Smijem se kladiti da ce vecina vas vjernih Zlajinih sljedbenika biti uz njega bez obzira na sve, tokom cijelog njegovog mandata. Sve njegove dobre poteze cete glorifikovati do maximuma a sve lose poteze cete pokusati amortizovati. Kritika je vama nepoznat pojam. Sada vam je izgovor sto jos vlast nije oformljena, a kasnije cete pokusati naci neke nove izgovore za svoga sefa. I tako to ide...PipiDugaDevetka wrote: Svako pljuvanje prema vlasti koja još nije vaspostavljena govori mnogo više o onima koji pljuju.
NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
- NightSkyWalker
#376 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
-
bingulesku
#377 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
MrMaliJoe wrote:http://--- NO LINKS ---/forum/politika/n ... t4008.html-odavde potiče tvoj argument.bingulesku wrote: Ma nije to u pitanju. On jednostavno priprema javnost na pogodbu sa HDZ-ovima. Boli njega za Mesića i za Brčko
bingulesku wrote:
Vidim dragi vođa ima i svoj KGB, a još se vlasti nije ni domogo. Kad će hapšenja?
Još jedan od onih jakih argumenata, hajde podastri ih još malo, ovo će biti jako zabavno! :
Ako lažem ispostaviće se da lažem, a ako govorim istinu ispostaviće se da sam govorio istinu. Šta ti imaš sa svim tim?
- madner
#378 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
U redu je objektivni teniseru.NightSkyWalker wrote:Smijem se kladiti da ce vecina vas vjernih Zlajinih sljedbenika biti uz njega bez obzira na sve, tokom cijelog njegovog mandata. Sve njegove dobre poteze cete glorifikovati do maximuma a sve lose poteze cete pokusati amortizovati. Kritika je vama nepoznat pojam. Sada vam je izgovor sto jos vlast nije oformljena, a kasnije cete pokusati naci neke nove izgovore za svoga sefa. I tako to ide...PipiDugaDevetka wrote: Svako pljuvanje prema vlasti koja još nije vaspostavljena govori mnogo više o onima koji pljuju.
Zato ces ti moci iznositi svoje teorije i zabavljat raju
- MrMaliJoe
#379 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Troll detektor mi nešto previše blinka, mora da se pokvario. Previše trolova, valjda.NightSkyWalker wrote:Smijem se kladiti da ce vecina vas vjernih Zlajinih sljedbenika biti uz njega bez obzira na sve, tokom cijelog njegovog mandata. Sve njegove dobre poteze cete glorifikovati do maximuma a sve lose poteze cete pokusati amortizovati. Kritika je vama nepoznat pojam. Sada vam je izgovor sto jos vlast nije oformljena, a kasnije cete pokusati naci neke nove izgovore za svoga sefa. I tako to ide...PipiDugaDevetka wrote: Svako pljuvanje prema vlasti koja još nije vaspostavljena govori mnogo više o onima koji pljuju.

Last edited by MrMaliJoe on 30/01/2011 22:52, edited 1 time in total.
- MrMaliJoe
#380 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Zar si zaboravio Zlajoglu, ja sam KGB.bingulesku wrote: Ako lažem ispostaviće se da lažem, a ako govorim istinu ispostaviće se da sam govorio istinu. Šta ti imaš sa svim tim?
- Koolin1
#381 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Potpuno razumljivo, nebi bio prvi put da pogrijesim...dali ce i sad biti moja lose procjena neznam...vrijeme ce pokazati... samo volio bi znati tko je za tebe bolje rijesenje od njega i njegove partije? jer sve sto sam do sad procito i vidio o BH politicarima mi je toliko jadno da nikad nisam ni pomislio izaci i glasati za nekog od njih... po onom sto sam ja vidio i onoliko koliko sam ja upucen, Zlatko je najbolje rijesenje. Posto si iskusni volio bi znati dali ima neko koga smatras boljim rijesenjem za BIH?srklet wrote:Da mlad si.Koolin1 wrote: Mlad sam, i zivim izvan BIH vec duze vrijeme...ali godinama pratim politicku scenu u BIH preko novina i web portala... i moram priznati da me niko nije odusevio kao Zlatko i SDP
ova emisija pokazuje koliko je covjek pametan i da ima jasne ciljeve i spreman je na sve da te ciljeve sprovede u djelo...cak i to da bude opozicija. dok bi mnogi pristali na sve za fotelju...
nisam jos nikada izasao na izbore i jos nikad nisam glasao...al od danas SDP ima jos jednog novog glasaca...nadam se samo da to i drugi vide...
Vjeruj mi mladicu ovaj covjek je i mene tako odusevljavao prije desetak i vise godina.
A danas, danas mu zaista ni face ne mogu gledati. Ne znam zasto, volio bih da mi neko objasni sta je u njemu tako odbojno i pored, relativno prihvatljive price.
Ali i ta "prihvatljiva" prica je za pricu...
Nema veze, fino je to kad se u nekoga zatreskas, ne bih da ti kvarim to stanje.
- MrMaliJoe
#382 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
NightSkyWalker wrote:Smijem se kladiti da ce vecina vas vjernih Zlajinih sljedbenika biti uz njega bez obzira na sve, tokom cijelog njegovog mandata. Sve njegove dobre poteze cete glorifikovati do maximuma a sve lose poteze cete pokusati amortizovati. Kritika je vama nepoznat pojam. Sada vam je izgovor sto jos vlast nije oformljena, a kasnije cete pokusati naci neke nove izgovore za svoga sefa. I tako to ide...PipiDugaDevetka wrote: Svako pljuvanje prema vlasti koja još nije vaspostavljena govori mnogo više o onima koji pljuju.

- NightSkyWalker
#383 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Nema razlike izmedju vjernih sljedbenika Dodika i sljedbenika Lagumdzije. I jedni i drugi su spremni preci preko lopovluka, kriminala, gresaka svojih vodja, a sve za ime svoje ideologije. Do neki dan svi ko fol su za borbu protiv kriminala, a kada dodje i crveni vodja pod istragu odjednom muk... svi nepodobni su preventivno proglaseni kriminalcima sem u slucaju velikog crvenog vodje. Kod njega se valjda mora sacekati presuda.

Last edited by NightSkyWalker on 30/01/2011 22:57, edited 1 time in total.
-
bingulesku
#384 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Revolucija jede svoju djecu, tako da češ prvo ti ped streljački vod pa onda reakcionarni binguleskuMrMaliJoe wrote:Zar si zaboravio Zlajoglu, ja sam KGB.bingulesku wrote: Ako lažem ispostaviće se da lažem, a ako govorim istinu ispostaviće se da sam govorio istinu. Šta ti imaš sa svim tim?![]()
- MrMaliJoe
#385 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
NightSkyWalker wrote:Nema razlike izmedju vjernih sljedbenika Dodika i sljedbenika Lagumdzije. I jedni i drugi su spremni preci preko lopovluka, kriminala, gresaka svojih vodja, a sve za ime svoje ideologije. Do neki dan svi ko fol su za borbu protiv kriminala, a kada dodje i crveni vodja pod istragu odjednom muk... svi nepodobni su preventivno proglaseni kriminalcima sem u slucaju velikog crvenog vodje.![]()
Ponovo mi pipiće, šta je ovo!!!

- NightSkyWalker
#386 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
MrMaliJoe, jesu li slicice tvoj najveci domet, ili argumenti? 
...imam ja od CungaLunga zvaka neke slicice, ostalo mi jos kad sam ih skupljo k'o mali. Mogu ti ih sve dati.
...imam ja od CungaLunga zvaka neke slicice, ostalo mi jos kad sam ih skupljo k'o mali. Mogu ti ih sve dati.
Last edited by NightSkyWalker on 30/01/2011 22:58, edited 1 time in total.
-
klixober
#387 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
"Ćoro napiše li se šta?" . Eto šta je odbojno. Odbojno je jer je inteligentan, uspješan, jer je sa 21 godinom već radio u struci, a mi sa 30 još studiramo. Odbojno je što je novac stekao naučnim radom po "tamo nekim univerzitetima", a ne švercom u ratu, što ima dobru "trebu", sram i stid da ga bude...srklet wrote: Da mlad si.
Vjeruj mi mladicu ovaj covjek je i mene tako odusevljavao prije desetak i vise godina.
A danas, danas mu zaista ni face ne mogu gledati. Ne znam zasto, volio bih da mi neko objasni sta je u njemu tako odbojno i pored, relativno prihvatljive price.
Ali i ta "prihvatljiva" prica je za pricu...
Nema veze, fino je to kad se u nekoga zatreskas, ne bih da ti kvarim to stanje.
Vjerovatno sam par stvari zaboravio, ali to je suština zašto je odbojan.
- madner
#388 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Koliko elementarnih gresaka u logici u toliko malo recenica.NightSkyWalker wrote:Nema razlike izmedju vjernih sljedbenika Dodika i sljedbenika Lagumdzije. I jedni i drugi su spremni preci preko lopovluka, kriminala, gresaka svojih vodja, a sve za ime svoje ideologije. Do neki dan svi ko fol su za borbu protiv kriminala, a kada dodje i crveni vodja pod istragu odjednom muk... svi nepodobni su preventivno proglaseni kriminalcima sem u slucaju velikog crvenog vodje. Kod njega se valjda mora sacekati presuda.![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#389 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
ali zato su sljedbenici Bakira lutkeNightSkyWalker wrote:Nema razlike izmedju vjernih sljedbenika Dodika i sljedbenika Lagumdzije. I jedni i drugi su spremni preci preko lopovluka, kriminala, gresaka svojih vodja, a sve za ime svoje ideologije. Do neki dan svi ko fol su za borbu protiv kriminala, a kada dodje i crveni vodja pod istragu odjednom muk... svi nepodobni su preventivno proglaseni kriminalcima sem u slucaju velikog crvenog vodje. Kod njega se valjda mora sacekati presuda.![]()
ako i sta zgrijese, bakir ce se ispricati za sve nas
- NightSkyWalker
#390 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
- MrMaliJoe
#391 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Ok , sorry.zoom66 wrote:MrMaliJoe, primiri, nisi moderator!![]()
- NightSkyWalker
#392 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
plain vanilla wrote: ali zato su sljedbenici Bakira lutke
ako i sta zgrijese, bakir ce se ispricati za sve nas
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#393 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
NightSkyWalker wrote:Smijem se kladiti da ce vecina vas vjernih Zlajinih sljedbenika biti uz njega bez obzira na sve, tokom cijelog njegovog mandata. Sve njegove dobre poteze cete glorifikovati do maximuma a sve lose poteze cete pokusati amortizovati. Kritika je vama nepoznat pojam. Sada vam je izgovor sto jos vlast nije oformljena, a kasnije cete pokusati naci neke nove izgovore za svoga sefa. I tako to ide...PipiDugaDevetka wrote: Svako pljuvanje prema vlasti koja još nije vaspostavljena govori mnogo više o onima koji pljuju.
Menščini da ovo najviše boli,...http://www.sdp.ba/dokumenti/politike/SDP%20izborni%20program%202010%20-%20politika%20pravda.pdf wrote:
SDP BiH će donijeti Zakon o oduzimanju
opljačkane imovine
Donošenjem Zakona o oduzimanju opljačkane imovine stvorit će se pravni
okvir za efikasnu borbu protiv korupcije i oduzimanje imovine koja je stečena
koruptivnim i nelegalnim radnjama.....
p.s.
Drugi put, molim kompletan citat da nema zabune.
-
bingulesku
#394 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Naravno, to je dragi vođa, i kada veliki vođa ide u HDZ propagandnu mašinu pričat koješta to je uredu. Sve su krivi oni mali reakcionari.NightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
-
njonjica
#395 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Do sad si bio malcice smijesan, na momente cak i simpatican sa svojim gramatickim greskama i narodnim poskocicama.NightSkyWalker wrote:Nema razlike izmedju vjernih sljedbenika Dodika i sljedbenika Lagumdzije. I jedni i drugi su spremni preci preko lopovluka, kriminala, gresaka svojih vodja, a sve za ime svoje ideologije. Do neki dan svi ko fol su za borbu protiv kriminala, a kada dodje i crveni vodja pod istragu odjednom muk... svi nepodobni su preventivno proglaseni kriminalcima sem u slucaju velikog crvenog vodje. Kod njega se valjda mora sacekati presuda.![]()
Medjutim, ovo boldirano je uvreda i molim moderatora da reaguje!!!!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#396 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Zlaja, sa svim svojim manama, je najbolji od svih lidera stranaka u BiH.NightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
Ako grijesim, reci ziv bio jasno i glasno,predsjednik koje stranke u BiH je bolji od Zlaje?????
- MrMaliJoe
#397 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
bingulesku wrote:Naravno, to je dragi vođa, i kada veliki vođa ide u HDZ propagandnu mašinu pričat koješta to je uredu. Sve su krivi oni mali reakcionari.NightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
- NightSkyWalker
#398 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
To je u politickom smislu. I jedni i drugi slijede svoje vodje bez obzira na sve. I kriminal ima partijeske boje.njonjica wrote:Do sad si bio malcice smijesan, na momente cak i simpatican sa svojim gramatickim greskama i narodnim poskocicama.NightSkyWalker wrote:Nema razlike izmedju vjernih sljedbenika Dodika i sljedbenika Lagumdzije. I jedni i drugi su spremni preci preko lopovluka, kriminala, gresaka svojih vodja, a sve za ime svoje ideologije. Do neki dan svi ko fol su za borbu protiv kriminala, a kada dodje i crveni vodja pod istragu odjednom muk... svi nepodobni su preventivno proglaseni kriminalcima sem u slucaju velikog crvenog vodje. Kod njega se valjda mora sacekati presuda.![]()
Medjutim, ovo boldirano je uvreda i molim moderatora da reaguje!!!!
![]()
![]()
- NightSkyWalker
#399 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Evo, sta sam rekao. U sridu.plain vanilla wrote:Zlaja, sa svim svojim manama, je najbolji od svih lidera stranaka u BiH.NightSkyWalker wrote:Sta god on da uradi, dobro je, jer je nasa boja.
I nas ima mane, ali..., njemu cemo oprostiti jer je nas.
Last edited by NightSkyWalker on 30/01/2011 23:10, edited 1 time in total.
- emigrazione
#400 Re: NEDJELJOM U DVA - gost Zlatko Lagumdžija
Ma ne trudi se, sve se vec zna. Kad ih pitas o zlayinim lopovlucima i kriminalu postajes papak i sl. Jebote, jedne od najvecih intelektualaca, istinskih socijaldemokrata i patriota, je istjerao iz partije a doveo mi nekakve klimoglavne koji ni sami ne vjeruju u ono sto baljezgajuNightSkyWalker wrote:Nema razlike izmedju vjernih sljedbenika Dodika i sljedbenika Lagumdzije. I jedni i drugi su spremni preci preko lopovluka, kriminala, gresaka svojih vodja, a sve za ime svoje ideologije. Do neki dan svi ko fol su za borbu protiv kriminala, a kada dodje i crveni vodja pod istragu odjednom muk... svi nepodobni su preventivno proglaseni kriminalcima sem u slucaju velikog crvenog vodje. Kod njega se valjda mora sacekati presuda.![]()