BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
juan
#376 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
treba promjenit naslov topica, bit ce samo BiH-Rumunija ko oprostajna, i to bi bilo to, 1.4. je kraj naseg nogometa ilitiga fudbala!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#377 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A ispod sesira mu pishe bosanski Manoloshalla wrote:I RahmićAdmir_1984 wrote:BegA_ wrote:
Bosanski Manolo!![]()
![]()
(dajgle cvika)
Ko je Mundza??
- Baltazar_khan
#378 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ovaj čiko je pravo kul
samo što mi malo na ovoj slici izgleda ko strašilo.
valjda se rumuni prepadnu
samo što mi malo na ovoj slici izgleda ko strašilo.
valjda se rumuni prepadnu
-
sumirprimus
#379 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
na stranu kazna,na stranu i susic ,taktika,ko igra,golmani,klanovi.bla bla...
opet ne vjerujem da bi se ikad mogao radovat porazu bh repke,a ne radovat se njenim pobjedama.tako je kako.
da je izgurat ovih 90 minuta,a bit u plusu, nista vise nista manje.
opet ne vjerujem da bi se ikad mogao radovat porazu bh repke,a ne radovat se njenim pobjedama.tako je kako.
- kamen spoticanja
#380 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
u zenici atmosfera pocinje da lici na onu nekadasnju...prvo mi je bilo tankosava ali se narod pocinje paliti i zariti...rumuni i belodedic su sebi ucinili medjedju uslugusumirprimus wrote:na stranu kazna,na stranu i susic ,taktika,ko igra,golmani,klanovi.bla bla...
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#381 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
jeza u ledja wrote:Brat od Pandze.Admir_1984 wrote:Ko je Mundza??![]()
![]()
-
sumirprimus
#382 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
smutite rumunjima onu jeNu Ćimburijadu,nebil ih poČeralo pred takmu heeehehkamen spoticanja wrote:u zenici atmosfera pocinje da lici na onu nekadasnju...prvo mi je bilo tankosava ali se narod pocinje paliti i zariti...rumuni i belodedic su sebi ucinili medjedju uslugusumirprimus wrote:na stranu kazna,na stranu i susic ,taktika,ko igra,golmani,klanovi.bla bla...
- kamen spoticanja
#383 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nachudoh da shaneri i lezihljebovici spremaju akciju u sklopu zenickog proljeca kodnog imena "ne dajmo rumunima da spavaju"...sumirprimus wrote:smutite rumunjima onu jeNu Ćimburijadu,nebil ih poČeralo pred takmu heeehehkamen spoticanja wrote:u zenici atmosfera pocinje da lici na onu nekadasnju...prvo mi je bilo tankosava ali se narod pocinje paliti i zariti...rumuni i belodedic su sebi ucinili medjedju uslugusumirprimus wrote:na stranu kazna,na stranu i susic ,taktika,ko igra,golmani,klanovi.bla bla...
da je izgurat ovih 90 minuta,a bit u plusu, nista vise nista manje.![]()
-
sumirprimus
#384 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
jok ba,loša karma,nje upalilo prosli put nece ni sad...
samo sportski...
samo sportski...
- kamen spoticanja
#385 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
cuj s drakulama sportskisumirprimus wrote:jok ba,loša karma,nje upalilo prosli put nece ni sad...
samo sportski...
-
sumirprimus
#386 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
mah,covjece bozji,ako im zaigra mečka pod prozorom,neče valjat po naskamen spoticanja wrote:cuj s drakulama sportskisumirprimus wrote:jok ba,loša karma,nje upalilo prosli put nece ni sad...
samo sportski......
bolje da se fino naspavaju,najedu, i onda kaka eŠerihija Kokoli
zamisli ne more utakmica poĆet, po rumunja u čenifi
- kamen spoticanja
#387 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
velis da iz zeljezare pustimo escheichiu coli kroz dimnjake...more i tosumirprimus wrote:mah,covjece bozji,ako im zaigra mečka pod prozorom,neče valjat po naskamen spoticanja wrote:cuj s drakulama sportskisumirprimus wrote:jok ba,loša karma,nje upalilo prosli put nece ni sad...
samo sportski......
![]()
![]()
bolje da se fino naspavaju,najedu, i onda kaka eŠerihija Kokoli![]()
![]()
hehehehe
zamisli ne more utakmica poĆet, po rumunja u čenifi![]()
-
sumirprimus
#388 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
bem ga il je salmonela,ma pust`te bilo sta od ćeg će u ćenifu mjesto na teren hehehe 
i ono ako je vec i suspenzija,nek bude na cnn-u,kako slomiti protivnika u tri koraka,dva gutalja i jednim čučavcem

i ono ako je vec i suspenzija,nek bude na cnn-u,kako slomiti protivnika u tri koraka,dva gutalja i jednim čučavcem
-
Mustang1
#389 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Samo nek ih puste navece u setnju malo ....sumnjam da ce ijedan prezivjeti udisaje svjezeg vazduha 
-
sumirprimus
#390 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ma nije ni kod njih nista cisce.Bubalo1 wrote:Samo nek ih puste navece u setnju malo ....sumnjam da ce ijedan prezivjeti udisaje svjezeg vazduha
sportska tema,a ne mogu bas politicki nekorektnim imenima ih zvat
tako da samo da je plus,ni manje ni vise... i nek nas vile pronosaju.
- ganjeta
#391 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
jeza u ledja wrote:Brat od Pandze.Admir_1984 wrote:BegA_ wrote:
Bosanski Manolo!![]()
![]()
(dajgle cvika)
Ko je Mundza??
A simpa je čikica
- Edin H.
#392 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Je'l sto je stavio Sehuganjeta wrote: A simpa je čikica
- ganjeta
#393 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Edin H. wrote:Je'l sto je stavio Sehuganjeta wrote: A simpa je čikica
Dobar,dobar...ma jok to,nego zbog Mundze
-
Arma-Sarma
#394 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
vedadzeljo wrote:Zasto Hasagic brani i zasto je Ibricic pozvan zna serif kapiten Spaha jer su to njegovi haveri i oni moraju biti tu.a zasto Hasagic ne trenira to je vec druga prica.velike patriote i vrhunski profesionalci Spaha,Dzeko,Pjanic,Hasagic,Ibricic i nisam siguran jesam li nekoga izostavio su trenirali saljevanje sveg i svacega u sebe do pola 6 ujutro preksinoc u pivnici Sarajevo(ex internet)a nakon toga je Keno prosao kod crveno kod rtv doma i slupao svoju bjelu mecku ko je prolazio tuda mogao je vidjeti to postoje cek i slike.naravno brzom intervencijom eura sve je zataskano tako da policija nema nista evidentirano.vrlo profesionalno ponasanje nasih zvjezda pred jednu od vaznijih utakmica a mi se sekiramo ko budale.
- Edin H.
#395 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma zato i bolje igraju na strani, jer ovi doasci za BiH izgleda za njih dodju kao ekskurzija da se opuste od obaveza u klubovima.Arma-Sarma wrote:vedadzeljo wrote:Zasto Hasagic brani i zasto je Ibricic pozvan zna serif kapiten Spaha jer su to njegovi haveri i oni moraju biti tu.a zasto Hasagic ne trenira to je vec druga prica.velike patriote i vrhunski profesionalci Spaha,Dzeko,Pjanic,Hasagic,Ibricic i nisam siguran jesam li nekoga izostavio su trenirali saljevanje sveg i svacega u sebe do pola 6 ujutro preksinoc u pivnici Sarajevo(ex internet)a nakon toga je Keno prosao kod crveno kod rtv doma i slupao svoju bjelu mecku ko je prolazio tuda mogao je vidjeti to postoje cek i slike.naravno brzom intervencijom eura sve je zataskano tako da policija nema nista evidentirano.vrlo profesionalno ponasanje nasih zvjezda pred jednu od vaznijih utakmica a mi se sekiramo ko budale.
Tu izgleda niti Pape, niti bilo ko drugi ne moze nista uraditi.
Sta sada da radi?
Da ih sve posalje kuci i sigurno izgubi utakmicu.
E tu se Asmir ne uklapa jer ima nekakav njemacki mentalitet, nece ni sok da popije ako mu nije na spisku ishrane koju su mu prepisali.
-
Dead Man Walking
#396 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
To je ta celicna disciplina i red zaveden od strane selektora Susica. Sto su cugali do ponoci cugali su, sad idemo do jutra, nema labavo! 
-
mejdanbl
#397 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ako je ovo istina da igraci cugaju do jutra onda nam nema pomoci. Mi bi se trebali ugledati na Hrvatsku, kad je Bilic pred vrlo vaznu utakmicu u Moskvi otjerao ni vise ni manje nego Olica i jos dvojicu koji su zalomili do 5 ujutro i onda tamo odigrali 0-0. Tako se to radi. Dok sam zivio tamo, kod njih se uvijek znalo, okupljanje u Sheratonu nema ti majci zakasniti bez opravdanja, a onda svi u trnerke, autobus i Cateske Toplice... To se ne smije tolerisati, pa makar igrali sa igracima iz Premijer lige.
Po mom misljenju Besic bi trebao igrati umjesto Mravca. Mali zna znanje i treba odmah u vatru, sjetite se Salihamidzica koji je bio standardan sa 19 godina. Treba misliti na buducnost, on nam je jedina nada ako se Spahic ozljedi na duze vrijeme i kad zavrsi karijeru i treba ga sad poceti pripremati za njegovog nasljednika. Dakle ovako
Golman?
Mujdza Spahic Besic Lulic
Pjanic Rahimic Misimovic Medunjanin/Ibricic
Dzeko Muslimovic/Ibisevic
Sta mozemo mi nismo Brazil pa da imamo 50 igraca koji mogu ravnopravno igrati za reprezentaciju, mi moramo igrati sa onim sta imamo.
Odlican komentar Ridjobrki, kao i uvijek.
Po mom misljenju Besic bi trebao igrati umjesto Mravca. Mali zna znanje i treba odmah u vatru, sjetite se Salihamidzica koji je bio standardan sa 19 godina. Treba misliti na buducnost, on nam je jedina nada ako se Spahic ozljedi na duze vrijeme i kad zavrsi karijeru i treba ga sad poceti pripremati za njegovog nasljednika. Dakle ovako
Golman?
Mujdza Spahic Besic Lulic
Pjanic Rahimic Misimovic Medunjanin/Ibricic
Dzeko Muslimovic/Ibisevic
Sta mozemo mi nismo Brazil pa da imamo 50 igraca koji mogu ravnopravno igrati za reprezentaciju, mi moramo igrati sa onim sta imamo.
Odlican komentar Ridjobrki, kao i uvijek.
-
mejdanbl
#398 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sto se tice suspenzije, mislim da ce UEFA odigrati perfidno, kao i uvijek. Vrerovatno ce automatski izbaciti klubove i sve selekcije osim A reprezentacije, a onda ce nas suspendovati na kraju kvalifikacija, kao YU 1992. Ako bi nas suspendovali sad to bi ozbiljno narusilo regularnost takmicenja.
- JThomas
#399 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
realno gledano, mi nemamo kvalitet da se nosimo sa najjačim reprezentacijama, od zadnjih 7 utakmica sa jakim reprezentacijama mi smo 6 glat izgubili, a neriješeno odigrali samo sa turskom u zenici. u najnajnajvažnijoj utakmici, sa portugalom u zenici, najbolju priliku smo imali šutem pjanića sa 30 metara. e vidiš, kad nemaš vrhunski kvalitet (hajmo reći da mi imamo solidan, al' nipošto vrhunski), moraš to nadoknaditi sistemom i disciplinom. a toga u nas nema i nikad neće ni biti. kad je ublehaš ćiro ustanovio nešto najbliže što smo ikad imali sistemu i disciplini u reprezentaciji - e s tim sam ti sve rekao.
- al_akhisari
#400 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
+ 1 teska srca, ali istina...kad ovaj podatak kazem, ljudi odmah spominju belgiju ( kakva crna belgija i vrhunski kvalitet )...JThomas wrote:realno gledano, mi nemamo kvalitet da se nosimo sa najjačim reprezentacijama, od zadnjih 7 utakmica sa jakim reprezentacijama mi smo 6 glat izgubili, a neriješeno odigrali samo sa turskom u zenici. u najnajnajvažnijoj utakmici, sa portugalom u zenici, najbolju priliku smo imali šutem pjanića sa 30 metara. e vidiš, kad nemaš vrhunski kvalitet (hajmo reći da mi imamo solidan, al' nipošto vrhunski), moraš to nadoknaditi sistemom i disciplinom. a toga u nas nema i nikad neće ni biti. kad je ublehaš ćiro ustanovio nešto najbliže što smo ikad imali sistemu i disciplini u reprezentaciji - e s tim sam ti sve rekao.