladi ljudi ne zele da rade i da se pokrenu po pitanju ovih hapsenja :(
tbv

#390 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by tbv »

jebbeeemmm immm mateeerrrr :x :x :x :x

velikosrbocetnicima - normalno :dance:
iPod

#391 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

Ejup kaze....
Prije svega to se dogodila zbog nemarnosti nase drzave.....
Sramota za nase institucije :(

Pa onda kaze :
Ja sam predao dokumente nasoj drzavi, i ona je bila duzna da ih distribuira....

Oni to nisu uradili i to je rezultat toga....
seldzuk

#392 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by seldzuk »

Da uhapse najboljeg Srbina.
:x :x :x :x :x :x :x
iPod

#393 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by iPod »

Dnevnik 3 Kompletan

Code: Select all

http://vimeo.com/20631646
michio

#394 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by michio »

Znao je da ce biti uhapsen. Mozda i hoce da se ganja po sudu sa njima.
memlija

#395 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by memlija »

Koje smo mi samo sline... :x ne bude li izašlo danas i sutra što neko reče 20000 duša da Bog da nestalo i Bosne i sviju nas u njoj.....ne mogu jednostavno više ovo gledati i posmatrati sve nas kao u nekom filmu u kojem te handre a ti duraš, duraš i na kraju te nabiju nogom i kažu dobar si bio haj sad razguli i ti ko jad jadni odskakučeš :x .....Oni na vlasti i ostale sline oko njih i uz njega...ma..... v.. jareću, nesposobnu....

I have a dream...da one kečere sa OBN-a dovedem u vladu i parlament i dam im gutu koju zaišću i udri mamu im do kosti...to mi je nedosanjani san...PA NEK' PLAČU, dosta mi plačemo....jooooooooooooooooooooooojjj višeeeeeeeee :x :x :x :x :x :x
zateznistub

#396 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by zateznistub »

memlija wrote:Koje smo mi samo sline... :x ne bude li izašlo danas i sutra što neko reče 20000 duša da Bog da nestalo i Bosne i sviju nas u njoj.....ne mogu jednostavno više ovo gledati i posmatrati sve nas kao u nekom filmu u kojem te handre a ti duraš, duraš i na kraju te nabiju nogom i kažu dobar si bio haj sad razguli i ti ko jad jadni odskakučeš :x .....Oni na vlasti i ostale sline oko njih i uz njega...ma..... v.. jareću, nesposobnu....

I have a dream...da one kečere sa OBN-a dovedem u vladu i parlament i dam im gutu koju zaišću i udri mamu im do kosti...to mi je nedosanjani san...PA NEK' PLAČU, dosta mi plačemo....jooooooooooooooooooooooojjj višeeeeeeeee :x :x :x :x :x :x
Cim sam sinoc procitao vijest, razgulio sam pred ambasadu i zatekao deset dusa. Kasnije nas je bilo sedamdesetak, ukljucujuci i novinare. Vratio sam se oko 2.

Pitam gdje su ostale sline bile?
memlija

#397 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by memlija »

To zatezni...
Ja pročitao evo prije 15-min... :x
Zato sam odmah i reagovao... :x
vidjećemo danas i sutra šta i koliko znači ovom narodu general Divjak...

zonbirile

#398 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by zonbirile »

kakva država i institucije,tu je 99% šupaka koji rata nisu ni vidjeli.
memlija

#399 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by memlija »

GoschaUkuchi

#400 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by GoschaUkuchi »

Kao da vidim da ce biti podjeljena krivica vezano za rat!

*ebem sebi mater sto sam bila u SA, *ebem Amerikancima sve sto to zele i svim zemljama koje smatraju da smo ovce nad ovcama. I neka mi neko kaze da nismo marionete.... :x
Post Reply