kako da je osvojim opet

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pazi-opasnost

#376 Re: kako da je osvojim opet

Post by pazi-opasnost »

basicman kako prodje ta kafa ako ju je bilo sa tvojom spanjolkom??? hajde javi nam novosti, navijamo za tebe ;D
Ridjobrki

#377 Re: kako da je osvojim opet

Post by Ridjobrki »

Kakob' ja to sve slatko odjeb'o.... :roll:
vedomedo

#378 Re: kako da je osvojim opet

Post by vedomedo »

basicman je covjek sposoban za duboka i istinska osjecanja i rijetki su takvi.
ja mu vjerujem 100% sve sto je napisao i nadam se da ce na dobro izac. vjerujem medjutim da nam ovde i ne pise
sve - al i ne treba, svrha je ispunjena ako mu ovo pisanje ovde imalo olaksa psihicki to sto sve trpi.

i eto sutra idem za sevilju, bez svracanja u madrid pa nazalost ne mogu nista ponijeti ako kome sta treba. :D
hadzinicasa

#379 Re: kako da je osvojim opet

Post by hadzinicasa »

Ridjobrki wrote:Kakob' ja to sve slatko odjeb'o.... :roll:
moj co'ek :lol: :lol: :lol:
Great Cornholio

#380 Re: kako da je osvojim opet

Post by Great Cornholio »

sanabe wrote:
Great Cornholio wrote:
madner wrote:Ne kontam sto se vracas ako si nasao bolju :?
Možda je musliman :D

:?
Pa muslimanima nije zabranjeno da vole više žena ;-)
basicman

#381 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

ma mislio sam fizicki, ali nije to sve kad ti je do nekog stalo, znas onu; "ima ljepsih, ima boljih, al samo nebo zna" ;)
Ridjobrki

#382 Re: kako da je osvojim opet

Post by Ridjobrki »

hadzinicasa wrote:
Ma hađija tvoj... :kiss:
pazi-opasnost

#383 Re: kako da je osvojim opet

Post by pazi-opasnost »

basicman wrote:
ma mislio sam fizicki, ali nije to sve kad ti je do nekog stalo, znas onu; "ima ljepsih, ima boljih, al samo nebo zna" ;)
a da za promjenu nadjes portugalku? :lol:
basicman

#384 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

pazi-opasnost wrote:e pa vi muskarci bi da se jebete al da vam neudje je li tako? on bi nju da ona bude tu za njega kad se njemu cefne i kad mu treba mazenje i pazenje, a za uzvrat da daje duplo prazno nista.
U tome ce se muskarci i zene uvijek razlikovati, ali ako je voli, isplati se zrtvovati i bar dati 50% ovoga sto sam nabrojala.
ali iz postova se vidi, da on nije takav tip muskarca...vjetar se vezat ne moze...

i kako znas da se ona nece njemu posvetiti 24 sata dnevno? ja iz pouzdanih izvora znam da hoce i zeli :D
cekaj, to je nekad bilo. spreman sam sada isto da se posvetim i da preuzmem sve obaveze, i stavim se dostupnim kontroli, jer zelim da osnujem familiju i posvetim familijarnom zivotu. mora nekad i vjetar da stane, dzaba sve :D
basicman

#385 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

burek_in_space wrote:
pazi-opasnost wrote:e pa vi muskarci bi da se jebete al da vam neudje je li tako? on bi nju da ona bude tu za njega kad se njemu cefne i kad mu treba mazenje i pazenje, a za uzvrat da daje duplo prazno nista.
U tome ce se muskarci i zene uvijek razlikovati, ali ako je voli, isplati se zrtvovati i bar dati 50% ovoga sto sam nabrojala.
ali iz postova se vidi, da on nije takav tip muskarca...vjetar se vezat ne moze...

i kako znas da se ona nece njemu posvetiti 24 sata dnevno? ja iz pouzdanih izvora znam da hoce i zeli :D
Odakle mi znamo da i ona nije jebivjetar koji slusha mamu i tatu, a ne sebe i svoje srce?! :D

Hola hombre, que pasa?! :mrgreen:
burek, mora da ti priznam da zaista jeste dugo slusala, i to me je i razocaralo. ako ima ijedna stvar sto joj zamjerim to je ta stvar, ali nije niko perfektan i imao sam i ja svojih mana, dakle ne postoje osobe koje pasu savrseno.
basicman

#386 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

PeppermintSA wrote:ko hoce da se kladi u stoju da frajer ima 14 godina, malo mu dosadno pa izmislio pricu, i javlja se iz Samca? :lol: :lol: :lol:

sala na stranu, basicman, nekontam kako se mozes ovolikoooooo maltretirati. Na papiru je sve to lijepo i bajno...kao da citam scenario za neku simpaticnu romanticnu komediju(u kojoj, po starom receptu, glumi ili Kate Hudson ili Katherin Heigl :lol: ), ali stvarni zivot ne funkcionise tako...

Samo cu ti reci ovo: I da sve ispadne ok, i da se pomirite, i da pocnete zajedno zivjeti, i da njena mama prestane prste mjesati u vasu vezu...ona nikad nece biti zdrava! Zasto? Previse ima history-a. Nemoguce je zakopati sjekiru, okrenuti stranicu i poceti iznova, koliko god to svi mi zeljeli(generalno). Uvijek ce ona biti, duboko negdje, kivna na tebe zbog mnostva stvari, kao sto ces i ti biti, duboko u sebi(mozda i nesvjesno), kivan na nju zbog ovog vozikanja godinama.

Moj ti je savjet da ostanete prijatelji, ali da oboje nastavite svojim nekim solo putem.

Pricam ti iz iskustva - losa proslost se tesko zaboravlja! Ma i da je bilo sve savrseno 5 godina, ali da se desila jedna jedina stvar koja je zatresla vas odnos, tesko ce te preko te stvari preci - kamoli nakon ovoliko problema! Opet, ne zelim da zvucim negativno, ali, ponavljam, pricam iz iskustva. Veza se gradi na zdravim temeljima, a ocigledno istih u vasem slucaju nema - nakon ovolikoooo opisanog sranja, i ovolikoooo problema, sukoba, frustracija, pokusaja....tesko da ce sve izaci na dobro, trudili se vi ili ne.

Zivot nije film! Nadji neku osobu(pa nije jedina - vjeruj mi!) i nek bude Jovo-nanovo. Vidim da konstantno spominjes ''poljupce iz filmova'' itd. Zapamti, filmovi nikad ne pokazuju situaciju nakon 2godine, kada se sve sleglo...nikad ne pokazuju realnu sliku.
hmm, donekle si i u pravu, ali ja mislim da nismo uradili nesto sto ne bi neko mogao preci preko toga, dakle nije bili nekih trauma, da mozemo reci da je nemoguce. bas zato sto se je sleglo, imali smo dosta vremena da se razmisli na miru sta ko zeli.
basicman

#387 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

ladyblue18 wrote:
PeppermintSA wrote:ko hoce da se kladi u stoju da frajer ima 14 godina, malo mu dosadno pa izmislio pricu, i javlja se iz Samca? :lol: :lol: :lol:
Bojim se da ces ti izgubiti. :oops:
moderatori vide po IP, kad sam se javio iz bosne u prvom postu a poslje kad iz inostranstva, tako
da je nemoguce tu varati, a vjeruj da bi viso volio da imam 14 godina i da sam iz samca i da sam bar miran sad :)
basicman

#388 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

pazi-opasnost wrote:basicman kako prodje ta kafa ako ju je bilo sa tvojom spanjolkom??? hajde javi nam novosti, navijamo za tebe ;D
ona kafa je bila odlicna, smijali se, zavrsili ljubeci se na sred ulice, sada dogovaramo vec veceru, trebala bi biti utorak !
basicman

#389 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

vedomedo wrote:basicman je covjek sposoban za duboka i istinska osjecanja i rijetki su takvi.
ja mu vjerujem 100% sve sto je napisao i nadam se da ce na dobro izac. vjerujem medjutim da nam ovde i ne pise
sve - al i ne treba, svrha je ispunjena ako mu ovo pisanje ovde imalo olaksa psihicki to sto sve trpi.

i eto sutra idem za sevilju, bez svracanja u madrid pa nazalost ne mogu nista ponijeti ako kome sta treba. :D
hvala na podrsci. vjeruj mi da ne bi puno momaka uradilo ovo sto jesam, vec bi davno odjebali i krenuli svoj zivot.
nisam napisao sve detalje, ali najvaznije jesam, i vjeruj da mi je lakse. cjenim ove sto su me podrzali, ali i ove
sto su mi rekli da ima zivota i pored nje. samo ne cjenim one sto vrjedaju, i osuduju, pa nije niko perfektan, a eto ako ima neko bez grijeha, nek baci prvi kamen :) !

fino se provedi u sevilji, to je jedan od najljepsih gradova, posjeti neki od onih flamenco barova i svrati do granade,
isto divno tamo, bio pretprosle godine upravo s njom i obisao sve ;)
basicman

#390 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

hadzinicasa wrote:
to je najlakse odjebati, i poslje sta...
vazda tako odjebavati dok ne skontas da si odjebao i neke ljude koju su ti bili jako bitni...
ne valja brzo dignuti ruke od svega...
basicman

#391 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

pazi-opasnost wrote:
basicman wrote:
a da za promjenu nadjes portugalku? :lol:
lol no comment :D
immuno

#392 Re: kako da je osvojim opet

Post by immuno »

e basciman evo vidim izgleda ti jedini jos budan haj neka jos bar neko nespava :lol: mada ja moram biti budna hele nejse ...tuzna ova tvoja prica nesto mi zao i tebe a i nje neznam sta bih ti mogla pametno reci jer zaljubljenom srcu je najteze savjete davati ...zelim ti srecu bilo gdje i bilo sa kim.. :)
clansman

#393 Re: kako da je osvojim opet

Post by clansman »

nisam sve procitao, samo prvu stranicu postova i ovu zadnju.
ne znam sta da ti napisem, nemam iskustva sa zenskim osobama koje nisu iste vjere i nacije.

eh sad, ne znam da li si citao, ali de pogledaj i fino iscitaj (opet) ovu temu, mozda ti nesto nadodje:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... k#p5301439
ako sam imalo pomogao, drago mi je.
pazi-opasnost

#394 Re: kako da je osvojim opet

Post by pazi-opasnost »

cuj ljubili se na sred ulice....super :DDDDD. nemoj predugo da cekas ovaj put, pravo pred oltar dok je jos ljeta i da postane basic (woman) :D
fatamorgana

#395 Re: kako da je osvojim opet

Post by fatamorgana »

pazi-opasnost wrote:cuj ljubili se na sred ulice....super :DDDDD. nemoj predugo da cekas ovaj put, pravo pred oltar dok je jos ljeta i da postane basic (woman) :D

:D
PeppermintSA

#396 Re: kako da je osvojim opet

Post by PeppermintSA »

kolika drama, majko mila...ja se samo nadam da je ta Spanjolka kopija Megan Fox :lol: :lol: :lol:
theTruePath

#397 Re: kako da je osvojim opet

Post by theTruePath »

ili jessica alba :D
lady marmalade

#398 Re: kako da je osvojim opet

Post by lady marmalade »

theTruePath wrote:ili jessica alba :D
u najmanju ruku :lol:
fatamorgana

#399 Re: kako da je osvojim opet

Post by fatamorgana »