BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
juan

#376 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by juan »

treba promjenit naslov topica, bit ce samo BiH-Rumunija ko oprostajna, i to bi bilo to, 1.4. je kraj naseg nogometa ilitiga fudbala!
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#377 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Admir_1984 »

shalla wrote:
Admir_1984 wrote:
BegA_ wrote:Image

Bosanski Manolo! :D :dance: :bih:
(dajgle cvika) :lol:

Ko je Mundza?? :-)
I Rahmić :mrgreen:
A ispod sesira mu pishe bosanski Manolo :-) :-)
Baltazar_khan

#378 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Baltazar_khan »

ovaj čiko je pravo kul :mrgreen:

samo što mi malo na ovoj slici izgleda ko strašilo.

valjda se rumuni prepadnu 8-)
sumirprimus

#379 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by sumirprimus »

na stranu kazna,na stranu i susic ,taktika,ko igra,golmani,klanovi.bla bla...
opet ne vjerujem da bi se ikad mogao radovat porazu bh repke,a ne radovat se njenim pobjedama.tako je kako.
da je izgurat ovih 90 minuta,a bit u plusu, nista vise nista manje. :bih:
kamen spoticanja

#380 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by kamen spoticanja »

sumirprimus wrote:na stranu kazna,na stranu i susic ,taktika,ko igra,golmani,klanovi.bla bla...
opet ne vjerujem da bi se ikad mogao radovat porazu bh repke,a ne radovat se njenim pobjedama.tako je kako.
u zenici atmosfera pocinje da lici na onu nekadasnju...prvo mi je bilo tankosava ali se narod pocinje paliti i zariti...rumuni i belodedic su sebi ucinili medjedju uslugu
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#381 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by 1946 »

jeza u ledja wrote:
Admir_1984 wrote:Ko je Mundza?? :-)
Brat od Pandze. :D
:lol:
sumirprimus

#382 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by sumirprimus »

kamen spoticanja wrote:
sumirprimus wrote:na stranu kazna,na stranu i susic ,taktika,ko igra,golmani,klanovi.bla bla...
u zenici atmosfera pocinje da lici na onu nekadasnju...prvo mi je bilo tankosava ali se narod pocinje paliti i zariti...rumuni i belodedic su sebi ucinili medjedju uslugu
smutite rumunjima onu jeNu Ćimburijadu,nebil ih poČeralo pred takmu heeeheh :D :bih:
kamen spoticanja

#383 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

sumirprimus wrote:
kamen spoticanja wrote:
smutite rumunjima onu jeNu Ćimburijadu,nebil ih poČeralo pred takmu heeeheh :D :bih:
nachudoh da shaneri i lezihljebovici spremaju akciju u sklopu zenickog proljeca kodnog imena "ne dajmo rumunima da spavaju"... :D nesto slicno onome kad je portugal gostovao u cimburgradu...samo se nadam da i rezultat nece biti isti :D
sumirprimus

#384 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by sumirprimus »

jok ba,loša karma,nje upalilo prosli put nece ni sad...
samo sportski...
kamen spoticanja

#385 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

sumirprimus wrote:jok ba,loša karma,nje upalilo prosli put nece ni sad...
samo sportski...
cuj s drakulama sportski :D ...
sumirprimus

#386 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by sumirprimus »

kamen spoticanja wrote:
samo sportski...
mah,covjece bozji,ako im zaigra mečka pod prozorom,neče valjat po nas :skoljka: :evil:
bolje da se fino naspavaju,najedu, i onda kaka eŠerihija Kokoli :D :D :D hehehehe
zamisli ne more utakmica poĆet, po rumunja u čenifi :lol: :lol:
kamen spoticanja

#387 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

sumirprimus wrote:
kamen spoticanja wrote:
samo sportski...
mah,covjece bozji,ako im zaigra mečka pod prozorom,neče valjat po nas :skoljka: :evil:
bolje da se fino naspavaju,najedu, i onda kaka eŠerihija Kokoli :D :D :D hehehehe
zamisli ne more utakmica poĆet, po rumunja u čenifi :lol: :lol:
velis da iz zeljezare pustimo escheichiu coli kroz dimnjake...more i to :D
sumirprimus

#388 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by sumirprimus »

bem ga il je salmonela,ma pust`te bilo sta od ćeg će u ćenifu mjesto na teren hehehe :D
i ono ako je vec i suspenzija,nek bude na cnn-u,kako slomiti protivnika u tri koraka,dva gutalja i jednim čučavcem :lol: :lol: :lol:
Mustang1

#389 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mustang1 »

Samo nek ih puste navece u setnju malo ....sumnjam da ce ijedan prezivjeti udisaje svjezeg vazduha :D
sumirprimus

#390 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by sumirprimus »

Bubalo1 wrote:Samo nek ih puste navece u setnju malo ....sumnjam da ce ijedan prezivjeti udisaje svjezeg vazduha :D
ma nije ni kod njih nista cisce.
sportska tema,a ne mogu bas politicki nekorektnim imenima ih zvat :mrgreen: :skoljka:
tako da samo da je plus,ni manje ni vise... i nek nas vile pronosaju. :bih:
ganjeta

#391 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ganjeta »

jeza u ledja wrote:
Admir_1984 wrote:
BegA_ wrote:Image

Bosanski Manolo! :D :dance: :bih:
(dajgle cvika) :lol:

Ko je Mundza?? :-)
Brat od Pandze. :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

A simpa je čikica :bih:
Edin H.

#392 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

ganjeta wrote: A simpa je čikica :bih:
Je'l sto je stavio Sehu :D
ganjeta

#393 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ganjeta »

Edin H. wrote:
ganjeta wrote: A simpa je čikica :bih:
Je'l sto je stavio Sehu :D
:lol: :thumbup:
Dobar,dobar...ma jok to,nego zbog Mundze :mrgreen: :dance:
Arma-Sarma

#394 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Arma-Sarma »

vedadzeljo wrote:Zasto Hasagic brani i zasto je Ibricic pozvan zna serif kapiten Spaha jer su to njegovi haveri i oni moraju biti tu.a zasto Hasagic ne trenira to je vec druga prica.velike patriote i vrhunski profesionalci Spaha,Dzeko,Pjanic,Hasagic,Ibricic i nisam siguran jesam li nekoga izostavio su trenirali saljevanje sveg i svacega u sebe do pola 6 ujutro preksinoc u pivnici Sarajevo(ex internet)a nakon toga je Keno prosao kod crveno kod rtv doma i slupao svoju bjelu mecku ko je prolazio tuda mogao je vidjeti to postoje cek i slike.naravno brzom intervencijom eura sve je zataskano tako da policija nema nista evidentirano.vrlo profesionalno ponasanje nasih zvjezda pred jednu od vaznijih utakmica a mi se sekiramo ko budale.
Edin H.

#395 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Arma-Sarma wrote:
vedadzeljo wrote:Zasto Hasagic brani i zasto je Ibricic pozvan zna serif kapiten Spaha jer su to njegovi haveri i oni moraju biti tu.a zasto Hasagic ne trenira to je vec druga prica.velike patriote i vrhunski profesionalci Spaha,Dzeko,Pjanic,Hasagic,Ibricic i nisam siguran jesam li nekoga izostavio su trenirali saljevanje sveg i svacega u sebe do pola 6 ujutro preksinoc u pivnici Sarajevo(ex internet)a nakon toga je Keno prosao kod crveno kod rtv doma i slupao svoju bjelu mecku ko je prolazio tuda mogao je vidjeti to postoje cek i slike.naravno brzom intervencijom eura sve je zataskano tako da policija nema nista evidentirano.vrlo profesionalno ponasanje nasih zvjezda pred jednu od vaznijih utakmica a mi se sekiramo ko budale.
Ma zato i bolje igraju na strani, jer ovi doasci za BiH izgleda za njih dodju kao ekskurzija da se opuste od obaveza u klubovima.
Tu izgleda niti Pape, niti bilo ko drugi ne moze nista uraditi.
Sta sada da radi?
Da ih sve posalje kuci i sigurno izgubi utakmicu.
E tu se Asmir ne uklapa jer ima nekakav njemacki mentalitet, nece ni sok da popije ako mu nije na spisku ishrane koju su mu prepisali.
Dead Man Walking

#396 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dead Man Walking »

To je ta celicna disciplina i red zaveden od strane selektora Susica. Sto su cugali do ponoci cugali su, sad idemo do jutra, nema labavo! :thumbup:
mejdanbl

#397 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mejdanbl »

Ako je ovo istina da igraci cugaju do jutra onda nam nema pomoci. Mi bi se trebali ugledati na Hrvatsku, kad je Bilic pred vrlo vaznu utakmicu u Moskvi otjerao ni vise ni manje nego Olica i jos dvojicu koji su zalomili do 5 ujutro i onda tamo odigrali 0-0. Tako se to radi. Dok sam zivio tamo, kod njih se uvijek znalo, okupljanje u Sheratonu nema ti majci zakasniti bez opravdanja, a onda svi u trnerke, autobus i Cateske Toplice... To se ne smije tolerisati, pa makar igrali sa igracima iz Premijer lige.
Po mom misljenju Besic bi trebao igrati umjesto Mravca. Mali zna znanje i treba odmah u vatru, sjetite se Salihamidzica koji je bio standardan sa 19 godina. Treba misliti na buducnost, on nam je jedina nada ako se Spahic ozljedi na duze vrijeme i kad zavrsi karijeru i treba ga sad poceti pripremati za njegovog nasljednika. Dakle ovako

Golman?

Mujdza Spahic Besic Lulic

Pjanic Rahimic Misimovic Medunjanin/Ibricic

Dzeko Muslimovic/Ibisevic

Sta mozemo mi nismo Brazil pa da imamo 50 igraca koji mogu ravnopravno igrati za reprezentaciju, mi moramo igrati sa onim sta imamo.

Odlican komentar Ridjobrki, kao i uvijek.
mejdanbl

#398 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mejdanbl »

Sto se tice suspenzije, mislim da ce UEFA odigrati perfidno, kao i uvijek. Vrerovatno ce automatski izbaciti klubove i sve selekcije osim A reprezentacije, a onda ce nas suspendovati na kraju kvalifikacija, kao YU 1992. Ako bi nas suspendovali sad to bi ozbiljno narusilo regularnost takmicenja.
JThomas

#399 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JThomas »

realno gledano, mi nemamo kvalitet da se nosimo sa najjačim reprezentacijama, od zadnjih 7 utakmica sa jakim reprezentacijama mi smo 6 glat izgubili, a neriješeno odigrali samo sa turskom u zenici. u najnajnajvažnijoj utakmici, sa portugalom u zenici, najbolju priliku smo imali šutem pjanića sa 30 metara. e vidiš, kad nemaš vrhunski kvalitet (hajmo reći da mi imamo solidan, al' nipošto vrhunski), moraš to nadoknaditi sistemom i disciplinom. a toga u nas nema i nikad neće ni biti. kad je ublehaš ćiro ustanovio nešto najbliže što smo ikad imali sistemu i disciplini u reprezentaciji - e s tim sam ti sve rekao.
al_akhisari

#400 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by al_akhisari »

JThomas wrote:realno gledano, mi nemamo kvalitet da se nosimo sa najjačim reprezentacijama, od zadnjih 7 utakmica sa jakim reprezentacijama mi smo 6 glat izgubili, a neriješeno odigrali samo sa turskom u zenici. u najnajnajvažnijoj utakmici, sa portugalom u zenici, najbolju priliku smo imali šutem pjanića sa 30 metara. e vidiš, kad nemaš vrhunski kvalitet (hajmo reći da mi imamo solidan, al' nipošto vrhunski), moraš to nadoknaditi sistemom i disciplinom. a toga u nas nema i nikad neće ni biti. kad je ublehaš ćiro ustanovio nešto najbliže što smo ikad imali sistemu i disciplini u reprezentaciji - e s tim sam ti sve rekao.
+ 1 teska srca, ali istina...kad ovaj podatak kazem, ljudi odmah spominju belgiju ( kakva crna belgija i vrhunski kvalitet )...
Locked