Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Comrad wrote:Samo vi budite realni, pa ce nam se igraci i dalje prodavati za sicu. A susjedi fino napucaju pricu i osrednje igrace prodaju za milione.
Al sta nas briga mi smo realni.
Ne mogu da vjerujem da pojedincima smetaju 2-3 clanka sto se pojave tu i tamo. Pa sto ih citate. Kad otvoris stranicu, mozes birati sta ces procitati, sta ti smeta sto je 30x30 pixela zauzelo Dzekino ime. Preskoci i citaj dalje.
Za mene je najbolji napadac na svijetu i tacka. Nemam ja tu sta bit realan.
zabludizam kao pravac razmisljanja.
Pa vise volim zabludizam, nego da se kenja po svemu dobrom sto imamo, a toga je, priznat ces, veoma malo. Covjek je najbolji igrac sa ovih prostora, najskuplji i dovidjenja. Al ne, prvo je bilo nece niko dat za njega 40+ miliona, e kad su dali toliko, onda je bilo ih pa to je Man Citi oni za svako daju toliko... Pa mislim stvarno.
Ti idi velicaj Ibru, Eduarda, Vidica ili koga vec hoces.
Onaj Silva je kreativan kao sljivotres. On nema samo 1 dodir s loptom viska nego najmanje 3! Tipicni defanzivni vezni. Dok se on okrene oko svoje ose protivnicki golman komotno moze da ode na pis pauzu. Vieria pojma nema sta ce s loptom. Ne otkriva se, ulijece svojim igracima u prostor itd.. Jedino sto je dao 2 gola. Kolarov zna samo s lijevom nogom ali i dalje forsira desnu. Hajd' sto mora dodati desnom pa izgubi loptu ali sto desnicom puca sa 25 metara, to je za mene tajna. Balotelli, Dzeko i ostali vrlo dobri. Mnogo bolje igraju bez Teveza.