Zanimljivo je kako svi odmah obrnu stvari. Odjednom su policajci krivi, sva hajka na njih. Pa halo ljudi, krivci su navijaci. Nije policajac palio auta i zapoceo ove probleme. I umjesto da se navijaci optuze za ovo sranje, ja slusam sinoc onog degena na bht1 i on govori policija ovo, policija ono, navijace nije ni spomenuo!??

I ne mislim ovdje na normalne navijace, vec na ove huligane, neizivljenu balavurdiju kojoj jednom treba pokazati gdje pripadaju, pa bio on iz splita, sirokog, grbavice ili koseva. Sad su navijaci heroji, pobacali druge navijace u miljacku. I sta smo dobili, sutra kad zeljo ode u hercegovinu eto novih belaja, kad opet dodju oni kod nas, eto jos belaja...i u cemu je poenta?
I nije onaj obicni policajac kriv, sto mu niko nije naredio da ode na stadion, ili onaj specijalac ili bilo koji od njih. Oni rade po naredjenjima. Je li Zeljo uopste uputio zahtjev organima ili kako vec to ide, da ce ovo biti utakmica visokog rizika. Hebe mi se za policiju, ali isto tako mi se hebe i za ove huligane koji upropaste jedan normalan dan.
I opet, Zelji i Sarajevu i svim klubovima ovo mora biti lekcija. Mi nismo normalan narod, a nisu normalni ni nase komsije i mi se NE MOZEMO normalno ponasati u ovim situacijama. To mora biti svima jasno, jos nije doslo vrijeme za to. Samo bezveze jos vise podizete tenzije. Hebala te i prijateljska, bolje da su izganjali i doveli neki evropski klub, toliko klubova ne mora bit barcelona, ali brate skupi pare i plati bilo kojem klubu izvan granica ex yu da dodje i proslavi ko covjek, gospodin... Al neka, hoce oni da poboljsaju odnose i samo sad usrali stvar...